2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
ben acı ekşi bir şey yiyince gece midem çok yanıyor rennie duo 1 saatliğine iyi geliyor zaten uyumuş oluyorum dene bence.banada kadın doğum doktoru yazdı zararı olsa yazmazdı. Bir de hep yanman varsa 8 9dan sonra bir şey yememeye çalış.
bebekler de gece daha aktif biz hareketsiz kaldığımızdan sarsıntı yaşamıyorlar uykuya dalmıyorlar.günde zaten 4~6 saat kadar uyanık kalıyorlarmış o da geceye denk geliyor çoğunlukla

gokluna canim benim de aile hekimim yapmıyoruz dedi burda 10'a kadar alıyorlar kani saat başı iki kere kan verileceği için kan alma saati geciyor ve ikinci tokluk kan sekeri için kan alamıyorlar bir de o kan sekeri ölçme aleti her saglik ocaginda olmuyor. O küçük kan sekeri ölçme aletlerinin bir de yanılma payı biraz daha fazla damardan kan alip ölçtürmek cok daha garanti sonuc veriyor.

Ben o nedenle direk laboratuvara gittim garanti olsun diye. Zaten ozel lab oldugu için cok kalabalik olmuyor sakin ve sonuclarim iki saat içinde çıktı. Çok hızlı bir şekilde.

Benim gece reflüm cok feci oluyordu. Eger gec yediysem hele gece yemek borum yanarak kalbime baskı yaparak uyanıyorum. Gaviscon iciyorum o yuzden yatmadan. Bende bayağı işe yaradı. Normalde yemeklerden sonra diyor ama ben gece yatmadan alıyorum uyku kalitem arttı.

Ben gece pek hissetmiyorum herhalde gece uykusunu seviyorum diye oğlum anasına kıyamıyor gündüz uyaninca hemen hareketleniyor gun icinde hareketli bir bebek ama henüz gece uyandirmadi beni hic ya da uyandiktan sonra uyumami zorlastirmadi

Ben ilkinde cok yaşıyordum doktorada hiç söylrmemiştim meger magnezyum eksıklıgındenmıs

Şuan o kadar sert hareketleri yok benide uyandırmıyor uyanık olduğumda hissediyorum :) bence biraz kilo alsınlar uyandıracaklar umarım doğduktan sonra annelerine kıymazlar

Ben tüp bebek merkezime devam ediyorum symrna tüp.
Anladim cnm hayırlısı olsun
Ben ölcumlere pek guvenmıyorum canım benım ılk kızımda buyuk fark cıkmıstı
Aynen bende guvenmiyorum
O kadar yanılmayı hiç duymadım o doktordan kaynaklanan bi sorun gibi geldi bana
Yok yok benim ilk gebeligimde üç ayrı dr dedi 55 cme yakin 3500 kiloyu geçer diye. Gele gele 47 cnm 3050 geldi kizim. Cok itibar etmemek lazım sağlıklı olsunlar yeter

O kadar yanılmayı hiç duymadım o doktordan kaynaklanan bi sorun gibi geldi bana
Sibelim84 nin benden bile fazlaydı sanki yanlıs mı hatırlıyorum yani şöyle düşün senin kısa zamanda o kadar fark olursa minigin baya hızlı buyur ee sımdıden olan yanılma payı 3 kıloyu aşınca cogalacak he önemlimi hiç degil önlerine alıp tartamıyorlar sonucta saglıkla ilgili bir sorun olmasın yeterki

Kızlar ilk defa bişi satıyorum letgodan biri satın almak istedi yatırdı parasını kargo alıcısıyım genelde satıcısı olmadım hiç yurtiçi kargoyu seviyorum ben sizce hangisi daha iyi olur elbise bu kargo ücreti ne kadar tutar neler yapmam gerek zor bişi değildir herhalde ordakiler yardımcı olur mu yavaş yavaş ticarete atılcam

Ben ilkinde cok yaşıyordum doktorada hiç söylrmemiştim meger magnezyum eksıklıgındenmıs
Hangisi magnezyum eksikliğindenmiş Bende aşırı halsizlik var yani ıslak sopayla dövülmüşüm gibi bütün kaslarım halsiz ve ağrıyor
Yaa bakıyorumda artık çoğumuz iki basamaklı sayılara düşmüşüz
deme öyle demee tutuşuyorum

Hangisi magnezyum eksikliğindenmiş Bende aşırı halsizlik var yani ıslak sopayla dövülmüşüm gibi bütün kaslarım halsiz ve ağrıyor

deme öyle demee tutuşuyorum
Bu hamılelıgın bı donemıde oldu magnezgum kullanmaya baslayınca gectı gerci onuda hep unutur oldum bı ıcıyorum bi içmiyorum ilkinde kalcam asırı agrırdı gece yatakta dönerken çok acı cekerdım oylee gectı aylar normsldır diye söylememıstım doktora
Ama yorgunluk ısteksızlık falan şimdide var. Hatta ustune bu sabah fena cıkardım acaba vitüs falan mı kaptım dıyorum sulardan gecıyormus ya Allah korusun uzun zamandır bulantım yoktu

Merhaba arkadaşlar dün chicco’nun trio love up arabasını aldım ne kadar iyi kötü bilemedim kafam karışık arabayla ilgili son derece kibar diyebilirim çünkü eşim bir tane buldu sanki bebek arabası değil uzay arabası gibi sonuçta 3 yaşında veya 4 yaşına kadar binecek dereye veya tepeye gitmeyeceğime göre Çok basit tak çıkar hepsi ama yinede hiç kullandınız mı düşünüyor musunuz almayı

selam kızlar.
beni yarın şeker yüklemesi için çağırdılar sağlık ocagından aç gel dedi sadece.
bu şeker testi nasıl yapılıyor bilginiz var mı. kaç kere kan alınıyor. ne kadar sürüyor toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…