2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bebek arabasının yaş aralığı yok sanırım değil mi? Küçük bebek için içine puset mi yerleştiriyoruz? Nasıl oluyor?

Yine topluca cevap vereyim kıl kökü iltihabı olmuş abse yapmış en son ceviz büyüklüğündeydi hatta o kadar enfeksiyon olmuşki kasıktaki lenf bezlerim şişmiş o kistin ağrısı yanında bide lenfler yüzünden bel bacak ağrısı çektim ay çok kötüydü hamdolsun kist patladi dr boşalttı antibiyotik verdi inşallah lenf bezleride antibiyotikle inecekmiş

Geçmiş olsun

Kızlar bebek arabasının yaş aralığı yok sanırım değil mi? Küçük bebek için içine puset mi yerleştiriyoruz? Nasıl oluyor?

Puseti altı aya kadar kullanıyoruz. Sonrasında normal koltuk kısmına geçiyoruz. Puset aynı zamanda arabada da kullanılabilir.

Çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize.

Kızlar ben de tecrübeli annelerden fikir alayım. Depend kaç tane almalı. Hastane için depend dışında pede gerek var mı? Bir de yenidoğan bebek bezi kaç tane almalı? Elimde patlamasın diye soruyorum.

Cok gecmıs olsun canım

Klimasız olmuyor izmirde birde panjur olsaymış ıyi olurmuş panjur yok bende 3ten sonra günes fena vuruyor kışın çok iyi ama daha haziranda gunes vurmaya baslayinca oda degistiriyordum ben şimdi mecbur klima
Al izmiri vur manisaya çok sıcak ege tarafı istanbul ne ki 30 35 ne güzel biz onu cumartesi görcez nasipse bizim 43 oda gölgede bnm ev alev topu klimasız duramıyorum ev her yanı güneş alıyo

Canım ben normal dogum yaptım al diyende vardı gerek yok diyende. Sonuc olarak almadım dedim olmadı eczaneden hemen alınır. Ama gerekte olmadı hasta bezi taktılar valla o an yanımda olsaydı bile aman degıstıreyım onu kullanayım demezdim. Cıkarkende normal gece pedi kullandım. Bir gece kaldım. Bebek bezi olarakta 30-40 lı falan ortalama 1 nımara bez al bir dene. Senin içine sinmez yada bebege iyi gelmez. Bi bakmıssı iri bir bebek daha cabuk 2 numara olmus elinde kalmasın. Bu bezde seni cok idare etmez tabi olsun 4-5 gun. Islak mendil kullacaksan 3 lü paket halinde al derim onuda bir dene

Çok teşekkür ederim canım

Al izmiri vur manisaya çok sıcak ege tarafı istanbul ne ki 30 35 ne güzel biz onu cumartesi görcez nasipse bizim 43 oda gölgede bnm ev alev topu klimasız duramıyorum ev her yanı güneş alıyo
Kız klimanız var daha ne istiyosunuz kapat camı oh mis zavallı biz ceyran yapar umuduyla beklıyoruz perde oynamıyo

1 paket yenıdogan bez al depend de yarım paket kullanmadım bile ben az kanamam oldu o senin durumuna göre ama yinede 1-2 gecede bi paket bitmez bence

Bende erzurum bir gün yağmur yağmasa nolur sabaha karşı soğuk oluyor cam kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…