2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
gerçekten çok benziyomuş baktım şimdi eşim unuturum ben bu ismi diyo işine gelmiyo artık beğendi kabulleniyo

Kızlar merhaba kuzenim 12 haftalık hamile genetik test yapıldı bugün doktoru aradı sizin tüp bebek değildi demi diye oda değil neden sordunuz diyince laboratuvardan aradılar anne çocuk arası kromozom uyuşmazlığı varmış acaba o yüzden tüp mü değil mi diye sordular demiş de bu nasıl olabilir? Yada başka bi durum var da doktor bu bahane ile tüp mü değil mi diye öğrendi canımız sıkıldı fikri olan var mı?

Çok geçmiş olsun . Ben raporu aldım elimde bulunsun nolur nolmaz diye ama sanırım teslim etmeyeceğim henüz ..
Ya ben belge almadım 24. Haftamda, sıkıntı olur mu sonradan almak hiç aklıma gelmemişti Okulların açılışına 31 32. Haftam denk gelecek büyük ihtimalle ama çalışmak istemezsem gitmem diyordum
Sıkıntı olmaz sanırım ama idarecinizle bi konuşun derim. Ben konuştum haftaya getir işleyelim sisteme dediler.( Dilekçe istemediler bu arada gerek yokmuş)

Kızlar benim gibi hem kan sulandırıcı hap ve oksapar iğne kullanan varmı acaba iğneyi sezeryandan bir gün önce bırakıp sabah sezeryana gireceğiz ama bu hap ne zaman bırakılacak sizler Dr a sordunuz mu acaba

Gülerek güzel günlerde kullansın kuzu annesi hepsi ihtiyaç ve alınması gerekenler çok ekonomik olmuş gerçekten

Kızlar benim gibi hem kan sulandırıcı hap ve oksapar iğne kullanan varmı acaba iğneyi sezeryandan bir gün önce bırakıp sabah sezeryana gireceğiz ama bu hap ne zaman bırakılacak sizler Dr a sordunuz mu acaba
Ne için kullanıyorsun bunları düşük geçmişin falan mı var yada Bi rahatsızlığın

Merhaba ben iğne değil ama kan sulandırıcı hap kullanıyorum. 34. Haftaya kadar kullanacağız dedi doktorum .

Merhaba ben ilk başlarda kanamam olduğunda hapı bırakmıştım iğne dediğiniz gibi doğumdan önceye kadar devam bir kac gün bırakılıp doğum sonrasıda 10 gün devam

24+1 de başlıyor tam

Kızımın adı Duru. Kismetse oğlumuzun Deniz olacak. DURU DENIZ imiz onlar bizim
Sizin için anlamlı olmus ikisi

Ece yi eşimde begenıyordu hatta sen yazınca hatırladım daha önce bı konusmustuk senle :) dun ben arastırırken bişey gördüm sanırım ondan vazgectik yani eşim vazgecti uf isim konusu cok zor gelıyor

İlk çocuk olduğu için kolay oldu heralde baştan beri aklımızda vardı zaten bu isim bir de sare var ama o isim akrabalarda vardı..erva yoktu
Sare bizimde cok var ama yaslılarda yada orta yaslılarda :) eskiden söyleyınce sare diye şaşırırlardı hep son yıllarda çok moda oldu şimdi minikler sare

Bir şeyler aldıkça karşısına geçip geçip bakmak, hayal etmekte çok eğlenceli oluyor. Güzel günlerde kullansın inşallah bebişin.

Evet konuşmuştuk :) aslında kolay bir konuda eşler işler karıştırıyor kolay beğenmiyorlar.biz kadınlar herkesin beğeneceği bir isim olsun diye uğraşıyoruz.eşinde beğendiyse ece de olabilir kraliçe anlamında güzel :) daha çok var zaten olmadı kağıda yazıp çekersiniz :)
Bir şeyler aldıkça karşısına geçip geçip bakmak, hayal etmekte çok eğlenceli oluyor. Güzel günlerde kullansın inşallah bebişin.
Aynen :) inşallah teşekkür ederiz :)

Ya ben ece ismini normalde severimde hamıle olunca bi acabam oldu yani. Benim adımda 3 harflı ama farklı harfler bari hem cok kısa hem borbırını tekrarlıyor falan ama ablasıyla anlamları aynı yola cıkıyot dıye olabilir diyordum ki dün birşey gördüm bu isim için şimdi eşimde yok baska isim buluruz diyor kagıda yazdık bir kere kızıma oyun olsun dıye birazda 50 kez cektıysek 40 ında rahat Ceren gelmıstır neyseki isme özel hediyelik tulum vs öyle seyler yaptırmayacagım için hemen hazır olmasada olur

Merhabalar maşallah artık 3. Trimestere girdiniz, yada girecez zaman nasıl geçti ya 3. Olmasına rağmen şükür diğerlerinde çok evhamlıydım bunda o kadar yok bazen inanamıyorum da ufak tefek geçen pembiş pembiş tulumlar zıbınlar aldım bebek arabamı yeniliyeceğim zaten beşik falan var

Halla halla cok garip hiç duymadım böyle birsey. Doktoru detaylı açıklama yapsın bence

Bu arada beşiği hala karar veremeyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…