- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.941
Birkaç tane tulum çorap eldiven kaldı.deterjan ve şampuan da alıncak yine ıvır zıvır eksik çıkar.bere sürekli takar mı bilmiyorum onu kaç tane almak lazımDiger alısverısler bitti o zaman
Ben çorap almadım ama herşey genelde patikpli sanırım aldığım pijama tulum vs çorap nerden aldınız?numarası var mı onun da ?Birkaç tane tulum çorap eldiven kaldı.deterjan ve şampuan da alıncak yine ıvır zıvır eksik çıkar.bere sürekli takar mı bilmiyorum onu kaç tane almak lazım
Şimdi ebebekte gördüm internette mağazada pek görememiştim gidersem bakayımBirkaç tane tulum çorap eldiven kaldı.deterjan ve şampuan da alıncak yine ıvır zıvır eksik çıkar.bere sürekli takar mı bilmiyorum onu kaç tane almak lazım
Esim 197 ben 170 kizima üç doktorda cok uzun 55e yakin demişti çıka çıka 47 cm cikmistiBenim bebeler biraz önden gider hep eşimde bende iriyiz 192 dayımız varbabamız 180 olsa da bende 170 genelde çocuklarm boydan en önde kiloda geriden gelirler en son 4130 gr doğurdum ufağı ama oda görsen bi deri bi kemik kaldı. Anne karnı gibi yiyip içmiyolar bende aman canları saolsuna bağlıyorum.
Bende pek yapmamıştım bime gelen ürünlerle gaza geldim.Toplu alisverisi eylule birakmaya karar verdim benhepsini birlikte alacagim hamile olduğumu ogrendigimden beri kenara para da koyuyordum bakalim.
Cok detay var yaa insanin kafasi karisiyor
Kış bebegı oldugu için bere ihtiyac canım takımların yada tulumların içinde oluyo genelde sendekilerde yok muBirkaç tane tulum çorap eldiven kaldı.deterjan ve şampuan da alıncak yine ıvır zıvır eksik çıkar.bere sürekli takar mı bilmiyorum onu kaç tane almak lazım
Ay var canım 0-3 ay 0-6 ay gibiBen çorap almadım ama herşey genelde patikpli sanırım aldığım pijama tulum vs çorap nerden aldınız?numarası var mı onun da ?
Ne güzelBiz de dün baya baya bir şeyler aldık. Bebek arabası, oda ve şampuan filan kaldı. Onları da belirledik ne alacağımızıPeyderpey alacağız artık.
Aynen canımNe güzelonlarıda 7.aya tamamlarsınız :)
Çok geçmiş olsun Bi bilgim yok inşallah kötü birsey değildirKızlar acil yardıma ihtiyacım var rahim Ağzına yakın bacak aramda 2-3 cm bi şişlik oldu iki gündür sert kızarık ağrılı hatta o kadar ağrıyor ki belim bacağım hatta alt karına kadar vuruyor ağrısı. Dr gidecektim görümcem evde yoktu çocukları bırakamadım bu ne olabilir ya başına gelen var mı ağrıdan ölüyorum. Kesinlikle yürümek ve oturmak işgence sadece uzanıyorum...
Çok geçmiş olsun canım aceba çıban gibi bir şey miKızlar acil yardıma ihtiyacım var rahim Ağzına yakın bacak aramda 2-3 cm bi şişlik oldu iki gündür sert kızarık ağrılı hatta o kadar ağrıyor ki belim bacağım hatta alt karına kadar vuruyor ağrısı. Dr gidecektim görümcem evde yoktu çocukları bırakamadım bu ne olabilir ya başına gelen var mı ağrıdan ölüyorum. Kesinlikle yürümek ve oturmak işgence sadece uzanıyorum...
Marka değil bebek kıyafeti satan mağazadan yeni doğan diyip aldım birinin üstünde 0-6 yazıyor pijama tulum patikli olsa da üşür ayakları bence.bizimde tulum pek yok birkaç çift almak lazım.aynen e bebek de vardır waikiki de gördüm ordan da alırım bir kaç çift birlikte satılıyor zaten.Ben çorap almadım ama herşey genelde patikpli sanırım aldığım pijama tulum vs çorap nerden aldınız?numarası var mı onun da ?
Tulumların var da takımların yok.çok yok ki birkaç tane daha almak lazım.bitirmedik buraya yazdıkça eksikler çoğalıyor gibiKış bebegı oldugu için bere ihtiyac canım takımların yada tulumların içinde oluyo genelde sendekilerde yok mu
Oh masallah o zaman baya bitirmişsin :) ay ben agız mendılı birde ikeadan düzenleyici kaldım öyle
Merhaba yıllar önce anneme olmuştu. Bir kaç saatte bir anda şişti. Yürüyemedi filan. Vücut kendisi üretmiş demişti doktor. Patlatıp temizlemişti baya iltihap akmıştı. Vakit kaybetmeden doktora gidin bence. Çok geçmiş olsun.Kızlar acil yardıma ihtiyacım var rahim Ağzına yakın bacak aramda 2-3 cm bi şişlik oldu iki gündür sert kızarık ağrılı hatta o kadar ağrıyor ki belim bacağım hatta alt karına kadar vuruyor ağrısı. Dr gidecektim görümcem evde yoktu çocukları bırakamadım bu ne olabilir ya başına gelen var mı ağrıdan ölüyorum. Kesinlikle yürümek ve oturmak işgence sadece uzanıyorum...
Acaba enfeksiyon tarzı bir şey olup mu şişti ?uzanıp bol su için hastaneye gidene kadar. bence kalkmayın geçmiş olsunKızlar acil yardıma ihtiyacım var rahim Ağzına yakın bacak aramda 2-3 cm bi şişlik oldu iki gündür sert kızarık ağrılı hatta o kadar ağrıyor ki belim bacağım hatta alt karına kadar vuruyor ağrısı. Dr gidecektim görümcem evde yoktu çocukları bırakamadım bu ne olabilir ya başına gelen var mı ağrıdan ölüyorum. Kesinlikle yürümek ve oturmak işgence sadece uzanıyorum...
Marka değil bebek kıyafeti satan mağazadan yeni doğan diyip aldım birinin üstünde 0-6 yazıyor pijama tulum patikli olsa da üşür ayakları bence.bizimde tulum pek yok birkaç çift almak lazım.aynen e bebek de vardır waikiki de gördüm ordan da alırım bir kaç çift birlikte satılıyor zaten.
Tulumların var da takımların yok.çok yok ki birkaç tane daha almak lazım.bitirmedik buraya yazdıkça eksikler çoğalıyor gibidüzenleyici bir tane hediye gelmişti ama bir iki tane daha almak lazım.sende yavaştan başlamışsın devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?