- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.961
,Kızlar acil yardıma ihtiyacım var rahim Ağzına yakın bacak aramda 2-3 cm bi şişlik oldu iki gündür sert kızarık ağrılı hatta o kadar ağrıyor ki belim bacağım hatta alt karına kadar vuruyor ağrısı. Dr gidecektim görümcem evde yoktu çocukları bırakamadım bu ne olabilir ya başına gelen var mı ağrıdan ölüyorum. Kesinlikle yürümek ve oturmak işgence sadece uzanıyorum...
Teşekkür ediyorum çok yanaklarda deil rahim ağzından çok kasığa yakın..,
geçmiş olsun üstteki linkten bakarsanız tarif ettiğiniz bu kiste benziyor mutlaka doktora gidin
Nasıl oldunuz?Cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorum tek tek yazamıyorum affedin ateşim 38.5 bacaklarmı yere basamıyorum bu yüksek ihtimal iltihaplı bişey çıban gibi sivilcemsi falan deil yüzey dümdüz baş yokbirazdan çocukları bırakacak yer olsun olmasn dr gideceğim en olmadı kocama çocukların başnda dur bana ambulans çağr dicem gurbette olmak ne kadar zor annem olsaydı dünyanın öbür ucundan gelir o çocuklara bakardı. Çocuk büyütmek çok zor yalnz başına büyütmek daha zor...
Cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorum tek tek yazamıyorum affedin ateşim 38.5 bacaklarmı yere basamıyorum bu yüksek ihtimal iltihaplı bişey çıban gibi sivilcemsi falan deil yüzey dümdüz baş yokbirazdan çocukları bırakacak yer olsun olmasn dr gideceğim en olmadı kocama çocukların başnda dur bana ambulans çağr dicem gurbette olmak ne kadar zor annem olsaydı dünyanın öbür ucundan gelir o çocuklara bakardı. Çocuk büyütmek çok zor yalnz başına büyütmek daha zor...
Gününe göre değişiyor ben sizden 3 hafta illerdeyim artık daha çok hissediyorum gece yatmadan sabah uyanınca bazende çerez yiyince sanki bazende hissedilmiyor değişken birşey sanırımGünaydın kızlarBizim bebiler artık daha çok mu uyuyor 2 gündür çok kuvvetli vuruş çok olmuyor dönme ve kayma hissediyorum çok uyuyor sanki normal mi sizlerin çok mu hareketli sanki çok hareketli değil benim bebek sanırım sormak istedim sizlere
Benim de geçen hafta daha hareketliydi. Üç gündür filan daha sakin.Günaydın kızlarBizim bebiler artık daha çok mu uyuyor 2 gündür çok kuvvetli vuruş çok olmuyor dönme ve kayma hissediyorum çok uyuyor sanki normal mi sizlerin çok mu hareketli sanki çok hareketli değil benim bebek sanırım sormak istedim sizlere
Gecmis olsun nasil oldunuz, doktora gidebildiniz mi?Teşekkür ediyorum çok yanaklarda deil rahim ağzından çok kasığa yakın..
Günaydın benim de günden günde değişiyor, bence bazen pozisyon değişikliğine bağlı da farklı hissediyoruzGünaydın kızlarBizim bebiler artık daha çok mu uyuyor 2 gündür çok kuvvetli vuruş çok olmuyor dönme ve kayma hissediyorum çok uyuyor sanki normal mi sizlerin çok mu hareketli sanki çok hareketli değil benim bebek sanırım sormak istedim sizlere
Aynen ben de öyle. İzleme filan diyor herkes ama mümkün mü? Yangından kaçamayan hayvanlar, yuvasını terk etmeyen kuşlar, evi barkı yok olan köylüler... İçim çok acıyor.Günaydın benim de günden günde değişiyor, bence bazen pozisyon değişikliğine bağlı da farklı hissediyoruzBir de son günlerde çok üzgünüm onlar da hissediyor bence, cennet şehirlerimizi bir bir yaktılar mutsuzum umutsuzum çocuklarımız hatta torunlarımız bile göremeyecek bizim gördüklerimizi, yavrum nasıl bir ülkeye doğacak diye ister istemez üzülüyorum yeşillik kalmadı orman diye koylar diye birşey kalmadı yardım eden kimse yok ne olur dursun artık
Olabilir bende çok ağladım o güzel hayvanlara rabbim yardım etsinGünaydın benim de günden günde değişiyor, bence bazen pozisyon değişikliğine bağlı da farklı hissediyoruzBir de son günlerde çok üzgünüm onlar da hissediyor bence, cennet şehirlerimizi bir bir yaktılar mutsuzum umutsuzum çocuklarımız hatta torunlarımız bile göremeyecek bizim gördüklerimizi, yavrum nasıl bir ülkeye doğacak diye ister istemez üzülüyorum yeşillik kalmadı orman diye koylar diye birşey kalmadı yardım eden kimse yok ne olur dursun artık
Benimde canım vuruş hıçkırık var ama çok vurmak uzun süreli vurmak yok danışmak istedim yoksa kendini 2 -3 saatte bir hissettiriyor çok şükür aşşağıya vuruyor birde geriden benim ki rabbim korusun evlatlarımızı sağ Salim alalım kucağımıza rabbim büyütmeyi nasip etsinBenim de geçen hafta daha hareketliydi. Üç gündür filan daha sakin.
Amin canım inşallahBenimde canım vuruş hıçkırık var ama çok vurmak uzun süreli vurmak yok danışmak istedim yoksa kendini 2 -3 saatte bir hissettiriyor çok şükür aşşağıya vuruyor birde geriden benim ki rabbim korusun evlatlarımızı sağ Salim alalım kucağımıza rabbim büyütmeyi nasip etsin
sanırım benimde 2-3 gündür daha yavaş sanki ama kendini hissettiriyor 2-3 saatte kuvvetli be uzun vuruşlar yok ondan sormak istedim bebeğinde tüm gün tepişeçek hali yok tabiki annelik işteGününe göre değişiyor ben sizden 3 hafta illerdeyim artık daha çok hissediyorum gece yatmadan sabah uyanınca bazende çerez yiyince sanki bazende hissedilmiyor değişken birşey sanırım
İnşalla niye hep onunkıleri kullanıyorum demezMutluBulut_ siz abla yönünden şanslısınız şanslı kız ablasının her şeyini kullanır :) biz yetişkinlerin bile çekmecesi hemen dağılıyor ufacık şeyler daha çabuk dağılr bencede ihtiyaç olur alıyım onuda
Onada baya şey almalıyız canın eksigi çok yinede ama bilemedimİnşallah
Demek ki hemen hemen herkesin başında var bende de öyle oluyor iki gün kıpır kıpır okursa üçüncü gün olmuyor çok farklı oluyorBenim de geçen hafta daha hareketliydi. Üç gündür filan daha sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?