- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.141
Şimdi tartıldım 13 olmusum rekor bendeAynı gidiyoruz desene canım inş sağlıkla kucagimizada aliriz sonra veririz kalan kilolari
O kadar kan veremem gibi ya benim tansiyon düşüyo verirken kararıyo gözüm bnm şeker düşüktü 85fln eskiden 2lokma yicem illa aç kalamıyom ama bünyem zayıf en yakın akrabalar insülin iğnesi vuruluyo şekerliyiz bizMuhtemelen ben yine yaptırmam gibi. İlk hamileligimde doktorum önce ac - tok kan şekerine bakalım duruma göre şeker yüklemesini konusuruz dedi sonuca göre gerek görmedi. Sanırım yine yaptırmam bakalım pazartesi hem 2.dozumu olucam aşıda hemde aclık kan şekerine falan bakılacak.
İnşallah doktordan çıktım şimdi çok tatlı ve ekmek yeme bı yararı yok dedi ama onları nasıl birakcam bilmiyorumAynı gidiyoruz desene canım inş sağlıkla kucagimizada aliriz sonra veririz kalan kilolari
Öyle düşünme canım fiziki olarak da çok büyük fark varmı sende önemli olan o çünkü dediğim gibi bir çok içeriği oluyor kilonunŞimdi tartıldım 13 olmusum rekor bendene yapayım bilmiyorum hayır hayatımın her dönemi böyleyım zaten sürekli diyet diyet aşırı hızlı kilo alıyorum ama ilk hamileligimde daha iyiydim bu sefer daha dikkatli olucam derken daha beter oldum
Magnezyum geçiriyor canım merak etme herşeyin yolunda olmasına sevindim msh diyelim benimki erkek o yüzden mutlaka tatlı biseyler çekiyor canimİnşallah doktordan çıktım şimdi çok tatlı ve ekmek yeme bı yararı yok dedi ama onları nasıl birakcam bilmiyorumbu arada benim bacaklarıma kramp girmeye başlamıştı günde 2 yumurta yememi söyledi birde magnezyuma basladim
Danışayım bari yap der kesinBuna doktorunuz ile karar vermeniz en doğrusu bence. Endişelerinizi filan da belirtin o gerekli görürse yaparsınız. Ama benim çok kolay geçti açıkçası. Herkeste aynı etkiyi göstermiyor
Görüntü olarak normalim hala boydan kurtarıyorum. Ama benım ilk dogumda da dogumdan cıkınca hıc oylr soylenen gibi gitmemişti kilo. Üstüne sütün olmaz dediler adıl lohusalıkta yemıstım tatlıları almıstım kılolarıÖyle düşünme canım fiziki olarak da çok büyük fark varmı sende önemli olan o çünkü dediğim gibi bir çok içeriği oluyor kilonun
Benımde öyle ama mecbur yani kafanı geri yasla kapa gözünüdeO kadar kan veremem gibi ya benim tansiyon düşüyo verirken kararıyo gözüm bnm şeker düşüktü 85fln eskiden 2lokma yicem illa aç kalamıyom ama bünyem zayıf en yakın akrabalar insülin iğnesi vuruluyo şekerliyiz biz
Göbeğe gitmiştir o kiloÇocuklara diyorum ki oğlum böyle çok iri mi duruyorumdiyor ki yooo anne biraz karnın büyüdü motive ediyorlar
Ben napayim 75le kaldım 85imAy bende 59la kaldım şuan 70
Kizimda 20 kilo almistim. Tam 7 sene veremedim kilolarımi. Tam verdim gene gebe kaldim arti beş kilo fazlayla. Aynı hataları yapmicam diyordum nerdeeee gene aynı hataya düştüm. Saglik olsun napalimŞimdi tartıldım 13 olmusum rekor bendene yapayım bilmiyorum hayır hayatımın her dönemi böyleyım zaten sürekli diyet diyet aşırı hızlı kilo alıyorum ama ilk hamileligimde daha iyiydim bu sefer daha dikkatli olucam derken daha beter oldum
Çocuklara yapılması zor içimiz gidiyo gerçekten o an bize yapılsın çocuğumu haziran sonundan beri göremiyorumBenımde öyle ama mecbur yani kafanı geri yasla kapa gözünüdebu sefer benım mınnak kızımada kan testı yapılacakmıs 5 yas ıcın anne olunca ondan alınmasa 10 kez benden alınsa diyosun bizim saglık ocagı aynı gun yapamaz zaten. Pazartesi aclım yaparsa baska gun tokluk yapar cunku zaman kısa
Hani beni yanlız bırakmıcaktın 10 da kalmıssın halaGöbeğe gitmiştir o kilo
Ben napayim 75le kaldım 85imneyse ki boy var yuvarlanıp gitcem yoksa
Kizimda 20 kilo almistim. Tam 7 sene veremedim kilolarımi. Tam verdim gene gebe kaldim arti beş kilo fazlayla. Aynı hataları yapmicam diyordum nerdeeee gene aynı hataya düştüm. Saglik olsun napalim
Öyle canımÇocuklara yapılması zor içimiz gidiyo gerçekten o an bize yapılsın çocuğumu haziran sonundan beri göremiyorumtemmuzda ayrıntılıya girdim diye dr. Uma gitmedim ayrıntıda ekran bana bakmıyodu dr. Dönüktü arada eğilip baktım bişeye benzetemedim görüntü bile vermedi hainler 2hafta sonra fetal eko girdim ordada aynı bu hafta randevu alıp gidemedim haftaya gitcem inşallah
Geçmiş olsun evet içecek hiç güzel değil şekerli şekerli on saatte içtim bende bende 3 defa kan almışlardı su içebilirsin deyince sona doğru su içmiştim evde yattım aralarda yoksa kesin başım dönerdi inşallah sonuçlar ıyi gelir hoş kötü gelse de diyet veriyorlar protein ağırlıklı ye abur cubur yeme diyorlarSağol canım inşallahşimdi çıktım 3 te sonuç almaya gidicem.
Aç olduğum iyi olmuş ilk açken kan alındı.sonra bir şişe su istendi verdim yarısını döküp içine ne kattılarsa verdiler.öğüre öğüre içtim.şekerli su şerbet gibiydi normalde çayı kahveyi bile çok az şekerli hatta şekersiz içerim kötü oldum.içtikten sonra 1 saat bekletip tekrar kan aldılar.biraz sıcakladım başım döndü gibi oldu umarım sıkıntı yoktur
Gozun aydinŞimdi kontrolden çıktım kizlar sonunda 1kilo olmuşuz
12 temmuzda ayrıntı 26 temmuz ekoya girdim çok hareketliler doğunca uyumucak gibi her dk hareket var hareketsiz kalması çok kısa süre çok çekcek gibiÖyle canımevlat bambaşka bende en son 7 temmuzda girmiştim detaylıya sen kacında gittin? Eger hersey yolunda giderse 2-3 hafta daha bekleyım dıyorum insan hareketlerini hissedince çok şükür daha iyi hissediyo tabi kan şekeri sonucum yolunda cıkarsa saglık ocagında gösteririm sonucu.
Diyet nasıl yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?Benimde geçen hafta doktor iyi bir kahvaltı yap demişti tokluk şekerim 178 çıktı.dahiliye ve diyetisyene gittim 1 haftadır diyet yapıyorum inşallah düşer yoksa insülin dedi dahiliyedeki doktor.evde cihazla ölçüm yap dedi bu durumda olan varmı arkadaşlar.gebelik şekeri bebeğe zarar veriyormuş. Son 3 ay böyle devam etcez heralde
SağolunGeçmiş olsun evet içecek hiç güzel değil şekerli şekerli on saatte içtim bende bende 3 defa kan almışlardı su içebilirsin deyince sona doğru su içmiştim evde yattım aralarda yoksa kesin başım dönerdi inşallah sonuçlar ıyi gelir hoş kötü gelse de diyet veriyorlar protein ağırlıklı ye abur cubur yeme diyorlar
Maşallah kaç haftalık sizin 25e girdim bnm de oldu mu kiŞimdi kontrolden çıktım kizlar sonunda 1kilo olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?