- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.041
ben acı ekşi bir şey yiyince gece midem çok yanıyor rennie duo 1 saatliğine iyi geliyor zaten uyumuş oluyorum dene bence.banada kadın doğum doktoru yazdı zararı olsa yazmazdı. Bir de hep yanman varsa 8 9dan sonra bir şey yememeye çalış.Kızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?
Benim gece reflüm cok feci oluyordu. Eger gec yediysem hele gece yemek borum yanarak kalbime baskı yaparak uyanıyorum. Gaviscon iciyorum o yuzden yatmadan. Bende bayağı işe yaradı. Normalde yemeklerden sonra diyor ama ben gece yatmadan alıyorum uyku kalitem arttı.Kızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?
Ben gece pek hissetmiyorum herhalde gece uykusunu seviyorum diye oğlum anasına kıyamıyorben acı ekşi bir şey yiyince gece midem çok yanıyor rennie duo 1 saatliğine iyi geliyor zaten uyumuş oluyorum dene bence.banada kadın doğum doktoru yazdı zararı olsa yazmazdı. Bir de hep yanman varsa 8 9dan sonra bir şey yememeye çalış.
bebekler de gece daha aktif biz hareketsiz kaldığımızdan sarsıntı yaşamıyorlar uykuya dalmıyorlar.günde zaten 4~6 saat kadar uyanık kalıyorlarmış o da geceye denk geliyor çoğunlukla
Ben ilkinde cok yaşıyordum doktorada hiç söylrmemiştim meger magnezyum eksıklıgındenmısBenim de WC sonrası aynı bebiş kıpır kıpır oluyor, uyuyamıyorum bir süre. Akşam yemekten sonra da reflü gibi oluyorum ama ilaçlık kadar değil. Birde ben hamile destek yastığı kullanıyorum 3. aydan itibaren. Artık gece sola yatmaktan sol kalça tarafım iptal durumda. Sağ tarafa da yatıyorum aralıklı bu sefer sağ kalçam çok ağrıyor. Gece uyandım ağrıdan sırtıma ve belime masaj yaptı eşim. Daha üç ay var böyle mi devam edecek?
Şuan o kadar sert hareketleri yok benide uyandırmıyor uyanık olduğumda hissediyorum :) bence biraz kilo alsınlar uyandıracaklarBen gece pek hissetmiyorum herhalde gece uykusunu seviyorum diye oğlum anasına kıyamıyorgündüz uyaninca hemen hareketleniyor gun icinde hareketli bir bebek ama henüz gece uyandirmadi beni hic ya da uyandiktan sonra uyumami zorlastirmadi
O kadar yanılmayı hiç duymadım o doktordan kaynaklanan bi sorun gibi geldi banaŞöyle söyliyim aksam saat 10 da 3400 dedi. Sonraki gün öglen dogurdum 2750bır ıkı arkadas daha vardı aynısını yasayan burda daha önce konusmustuk
Anladim cnm hayırlısı olsunBen tüp bebek merkezime devam ediyorum symrna tüp.
Aynen bende guvenmiyorumBen ölcumlere pek guvenmıyorum canım benım ılk kızımda buyuk fark cıkmıstı
Yok yok benim ilk gebeligimde üç ayrı dr dedi 55 cme yakin 3500 kiloyu geçer diye. Gele gele 47 cnm 3050 geldi kizim. Cok itibar etmemek lazım sağlıklı olsunlar yeterO kadar yanılmayı hiç duymadım o doktordan kaynaklanan bi sorun gibi geldi bana
O kadar yanılmayı hiç duymadım o doktordan kaynaklanan bi sorun gibi geldi bana
Tam bende seni eklemiştimAnladim cnm hayırlısı olsun
Aynen bende guvenmiyorum
Yok yok benim ilk gebeligimde üç ayrı dr dedi 55 cme yakin 3500 kiloyu geçer diye. Gele gele 47 cnm 3050 geldi kizim. Cok itibar etmemek lazım sağlıklı olsunlar yeter
Eveeeet çok heyecanliYaa bakıyorumda artık çoğumuz iki basamaklı sayılara düşmüşüz
Hangisi magnezyum eksikliğindenmişBen ilkinde cok yaşıyordum doktorada hiç söylrmemiştim meger magnezyum eksıklıgındenmıs
deme öyle demee tutuşuyorumYaa bakıyorumda artık çoğumuz iki basamaklı sayılara düşmüşüz
InşallahŞuan o kadar sert hareketleri yok benide uyandırmıyor uyanık olduğumda hissediyorum :) bence biraz kilo alsınlar uyandıracaklarumarım doğduktan sonra annelerine kıymazlar
Bu hamılelıgın bı donemıde oldu magnezgum kullanmaya baslayınca gectı gerci onuda hep unutur oldum bı ıcıyorum bi içmiyorumHangisi magnezyum eksikliğindenmişBende aşırı halsizlik var yani ıslak sopayla dövülmüşüm gibi bütün kaslarım halsiz ve ağrıyor
deme öyle demee tutuşuyorum
Sağol canım bende deneyeyimBenim gece reflüm cok feci oluyordu. Eger gec yediysem hele gece yemek borum yanarak kalbime baskı yaparak uyanıyorum. Gaviscon iciyorum o yuzden yatmadan. Bende bayağı işe yaradı. Normalde yemeklerden sonra diyor ama ben gece yatmadan alıyorum uyku kalitem arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?