- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.001
Googlede baktım canımBelki olmaz 33 gibi gözüküyor uygulamalarda istanbul
Geçmiş olsunYine topluca cevap vereyim kıl kökü iltihabı olmuş abse yapmış en son ceviz büyüklüğündeydi hatta o kadar enfeksiyon olmuşki kasıktaki lenf bezlerim şişmiş o kistin ağrısı yanında bide lenfler yüzünden bel bacak ağrısı çektim ay çok kötüydü hamdolsun kist patladi dr boşalttı antibiyotik verdi inşallah lenf bezleride antibiyotikle inecekmiş
Kızlar bebek arabasının yaş aralığı yok sanırım değil mi? Küçük bebek için içine puset mi yerleştiriyoruz? Nasıl oluyor?
Yine topluca cevap vereyim kıl kökü iltihabı olmuş abse yapmış en son ceviz büyüklüğündeydi hatta o kadar enfeksiyon olmuşki kasıktaki lenf bezlerim şişmiş o kistin ağrısı yanında bide lenfler yüzünden bel bacak ağrısı çektim ay çok kötüydü hamdolsun kist patladi dr boşalttı antibiyotik verdi inşallah lenf bezleride antibiyotikle inecekmiş
Cok gecmıs olsun canımYine topluca cevap vereyim kıl kökü iltihabı olmuş abse yapmış en son ceviz büyüklüğündeydi hatta o kadar enfeksiyon olmuşki kasıktaki lenf bezlerim şişmiş o kistin ağrısı yanında bide lenfler yüzünden bel bacak ağrısı çektim ay çok kötüydü hamdolsun kist patladi dr boşalttı antibiyotik verdi inşallah lenf bezleride antibiyotikle inecekmiş
Al izmiri vur manisaya çok sıcak ege tarafı istanbul ne ki 30 35 ne güzelKlimasız olmuyor izmirde birde panjur olsaymış ıyi olurmuş panjur yok bende 3ten sonra günes fena vuruyor kışın çok iyi ama daha haziranda gunes vurmaya baslayinca oda degistiriyordum ben şimdi mecbur klima
Canım ben normal dogum yaptım al diyende vardı gerek yok diyende. Sonuc olarak almadım dedim olmadı eczaneden hemen alınır. Ama gerekte olmadı hasta bezi taktılarPuseti altı aya kadar kullanıyoruz. Sonrasında normal koltuk kısmına geçiyoruz. Puset aynı zamanda arabada da kullanılabilir.
Çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize.
Kızlar ben de tecrübeli annelerden fikir alayım. Depend kaç tane almalı. Hastane için depend dışında pede gerek var mı? Bir de yenidoğan bebek bezi kaç tane almalı? Elimde patlamasın diye soruyorum.
Çok teşekkür ederim canımCanım ben normal dogum yaptım al diyende vardı gerek yok diyende. Sonuc olarak almadım dedim olmadı eczaneden hemen alınır. Ama gerekte olmadı hasta bezi taktılarvalla o an yanımda olsaydı bile aman degıstıreyım onu kullanayım demezdim. Cıkarkende normal gece pedi kullandım. Bir gece kaldım. Bebek bezi olarakta 30-40 lı falan ortalama 1 nımara bez al bir dene. Senin içine sinmez yada bebege iyi gelmez. Bi bakmıssı iri bir bebek daha cabuk 2 numara olmus elinde kalmasın. Bu bezde seni cok idare etmez tabi olsun 4-5 gun. Islak mendil kullacaksan 3 lü paket halinde al derim onuda bir dene
Kız klimanız var daha ne istiyosunuzAl izmiri vur manisaya çok sıcak ege tarafı istanbul ne ki 30 35 ne güzelbiz onu cumartesi görcez nasipse bizim 43 oda gölgede bnm ev alev topu klimasız duramıyorum ev her yanı güneş alıyo
Diğer gruplarda buzdolabına kolonya koyup serinleyenler varmışKız klimanız var daha ne istiyosunuzkapat camı oh mis zavallı biz ceyran yapar umuduyla beklıyoruz perde oynamıyo
Ne kadar etkı eder kiDiğer gruplarda buzdolabına kolonya koyup serinleyenler varmışfikir fena değil
1 paket yenıdogan bez al depend de yarım paket kullanmadım bile ben az kanamam oldu o senin durumuna göre ama yinede 1-2 gecede bi paket bitmez bencePuseti altı aya kadar kullanıyoruz. Sonrasında normal koltuk kısmına geçiyoruz. Puset aynı zamanda arabada da kullanılabilir.
Çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize.
Kızlar ben de tecrübeli annelerden fikir alayım. Depend kaç tane almalı. Hastane için depend dışında pede gerek var mı? Bir de yenidoğan bebek bezi kaç tane almalı? Elimde patlamasın diye soruyorum.
Bende erzurum bir gün yağmur yağmasa nolurAl izmiri vur manisaya çok sıcak ege tarafı istanbul ne ki 30 35 ne güzelbiz onu cumartesi görcez nasipse bizim 43 oda gölgede bnm ev alev topu klimasız duramıyorum ev her yanı güneş alıyo
Normalmiş göbek geriliyor artıkKızlar göbek deliğimin çewresinde özellikle altında ağrı var bugünden beri . Normal midir acaba daha önce yaşayan var mı ?
Dik dururken filan zorlandım bugün, hep uzanarak geçti günüm, bebek de hareketli acaba rahatsız mı oluyor o da diye panikledimNormalmiş göbek geriliyor artık
Çok teşekkür ederim canım1 paket yenıdogan bez al depend de yarım paket kullanmadım bile ben az kanamam oldu o senin durumuna göre ama yinede 1-2 gecede bi paket bitmez bence
Ay bende manisadaym yarın icin 45 derece gösteriyo evden çıkmamak lazimAl izmiri vur manisaya çok sıcak ege tarafı istanbul ne ki 30 35 ne güzelbiz onu cumartesi görcez nasipse bizim 43 oda gölgede bnm ev alev topu klimasız duramıyorum ev her yanı güneş alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?