- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.861
Dün doktordaydım idari izin raporunu sordum tam 24te gel dediKızlar, idari izin 24. haftadan itibaren başlıyormuş ya, şimdi ilk gün 23+1 mi yoksa 24+1 mi oluyor?
Işıl duru idil isimleri çok hoşKızlar isim konusunda tam bir emin olamıyoruz yani eşim sagolsun öneride bulunmayıp sadece bu olur bu olmaz dıyo
Büyük kızımın adı Ceydauyumluda olur uyumsuzda bir kız ismi daha lazım Aman kimsede olmasın ama yeni bir isim olsun demiyorum gayet sıradan bir isim olabilir ama anlamı güzel olsun dinende sakınca olmasın istiyorum. Cocukken Ceyda ve Ceren derdim. Kızım Ceren olsun diyo ama bilmiyorum tamda içime sinmiyor sanki varmı isim önerisi olan
Demek ki 24. hafta bitince başlıyormuş. Çok teşekkür ederim.Dün doktordaydım idari izin raporunu sordum tam 24te gel dedi
Bende senin gibiyimBütün bimi boşalttım geldim ucuz bulunca koşmak lazım son katlanır kovadan aldığımda yanımdaki abla hüzünlü hüzünlü baktıbiraz abartıp mama önlüğü ve elbise almış olabilirim ama neyseki zaman çabuk geçiyor toplam 240 gibi bir şey tuttu.battaniye 20 müslin 13tl baya uygun geldi
Eki Görüntüle 2894281
Durunu anlamı güzelIşıl duru idil isimleri çok hoş
Katlanabilir küveti bir kac bim gezip arayanlar vardı sabah baya popüler diKızlar ihtiyacınız varsa Bime müslim örtü katlanabilir küvet vb bebek ürünleri gelmiş. Yakın varsa bakın derim.
Bende duru koymak istiyorum kısmetse ❤Durunu anlamı güzeldigerlerinin bilmiyorum tabi siz ne koyacaksınız belli mi
Evet. Ancak çok az gelmiş sanırım.Katlanabilir küveti bir kac bim gezip arayanlar vardı sabah baya popüler di
Bende duru koymak istiyorum kısmetse ❤
Ben de bu hafta alaaaktim,ancak şu ana eşimden dolayı izolasyondayim. Eşim pozitif çıkt benim testim negatif çıktı. Ancak eşimden 10 gün evvel ben de covid belirtileri yaşadım. Muhtemelen geçirdim. O yüzden raporu alamadim. Doktoruma sordum 26 da gel dedi izolasyon bitinceÖğretmen arkadaşlarım 24. Hafta iznine nasıl ayrıldınız?
Şuan aktif olarak çalışmıyoruz ya acaba işe başladığımız Eylül ayında mı dilekçe vermek gerek yoksa şimdi gidip vermeli miyiz??
Ben doktordan belgeyi aldım nolur nolmaz diye ama henüz teslim etmedim. İdaremiz de çok iyi bilmez böyle şeyleri
Ceylin olabilir belki :)Kızlar isim konusunda tam bir emin olamıyoruz yani eşim sagolsun öneride bulunmayıp sadece bu olur bu olmaz dıyo
Büyük kızımın adı Ceydauyumluda olur uyumsuzda bir kız ismi daha lazım Aman kimsede olmasın ama yeni bir isim olsun demiyorum gayet sıradan bir isim olabilir ama anlamı güzel olsun dinende sakınca olmasın istiyorum. Cocukken Ceyda ve Ceren derdim. Kızım Ceren olsun diyo ama bilmiyorum tamda içime sinmiyor sanki varmı isim önerisi olan
Ya ben belge almadım 24. Haftamda, sıkıntı olur mu sonradan almak hiç aklıma gelmemiştiÖğretmen arkadaşlarım 24. Hafta iznine nasıl ayrıldınız?
Şuan aktif olarak çalışmıyoruz ya acaba işe başladığımız Eylül ayında mı dilekçe vermek gerek yoksa şimdi gidip vermeli miyiz??
Ben doktordan belgeyi aldım nolur nolmaz diye ama henüz teslim etmedim. İdaremiz de çok iyi bilmez böyle şeyleri
Yok sanırımCeylin olabilir belki :)
Evet, ben de açılmadan evin yanındaki bim'e gittim sadece bir tane küvet vardı. onu da alabildim çok şükür :)Evet. Ancak çok az gelmiş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?