- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.901
İlk çocuk olduğu için kolay oldu heralde baştan beri aklımızda vardı zaten bu isim bir de sare var ama o isim akrabalarda vardı..erva yoktuEşime söyleyım bine guzel sızler bulmussunuz ya
Bende hiç sevmiyorum ama mide bulantısını geçirdiği için katlanıp dikiyorum kafayaMaden suyunu içemiyom ya sabah başlasam geceye biter
gerçekten çok benziyomuş baktım şimdi eşim unuturum ben bu ismi diyo işine gelmiyoLina ile alın ikiz bebekler var instagramda pelin akilin kızları takip edersen hangisi lina hangisi alin ayırmak zor benim için ama lina hem yurtdışında hem turkiyede kullanılan güzel bir isim ikinci isim olarak düşünmüştüm ama daha ikinci işime tam karar
Zümrada güzel anlamlarıda güzel oldumu tamamdırAsel de güzel. Biz de Zümra düşündük ama hâlâ ben kesin diyemiyorum,eşim çok beğendi bu ismi
Çok geçmiş olsun . Ben raporu aldım elimde bulunsun nolur nolmaz diye ama sanırım teslim etmeyeceğim henüz ..Ben de bu hafta alaaaktim,ancak şu ana eşimden dolayı izolasyondayim. Eşim pozitif çıkt benim testim negatif çıktı. Ancak eşimden 10 gün evvel ben de covid belirtileri yaşadım. Muhtemelen geçirdim. O yüzden raporu alamadim. Doktoruma sordum 26 da gel dedi izolasyon bitince
Sıkıntı olmaz sanırım ama idarecinizle bi konuşun derim. Ben konuştum haftaya getir işleyelim sisteme dediler.( Dilekçe istemediler bu arada gerek yokmuş)Ya ben belge almadım 24. Haftamda, sıkıntı olur mu sonradan almak hiç aklıma gelmemiştiOkulların açılışına 31 32. Haftam denk gelecek büyük ihtimalle ama çalışmak istemezsem gitmem diyordum
Gülerek güzel günlerde kullansın kuzu annesiBütün bimi boşalttım geldim ucuz bulunca koşmak lazım son katlanır kovadan aldığımda yanımdaki abla hüzünlü hüzünlü baktıbiraz abartıp mama önlüğü ve elbise almış olabilirim ama neyseki zaman çabuk geçiyor toplam 240 gibi bir şey tuttu.battaniye 20 müslin 13tl baya uygun geldi
Eki Görüntüle 2894281
Ne için kullanıyorsun bunları düşük geçmişin falan mı var yada Bi rahatsızlığınKızlar benim gibi hem kan sulandırıcı hap ve oksapar iğne kullanan varmı acaba iğneyi sezeryandan bir gün önce bırakıp sabah sezeryana gireceğiz ama bu hap ne zaman bırakılacak sizler Dr a sordunuz mu acaba
Teşekkür ederiz canısıGülerek güzel günlerde kullansın kuzu annesihepsi ihtiyaç ve alınması gerekenler çok ekonomik olmuş gerçekten
Merhaba ben iğne değil ama kan sulandırıcı hap kullanıyorum. 34. Haftaya kadar kullanacağız dedi doktorum .Kızlar benim gibi hem kan sulandırıcı hap ve oksapar iğne kullanan varmı acaba iğneyi sezeryandan bir gün önce bırakıp sabah sezeryana gireceğiz ama bu hap ne zaman bırakılacak sizler Dr a sordunuz mu acaba
Merhaba ben ilk başlarda kanamam olduğunda hapı bırakmıştım iğne dediğiniz gibi doğumdan önceye kadar devam bir kac gün bırakılıp doğum sonrasıda 10 gün devamKızlar benim gibi hem kan sulandırıcı hap ve oksapar iğne kullanan varmı acaba iğneyi sezeryandan bir gün önce bırakıp sabah sezeryana gireceğiz ama bu hap ne zaman bırakılacak sizler Dr a sordunuz mu acaba
Sizin için anlamlı olmus ikisi24+1 de başlıyor tam
Kızımın adı Duru. Kismetse oğlumuzun Deniz olacak. DURU DENIZ imiz onlar bizim
Ece yi eşimde begenıyordu hatta sen yazınca hatırladım daha önce bı konusmustuk senle :) dun ben arastırırken bişey gördüm sanırım ondan vazgectik yani eşim vazgectiEvet hemen bitti zaten 3 tane gelmişpijama altı 3-6 aldım 0-3 gelmemiş broşürde yazıyordu oysaki
Işıl aydınlık anlamında idil de şiir,saf temiz aşk demek.bizim ece olcak büyük ihtimal ya da bu yazdıklarımdan birini eşim beğenirse koyabilirz bakalım
Sare bizimde cok var ama yaslılarda yada orta yaslılarda :) eskiden söyleyınce sare diye şaşırırlardı hep son yıllarda çok moda olduİlk çocuk olduğu için kolay oldu heralde baştan beri aklımızda vardı zaten bu isim bir de sare var ama o isim akrabalarda vardı..erva yoktu
SelaaammSelamlar güzel anneler
Bütün bimi boşalttım geldim ucuz bulunca koşmak lazım son katlanır kovadan aldığımda yanımdaki abla hüzünlü hüzünlü baktıbiraz abartıp mama önlüğü ve elbise almış olabilirim ama neyseki zaman çabuk geçiyor toplam 240 gibi bir şey tuttu.battaniye 20 müslin 13tl baya uygun geldi
Eki Görüntüle 2894281
Evet konuşmuştuk :) aslında kolay bir konuda eşler işler karıştırıyor kolay beğenmiyorlar.biz kadınlar herkesin beğeneceği bir isim olsun diye uğraşıyoruz.eşinde beğendiyse ece de olabilir kraliçe anlamında güzel :) daha çok var zaten olmadı kağıda yazıp çekersiniz :)Sizin için anlamlı olmus ikisi
Ece yi eşimde begenıyordu hatta sen yazınca hatırladım daha önce bı konusmustuk senle :) dun ben arastırırken bişey gördüm sanırım ondan vazgectik yani eşim vazgectiuf isim konusu cok zor gelıyor
Sare bizimde cok var ama yaslılarda yada orta yaslılarda :) eskiden söyleyınce sare diye şaşırırlardı hep son yıllarda çok moda olduşimdi minikler sare
Aynen :) inşallah teşekkür ederiz :)Bir şeyler aldıkça karşısına geçip geçip bakmak, hayal etmekte çok eğlenceli oluyor. Güzel günlerde kullansın inşallah bebişin.
Ya ben ece ismini normalde severimde hamıle olunca bi acabam oldu yani. Benim adımda 3 harflı ama farklı harfler bari hem cok kısa hem borbırını tekrarlıyor falan ama ablasıyla anlamları aynı yola cıkıyot dıye olabilir diyordum ki dün birşey gördüm bu isim için şimdi eşimde yok baska isim buluruz diyorEvet konuşmuştuk :) aslında kolay bir konuda eşler işler karıştırıyor kolay beğenmiyorlar.biz kadınlar herkesin beğeneceği bir isim olsun diye uğraşıyoruz.eşinde beğendiyse ece de olabilir kraliçe anlamında güzel :) daha çok var zaten olmadı kağıda yazıp çekersiniz :)
Aynen :) inşallah teşekkür ederiz :)
Halla halla cok garip hiç duymadım böyle birsey. Doktoru detaylı açıklama yapsın benceKızlar merhaba kuzenim 12 haftalık hamile genetik test yapıldı bugün doktoru aradı sizin tüp bebek değildi demi diye oda değil neden sordunuz diyince laboratuvardan aradılar anne çocuk arası kromozom uyuşmazlığı varmış acaba o yüzden tüp mü değil mi diye sordular demiş de bu nasıl olabilir? Yada başka bi durum var da doktor bu bahane ile tüp mü değil mi diye öğrendi canımız sıkıldı fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?