- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.101
Evet canım haklısın zaten bunda kullanacam bu benim ki daha ucuz olanlarından burda takım olmayanlara da baktım maalesef onlarda kocaman bebek içinBebek arabasini bence pahalı almak gereksiz gbi geliyor. Kizimi 1 yaşından sonra arabaya koyamadım binmedi bir türlü...zaten uygun birsey almistim oğluma kaldı simdi
Önce aç sonra glikozu icince 1saat sonra kan sonra tekrar 1 saat sonra
Park besik alıp pişman olanlardandim. Sallama yeri çok gicirdiyordu. Simdi yoyko anne yani park yatak var kaliteliymis baya ya onu yada anne yani başka yatak bakacagim
Tulumlar kullanışlı olmuyor çabuk kasiyor ayaklar. Çabuk büyüyorlar alt üst takımdan almalı bolbol
Tutumlar şık oluyor ama kullanışlı değil bebek rahat edemiyor çabuk kasiyor. Alt üst takımdan almalı çorabı ayrı alinanlardan
Öyle mi diyorsun ben 5 kiloyla bitirdim ilkimi diğeri 7 gibi aldım ama ne biliyim hani sorun çıkmasında şeker falan İnan pek takmıyomCanım 4.5 kilomu ben 11 kilo aldım 59 hamile kaldım şuan 70 kiloyum
Canım sen kaç kilo ile hamile kaldinki ben dr sordum herk3s 3 kilo 4 kilo alıyormuş dedim öyle bisey yok dedi zaten çocuk kilosu plasenta suyu ve rahim ağırlığı derken kafadan bunlar 6 kilo felan yapar hiç olmazsa dedi bu aylarda bi türlü anlamıyorum şu hesaplamalariİlk hamilelikte yapmadılar ikinci de yaptılar onda çok sakindim çünkü daha önceki gebeliklerde kilo alımım bu kadar fazla değildi 24 haftayız 4 buçuk oldu acaba diyorum bir etkisi var mı tıka basa yemek de yok bende
Kilo alımı herkese gore değişir. Su kadar kilo normaldir diye bir sey yok. Eger ki kontrollerde bebek iyiyse cok kafaya takilmamasi gereken bir konu.Canım sen kaç kilo ile hamile kaldinki ben dr sordum herk3s 3 kilo 4 kilo alıyormuş dedim öyle bisey yok dedi zaten çocuk kilosu plasenta suyu ve rahim ağırlığı derken kafadan bunlar 6 kilo felan yapar hiç olmazsa dedi bu aylarda bi türlü anlamıyorum şu hesaplamalari
Bunları bilecek kadar zekaya sahibim canım burda kilo tartismiyoryzda zaten eklenen kilodan bahsettim hesaplamadan kastım eklenen kilonun içerikleriKilo alımı herkese gore değişir. Su kadar kilo normaldir diye bir sey yok. Eger ki kontrollerde bebek iyiyse cok kafaya takilmamasi gereken bir konu.
Kisinin hamile kaldığı kilo, ic yaglabma orani vs herkesde farklı o yuzden kilo alimi da standart olmuyor
Biz de baya baktik ve Yoyko anne yani park yataga karar verdik. Yorumlari baya güzeldi. Hepsiburada dan bakabilirsinBeşik ve bebek arabası benimde en büyük acaba.Park beşikte karar kıldım ama markada kararsızım bebek arabası hakkında hiçbir fikrim yok
Evet buna katılıyorum cidden bu her hamileliğe göre çok değişiyor ilkimde 82 hamile kaldım 88 ile bitirdim oğlum 4 kilo doğdu 1 kiloda suyu falandı sanırım 9 ayda değişen olmadı, ikincide 60 kiloyla kaldım 67 ile bitti 3800 doğdu kalan bana kaldı kilonunKilo alımı herkese gore değişir. Su kadar kilo normaldir diye bir sey yok. Eger ki kontrollerde bebek iyiyse cok kafaya takilmamasi gereken bir konu.
Kisinin hamile kaldığı kilo, ic yaglabma orani vs herkesde farklı o yuzden kilo alimi da standart olmuyor
Geçen araştırdım gögsü bile ayrı kiloya katan siteler gördümCanım sen kaç kilo ile hamile kaldinki ben dr sordum herk3s 3 kilo 4 kilo alıyormuş dedim öyle bisey yok dedi zaten çocuk kilosu plasenta suyu ve rahim ağırlığı derken kafadan bunlar 6 kilo felan yapar hiç olmazsa dedi bu aylarda bi türlü anlamıyorum şu hesaplamalari
Diyorum ya kuzucum hesap olayı farklı aGeçen araştırdım gögsü bile ayrı kiloya katan siteler gördüm
Asıl olarak neden korktum bir arkadaşım var doktor çok kilo almışsın bebekte kilo almış fazlasıyla diye şeker testi yapınca yüksek orandan çıkmış şimdi hem diyet hemde insülin kullanıyor bende acaba bu kilodan falan mı ediyor diye takıntı yaptım Allah sağlık sıhhat versin hayırlısı ile doğuralımDiyorum ya kuzucum hesap olayı farklı abenim dr de öyle dedi lan bile artıyor felan dedi ama sevindim banada morel oldu çünkü vücut olarak değil direk göbek fırladı bende dışarı aldığım kilo o yüzden garibime gidiyodu
Benim kuzenimde yaşadı aynı durumu canım yakın zamanda oda başladı insuline bende zaten duyunca direk randevu aldım sağlık ocağına sordum biz yapmıyoruz dediler devletten aldım 1 hafta önce oda ancak işte cumaya alabildimAsıl olarak neden korktum bir arkadaşım var doktor çok kilo almışsın bebekte kilo almış fazlasıyla diye şeker testi yapınca yüksek orandan çıkmış şimdi hem diyet hemde insülin kullanıyor bende acaba bu kilodan falan mı ediyor diye takıntı yaptım Allah sağlık sıhhat versin hayırlısı ile doğuralımdoktor kiloma bir önceki sefer aferin demişti şimdi de iyi gidiyorsun dedi hayırlısı bakalkm
Ne artıyor dedi dr?Diyorum ya kuzucum hesap olayı farklı abenim dr de öyle dedi lan bile artıyor felan dedi ama sevindim banada morel oldu çünkü vücut olarak değil direk göbek fırladı bende dışarı aldığım kilo o yüzden garibime gidiyodu
Inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım yarın için kolay gelsinValla tecrübeli annelerin yazdıklarını can kulağıyla okuyorumacemilik olunca insan ne yapacağını şaşırıyor.10 lu setteki iç zıbın dediğiniz şeyden bende 1 tane var bulursam bir tane ayrı alayım.tulum çabuk kasıyormuş bunu öğrendiğim iyi oldu daha çok takıma yöneleyim Yarın şeker yüklemesi kan ve idrar testi vericem devlette.inşallah her şey iyi çıkar Yazarım buraya sonuçları
Canım dolaşımdaki kan miktarı yazdım lan yazmış klavyeNe artıyor dedi dr?
Olmaz zannetmemKızlar şu leke muhabbetine çok kafam takılıyo hep salak gibi yerken kaşınıyom bi yerime sonradan aklıma geliyo evde şimdi havuç yedim kafamı kaşıdım havuç renginde saçı olmaz inşallah
Gezemiyisun onu sevmiyorum qma ist geldim burdada oksijen yok bildiğinKıskandım şimdi ne güzel yağış iyidir afatsız yağsın
Valla tam 3 gün ağladm kıvrandm şükür geçtiGeçmiş olsun o kadar ağrı çektin ama şükür daha kötü bişey olmadı iyi olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?