2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Özel hastanede ayrıca para almadılar. Sadece şeker yuklemesini gazoz gbi yapmışlar 25 tl sattilar
Bende Izmirdeyim kavuruyor sicak. Doktor olarak yada hastane olarak nereye gdyorsunuz. Ben Egepole gdyorum
Bu arada ben eldiven ve çorap aldım bugün ebebekten bir tane 5li set daha aldım birde çıngıraklı yumuşak oyuncak basit o hemen kullanılır mı bilgim yok ama ne dersiniz?
3 Aydan sonra kullanılıyor genelde
Cok cok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun

Ben tüp bebek merkezime devam ediyorum symrna tüp.

Geçmiş olsun o kadar ağrı çektin ama şükür daha kötü bişey olmadı iyi olursun inşallah

Kızlar ben geçen hafta kontrole gitmiştim 24+3 ken bebiş 714 gramdı. Bu pzt de başka birşey için gittim 25+3 tü 960 gram dediler. Bir haftada bu kadar büyümesi mümkün mü ya artık böyle mi büyüyecekler hep.

Bir de afedersiniz kuyruk sokumumda çok batma oluyor benim son 1 haftadır artık. Sizde de oluyor mu nasıl çözüm buldunuz bu ağrıya?

Ben ölcumlere pek guvenmıyorum canım benım ılk kızımda buyuk fark cıkmıstı

Kızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?

Bünyamin sürmeli radyoda haftasonu izmir 5 derece düşecek dedi inşallah doğrudur marmarada yağmur gecişi gibi bisey dedi uygulamalarda pek gözükmüyor ama

Valla tamı tamına bende güvenmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı tutar çoğunlukla diyorum,yanılma payını bile işin içine katsan sonuç yine yakın olur
Şöyle söyliyim aksam saat 10 da 3400 dedi. Sonraki gün öglen dogurdum 2750 bır ıkı arkadas daha vardı aynısını yasayan burda daha önce konusmustuk

Canım cokta ilac almamaya calıs evet benımde yanıyo 2 gundur iyice kendini hissettırıyo aksam yemekten sonra

Benim de WC sonrası aynı bebiş kıpır kıpır oluyor, uyuyamıyorum bir süre. Akşam yemekten sonra da reflü gibi oluyorum ama ilaçlık kadar değil. Birde ben hamile destek yastığı kullanıyorum 3. aydan itibaren. Artık gece sola yatmaktan sol kalça tarafım iptal durumda. Sağ tarafa da yatıyorum aralıklı bu sefer sağ kalçam çok ağrıyor. Gece uyandım ağrıdan sırtıma ve belime masaj yaptı eşim. Daha üç ay var böyle mi devam edecek?

Evet benimde böyle oluyor bazen ağrıyor uyuşuyor gibi kalça diğer tarafıma dönmekte zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…