2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet canım haklısın zaten bunda kullanacam bu benim ki daha ucuz olanlarından burda takım olmayanlara da baktım maalesef onlarda kocaman bebek için indirimli fiyatıyla 450 Euro verdim bence ilk çocuksa en iyisi olsun bana hediye gelmişti ikisinde kullandım ama çok zor kullanımı vardı, tulum için de bence altı üstü giyinebilen fazla olsun tulum bir zaman sonra boydan kaybediyor

Valla tecrübeli annelerin yazdıklarını can kulağıyla okuyorum acemilik olunca insan ne yapacağını şaşırıyor.10 lu setteki iç zıbın dediğiniz şeyden bende 1 tane var bulursam bir tane ayrı alayım.tulum çabuk kasıyormuş bunu öğrendiğim iyi oldu daha çok takıma yöneleyim Yarın şeker yüklemesi kan ve idrar testi vericem devlette.inşallah her şey iyi çıkar Yazarım buraya sonuçları

Canım sen kaç kilo ile hamile kaldinki ben dr sordum herk3s 3 kilo 4 kilo alıyormuş dedim öyle bisey yok dedi zaten çocuk kilosu plasenta suyu ve rahim ağırlığı derken kafadan bunlar 6 kilo felan yapar hiç olmazsa dedi bu aylarda bi türlü anlamıyorum şu hesaplamalari

Kilo alımı herkese gore değişir. Su kadar kilo normaldir diye bir sey yok. Eger ki kontrollerde bebek iyiyse cok kafaya takilmamasi gereken bir konu.

Kisinin hamile kaldığı kilo, ic yaglabma orani vs herkesde farklı o yuzden kilo alimi da standart olmuyor

Bunları bilecek kadar zekaya sahibim canım burda kilo tartismiyoryzda zaten eklenen kilodan bahsettim hesaplamadan kastım eklenen kilonun içerikleri

Aradan uzunca bır sene gectı ama kıyafet konusunda 1 2 bısey daha yazmak ıstıyorum .ılk deneyım kıs bebegım olmustu bır cok tulum almıstım fakat gıydıremeden kalanlar cok oldu ozellıkle cok kalın seyler almamakta fayda var cunku zaten bebek var dıye ew ısısını artırıoruz bellı bır ısıd oluyor o yuzden cok kalın almanızı onermem bırde ayaklı zıbınlar yerıne ayaksız tercıh edersenız daha ıyı oluyor bebıslerınız boylu olur yada cabuk uzarlarsa ayaklılar pek gıydırılmıyor . bırde kıyafet yerıne mesela en cok ıhtıyaclardan bırısı ateş olcer kalıcı bır urun ve bazı seylere para vermek yerıne alıtelı bır ates olcer almak cok daha ıyı olacaktır . en cok lazım olan şeylerden bırısı . birde reflü yatagı en cok kullandıgım seydı uzunca bı sure onda yattı kızım o da kullanıslı bır urundur

Evet buna katılıyorum cidden bu her hamileliğe göre çok değişiyor ilkimde 82 hamile kaldım 88 ile bitirdim oğlum 4 kilo doğdu 1 kiloda suyu falandı sanırım 9 ayda değişen olmadı, ikincide 60 kiloyla kaldım 67 ile bitti 3800 doğdu kalan bana kaldı kilonun bunda 71.5 la başladım şimdi 75.200 le gidiyoruz ve hala 40 beden pantolon oluyor ama göbekten olmuyor bir önce ki zaman bebeğin yapısına göre sordu diyabetin var mı biraz büyük dedi şimdiye kadar olmadı umarım olmaz

Geçen araştırdım gögsü bile ayrı kiloya katan siteler gördüm

Asıl olarak neden korktum bir arkadaşım var doktor çok kilo almışsın bebekte kilo almış fazlasıyla diye şeker testi yapınca yüksek orandan çıkmış şimdi hem diyet hemde insülin kullanıyor bende acaba bu kilodan falan mı ediyor diye takıntı yaptım Allah sağlık sıhhat versin hayırlısı ile doğuralım doktor kiloma bir önceki sefer aferin demişti şimdi de iyi gidiyorsun dedi hayırlısı bakalkm

Benim kuzenimde yaşadı aynı durumu canım yakın zamanda oda başladı insuline bende zaten duyunca direk randevu aldım sağlık ocağına sordum biz yapmıyoruz dediler devletten aldım 1 hafta önce oda ancak işte cumaya alabildim

Inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım yarın için kolay gelsin

Kızlar şu leke muhabbetine çok kafam takılıyo hep salak gibi yerken kaşınıyom bi yerime sonradan aklıma geliyo evde şimdi havuç yedim kafamı kaşıdım havuç renginde saçı olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…