- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.021
Özel hastanede ayrıca para almadılar. Sadece şeker yuklemesini gazoz gbi yapmışlar 25 tl sattilarHerkese selamlar,
Ben özel muayenehaneye gidiyorum da, hoca şeker yüklemesi için doğrudan lab a yönlendirdi beni. Aile hekimliği yapmıyormuş, normalde orada yaptıracaktım.
Lab da ya da özelde şeker yüklemesi yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba?
Bende Izmirdeyim kavuruyor sicak. Doktor olarak yada hastane olarak nereye gdyorsunuz. Ben Egepole gdyorumValla ben izmirdeyim 40 derece esmeyince çok kötü oluyor esince en azından sabah ve akşam biraz nefes alıyoruz sürekli klimada oturmakta sıkıcı oluyor en azından sabah biraz cam pencere açıp nefes almak istiyor insan gece sıcaklıkları önemli düşerse gecede rahatlarız
3 Aydan sonra kullanılıyor geneldeBu arada ben eldiven ve çorap aldım bugün ebebekten bir tane 5li set daha aldım birde çıngıraklı yumuşak oyuncak basit o hemen kullanılır mı bilgim yok ama ne dersiniz?
Cok cok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusunYine topluca cevap vereyim kıl kökü iltihabı olmuş abse yapmış en son ceviz büyüklüğündeydi hatta o kadar enfeksiyon olmuşki kasıktaki lenf bezlerim şişmiş o kistin ağrısı yanında bide lenfler yüzünden bel bacak ağrısı çektim ay çok kötüydü hamdolsun kist patladi dr boşalttı antibiyotik verdi inşallah lenf bezleride antibiyotikle inecekmiş
Ben tüp bebek merkezime devam ediyorum symrna tüp.Özel hastanede ayrıca para almadılar. Sadece şeker yuklemesini gazoz gbi yapmışlar 25 tl sattilar
Bende Izmirdeyim kavuruyor sicak. Doktor olarak yada hastane olarak nereye gdyorsunuz. Ben Egepole gdyorum
3 Aydan sonra kullanılıyor genelde
Cok cok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun
Kıskandım şimdi ne güzel yağış iyidir afatsız yağsınBende erzurum bir gün yağmur yağmasa nolursabaha karşı soğuk oluyor cam kapatıyorum
Aynen ya çıkmayın zorunlu kalmadıkça sabah 7e doğru güneş bi çıkıyo o çıkış yakıcıAy bende manisadaym yarın icin 45 derece gösteriyo evden çıkmamak lazim
Geçmiş olsun o kadar ağrı çektin ama şükür daha kötü bişey olmadı iyi olursun inşallahYine topluca cevap vereyim kıl kökü iltihabı olmuş abse yapmış en son ceviz büyüklüğündeydi hatta o kadar enfeksiyon olmuşki kasıktaki lenf bezlerim şişmiş o kistin ağrısı yanında bide lenfler yüzünden bel bacak ağrısı çektim ay çok kötüydü hamdolsun kist patladi dr boşalttı antibiyotik verdi inşallah lenf bezleride antibiyotikle inecekmiş
Bol bol ıslatın kendinizi artık vantilatörde yoksa yellenin dondurma kapağıyla sert sertKız klimanız var daha ne istiyosunuzkapat camı oh mis zavallı biz ceyran yapar umuduyla beklıyoruz perde oynamıyo
Ben ölcumlere pek guvenmıyorum canım benım ılk kızımda buyuk fark cıkmıstıKızlar ben geçen hafta kontrole gitmiştim 24+3 ken bebiş 714 gramdı. Bu pzt de başka birşey için gittim 25+3 tü 960 gram dediler. Bir haftada bu kadar büyümesi mümkün mü yaartık böyle mi büyüyecekler hep.
Bir de afedersiniz kuyruk sokumumda çok batma oluyor benim son 1 haftadır artık. Sizde de oluyor mu nasıl çözüm buldunuz bu ağrıya?
Valla tamı tamına bende güvenmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı tutar çoğunlukla diyorum,yanılma payını bile işin içine katsan sonuç yine yakın olurBen ölcumlere pek guvenmıyorum canım benım ılk kızımda buyuk fark cıkmıstı
GünaydınGünaydın
Selam ben 80 tl verdim 75 gram yujleme testi için. Ozel labaratuvara yaptirdim.
Aile hekimliğinde yaptırdım ben sağlık ocağında bedava zaten içeceği sen alıyorsun eczaneden kendin içip bir saat ve 2 saat sonra gidiyorsun hemşire ve ya ebe oradaki şeker ölçüm cihazı ile parmağına batırıyor kandan alet ölçüyor ppekbişey yapmıyor ac gidiyorsun bide en başta ac kan değerine bakıyorlar boşuna para verme
Eczanede içeceği 10 tl sağlık ocağı para almıyor
Ben dün aile hekimine gittim zaten yapılıyor bildiğim için ama aile hekiminin kendisi yok biz yapmıyoruz dedi. Ben de gitmişken normal kan verdim çıktım. Hiçbir şey anlamadım bu işten. Deseydi bana eczaneye git önce içeceği al burda kan ver diye öyle yapardım, sinirlendim şimdi ya. Zaten risk altındayız mümkün mertebe gitmek istemiyorum hastane vs ortamına. Hayret ya gerçekten. Aile hekimliği yapmıyoruz deyince ben de özel lab da veririm demiştim.Özel hastanede ayrıca para almadılar. Sadece şeker yuklemesini gazoz gbi yapmışlar 25 tl sattilar
Bende Izmirdeyim kavuruyor sicak. Doktor olarak yada hastane olarak nereye gdyorsunuz. Ben Egepole gdyorum
3 Aydan sonra kullanılıyor genelde
Cok cok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun
Şöyle söyliyim aksam saat 10 da 3400 dedi. Sonraki gün öglen dogurdum 2750Valla tamı tamına bende güvenmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı tutar çoğunlukla diyorum,yanılma payını bile işin içine katsan sonuç yine yakın olur
Canım cokta ilac almamaya calıs evet benımde yanıyo 2 gundur iyice kendini hissettırıyo aksam yemekten sonraKızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?
Günaydın
Günaydın kızlarrrGünaydın
Benim de WC sonrası aynı bebiş kıpır kıpır oluyor, uyuyamıyorum bir süre. Akşam yemekten sonra da reflü gibi oluyorum ama ilaçlık kadar değil. Birde ben hamile destek yastığı kullanıyorum 3. aydan itibaren. Artık gece sola yatmaktan sol kalça tarafım iptal durumda. Sağ tarafa da yatıyorum aralıklı bu sefer sağ kalçam çok ağrıyor. Gece uyandım ağrıdan sırtıma ve belime masaj yaptı eşim. Daha üç ay var böyle mi devam edecek?Kızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?
Evet benimde böyle oluyor bazen ağrıyor uyuşuyor gibi kalça diğer tarafıma dönmekte zor oluyorBenim de WC sonrası aynı bebiş kıpır kıpır oluyor, uyuyamıyorum bir süre. Akşam yemekten sonra da reflü gibi oluyorum ama ilaçlık kadar değil. Birde ben hamile destek yastığı kullanıyorum 3. aydan itibaren. Artık gece sola yatmaktan sol kalça tarafım iptal durumda. Sağ tarafa da yatıyorum aralıklı bu sefer sağ kalçam çok ağrıyor. Gece uyandım ağrıdan sırtıma ve belime masaj yaptı eşim. Daha üç ay var böyle mi devam edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?