2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar isim konusunda tam bir emin olamıyoruz yani eşim sagolsun öneride bulunmayıp sadece bu olur bu olmaz dıyo
Büyük kızımın adı Ceyda uyumluda olur uyumsuzda bir kız ismi daha lazım Aman kimsede olmasın ama yeni bir isim olsun demiyorum gayet sıradan bir isim olabilir ama anlamı güzel olsun dinende sakınca olmasın istiyorum. Cocukken Ceyda ve Ceren derdim. Kızım Ceren olsun diyo ama bilmiyorum tamda içime sinmiyor sanki varmı isim önerisi olan

Işıl duru idil isimleri çok hoş

Bende senin gibiyim mama önlüğü ve elbiseye girmedim katlanabilir kova ile masrapayi da almadım ama hemen bitirdiler yanlız pijama altlar büyük bedenmiş 12_18 ay sizinki kaç beden?

Kızlar belki görmüşsünüzdür ebebekte lansinoh ürünlerinde %20 indirim var. Fiyat karsılastırması yapmadım ama ihtiyacı olan baksın ben bu sıcakta cıkmaya üşenmezsem krem alırım. Pazar gunu son gün

Öğretmen arkadaşlarım 24. Hafta iznine nasıl ayrıldınız?

Şuan aktif olarak çalışmıyoruz ya acaba işe başladığımız Eylül ayında mı dilekçe vermek gerek yoksa şimdi gidip vermeli miyiz??

Ben doktordan belgeyi aldım nolur nolmaz diye ama henüz teslim etmedim. İdaremiz de çok iyi bilmez böyle şeyleri

Ben de bu hafta alaaaktim,ancak şu ana eşimden dolayı izolasyondayim. Eşim pozitif çıkt benim testim negatif çıktı. Ancak eşimden 10 gün evvel ben de covid belirtileri yaşadım. Muhtemelen geçirdim. O yüzden raporu alamadim. Doktoruma sordum 26 da gel dedi izolasyon bitince

Ceylin olabilir belki :)

Ya ben belge almadım 24. Haftamda, sıkıntı olur mu sonradan almak hiç aklıma gelmemişti Okulların açılışına 31 32. Haftam denk gelecek büyük ihtimalle ama çalışmak istemezsem gitmem diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…