2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Görüşebildin mi doktor ile canım?
Evet doktor sonuc normal dedi.

Sizin ne oldu 2. Saat doktor ne dedi?
Doktoruma sonuçları gönderdim dahiliyeye göndermeye gerek yok şimdilik abur cubur karbonhidrat cips kola vs yemeyin dedi hemşiresi aradı ekmek vs fazla yemeyin dedi meyve yiyebilirmiyim dedim sırf meyve ile beslenmeyin ama meyve sebze yiyebilirsin dedi

İyi bari çok sevindim. İşte bunlara normalde de dikkat etmemiz gerekiyor. Tabii ne kadar dikkat ediyoruz orası tartışılır

Ya ben belge almadım 24. Haftamda, sıkıntı olur mu sonradan almak hiç aklıma gelmemişti Okulların açılışına 31 32. Haftam denk gelecek büyük ihtimalle ama çalışmak istemezsem gitmem diyordum
Bende aynı senin gibi düşündüm canım .Gerek var mı ki dilekçe vs vermeye zaten tatildeyiz .Vereceksekte mantığı ne ki pek anlayamadım

Biz erva koyacağız anlamı da hoşuma gitti ceyda ya da uyuyor bence

Eklentiler

• Screenshot_20210723-185314_Chrome.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar, idari izin 24. haftadan itibaren başlıyormuş ya, şimdi ilk gün 23+1 mi yoksa 24+1 mi oluyor?
24+1 de başlıyor tam
Durunu anlamı güzel digerlerinin bilmiyorum tabi siz ne koyacaksınız belli mi

Bende duru koymak istiyorum kısmetse ❤

Eşime söyleyım bi ne guzel sızler bulmussunuz ya

Kızımın adı Duru. Kismetse oğlumuzun Deniz olacak. DURU DENIZ imiz onlar bizim

Bende senin gibiyim mama önlüğü ve elbiseye girmedim katlanabilir kova ile masrapayi da almadım ama hemen bitirdiler yanlız pijama altlar büyük bedenmiş 12_18 ay sizinki kaç beden?
Evet hemen bitti zaten 3 tane gelmiş pijama altı 3-6 aldım 0-3 gelmemiş broşürde yazıyordu oysaki
Durunu anlamı güzel digerlerinin bilmiyorum tabi siz ne koyacaksınız belli mi
Işıl aydınlık anlamında idil de şiir,saf temiz aşk demek.bizim ece olcak büyük ihtimal ya da bu yazdıklarımdan birini eşim beğenirse koyabilirz bakalım

bende gidip degjstirdim aksam sansima bir tane 3_6ay kalmış belki biri geri getirdi

Bende dünya lina hüsna ayliz asel düşünüyorum ama lina ağır bastı bizde sizce lina kızı olan var mı huyu nasıl

Bende dünya lina hüsna ayliz asel düşünüyorum ama lina ağır bastı bizde sizce lina kızı olan var mı huyu nasıl
Lina ile alın ikiz bebekler var instagramda pelin akilin kızları takip edersen hangisi lina hangisi alin ayırmak zor benim için ama lina hem yurtdışında hem turkiyede kullanılan güzel bir isim ikinci isim olarak düşünmüştüm ama daha ikinci işime tam karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…