- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.881
bizim de kız olacak inşallah. isim olarak Dünya koymayı düşünüyoruz.Yok sanırımsenin kız mı erkek mi siz buldunuz mu
Görüşebildin mi doktor ile canım?
Doktoruma sonuçları gönderdim dahiliyeye göndermeye gerek yok şimdilik abur cubur karbonhidrat cips kola vs yemeyin dedi hemşiresi aradı ekmek vs fazla yemeyin dedi meyve yiyebilirmiyim dedim sırf meyve ile beslenmeyin ama meyve sebze yiyebilirsin dediEvet doktor sonuc normal dedi.
Sizin ne oldu 2. Saat doktor ne dedi?
Teşekkür ederim ❤Ay ne guzel karar vermıssınız
İyi bari çok sevindim. İşte bunlara normalde de dikkat etmemiz gerekiyor. Tabii ne kadar dikkat ediyoruz orası tartışılırDoktoruma sonuçları gönderdim dahiliyeye göndermeye gerek yok şimdilik abur cubur karbonhidrat cips kola vs yemeyin dedi hemşiresi aradı ekmek vs fazla yemeyin dedi meyve yiyebilirmiyim dedim sırf meyve ile beslenmeyin ama meyve sebze yiyebilirsin dedi
Evet haklısınİyi bari çok sevindim. İşte bunlara normalde de dikkat etmemiz gerekiyor. Tabii ne kadar dikkat ediyoruz orası tartışılır
Bende aynı senin gibi düşündüm canım .Gerek var mı ki dilekçe vs vermeye zaten tatildeyiz .Vereceksekte mantığı ne ki pek anlayamadımYa ben belge almadım 24. Haftamda, sıkıntı olur mu sonradan almak hiç aklıma gelmemiştiOkulların açılışına 31 32. Haftam denk gelecek büyük ihtimalle ama çalışmak istemezsem gitmem diyordum
Saglıkla büyüsün inşallah Dünyabizim de kız olacak inşallah. isim olarak Dünya koymayı düşünüyoruz.
Biz erva koyacağız anlamı da hoşuma gitti ceyda ya da uyuyor benceKızlar isim konusunda tam bir emin olamıyoruz yani eşim sagolsun öneride bulunmayıp sadece bu olur bu olmaz dıyo
Büyük kızımın adı Ceydauyumluda olur uyumsuzda bir kız ismi daha lazım Aman kimsede olmasın ama yeni bir isim olsun demiyorum gayet sıradan bir isim olabilir ama anlamı güzel olsun dinende sakınca olmasın istiyorum. Cocukken Ceyda ve Ceren derdim. Kızım Ceren olsun diyo ama bilmiyorum tamda içime sinmiyor sanki varmı isim önerisi olan
Teşekkürler hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallahSaglıkla büyüsün inşallah Dünya
Eşime söyleyım biBiz erva koyacağız anlamı da hoşuma gitti ceyda ya da uyuyor bence
24+1 de başlıyor tamKızlar, idari izin 24. haftadan itibaren başlıyormuş ya, şimdi ilk gün 23+1 mi yoksa 24+1 mi oluyor?
Durunu anlamı güzeldigerlerinin bilmiyorum tabi siz ne koyacaksınız belli mi
Bende duru koymak istiyorum kısmetse ❤
Eşime söyleyım bine guzel sızler bulmussunuz ya
Maşallah24+1 de başlıyor tam
Kızımın adı Duru. Kismetse oğlumuzun Deniz olacak. DURU DENIZ imiz onlar bizim
Evet hemen bitti zaten 3 tane gelmişBende senin gibiyimmama önlüğü ve elbiseye girmedim katlanabilir kova ile masrapayi da almadım ama hemen bitirdiler yanlız pijama altlar büyük bedenmiş 12_18 ay sizinki kaç beden?
Işıl aydınlık anlamında idil de şiir,saf temiz aşk demek.bizim ece olcak büyük ihtimal ya da bu yazdıklarımdan birini eşim beğenirse koyabilirz bakalımDurunu anlamı güzeldigerlerinin bilmiyorum tabi siz ne koyacaksınız belli mi
bende gidip degjstirdim aksam sansima bir tane 3_6ay kalmış belki biri geri getirdiEvet hemen bitti zaten 3 tane gelmişpijama altı 3-6 aldım 0-3 gelmemiş broşürde yazıyordu oysaki
Işıl aydınlık anlamında idil de şiir,saf temiz aşk demek.bizim ece olcak büyük ihtimal ya da bu yazdıklarımdan birini eşim beğenirse koyabilirz bakalım
Bende duru koymak istiyorum kısmetse ❤
İyi yapmışsın yakında giyerler inşallahbende gidip degjstirdim aksam sansima bir tane 3_6ay kalmış belki biri geri getirdi
Inşallah evet herkeste aynı ürünler olduİyi yapmışsın yakında giyerler inşallahikiz gibi hepimizde aynı pijama
Asel de güzel. Biz de Zümra düşündük ama hâlâ ben kesin diyemiyorum,eşim çok beğendi bu ismiBende dünya lina hüsna ayliz asel düşünüyorum ama lina ağır bastı bizde sizce lina kızı olan var mı huyu nasıl
Lina ile alın ikiz bebekler var instagramda pelin akilin kızları takip edersen hangisi lina hangisi alin ayırmak zor benim için ama lina hem yurtdışında hem turkiyede kullanılan güzel bir isim ikinci isim olarak düşünmüştüm ama daha ikinci işime tam karar veremedimBende dünya lina hüsna ayliz asel düşünüyorum ama lina ağır bastı bizde sizce lina kızı olan var mı huyu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?