2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aynı gidiyoruz desene canım inş sağlıkla kucagimizada aliriz sonra veririz kalan kilolari
Şimdi tartıldım 13 olmusum rekor bende ne yapayım bilmiyorum hayır hayatımın her dönemi böyleyım zaten sürekli diyet diyet aşırı hızlı kilo alıyorum ama ilk hamileligimde daha iyiydim bu sefer daha dikkatli olucam derken daha beter oldum

O kadar kan veremem gibi ya benim tansiyon düşüyo verirken kararıyo gözüm bnm şeker düşüktü 85fln eskiden 2lokma yicem illa aç kalamıyom ama bünyem zayıf en yakın akrabalar insülin iğnesi vuruluyo şekerliyiz biz

Aynı gidiyoruz desene canım inş sağlıkla kucagimizada aliriz sonra veririz kalan kilolari
İnşallah doktordan çıktım şimdi çok tatlı ve ekmek yeme bı yararı yok dedi ama onları nasıl birakcam bilmiyorum bu arada benim bacaklarıma kramp girmeye başlamıştı günde 2 yumurta yememi söyledi birde magnezyuma basladim

Öyle düşünme canım fiziki olarak da çok büyük fark varmı sende önemli olan o çünkü dediğim gibi bir çok içeriği oluyor kilonun

Magnezyum geçiriyor canım merak etme herşeyin yolunda olmasına sevindim msh diyelim benimki erkek o yüzden mutlaka tatlı biseyler çekiyor canim

Öyle düşünme canım fiziki olarak da çok büyük fark varmı sende önemli olan o çünkü dediğim gibi bir çok içeriği oluyor kilonun
Görüntü olarak normalim hala boydan kurtarıyorum. Ama benım ilk dogumda da dogumdan cıkınca hıc oylr soylenen gibi gitmemişti kilo. Üstüne sütün olmaz dediler adıl lohusalıkta yemıstım tatlıları almıstım kıloları sonra baya zaman sonra hepsını verdım diyetle eski kıloma döndüm 1 yıl korudum sonra hamilelik :)

Benımde öyle ama mecbur yani kafanı geri yasla kapa gözünüde bu sefer benım mınnak kızımada kan testı yapılacakmıs 5 yas ıcın anne olunca ondan alınmasa 10 kez benden alınsa diyosun bizim saglık ocagı aynı gun yapamaz zaten. Pazartesi aclım yaparsa baska gun tokluk yapar cunku zaman kısa

Çocuklara diyorum ki oğlum böyle çok iri mi duruyorum diyor ki yooo anne biraz karnın büyüdü motive ediyorlar
Göbeğe gitmiştir o kilo
Ay bende 59la kaldım şuan 70
Ben napayim 75le kaldım 85im neyse ki boy var yuvarlanıp gitcem yoksa
Kizimda 20 kilo almistim. Tam 7 sene veremedim kilolarımi. Tam verdim gene gebe kaldim arti beş kilo fazlayla. Aynı hataları yapmicam diyordum nerdeeee gene aynı hataya düştüm. Saglik olsun napalim

Çocuklara yapılması zor içimiz gidiyo gerçekten o an bize yapılsın çocuğumu haziran sonundan beri göremiyorum temmuzda ayrıntılıya girdim diye dr. Uma gitmedim ayrıntıda ekran bana bakmıyodu dr. Dönüktü arada eğilip baktım bişeye benzetemedim görüntü bile vermedi hainler 2hafta sonra fetal eko girdim ordada aynı bu hafta randevu alıp gidemedim haftaya gitcem inşallah

Hani beni yanlız bırakmıcaktın 10 da kalmıssın hala koş gel yanıma bu sefer verme konusunda böyle olmayalım en azından. Dogum bitsin tontişler grubu falan acalaım birşeyler 6.aya kadar dikkat etmeyı basarırsak sonra sıkı diyete baslarız. İnşallah ben bu sefer diyetisyene gitmeden en sonki listemle vermeyı basarabilirim ılk genclık yıllarımdan beri aynı diyetısyeni zengın ettım hayır milleti görüyorum 30 kilo alıyo sonra dogumdan sonra dıyet yapmadım kendi gitti diyo nasıl gidiyo bu sefer inşallah bizimde öyle olur bi bakmısız puff ucmus kilolar :)
24.haftaya kadar 10 alsam bari diyordum 25. Haftada bekledıgımden bile 3 kilo fazlayım

Öyle canım evlat bambaşka bende en son 7 temmuzda girmiştim detaylıya sen kacında gittin? Eger hersey yolunda giderse 2-3 hafta daha bekleyım dıyorum insan hareketlerini hissedince çok şükür daha iyi hissediyo tabi kan şekeri sonucum yolunda cıkarsa saglık ocagında gösteririm sonucu.

Geçmiş olsun evet içecek hiç güzel değil şekerli şekerli on saatte içtim bende bende 3 defa kan almışlardı su içebilirsin deyince sona doğru su içmiştim evde yattım aralarda yoksa kesin başım dönerdi inşallah sonuçlar ıyi gelir hoş kötü gelse de diyet veriyorlar protein ağırlıklı ye abur cubur yeme diyorlar

Benimde geçen hafta doktor iyi bir kahvaltı yap demişti tokluk şekerim 178 çıktı.dahiliye ve diyetisyene gittim 1 haftadır diyet yapıyorum inşallah düşer yoksa insülin dedi dahiliyedeki doktor.evde cihazla ölçüm yap dedi bu durumda olan varmı arkadaşlar.gebelik şekeri bebeğe zarar veriyormuş. Son 3 ay böyle devam etcez heralde

12 temmuzda ayrıntı 26 temmuz ekoya girdim çok hareketliler doğunca uyumucak gibi her dk hareket var hareketsiz kalması çok kısa süre çok çekcek gibi

Diyet nasıl yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?

Sağolun sizin iyi olmuş eve gelip yatmanız.bana 5 dakikada iç dediler.biri burda gazoza benziyor deyince kafama diktim.direk püskürttüm inşallah iyi çıkar bakalım.olmadı dediğiniz gibi diyet yaparız artık ‍♀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…