2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Güzelmiş çok ağır değil makarna pilav yok meyvede az porsiyon abur cubur vs yok ❤
Aynen zorlanıyorum ama tatlıya çok düşkünüm biranda kesmek bitirdi beni. Evde cihazla ölçünce aşırı yüksek çıkmıyor tokluk şekeri diyete uyunca 122 max . Heralde kalan 3 ay böyle mi gitcez bilemedim. Gerçi insüline gerek kalmasında

Son 3 ay önemliymiş sanırım böyle gider tatlıları doğumdan sonra yeriz artık

12 temmuzda ayrıntı 26 temmuz ekoya girdim çok hareketliler doğunca uyumucak gibi her dk hareket var hareketsiz kalması çok kısa süre çok çekcek gibi
Daha yenı gıtmıssın kız ya hep karındaki gibi olur diyorlar ama benım kızımda hic olmadı o :) karnımdaki gibi olsa sürekli uyuyan sakin bir cocuk olurdu
Canım listen hakkında bunu yaparsan ayda su kadar kilo alırsı gibi birşey söyledımı. Birde mesela aksam yemegı 4 satır secenek hangısını secenersen sec altındakınımı ekleyeceksın yoksa alttakı ayrı 5.secenek mı
Kızlar 3 gündür kahverengi akıntım var. Doktora gıttım her seye baktılar sebep yok şuan. Bunu yaşayan var mı ? 26+3 üm.
Daha önceki haftalarda uzun süre yasadım. Bi ara kanlı akıntı bilr oldu. 3 doktora gittin sebep yok kabız olmudsundur kendını zorlamıssındır falan dediler kendi kendime arastıra arastıra polip olabilecegını anladım. Doktordan vajinal muayne talep ettım ve evet polip ayrıca yogun mantar varmıs ıkısının bırlesımı sebep oluyormus

Kızlar eski kıyafetlere kot vs gibi ne zaman girebiliyoruz doğumdan sonra bu göbek küçülüyor mu?

Bende hep merak ediyorum bide sezeryan göbeği diye birsey varmış zor gidiyormuş bakalım ne diyecek tecrübeli arkadaşlar
Kızlar ben normal dogum yaptım. Eski kıloma indigimde bile göbegım eskısı kadar düz olmadı. Biraz kaldı yani. Pantolon kısmına gelınce bu aldıgınız kiloya baglı 8-10 kilo alanların içine girmesi cok uzun surmez fazla alınca haliyle tek sorun göbekte olmuyor ama dert degıl kızım 3.gun küveze girmişti 5 gun kaldı hastaneye gıderken ne bulsam onu giydim rengiymiş kumasıymıs gözüm hic görmedi sonrada 40 a kadar hastane dısında evden cıkmadım. 40 dan sonrada pek cıkmadım haliyle pantolon olacak mı derdimde olmadı

Geçmiş olsun canım haklısın önemli olan bebişin ve senin sağlığın olur ben dolaptan eski kıyafetleri atıyım diye baktıydım hiçbirşeye giremiyorum hepsi gereksiz gibi geldi bir an sorayım dedim

En son 10 du. On gundur tartilmadim korkuyorum ins ya ...Bu sefer bende istiyorum 6 ay sonra başlamak...senin kilo kaçtı...ben 75le kaldım...bari 65le kalsaydim

ben sezeryan dogum yaptım daha hastanede yataktan kalkmadan doktorum sezeryan korsesı taktrdı ewdede duzenlı olmamakla bırlıkte 2 hafta o korseyı takıp sonrasında normal pacalı korse almıstım . o sezeryan gobegı dedıklerı bende hıc olmadı bunu korse takmama bagladım butun herkese soledım muhakkak alın 40 gun takmaya calısın dıye . 20 kg yakın almıstım dogum sonrası cok fazla su ıcıp sutumu kalıtelı yapacak seyler yemeye ozen gosterdım 7 ay sonra ıse basladıgımda 52 kg dum tabı kızım emıodu ve ben ekmegı neredeyse kahvaltı da 1 dılım dsında hıc yemıodum ama cevız badem hurma sute ıyı gelen seylerı yıyodum eger bebıslerımız emerse 6 aydan sonra verıoruz hıc takmayalım kıloyu . benım ılk kızım 32 den sonra 2 hafta hıc kılo almamıstı sezeryanla alıp kuveze koyacaklardı 1 hafta ıcınde kılo almasaydı tekrar o surec daha sıkıntılı oluyor kızlar o yuzden bebeıslerımıze yarasın sağlıkla dogsunlar verırız kıloları ınsallah

Yok yok canım suan elden cıkarmak için yanlıs bir zaman

En son 10 du. On gundur tartilmadim korkuyorum ins ya ...Bu sefer bende istiyorum 6 ay sonra başlamak...senin kilo kaçtı...ben 75le kaldım...bari 65le kalsaydim
Ne zaman tartılacaksın 80 i görmeye gramlar kaldı boy olmasa yanardım zaten ama yınede boyle hayal etmemıstım bu sefer az kılo alacaktım sonra hemen gıdecekti onlar falan inşallah bu sefer sütümüz bol bol akar taşar en azından süt olsun diye gözümüz dönmesin o kısım daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…