- 25 Ocak 2021
- 34
- 19
- 18
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.161
Bana böyle bir diyet listesi verdi diyetisyenDiyet nasıl yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?
Güzelmiş çok ağır değil makarna pilav yok meyvede az porsiyon abur cubur vs yok ❤
Teşekkürler çok güzel listenizBana böyle bir diyet listesi verdi diyetisyen
Aynen zorlanıyorum ama tatlıya çok düşkünüm biranda kesmek bitirdi beni. Evde cihazla ölçünce aşırı yüksek çıkmıyor tokluk şekeri diyete uyunca 122 max . Heralde kalan 3 ay böyle mi gitcez bilemedim. Gerçi insüline gerek kalmasındaGüzelmiş çok ağır değil makarna pilav yok meyvede az porsiyon abur cubur vs yok ❤
Son 3 ay önemliymiş sanırım böyle gider tatlıları doğumdan sonra yeriz artıkAynen zorlanıyorum ama tatlıya çok düşkünüm biranda kesmek bitirdi beni. Evde cihazla ölçünce aşırı yüksek çıkmıyor tokluk şekeri diyete uyunca 122 max . Heralde kalan 3 ay böyle mi gitcez bilemedim. Gerçi insüline gerek kalmasında
Daha yeni kontrolden geldim haftamla uyumlu şükür bebek 748 gr olmuşuz biz canım aşağı yukarı böyledir herhalde senindeMaşallah kaç haftalık sizin 25e girdim bnm de oldu mu ki
Bende hep merak ediyorum bide sezeryan göbeği diye birsey varmış zor gidiyormuş bakalım ne diyecek tecrübeli arkadaşlarKızlar eski kıyafetlere kot vs gibi ne zaman girebiliyoruz doğumdan sonra bu göbek küçülüyor mu?
Daha yenı gıtmıssın kız12 temmuzda ayrıntı 26 temmuz ekoya girdim çok hareketliler doğunca uyumucak gibi her dk hareket var hareketsiz kalması çok kısa süre çok çekcek gibi
Canım listen hakkında bunu yaparsan ayda su kadar kilo alırsı gibi birşey söyledımı. Birde mesela aksam yemegı 4 satır secenek hangısını secenersen sec altındakınımı ekleyeceksın yoksa alttakı ayrı 5.secenek mı
Daha önceki haftalarda uzun süre yasadım. Bi ara kanlı akıntı bilr oldu. 3 doktora gittin sebep yok kabız olmudsundur kendını zorlamıssındır falan dedilerKızlar 3 gündür kahverengi akıntım var. Doktora gıttım her seye baktılar sebep yok şuan. Bunu yaşayan var mı ? 26+3 üm.
O haftalar öyleyizdir bakam sağlıklı olsunlarDaha yeni kontrolden geldim haftamla uyumlu şükür bebek 748 gr olmuşuz biz canım aşağı yukarı böyledir herhalde seninde
Kızlar eski kıyafetlere kot vs gibi ne zaman girebiliyoruz doğumdan sonra bu göbek küçülüyor mu?
Kızlar ben normal dogum yaptım. Eski kıloma indigimde bile göbegım eskısı kadar düz olmadı. Biraz kaldı yani. Pantolon kısmına gelınce bu aldıgınız kiloya baglı 8-10 kilo alanların içine girmesi cok uzun surmez fazla alınca haliyle tek sorun göbekte olmuyorBende hep merak ediyorum bide sezeryan göbeği diye birsey varmış zor gidiyormuş bakalım ne diyecek tecrübeli arkadaşlar
26+3 canım 1 kilo 14 gramGozun aydin.Kac haftaliksin?
Geçmiş olsun canım haklısın önemli olan bebişin ve senin sağlığın olurKızlar ben normal dogum yaptım. Eski kıloma indigimde bile göbegım eskısı kadar düz olmadı. Biraz kaldı yani. Pantolon kısmına gelınce bu aldıgınız kiloya baglı 8-10 kilo alanların içine girmesi cok uzun surmez fazla alınca haliyle tek sorun göbekte olmuyorama dert degıl kızım 3.gun küveze girmişti 5 gun kaldı hastaneye gıderken ne bulsam onu giydim rengiymiş kumasıymıs gözüm hic görmedi sonrada 40 a kadar hastane dısında evden cıkmadım. 40 dan sonrada pek cıkmadım haliyle pantolon olacak mı derdimde olmadı
merhaba bu dıyet lıstesı ne kadar saglıklı beslenemeye uygun ne guzel keske bu kadar duzenlı yesek hep faydalı seyler :)
En son 10 du. On gundur tartilmadim korkuyorumHani beni yanlız bırakmıcaktın 10 da kalmıssın halakoş gel yanıma bu sefer verme konusunda böyle olmayalım en azından. Dogum bitsin tontişler grubu falan acalaım birşeyler 6.aya kadar dikkat etmeyı basarırsak sonra sıkı diyete baslarız. İnşallah ben bu sefer diyetisyene gitmeden en sonki listemle vermeyı basarabilirim ılk genclık yıllarımdan beri aynı diyetısyeni zengın ettım hayır milleti görüyorum 30 kilo alıyo sonra dogumdan sonra dıyet yapmadım kendi gitti diyo nasıl gidiyo bu sefer inşallah bizimde öyle olur bi bakmısız puff ucmus kilolar :)
24.haftaya kadar 10 alsam bari diyordum 25. Haftada bekledıgımden bile 3 kilo fazlayım
Yok yok canım suan elden cıkarmak için yanlıs bir zamanGeçmiş olsun canım haklısın önemli olan bebişin ve senin sağlığın olurben dolaptan eski kıyafetleri atıyım diye baktıydım hiçbirşeye giremiyorum hepsi gereksiz gibi geldi bir an sorayım dedim
Ne zaman tartılacaksınEn son 10 du. On gundur tartilmadim korkuyorumins ya ...Bu sefer bende istiyorum 6 ay sonra başlamak...senin kilo kaçtı...ben 75le kaldım...bari 65le kalsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?