- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.921
Giydirmek nasıp olsun ınsallahMerhabalar maşallah artık 3. Trimestere girdiniz, yada girecez zaman nasıl geçti ya 3. Olmasına rağmen şükür diğerlerinde çok evhamlıydım bunda o kadar yok bazen inanamıyorum daufak tefek geçen pembiş pembiş tulumlar zıbınlar aldım bebek arabamı yeniliyeceğim zaten beşik falan var
24+5 ile dün dr gittik 750gr 35 cm olmuş benim minnoş kızım çok hareketli olsa da yüzunü göstermedi.Herşey yolundaymş çok şükür 3 hafta sonra uyuşmazlık iğnesi için çağrdı çok bel ağrm vardı onun için ortepediye bir görün dedi..
Kızlaaar İstanbul'da iseniz Eminönü Havuzluhan'a gidin. İnanılmaz güzel ürünler var ve internete göre çok daha uygun.
Maşallah canım ben de bugün gittim 26+1 890 gr 31 cm senin büyüyorlar çok şükür bugünleri de gördük senin minnoş uzun boylu demekki bizim de önden giderdi hep ama bu sefer normal e döndü galiba24+5 ile dün dr gittik 750gr 35 cm olmuş benim minnoş kızım çok hareketli olsa da yüzunü göstermedi.Herşey yolundaymş çok şükür 3 hafta sonra uyuşmazlık iğnesi için çağrdı çok bel ağrm vardı onun için ortepediye bir görün dedi..
Ne ismiymiş merak ettim :) cerende güzel bana kalsa bende koyarım ama eşim beğenmiyor :) tulum yaptırmayı düşünüyorum ben bakalım ne yapıcazYa ben ece ismini normalde severimde hamıle olunca bi acabam oldu yani. Benim adımda 3 harflı ama farklı harfler bari hem cok kısa hem borbırını tekrarlıyor falan ama ablasıyla anlamları aynı yola cıkıyot dıye olabilir diyordum ki dün birşey gördüm bu isim için şimdi eşimde yok baska isim buluruz diyorkagıda yazdık bir kere kızıma oyun olsun dıye birazda 50 kez cektıysek 40 ında rahat Ceren gelmıstır neyseki isme özel hediyelik tulum vs öyle seyler yaptırmayacagım için hemen hazır olmasada olur
Dur yazayım sanaNe ismiymiş merak ettim :) cerende güzel bana kalsa bende koyarım ama eşim beğenmiyor :) tulum yaptırmayı düşünüyorum ben bakalım ne yapıcaz
Anne rh negatif baba rh pozitifse gerekiyor.Kızlar kan uyusmazlik testi ve iğnesini tüm gebeler mi yaptırır yoksa r negatif olan anneler mi kontrolüm 6 sında merak ettim size bir sorayim dedim ona göre dr la konusayim
Çok teşekkür ederim iki gündür baya aklımı kurcalıyorduAnne rh negatif baba rh pozitifse gerekiyor.
Ben sadece hap kullanıyorum benim doktor 36 haftadan sonra bırakıcaz dediKızlar benim gibi hem kan sulandırıcı hap ve oksapar iğne kullanan varmı acaba iğneyi sezeryandan bir gün önce bırakıp sabah sezeryana gireceğiz ama bu hap ne zaman bırakılacak sizler Dr a sordunuz mu acaba
Benim bebeler biraz önden gider hep eşimde bende iriyiz 192 dayımız varMaşallah canım ben de bugün gittim 26+1 890 gr 31 cm senin büyüyorlar çok şükür bugünleri de gördük senin minnoş uzun boylu demekki bizim de önden giderdi hep ama bu sefer normal e döndü galibaben de ayın 9 unda vurulcam uyuşmazlık iğnesini
Daha ne olsun 170 de az mı maşallah ailenize olsun yeterki sağlıklı olsunlarBenim bebeler biraz önden gider hep eşimde bende iriyiz 192 dayımız varbabamız 180 olsa da bende 170 genelde çocuklarm boydan en önde kiloda geriden gelirler en son 4130 gr doğurdum ufağı ama oda görsen bi deri bi kemik kaldı. Anne karnı gibi yiyip içmiyolar bende aman canları saolsuna bağlıyorum.
Dur yazayım sanao zaman kararlastırmak şart sızın ne kadar sürede yapılır ki
O zaman hemen işlenir sizinkiben öyle takım olarak yaptırmıcam şu ponponlu tavşan kulak tulumdan alıp tanıdığımıza nakışlatıcam.54 tlye düz trendyolda.zaten hastane çıkışı aldık bu ponponluyu evde giyer diye heves ettim zaten 3 ay var olur gider
Günaydın kızlar
GünaydıııınGünaydın
Evet bu ay yapılırO zaman hemen işlenir sizinki
Diger alısverısler bitti o zamanEvet bu ay yapılırzaten diğer ayda beşik araba dolap falan alınsa oldu bitti bir şey kalmıcak geriye beklemek kalıcak sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?