- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.841
Cok aşırı bir fark degil ama onlem olarak yine de diyet verir muhtemelen meyve vs oluyor diyet listesinde tatliyla araniz nasildir normalde bilmiyorum ama cok cok zorlayici bir diyet olmuyor aslinda hepimizin uymasi gereken standart bir sey2.saat 152 çıktı 153 ve altı olmalıymış
Of evet ben normalde yazı severim ama normalde hissettiğinin iki kati sicak hissediyor insan hormonlardan vs... Neyse son aylar denk gelse daha cok zorlanirdik diye tahmin ediyorumYaz hamileliği berbatmış ya hiç sevmedimSıcak ve sürekli terlemek nefretlik ettirdi beni. Daha bunun ağustosu var bide Hâlimize şükür elbet şikayet etmiyorum da, zor anacım zor
Tatlıyla aram pek yoktur ama meyve yemeyi seviyorum birde annem meyve ye çocuk ele avuca gelsin demişti bende dün baya meyve yemiştim dün yediğinde etkiler mi bilmiyorum ama meyve de az yemek gerekiyormuş sanırımCok aşırı bir fark degil ama onlem olarak yine de diyet verir muhtemelen meyve vs oluyor diyet listesinde tatliyla araniz nasildir normalde bilmiyorum ama cok cok zorlayici bir diyet olmuyor aslinda hepimizin uymasi gereken standart bir sey
İyi bari. Bu iyi çıkmış bak.2.saat 152 çıktı 153 ve altı olmalıymış
Ben deeee. Sürekli dondurma yemek istiyorumYaz hamileliği berbatmış ya hiç sevmedimSıcak ve sürekli terlemek nefretlik ettirdi beni. Daha bunun ağustosu var bide Hâlimize şükür elbet şikayet etmiyorum da, zor anacım zor
Doktorunuza danışın öneriyorlar genelde geç yaptıran arkadaşlar da oluyordu tek doz yapan da varArkadaşlar merhaba. Aranızda tetanoz aşısı olmayan var mı. Son beş yılda aşı olmadım. 25 haftalık oldum doktorum da bi bilgi vermedi . Hafta sonu kontrolde sorucam ama çok mu geç kalirim. Ya da yapılmazsa ne olur bilemedim. Kafam çok karışık ilk gebeliğim
Ben maden suyu içiyorum bir tek o iyi geliyor birde buz emmek veya soğuk SuBulantılar reflüden mi oluyo bilmem geçmiyo ağzım tükürük birikmeye devam birikmesin diye sakız çiğnemekten sıkıldımsakızda geğirtiyo sanki
Maden suyunu içemiyom ya sabah başlasam geceye biterBen maden suyu içiyorum bir tek o iyi geliyor birde buz emmek veya soğuk Su
Bencede ya 75 ne....75 ke kaldim 85 oldum bileAaaaa sen 75’e kilolu mu diyorsun
Gözünaydın canım, en azından sorun yokmuş şu an. Maşallah
Cok garip bir asi...İlk gebeligimde de böyle olmuştu...İlk dozda bir hafta kolumu kipirdatamadim ikincide hiç ağrı olmadi...simdide öyle dün ikinci dozu oldum masallah ağrı yokPazartesi tetanoz oldum hiç ağrı olmadı bu sefer neden acaba
Doktora söyleyin mutlaka muhtemelen tekdüze yaparlar artık...Doğumdaki aletlerden tetanoz kapmayalim diye yapılıyor sanırım bu asi...gerekli yaniArkadaşlar merhaba. Aranızda tetanoz aşısı olmayan var mı. Son beş yılda aşı olmadım. 25 haftalık oldum doktorum da bi bilgi vermedi . Hafta sonu kontrolde sorucam ama çok mu geç kalirim. Ya da yapılmazsa ne olur bilemedim. Kafam çok karışık ilk gebeliğim
Of evet ben normalde yazı severim ama normalde hissettiğinin iki kati sicak hissediyor insan hormonlardan vs... Neyse son aylar denk gelse daha cok zorlanirdik diye tahmin ediyorumhalimize şükür
Ben deeee. Sürekli dondurma yemek istiyorum
Bencede ya 75 ne....75 ke kaldim 85 oldum bile
bu hamilelik gerçekten insanı ne hale sokuyor :)Benim başından beri şişiyor ya ayakkabı falan unuttum her yere terlikle gidiyorum. Hiç sevmem gezerken falan terlik giymeyiben evdeyim birde ayaklarımı uzattığım halde şiş ayaklarım
eyvah eyvah analık zormuş gerçekten ahhh ahhh hakkımız ödenmezBenim de özellikle varis olan ayağım çok şişiyor. Zaten ayak 41 siz düşünün gerisini
Ye kızzz istiyorsa canın
Sen bime gittn mi? Bebek ile alakasız camasır sepeti lazım gittiysen bu tarz urunler bır ıkı tanemıydı yoksa baya varmıydıKızlar ihtiyacınız varsa Bime müslim örtü katlanabilir küvet vb bebek ürünleri gelmiş. Yakın varsa bakın derim.
Bizim burada Bim yok. Annem gidip bir şeyler aldı. Zıbın, alt pijama takımı, diş kaşıyıcı, şapka, nevresim takımı almış. Küvet gelmiş ama bitmiş hemen. Çamaşır sepetini bilmiyorumSen bime gittn mi? Bebek ile alakasız camasır sepeti lazım gittiysen bu tarz urunler bır ıkı tanemıydı yoksa baya varmıydısen aldın mı birşeyler
Oda kesin bitmiştirBizim burada Bim yok. Annem gidip bir şeyler aldı. Zıbın, alt pijama takımı, diş kaşıyıcı, şapka, nevresim takımı almış. Küvet gelmiş ama bitmiş hemen. Çamaşır sepetini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?