2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
4.5 mu...ben 10 kilo aldim...drum 6 kilo normal biraz fazla almissin dedi ama sonuclarim iyi önemli olan o...drumda takmiyor
Canım 4.5 kilomu ben 11 kilo aldım 59 hamile kaldım şuan 70 kiloyum
Oh be yalniz değilmişim
Öyle mi diyorsun ben 5 kiloyla bitirdim ilkimi diğeri 7 gibi aldım ama ne biliyim hani sorun çıkmasında şeker falan İnan pek takmıyom inat edince verenlerdenim
Nasil basariyorsunuz ya ben 5 kiloyu tek ayda alirim
Kızlar şu leke muhabbetine çok kafam takılıyo hep salak gibi yerken kaşınıyom bi yerime sonradan aklıma geliyo evde şimdi havuç yedim kafamı kaşıdım havuç renginde saçı olmaz inşallah
Yok ya takmayın öyle şeyleri...Hele havuç cok alakasız...ama demeden geçemem ben kızıl saçlı olan bebeklere bayiliyorum

Hmmm burda direk doktorum veriyor önceden direk özele gidiyordum yurtdışı olunca sonradan bu virüs yüzünden hastane her kontrolüme bakıyor bu yüzden çok beğeniyorum en azından param cebimde birde ayrı ilgi veriyor

Çocuklara diyorum ki oğlum böyle çok iri mi duruyorum diyor ki yooo anne biraz karnın büyüdü motive ediyorlar

yaa benimde damardan aldılar 3 kere dediğin gibi 1 saat arayla.

inşallah sonuçlar güzel gelir

Ac karnına kan verdim daha sonra 75gr lik glikoz içtim 1saat sonra kan verdim daha sonra 1saat sonra tekrar verdim hepsini damardan aldilar. Çok şükür normal çıktı. Ama içecek midemi bulandirdi içimi yaktı resmen
benimde aynı yapıldı. ama içecek beni de mahvetti su bile içirmediler 3 kere kan alındı.
mide bulantısı içimin yanması zor dayandım

Inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım yarın için kolay gelsin
Sağol canım inşallah şimdi çıktım 3 te sonuç almaya gidicem.
Aç olduğum iyi olmuş ilk açken kan alındı.sonra bir şişe su istendi verdim yarısını döküp içine ne kattılarsa verdiler.öğüre öğüre içtim.şekerli su şerbet gibiydi normalde çayı kahveyi bile çok az şekerli hatta şekersiz içerim kötü oldum.içtikten sonra 1 saat bekletip tekrar kan aldılar.biraz sıcakladım başım döndü gibi oldu umarım sıkıntı yoktur

Günaydın şeker yüklemesi yaptırmasak nolur çok korkuyorum zaten kusuyoz hepten pertim çıkcak bide çok sıcak havalar
Muhtemelen ben yine yaptırmam gibi. İlk hamileligimde doktorum önce ac - tok kan şekerine bakalım duruma göre şeker yüklemesini konusuruz dedi sonuca göre gerek görmedi. Sanırım yine yaptırmam bakalım pazartesi hem 2.dozumu olucam aşıda hemde aclık kan şekerine falan bakılacak.

Günaydın şeker yüklemesi yaptırmasak nolur çok korkuyorum zaten kusuyoz hepten pertim çıkcak bide çok sıcak havalar
Buna doktorunuz ile karar vermeniz en doğrusu bence. Endişelerinizi filan da belirtin o gerekli görürse yaparsınız. Ama benim çok kolay geçti açıkçası. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…