2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
2.saat 152 çıktı 153 ve altı olmalıymış
Cok aşırı bir fark degil ama onlem olarak yine de diyet verir muhtemelen meyve vs oluyor diyet listesinde tatliyla araniz nasildir normalde bilmiyorum ama cok cok zorlayici bir diyet olmuyor aslinda hepimizin uymasi gereken standart bir sey

Yaz hamileliği berbatmış ya hiç sevmedim Sıcak ve sürekli terlemek nefretlik ettirdi beni. Daha bunun ağustosu var bide Hâlimize şükür elbet şikayet etmiyorum da, zor anacım zor
Of evet ben normalde yazı severim ama normalde hissettiğinin iki kati sicak hissediyor insan hormonlardan vs... Neyse son aylar denk gelse daha cok zorlanirdik diye tahmin ediyorum halimize şükür

Cok aşırı bir fark degil ama onlem olarak yine de diyet verir muhtemelen meyve vs oluyor diyet listesinde tatliyla araniz nasildir normalde bilmiyorum ama cok cok zorlayici bir diyet olmuyor aslinda hepimizin uymasi gereken standart bir sey
Tatlıyla aram pek yoktur ama meyve yemeyi seviyorum birde annem meyve ye çocuk ele avuca gelsin demişti bende dün baya meyve yemiştim dün yediğinde etkiler mi bilmiyorum ama meyve de az yemek gerekiyormuş sanırım

Arkadaşlar merhaba. Aranızda tetanoz aşısı olmayan var mı. Son beş yılda aşı olmadım. 25 haftalık oldum doktorum da bi bilgi vermedi . Hafta sonu kontrolde sorucam ama çok mu geç kalirim. Ya da yapılmazsa ne olur bilemedim. Kafam çok karışık ilk gebeliğim

Doktorunuza danışın öneriyorlar genelde geç yaptıran arkadaşlar da oluyordu tek doz yapan da var

Aaaaa sen 75’e kilolu mu diyorsun

Gözünaydın canım, en azından sorun yokmuş şu an. Maşallah
Bencede ya 75 ne....75 ke kaldim 85 oldum bile
Pazartesi tetanoz oldum hiç ağrı olmadı bu sefer neden acaba
Cok garip bir asi...İlk gebeligimde de böyle olmuştu...İlk dozda bir hafta kolumu kipirdatamadim ikincide hiç ağrı olmadi...simdide öyle dün ikinci dozu oldum masallah ağrı yok
Doktora söyleyin mutlaka muhtemelen tekdüze yaparlar artık...Doğumdaki aletlerden tetanoz kapmayalim diye yapılıyor sanırım bu asi...gerekli yani

Of evet ben normalde yazı severim ama normalde hissettiğinin iki kati sicak hissediyor insan hormonlardan vs... Neyse son aylar denk gelse daha cok zorlanirdik diye tahmin ediyorum halimize şükür

Yaaa aslında yazı ben de seviyorum. O nemi, vıcık vıcık terlemeyi sevmiyorum. Kan ter içinde kalıyorum. Çokta terlerim ben.

Ben deeee. Sürekli dondurma yemek istiyorum

Ye kızzz istiyorsa canın

Bencede ya 75 ne....75 ke kaldim 85 oldum bile

85 ?? E bence o da iyi sende iyisin anacım

Benim başından beri şişiyor ya ayakkabı falan unuttum her yere terlikle gidiyorum. Hiç sevmem gezerken falan terlik giymeyi ben evdeyim birde ayaklarımı uzattığım halde şiş ayaklarım
bu hamilelik gerçekten insanı ne hale sokuyor :)
bende hayatta terlikle gezmeyi sevmem ama iş dışı bir tek terlik rahat geliyor :)
bebişler için katlanıyoruz herşeye artık.
geçen akşam yerde oturdum ayağımı uzattım ikisini üst üste koydum sonra bi farkettim ki topuğumun izi çıkmış.
sürekli sarkık durduğu için ayaklar da şişme bana göre felaket ama doktora göre sen ödem görmemişsin diyor:)
sanırım birtek ayaklarda olduğu için önemsemiyor oda :)

Bütün bimi boşalttım geldim ucuz bulunca koşmak lazım son katlanır kovadan aldığımda yanımdaki abla hüzünlü hüzünlü baktı biraz abartıp mama önlüğü ve elbise almış olabilirim ama neyseki zaman çabuk geçiyor toplam 240 gibi bir şey tuttu.battaniye 20 müslin 13tl baya uygun geldi

Sen bime gittn mi? Bebek ile alakasız camasır sepeti lazım gittiysen bu tarz urunler bır ıkı tanemıydı yoksa baya varmıydı sen aldın mı birşeyler
Bizim burada Bim yok. Annem gidip bir şeyler aldı. Zıbın, alt pijama takımı, diş kaşıyıcı, şapka, nevresim takımı almış. Küvet gelmiş ama bitmiş hemen. Çamaşır sepetini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…