2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Giydirmek nasıp olsun ınsallah

Güzel haberlere maşallah o zaman.. Büyüyorlar sıpalar

Kızlaaar İstanbul'da iseniz Eminönü Havuzluhan'a gidin. İnanılmaz güzel ürünler var ve internete göre çok daha uygun.

Kesinlikleeeeeee
Oğlum zamanı biz alışveriş öncesi ilk oraya gitmiştik annemle. Hemen hemen her şeyi alıp dönmüştük

Maşallah canım ben de bugün gittim 26+1 890 gr 31 cm senin büyüyorlar çok şükür bugünleri de gördük senin minnoş uzun boylu demekki bizim de önden giderdi hep ama bu sefer normal e döndü galiba ben de ayın 9 unda vurulcam uyuşmazlık iğnesini

Kızlar kan uyusmazlik testi ve iğnesini tüm gebeler mi yaptırır yoksa r negatif olan anneler mi kontrolüm 6 sında merak ettim size bir sorayim dedim ona göre dr la konusayim

Ne ismiymiş merak ettim :) cerende güzel bana kalsa bende koyarım ama eşim beğenmiyor :) tulum yaptırmayı düşünüyorum ben bakalım ne yapıcaz

Kızlar benim gibi hem kan sulandırıcı hap ve oksapar iğne kullanan varmı acaba iğneyi sezeryandan bir gün önce bırakıp sabah sezeryana gireceğiz ama bu hap ne zaman bırakılacak sizler Dr a sordunuz mu acaba
Ben sadece hap kullanıyorum benim doktor 36 haftadan sonra bırakıcaz dedi

Benim bebeler biraz önden gider hep eşimde bende iriyiz 192 dayımız var babamız 180 olsa da bende 170 genelde çocuklarm boydan en önde kiloda geriden gelirler en son 4130 gr doğurdum ufağı ama oda görsen bi deri bi kemik kaldı. Anne karnı gibi yiyip içmiyolar bende aman canları saolsuna bağlıyorum.

Daha ne olsun 170 de az mı maşallah ailenize olsun yeterki sağlıklı olsunlar yemek konusunda çok yıpranan anneler var çevremde çocukların yemesi için neler neler yapıyolar ben de takılmam gibi geliyo yeme içmesine çocuğumun ama tabi ilk olacak yaşamadan bilemem

Dur yazayım sana o zaman kararlastırmak şart sızın ne kadar sürede yapılır ki
ben öyle takım olarak yaptırmıcam şu ponponlu tavşan kulak tulumdan alıp tanıdığımıza nakışlatıcam.54 tlye düz trendyolda.zaten hastane çıkışı aldık bu ponponluyu evde giyer diye heves ettim zaten 3 ay var olur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…