2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benimki söyle oldu sabah ac karnına gittim bir kere damardan aldı sonra eczaneden aldığım içeceği evde içtim bir saat sonra gittim bir daha aldı sonra bir saat sonra bir daha aldı son ikisini şeker aleti ile parmaktan aldı bazı kişiler laboratuvar da hepsini damardan almışlar

Google yazdıgımda direk şikayet var cıktı araba cok agır dıye oyle mı? Tek ellede acılamaz buna ragmen fiyatı baya ucuk geldı bana hepsıburada da 5000 e yakın. Normalde bunu yazmazdım ama sen kafam karısık dedigin için yazdım ama yinede gören sensin tecrubelisinde begendıysen güzeldir

Beşik ve bebek arabası benimde en büyük acaba.Park beşikte karar kıldım ama markada kararsızım bebek arabası hakkında hiçbir fikrim yok

Arkadaşlar ebebekte indirim var. 83 tlye 10lu hastane çıkışları var. Ben almıştım kalitesi gayet güzel.
Indirimi iyiymiş canım ben 5 lik hastane çıkışlarından alıp daha önceden aldığım penye iki penye battaniye ile tamamlamaya karar verdim 10 lu çıkışların içindeki bazı şeyler bana gereksiz gibi geldi düz beyaz bazı parçalar o zaman takım almanın ne anlamı oluyor gibi geldi

Tr internet sayfasında tam bulamadım ama her halde bu klasiklerden diye düşündüm araştırdım ama aynı üründen mi bahsediyorlar bilemedim ama dedikleri gibi değil çok kolay takılıp açılıyor kimisi demiş oto koltuğu çok küçük falan diye sizce nasıl duruyor

Eklentiler

• 74BD00BC-B3E4-40AC-A467-A4FC992F3FB4.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 33
Bende öyle yapmayı düşünüyordum ama ayrı ayrı alınca bu fiyatı geçiyor maalesef üçüncü çocuk olunca biraz bütçeyi düşünmek zorundayım ince zıbın ve mendil var fazladan. Onları da kullanmasamda olur diye düşündüm

Hepsiburada da gordugumde buydu ebet bende gordum bebek sıgmıyor 7.ayda falan yazanları arabayı gormeyınce bılemıyor insan sen sevdıysen güzeldir

Ac karnına kan verdim daha sonra 75gr lik glikoz içtim 1saat sonra kan verdim daha sonra 1saat sonra tekrar verdim hepsini damardan aldilar. Çok şükür normal çıktı. Ama içecek midemi bulandirdi içimi yaktı resmen

Hepsiburada da gordugumde buydu ebet bende gordum bebek sıgmıyor 7.ayda falan yazanları arabayı gormeyınce bılemıyor insan sen sevdıysen güzeldir
Evet kibar olduğu için sevdin eşim 3’lü tekerleklileri göz kesti allahım benden büyüktü zaten iyi kullanıp zamanı gelince hediye ederim 3. Çocuk diğer araba hediye alınmıştı içince kayıp kayıp duruyorlardı en sonunda çöpe gönderdim

Tabi canım orası öyle , hatta geçen ben demiştim onu dibine tartı mı tuttular nerden bilsinler diye sağlıklı olsunlar yeter ki, insanın kafasında bir şeyler canlanıyor sadece , içim sevinçle doldu paylaşmak istedim o an hepsi bu

Günaydın kızlar.
Şeker yüklemesi için aile hekimine gitmiştim biliyorsunuz. Şeker yüklemesini yaptıramadım ama gitmişken bi kan ve idrar vereyim demiştim. İyi ki vermişim. Uzun süredir vitamin kullandığım için muhtemelen, karaciğer fonksiyonlarım baya yükselmiş. Demirim düşük ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı. Hiçbir belirti de yoktu. Toz verdi doktor onu içicem. Demir ilacı hariç içtiğim herşeyi bir süre bırakalım karaciğer dinlensin dedi

Eğer vermediyseniz siz de bu son aylarda düzenli olarak özellikle idrar verin derim çünkü çok olan birşeymiş. Belirti olmasını beklemeyin.

Geçmiş olsun canım, bol bol su iç… Benim doktorum da 3. aydan sonra sadece Demir kullanmamı istedi içinde B12 ve folik asit var.

Geçmiş olsun, tez vakitte şifa olsun

Günaydın, kızlar Bizimkiler kış bebekleri olacak malum, sizce 0-3 ay ve/veya 3-6 ay triko tulum ya da takım almamız gerekiyor mu? İç mekanlarda penye takımlarla üşümezler mı? Gerçi vakalar artıyor, ne kadar dışarı çıkabileceğiz, Allah bilir

Canım çok geçmiş olsun bende vitamin olarak ocean plus ve mumy günde 1 er tane içiyorum ve devit-3 kullanıyorum sen hangi vitaminleri kullanıyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…