2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
,

geçmiş olsun üstteki linkten bakarsanız tarif ettiğiniz bu kiste benziyor mutlaka doktora gidin

Cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorum tek tek yazamıyorum affedin ateşim 38.5 bacaklarmı yere basamıyorum bu yüksek ihtimal iltihaplı bişey çıban gibi sivilcemsi falan deil yüzey dümdüz baş yok birazdan çocukları bırakacak yer olsun olmasn dr gideceğim en olmadı kocama çocukların başnda dur bana ambulans çağr dicem gurbette olmak ne kadar zor annem olsaydı dünyanın öbür ucundan gelir o çocuklara bakardı. Çocuk büyütmek çok zor yalnz başına büyütmek daha zor...

Nasıl oldunuz?

Çok geçmiş olsun. Hiç bir bilgim yok bu konuda, inşallah basit bişeydir.

Günaydın kızlarBizim bebiler artık daha çok mu uyuyor 2 gündür çok kuvvetli vuruş çok olmuyor dönme ve kayma hissediyorum çok uyuyor sanki normal mi sizlerin çok mu hareketli sanki çok hareketli değil benim bebek sanırım sormak istedim sizlere

Gününe göre değişiyor ben sizden 3 hafta illerdeyim artık daha çok hissediyorum gece yatmadan sabah uyanınca bazende çerez yiyince sanki bazende hissedilmiyor değişken birşey sanırım

Benim de geçen hafta daha hareketliydi. Üç gündür filan daha sakin.

Günaydın benim de günden günde değişiyor, bence bazen pozisyon değişikliğine bağlı da farklı hissediyoruz Bir de son günlerde çok üzgünüm onlar da hissediyor bence, cennet şehirlerimizi bir bir yaktılar mutsuzum umutsuzum çocuklarımız hatta torunlarımız bile göremeyecek bizim gördüklerimizi, yavrum nasıl bir ülkeye doğacak diye ister istemez üzülüyorum yeşillik kalmadı orman diye koylar diye birşey kalmadı yardım eden kimse yok ne olur dursun artık

Aynen ben de öyle. İzleme filan diyor herkes ama mümkün mü? Yangından kaçamayan hayvanlar, yuvasını terk etmeyen kuşlar, evi barkı yok olan köylüler... İçim çok acıyor.

Olabilir bende çok ağladım o güzel hayvanlara rabbim yardım etsin

Benim de geçen hafta daha hareketliydi. Üç gündür filan daha sakin.
Benimde canım vuruş hıçkırık var ama çok vurmak uzun süreli vurmak yok danışmak istedim yoksa kendini 2 -3 saatte bir hissettiriyor çok şükür aşşağıya vuruyor birde geriden benim ki rabbim korusun evlatlarımızı sağ Salim alalım kucağımıza rabbim büyütmeyi nasip etsin

Amin canım inşallah

Gününe göre değişiyor ben sizden 3 hafta illerdeyim artık daha çok hissediyorum gece yatmadan sabah uyanınca bazende çerez yiyince sanki bazende hissedilmiyor değişken birşey sanırım
sanırım benimde 2-3 gündür daha yavaş sanki ama kendini hissettiriyor 2-3 saatte kuvvetli be uzun vuruşlar yok ondan sormak istedim bebeğinde tüm gün tepişeçek hali yok tabiki annelik işte Teşekkur ederim canım rahatladım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…