- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.061
Benimki söyle oldu sabah ac karnına gittim bir kere damardan aldı sonra eczaneden aldığım içeceği evde içtim bir saat sonra gittim bir daha aldı sonra bir saat sonra bir daha aldı son ikisini şeker aleti ile parmaktan aldı bazı kişiler laboratuvar da hepsini damardan almışlarselam kızlar.
beni yarın şeker yüklemesi için çağırdılar sağlık ocagından aç gel dedi sadece.
bu şeker testi nasıl yapılıyor bilginiz var mı. kaç kere kan alınıyor. ne kadar sürüyor toplam
Bebeek arabalarından hiç anlamıyorumÇok zor işler ya
Google yazdıgımda direk şikayet var cıktı araba cok agır dıye oyle mı? Tek ellede acılamaz buna ragmen fiyatı baya ucuk geldı bana hepsıburada da 5000 e yakın. Normalde bunu yazmazdım ama sen kafam karısık dedigin için yazdımMerhaba arkadaşlar dün chicco’nun trio love up arabasını aldım ne kadar iyi kötü bilemedim kafam karışık arabayla ilgili son derece kibar diyebilirim çünkü eşim bir tane buldu sanki bebek arabası değil uzay arabası gibi sonuçta 3 yaşında veya 4 yaşına kadar binecek dereye veya tepeye gitmeyeceğime göreÇok basit tak çıkar hepsi ama yinede hiç kullandınız mı düşünüyor musunuz almayı
Resim atsana canım hem sevelim hem bakalım bizdeArkadaşlar ebebekte indirim var. 83 tlye 10lu hastane çıkışları var. Ben almıştım kalitesi gayet güzel.
Indirimi iyiymiş canım ben 5 lik hastane çıkışlarından alıp daha önceden aldığım penye iki penye battaniye ile tamamlamaya karar verdim 10 lu çıkışların içindeki bazı şeyler bana gereksiz gibi geldi düz beyaz bazı parçalar o zaman takım almanın ne anlamı oluyor gibi geldiArkadaşlar ebebekte indirim var. 83 tlye 10lu hastane çıkışları var. Ben almıştım kalitesi gayet güzel.
Tr internet sayfasında tam bulamadım ama her halde bu klasiklerden diye düşündüm araştırdım ama aynı üründen mi bahsediyorlar bilemedim ama dedikleri gibi değil çok kolay takılıp açılıyor kimisi demiş oto koltuğu çok küçük falan diye sizce nasıl duruyorGoogle yazdıgımda direk şikayet var cıktı araba cok agır dıye oyle mı? Tek ellede acılamaz buna ragmen fiyatı baya ucuk geldı bana hepsıburada da 5000 e yakın. Normalde bunu yazmazdım ama sen kafam karısık dedigin için yazdımama yinede gören sensin tecrubelisinde begendıysen güzeldir
Bende öyle yapmayı düşünüyordum ama ayrı ayrı alınca bu fiyatı geçiyor maalesefIndirimi iyiymiş canım ben 5 lik hastane çıkışlarından alıp daha önceden aldığım penye iki penye battaniye ile tamamlamaya karar verdim 10 lu çıkışların içindeki bazı şeyler bana gereksiz gibi geldi düz beyaz bazı parçalar o zaman takım almanın ne anlamı oluyor gibi geldi
Hepsiburada da gordugumde buydu ebet bende gordum bebek sıgmıyor 7.ayda falan yazanlarıTr internet sayfasında tam bulamadım ama her halde bu klasiklerden diye düşündüm araştırdım ama aynı üründen mi bahsediyorlar bilemedim ama dedikleri gibi değil çok kolay takılıp açılıyor kimisi demiş oto koltuğu çok küçük falan diye sizce nasıl duruyor
Ac karnına kan verdim daha sonra 75gr lik glikoz içtim 1saat sonra kan verdim daha sonra 1saat sonra tekrar verdim hepsini damardan aldilar. Çok şükür normal çıktı. Ama içecek midemi bulandirdi içimi yaktı resmenselam kızlar.
beni yarın şeker yüklemesi için çağırdılar sağlık ocagından aç gel dedi sadece.
bu şeker testi nasıl yapılıyor bilginiz var mı. kaç kere kan alınıyor. ne kadar sürüyor toplam
Evet kibar olduğu için sevdin eşim 3’lü tekerleklileri göz kesti allahım benden büyüktü zaten iyi kullanıp zamanı gelince hediye ederim 3. Çocuk diğer araba hediye alınmıştı içince kayıp kayıp duruyorlardı en sonunda çöpe gönderdimHepsiburada da gordugumde buydu ebet bende gordum bebek sıgmıyor 7.ayda falan yazanlarıarabayı gormeyınce bılemıyor insan sen sevdıysen güzeldir
Tabi canım orası öyle , hatta geçen ben demiştim onu dibine tartı mı tuttular nerden bilsinler diye@Sibelim84 nin benden bile fazlaydı sanki yanlıs mı hatırlıyorumyani şöyle düşün senin kısa zamanda o kadar fark olursa minigin baya hızlı buyur ee sımdıden olan yanılma payı 3 kıloyu aşınca cogalacak he önemlimi hiç degil önlerine alıp tartamıyorlar sonucta saglıkla ilgili bir sorun olmasın yeterki
Geçmiş olsun canım, bol bol su iç… Benim doktorum da 3. aydan sonra sadece Demir kullanmamı istedi içinde B12 ve folik asit var.Günaydın kızlar.
Şeker yüklemesi için aile hekimine gitmiştim biliyorsunuz. Şeker yüklemesini yaptıramadım ama gitmişken bi kan ve idrar vereyim demiştim. İyi ki vermişim. Uzun süredir vitamin kullandığım için muhtemelen, karaciğer fonksiyonlarım baya yükselmiş. Demirim düşük ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Hiçbir belirti de yoktu. Toz verdi doktor onu içicem. Demir ilacı hariç içtiğim herşeyi bir süre bırakalım karaciğer dinlensin dedi
Eğer vermediyseniz siz de bu son aylarda düzenli olarak özellikle idrar verin derim çünkü çok olan birşeymiş. Belirti olmasını beklemeyin.
Geçmiş olsun,Günaydın kızlar.
Şeker yüklemesi için aile hekimine gitmiştim biliyorsunuz. Şeker yüklemesini yaptıramadım ama gitmişken bi kan ve idrar vereyim demiştim. İyi ki vermişim. Uzun süredir vitamin kullandığım için muhtemelen, karaciğer fonksiyonlarım baya yükselmiş. Demirim düşük ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Hiçbir belirti de yoktu. Toz verdi doktor onu içicem. Demir ilacı hariç içtiğim herşeyi bir süre bırakalım karaciğer dinlensin dedi
Eğer vermediyseniz siz de bu son aylarda düzenli olarak özellikle idrar verin derim çünkü çok olan birşeymiş. Belirti olmasını beklemeyin.
Canım çok geçmiş olsun bende vitamin olarak ocean plus ve mumy günde 1 er tane içiyorum ve devit-3 kullanıyorum sen hangi vitaminleri kullanıyordunGünaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?