- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.121
İnşallah ya sonuçta gizli değil bnm evimOlmaz zannetmem
Yağmuru özledikGezemiyisun onu sevmiyorum qma ist geldim burdada oksijen yok bildiğin
4.5 mu...ben 10 kilo aldim...drum 6 kilo normal biraz fazla almissin dedi ama sonuclarim iyi önemli olan o...drumda takmiyorİlk hamilelikte yapmadılar ikinci de yaptılar onda çok sakindim çünkü daha önceki gebeliklerde kilo alımım bu kadar fazla değildi 24 haftayız 4 buçuk oldu acaba diyorum bir etkisi var mı tıka basa yemek de yok bende
Oh be yalniz değilmişimCanım 4.5 kilomu ben 11 kilo aldım 59 hamile kaldım şuan 70 kiloyum
Nasil basariyorsunuz ya ben 5 kiloyu tek ayda alirimÖyle mi diyorsun ben 5 kiloyla bitirdim ilkimi diğeri 7 gibi aldım ama ne biliyim hani sorun çıkmasında şeker falan İnan pek takmıyominat edince verenlerdenim
Yok ya takmayın öyle şeyleri...Hele havuç cok alakasız...ama demeden geçemem ben kızıl saçlı olan bebeklere bayiliyorumKızlar şu leke muhabbetine çok kafam takılıyo hep salak gibi yerken kaşınıyom bi yerime sonradan aklıma geliyo evde şimdi havuç yedim kafamı kaşıdım havuç renginde saçı olmaz inşallah
Kaldığım yerde maşallah bu ay full yağmur yağdı sıcak olunca da çok sucak oluyor darısı vatanımaYağmuru özledik
Hmmm burda direk doktorum veriyor önceden direk özele gidiyordum yurtdışı olunca sonradan bu virüs yüzünden hastane her kontrolüme bakıyor bu yüzden çok beğeniyorum en azından param cebimde birde ayrı ilgi veriyorBenim kuzenimde yaşadı aynı durumu canım yakın zamanda oda başladı insuline bende zaten duyunca direk randevu aldım sağlık ocağına sordum biz yapmıyoruz dediler devletten aldım 1 hafta önce oda ancak işte cumaya alabildim
Çocuklara diyorum ki oğlum böyle çok iri mi duruyorum4.5 mu...ben 10 kilo aldim...drum 6 kilo normal biraz fazla almissin dedi ama sonuclarim iyi önemli olan o...drumda takmiyor
Oh be yalniz değilmişim
Nasil basariyorsunuz ya ben 5 kiloyu tek ayda alirim
Yok ya takmayın öyle şeyleri...Hele havuç cok alakasız...ama demeden geçemem ben kızıl saçlı olan bebeklere bayiliyorum
yaa benimde damardan aldılar 3 kere dediğin gibi 1 saat arayla.Benimki söyle oldu sabah ac karnına gittim bir kere damardan aldı sonra eczaneden aldığım içeceği evde içtim bir saat sonra gittim bir daha aldı sonra bir saat sonra bir daha aldı son ikisini şeker aleti ile parmaktan aldı bazı kişiler laboratuvar da hepsini damardan almışlar
benimde aynı yapıldı. ama içecek beni de mahvetti su bile içirmediler 3 kere kan alındı.Ac karnına kan verdim daha sonra 75gr lik glikoz içtim 1saat sonra kan verdim daha sonra 1saat sonra tekrar verdim hepsini damardan aldilar. Çok şükür normal çıktı. Ama içecek midemi bulandirdi içimi yaktı resmen
Inşallah güzel gelir ❤yaa benimde damardan aldılar 3 kere dediğin gibi 1 saat arayla.
inşallah sonuçlar güzel gelir
Günaydinlar
Tahlil olanlara hayırlı haberler diliyorum
Kasım anneleri için son trimester geldi çattı keyifli bir son üç ay olsun
Günaydın inşallahGünaydinlar
Tahlil olanlara hayırlı haberler diliyorum
Kasım anneleri için son trimester geldi çattı keyifli bir son üç ay olsun
Ay bende 59la kaldım şuan 70Canım 4.5 kilomu ben 11 kilo aldım 59 hamile kaldım şuan 70 kiloyum
Sağol canım inşallahInşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım yarın için kolay gelsin
MaşallahŞimdi kontrolden çıktım kizlar sonunda 1kilo olmuşuz
Muhtemelen ben yine yaptırmam gibi. İlk hamileligimde doktorum önce ac - tok kan şekerine bakalım duruma göre şeker yüklemesini konusuruz dedi sonuca göre gerek görmedi. Sanırım yine yaptırmam bakalım pazartesi hem 2.dozumu olucam aşıda hemde aclık kan şekerine falan bakılacak.Günaydın şeker yüklemesi yaptırmasak nolur çok korkuyorum zaten kusuyoz hepten pertim çıkcak bide çok sıcak havalar
Aynı gidiyoruz desene canım inş sağlıkla kucagimizada aliriz sonra veririz kalan kilolariAy bende 59la kaldım şuan 70
Buna doktorunuz ile karar vermeniz en doğrusu bence. Endişelerinizi filan da belirtin o gerekli görürse yaparsınız. Ama benim çok kolay geçti açıkçası. Herkeste aynı etkiyi göstermiyorGünaydın şeker yüklemesi yaptırmasak nolur çok korkuyorum zaten kusuyoz hepten pertim çıkcak bide çok sıcak havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?