2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Birkaç tane tulum çorap eldiven kaldı.deterjan ve şampuan da alıncak yine ıvır zıvır eksik çıkar.bere sürekli takar mı bilmiyorum onu kaç tane almak lazım
Ben çorap almadım ama herşey genelde patikpli sanırım aldığım pijama tulum vs çorap nerden aldınız?numarası var mı onun da ?

Esim 197 ben 170 kizima üç doktorda cok uzun 55e yakin demişti çıka çıka 47 cm cikmisti sonradan uzadı orasi ayri
Simdi oglumada boy uzun eller ayaklar iki hafta önde diyorlar ama çok itibar etmiyorum sağlıklı olsun da

Birkaç tane tulum çorap eldiven kaldı.deterjan ve şampuan da alıncak yine ıvır zıvır eksik çıkar.bere sürekli takar mı bilmiyorum onu kaç tane almak lazım
Kış bebegı oldugu için bere ihtiyac canım takımların yada tulumların içinde oluyo genelde sendekilerde yok mu
Oh masallah o zaman baya bitirmişsin :) ay ben agız mendılı birde ikeadan düzenleyici kaldım öyle

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var rahim Ağzına yakın bacak aramda 2-3 cm bi şişlik oldu iki gündür sert kızarık ağrılı hatta o kadar ağrıyor ki belim bacağım hatta alt karına kadar vuruyor ağrısı. Dr gidecektim görümcem evde yoktu çocukları bırakamadım bu ne olabilir ya başına gelen var mı ağrıdan ölüyorum. Kesinlikle yürümek ve oturmak işgence sadece uzanıyorum...

Çok geçmiş olsun Bi bilgim yok inşallah kötü birsey değildir

Çok geçmiş olsun canım aceba çıban gibi bir şey mi

Ben çorap almadım ama herşey genelde patikpli sanırım aldığım pijama tulum vs çorap nerden aldınız?numarası var mı onun da ?
Marka değil bebek kıyafeti satan mağazadan yeni doğan diyip aldım birinin üstünde 0-6 yazıyor pijama tulum patikli olsa da üşür ayakları bence.bizimde tulum pek yok birkaç çift almak lazım.aynen e bebek de vardır waikiki de gördüm ordan da alırım bir kaç çift birlikte satılıyor zaten.
Tulumların var da takımların yok.çok yok ki birkaç tane daha almak lazım.bitirmedik buraya yazdıkça eksikler çoğalıyor gibi düzenleyici bir tane hediye gelmişti ama bir iki tane daha almak lazım.sende yavaştan başlamışsın devamı gelir

Merhaba yıllar önce anneme olmuştu. Bir kaç saatte bir anda şişti. Yürüyemedi filan. Vücut kendisi üretmiş demişti doktor. Patlatıp temizlemişti baya iltihap akmıştı. Vakit kaybetmeden doktora gidin bence. Çok geçmiş olsun.

Acaba enfeksiyon tarzı bir şey olup mu şişti ?uzanıp bol su için hastaneye gidene kadar. bence kalkmayın geçmiş olsun

[/QUOTE]
Düzenleyici buyuk kızımda yoktu ihtiyac oluyor cekmece mınık eşyalarla hemen dagılıyo evet baya yavastan ama ama abladan kalanlarla baya öndeyız yıne

MutluBulut_ siz abla yönünden şanslısınız şanslı kız ablasının her şeyini kullanır :) biz yetişkinlerin bile çekmecesi hemen dağılıyor ufacık şeyler daha çabuk dağılr bencede ihtiyaç olur alıyım onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…