- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.981
Selam ben 80 tl verdim 75 gram yujleme testi için. Ozel labaratuvara yaptirdim.Herkese selamlar,
Ben özel muayenehaneye gidiyorum da, hoca şeker yüklemesi için doğrudan lab a yönlendirdi beni. Aile hekimliği yapmıyormuş, normalde orada yaptıracaktım.
Lab da ya da özelde şeker yüklemesi yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba?
Kısmetiyle gelsin inşallah olur giderOnada baya şey almalıyız canın eksigi çok yinede ama bilemedim
Amin canım inşallahKısmetiyle gelsin inşallah olur gider
Aile hekimliğinde yaptırdım ben sağlık ocağında bedava zaten içeceği sen alıyorsun eczaneden kendin içip bir saat ve 2 saat sonra gidiyorsun hemşire ve ya ebe oradaki şeker ölçüm cihazı ile parmağına batırıyor kandan alet ölçüyor ppekbişey yapmıyor ac gidiyorsun bide en başta ac kan değerine bakıyorlar boşuna para vermeHerkese selamlar,
Ben özel muayenehaneye gidiyorum da, hoca şeker yüklemesi için doğrudan lab a yönlendirdi beni. Aile hekimliği yapmıyormuş, normalde orada yaptıracaktım.
Valla öyle canım cuma dan sonra biraz düşecek inşallahKızlar bu nasıl sıcaktır yaevdeki tüm camlar acık ama resmen estiginde bile sıcak esiyor mutfaga geldım ama iş yapmak ne mümkün yanıyorum resmen ılk hamılelıgımde de aynı aylara denk geldım o zmaan kesınlıkle boyle degıldı bu sene fena sıcaga denk geldık
Eczanede içeceği 10 tl sağlık ocağı para almıyorHerkese selamlar,
Al bendende o kadarKızlar bu nasıl sıcaktır yaevdeki tüm camlar acık ama resmen estiginde bile sıcak esiyor mutfaga geldım ama iş yapmak ne mümkün yanıyorum resmen ılk hamılelıgımde de aynı aylara denk geldım o zmaan kesınlıkle boyle degıldı bu sene fena sıcaga denk geldık
Öylemıymıs ay ınsallah ama heryer aynımıdır kı istanbul da yasıyorum benValla öyle canım cuma dan sonra biraz düşecek inşallah
Bende çok üzüldüm izlememeye çalışıyorum üzülmemek içinGünaydın benim de günden günde değişiyor, bence bazen pozisyon değişikliğine bağlı da farklı hissediyoruzBir de son günlerde çok üzgünüm onlar da hissediyor bence, cennet şehirlerimizi bir bir yaktılar mutsuzum umutsuzum çocuklarımız hatta torunlarımız bile göremeyecek bizim gördüklerimizi, yavrum nasıl bir ülkeye doğacak diye ister istemez üzülüyorum yeşillik kalmadı orman diye koylar diye birşey kalmadı yardım eden kimse yok ne olur dursun artık
Şuan cok uzun geldı insallah handenin dedigi gibi cuma düşer sıcaklıkAl bendende o kadarYemeğimi öğlene kadar yaptım yaptım sonrasında asla mutfağa giremiyorum sıcaktan
Ama az kaldı Ağustos bitince sıcaklarda azalır inşallah son 2 ayımız rahat geçer
Valla ben izmirdeyim 40 derece esmeyince çok kötü oluyor esince en azından sabah ve akşam biraz nefes alıyoruz sürekli klimada oturmakta sıkıcı oluyor en azından sabah biraz cam pencere açıp nefes almak istiyor insan gece sıcaklıkları önemli düşerse gecede rahatlarızÖylemıymıs ay ınsallah ama heryer aynımıdır kı istanbul da yasıyorum bennormalde terlemeyen ben suan evde en cok terleyenım
İzmir daha fenadırValla ben izmirdeyim 40 derece esmeyince çok kötü oluyor esince en azından sabah ve akşam biraz nefes alıyoruz sürekli klimada oturmakta sıkıcı oluyor en azından sabah biraz cam pencere açıp nefes almak istiyor insan gece sıcaklıkları önemli düşerse gecede rahatlarız
Oo izmire yaklasmjsız bugun 36 dereceymısValla ben izmirdeyim 40 derece esmeyince çok kötü oluyor esince en azından sabah ve akşam biraz nefes alıyoruz sürekli klimada oturmakta sıkıcı oluyor en azından sabah biraz cam pencere açıp nefes almak istiyor insan gece sıcaklıkları önemli düşerse gecede rahatlarız
Klimasız olmuyor izmirde birde panjur olsaymış ıyi olurmuş panjur yok bende 3ten sonra günes fena vuruyor kışın çok iyi ama daha haziranda gunes vurmaya baslayinca oda degistiriyordum ben şimdi mecbur klimaİzmir daha fenadırbenden şanslısın yıne klima varmıs
Klimasız olmuyor izmirde birde panjur olsaymış ıyi olurmuş panjur yok bende 3ten sonra günes fena vuruyor kışın çok iyi ama daha haziranda gunes vurmaya baslayinca oda degistiriyordum ben şimdi mecbur klima
Belki olmaz 33 gibi gözüküyor uygulamalarda istanbulŞimdi instagranda gordum sıcaklık dusmeyı bırak onumuzdekı gunlerde marmara bolgesınde 42 yı bulacakmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?