2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Enfeksiyon bebeğe zararı oluyomu

günaydın kızlar bu 10 hastane cıkıslarının ıcınde beyaz parcalar ıc zıbın dıye gecıyor bebeklerın gobegı dusene kadar ıc zıbın gıydırılıyor bende ılk kızımda pek ne ıse yaradıgını anlamamıstım ama goek dusene kadar en lazım olan sey onlarmıs ınce kumas onu acık onların bence en az 2 tane olsa yeter cunku banyo yapamadıgımız ıcın gobek dusene degıstırız

Canım şu kenarından bağlamalı olanlarimi diyosun

Kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini, battaniyeleri vs. topluca mı yıkayıp ütüleyeceksiniz yoksa aldıkça biriktirmeden mi yıkayıp ütülüyorsunuz? Tecrübeli anneler söyleyebilir mi

Kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini, battaniyeleri vs. topluca mı yıkayıp ütüleyeceksiniz yoksa aldıkça biriktirmeden mi yıkayıp ütülüyorsunuz? Tecrübeli anneler söyleyebilir mi
Ben şuanda biriktiriyorum canım eylülde komple yıkayıp çantayı hazırlamayı düşünüyorum hepsini aynı anda yikiycam

En son herseyı renklere göre ayırıp yıkarsın canım sonrada hastane cantanı hazırlarsın

Triko degılde penyeden biraz kalın sweatshirt da almayı dusunuyorun bende birazda o yuzden beklıyorum. Kızımda ekim sonu dogmustu üşüyo gibi gelıyodu incecik penye olunca hele bazı v yakalar cok acıktı onada dikkat edicem bu sefer inşallah

Günaydın kızlar alış verişler başlamış kız bebek için hastane çıkışı alanlar paylaşabilir mi çok kararsızım
Benim erkek canım ama ipeksi aldım 11 parca hem erkek hem kız bebek içinmiş kumaşı felan çok iyi çıktı iyikide onu almışım baya araştırdım alerjen durumları felan indirim kuponumda vardı baya ucuza geldi

Günaydın kızlar alış verişler başlamış kız bebek için hastane çıkışı alanlar paylaşabilir mi çok kararsızım
Alışverişe başlayınca ne çok eksiğim varmış dedim ama zamanla umarım hallederiz sade bi beşik içi aldım beyaz pembe beziydi, mendiliydi kremiydi epey bi ihtiyaç var

Alt üst takımdan ziyade tulum almayı düşünüyorum bende bol bol üzerine penye yelek giydiririz üşümezler heralde evde ,tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın bizim gibi acemilerle

Geçmiş olsun canım, bol bol su iç… Benim doktorum da 3. aydan sonra sadece Demir kullanmamı istedi içinde B12 ve folik asit var.
Çok teşekkürler
Geçmiş olsun, tez vakitte şifa olsun
Çok teşekkürler
Canım çok geçmiş olsun bende vitamin olarak ocean plus ve mumy günde 1 er tane içiyorum ve devit-3 kullanıyorum sen hangi vitaminleri kullanıyordun
Çok teşekkür ederim. Ben gebelikten önce de demir ve folik asit içiyordum zaten, ilk üç ayda da demire ek folidays kullandım içinde folik asit de vardı. Bu süreçlerde omega 3 te alıyordum aralıklarla. 3 aydan sonra Pregofem kullandım bu zamana dek. Bu arada doktor da değiştirdim. İşte dün değerler öyle çıkınca bi ara verdik bakalım. Progestan da kullanıyordum bu arada iki aydır. Onu da bıraktık sadece demir içiyorum şu an.
Enfeksiyon bebeğe zararı oluyomu
İlerlerse olabilir tabi ama ona zarar verene kadar sana zaten çok sıkıntı verir. Düzenli bakılırsa ilerlemeden önlem alma şansı oluyor.

Bebek arabasini bence pahalı almak gereksiz gbi geliyor. Kizimi 1 yaşından sonra arabaya koyamadım binmedi bir türlü...zaten uygun birsey almistim oğluma kaldı simdi
Önce aç sonra glikozu icince 1saat sonra kan sonra tekrar 1 saat sonra
Beşik ve bebek arabası benimde en büyük acaba.Park beşikte karar kıldım ama markada kararsızım bebek arabası hakkında hiçbir fikrim yok
Park besik alıp pişman olanlardandim. Sallama yeri çok gicirdiyordu. Simdi yoyko anne yani park yatak var kaliteliymis baya ya onu yada anne yani başka yatak bakacagim
Tulumlar kullanışlı olmuyor çabuk kasiyor ayaklar. Çabuk büyüyorlar alt üst takımdan almalı bolbol
Alt üst takımdan ziyade tulum almayı düşünüyorum bende bol bol üzerine penye yelek giydiririz üşümezler heralde evde ,tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın bizim gibi acemilerle
Tutumlar şık oluyor ama kullanışlı değil bebek rahat edemiyor çabuk kasiyor. Alt üst takımdan almalı çorabı ayrı alinanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…