2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Herkese selamlar,
Ben özel muayenehaneye gidiyorum da, hoca şeker yüklemesi için doğrudan lab a yönlendirdi beni. Aile hekimliği yapmıyormuş, normalde orada yaptıracaktım.
Lab da ya da özelde şeker yüklemesi yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba?

Selam ben 80 tl verdim 75 gram yujleme testi için. Ozel labaratuvara yaptirdim.

Kızlar bu nasıl sıcaktır ya evdeki tüm camlar acık ama resmen estiginde bile sıcak esiyor mutfaga geldım ama iş yapmak ne mümkün yanıyorum resmen ılk hamılelıgımde de aynı aylara denk geldım o zmaan kesınlıkle boyle degıldı bu sene fena sıcaga denk geldık

Aile hekimliğinde yaptırdım ben sağlık ocağında bedava zaten içeceği sen alıyorsun eczaneden kendin içip bir saat ve 2 saat sonra gidiyorsun hemşire ve ya ebe oradaki şeker ölçüm cihazı ile parmağına batırıyor kandan alet ölçüyor ppekbişey yapmıyor ac gidiyorsun bide en başta ac kan değerine bakıyorlar boşuna para verme

Valla öyle canım cuma dan sonra biraz düşecek inşallah

Eczanede içeceği 10 tl sağlık ocağı para almıyor

Al bendende o kadar Yemeğimi öğlene kadar yaptım yaptım sonrasında asla mutfağa giremiyorum sıcaktan
Ama az kaldı Ağustos bitince sıcaklarda azalır inşallah son 2 ayımız rahat geçer

Bende çok üzüldüm izlememeye çalışıyorum üzülmemek için

Öylemıymıs ay ınsallah ama heryer aynımıdır kı istanbul da yasıyorum ben normalde terlemeyen ben suan evde en cok terleyenım
Valla ben izmirdeyim 40 derece esmeyince çok kötü oluyor esince en azından sabah ve akşam biraz nefes alıyoruz sürekli klimada oturmakta sıkıcı oluyor en azından sabah biraz cam pencere açıp nefes almak istiyor insan gece sıcaklıkları önemli düşerse gecede rahatlarız

İzmir daha fenadır benden şanslısın yıne klima varmıs

Oo izmire yaklasmjsız bugun 36 dereceymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…