- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.181
Benimde 90a az kaldiYok yok canım suan elden cıkarmak için yanlıs bir zaman
Ne zaman tartılacaksın80 i görmeye gramlar kaldı boy olmasa yanardım zaten ama yınede boyle hayal etmemıstım bu sefer az kılo alacaktım sonra hemen gıdecekti onlar falan inşallah bu sefer sütümüz bol bol akar taşar en azından süt olsun diye gözümüz dönmesin o kısım daha fena
Benimde 90a az kaldiemzirirken ilk aylar kilo verilmez zaten bence çok e e.Bebise süt olsun diye habire yiyoruz ve acikiyoruz. Ben cok cahildim ya sagolsun kayinpederim ben seviyorum diye süt olsun diye bisküvi getirirdi ben yerdim...tabi kilolar öylece kaldı hatta arttı...bisküvi süt yapar mı cahillik iste
Bende kilo alamadım ve oturup kalkmakta zorlanıyorum ilk basta 78 dim şimdi 75 76 gibiyim.pek iştahım yok az bisey yiyince de şiş hissediyorum.yatakta sağa sola dönmekte zor oluyor.insallah daha da zorlanmadan sağlıkla bu süreci atlatırızKızlar arada giriorum topicigimize umarım herkes sağlıklıdır,mutludur25.haftamdayim benim gibi olanlar var mı diye bakmaya geldim.Kizlar hiç kilo almadım ama sanarsiniz onlarca kilo aldım o kadar ki zorlanio vücudum.Oturamiorum,kalkamiorum,heryanim ağrılar içinde iştahım hala yok,yesem de bisiler ağzımın tadı yok anlicaginiz bu hamilelik benim performansımı yerlebir etti.O kadar zorlaniorum ki anlatamam size.Bel,sırt,kasık ağrılarımi saymıyorum bile.Bunun 30 lu haftaları var daha.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim gibi olanlar var mı kızlar merak ettim.
Amin kuzum aminBende kilo alamadım ve oturup kalkmakta zorlanıyorum ilk basta 78 dim şimdi 75 76 gibiyim.pek iştahım yok az bisey yiyince de şiş hissediyorum.yatakta sağa sola dönmekte zor oluyor.insallah daha da zorlanmadan sağlıkla bu süreci atlatırız
Ben çok şükür iyiym ya sadece çok oturunca bel ağrısı yapiyor bide uyurken sürekli sağa sola yatmaktan kalçalarım acıyo uykumda. Onun dışında bı problemim yok. İştahının olmaması kötü mü iyi mi bilemedim ama ben hiç doymuyorumKızlar arada giriorum topicigimize umarım herkes sağlıklıdır,mutludur25.haftamdayim benim gibi olanlar var mı diye bakmaya geldim.Kizlar hiç kilo almadım ama sanarsiniz onlarca kilo aldım o kadar ki zorlanio vücudum.Oturamiorum,kalkamiorum,heryanim ağrılar içinde iştahım hala yok,yesem de bisiler ağzımın tadı yok anlicaginiz bu hamilelik benim performansımı yerlebir etti.O kadar zorlaniorum ki anlatamam size.Bel,sırt,kasık ağrılarımi saymıyorum bile.Bunun 30 lu haftaları var daha.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim gibi olanlar var mı kızlar merak ettim.
Bel ve sırt ağrılarınız için doktora danışın bence. Benim de baya ağrım vardı. Magnezyum eksikliğindenmiş. Şimdi takviye alıyorumKızlar arada giriorum topicigimize umarım herkes sağlıklıdır,mutludur25.haftamdayim benim gibi olanlar var mı diye bakmaya geldim.Kizlar hiç kilo almadım ama sanarsiniz onlarca kilo aldım o kadar ki zorlanio vücudum.Oturamiorum,kalkamiorum,heryanim ağrılar içinde iştahım hala yok,yesem de bisiler ağzımın tadı yok anlicaginiz bu hamilelik benim performansımı yerlebir etti.O kadar zorlaniorum ki anlatamam size.Bel,sırt,kasık ağrılarımi saymıyorum bile.Bunun 30 lu haftaları var daha.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim gibi olanlar var mı kızlar merak ettim.
Yurtdışındaydim bu sabah döndüm İstanbul'a.Yarin kendi doktoruma gorunucem.Bana da magnezyum eksikliği olabilir gibi geldi.Sizin agrilariniza iyi geldi mi magnezyum?Bel ve sırt ağrılarınız için doktora danışın bence. Benim de baya ağrım vardı. Magnezyum eksikliğindenmiş. Şimdi takviye alıyorum
Doktora bir hafta sonra tekrar gideceğim için o kadar detaylı konuşmadık ama 1 kilo falan verebilirsin dedi ödem gider dedi. Akşam yemeği de seçeneklerden birini seçiyoruz. Ama mutlaka çorba olsun dedi kabızlığa karşı. Semizotu magnezyum açısında tüketmeye çalış dedi. 1 dilim ekmek yersen 1 meyve yeme hakkın oluyorDaha yenı gıtmıssın kızya hep karındaki gibi olur diyorlar ama benım kızımda hic olmadı o :) karnımdaki gibi olsa sürekli uyuyan sakin bir cocuk olurdu
Canım listen hakkında bunu yaparsan ayda su kadar kilo alırsı gibi birşey söyledımı. Birde mesela aksam yemegı 4 satır secenek hangısını secenersen sec altındakınımı ekleyeceksın yoksa alttakı ayrı 5.secenek mı
Daha önceki haftalarda uzun süre yasadım. Bi ara kanlı akıntı bilr oldu. 3 doktora gittin sebep yok kabız olmudsundur kendını zorlamıssındır falan dedilerkendi kendime arastıra arastıra polip olabilecegını anladım. Doktordan vajinal muayne talep ettım ve evet polip ayrıca yogun mantar varmıs ıkısının bırlesımı sebep oluyormus
Aynen güzel:) birde şeker inşallah düşerde insüline gerek kalmaz .merhaba bu dıyet lıstesı ne kadar saglıklı beslenemeye uygun ne guzel keske bu kadar duzenlı yesek hep faydalı seyler :)
Hamilelikten midir nedir gece yatınca karnım da davul sesleri gelirdi iki hamilelikte de hiç yemekle alakam olmadı şükür hepsi gayet iyiydi bunda onlara rağmen çenem durmuyor hele ikincide ne kadar az yiyorsam ayıptır söylemesi doktor kızdı kasıklarım çok ağrıyordu kabızlıktan bunun için ilaç kullandım. Sağlık olsunlar verilir verilir başka dertle imtihan olmayalımGöbeğe gitmiştir o kilo
Ben napayim 75le kaldım 85imneyse ki boy var yuvarlanıp gitcem yoksa
Kizimda 20 kilo almistim. Tam 7 sene veremedim kilolarımi. Tam verdim gene gebe kaldim arti beş kilo fazlayla. Aynı hataları yapmicam diyordum nerdeeee gene aynı hataya düştüm. Saglik olsun napalim
Ama maşallah 30’lara az kalmış elbet biraz zorluk olcak yatakta bende dinlene dinlene yapıyorum yaş 33 oldu ondan mıdır nedir yaşlandım herhaldeBende kilo alamadım ve oturup kalkmakta zorlanıyorum ilk basta 78 dim şimdi 75 76 gibiyim.pek iştahım yok az bisey yiyince de şiş hissediyorum.yatakta sağa sola dönmekte zor oluyor.insallah daha da zorlanmadan sağlıkla bu süreci atlatırız
Tamam canım cok sagolDoktora bir hafta sonra tekrar gideceğim için o kadar detaylı konuşmadık ama 1 kilo falan verebilirsin dedi ödem gider dedi. Akşam yemeği de seçeneklerden birini seçiyoruz. Ama mutlaka çorba olsun dedi kabızlığa karşı. Semizotu magnezyum açısında tüketmeye çalış dedi. 1 dilim ekmek yersen 1 meyve yeme hakkın oluyor
İnşallahAynen güzel:) birde şeker inşallah düşerde insüline gerek kalmaz .
Bende düzenli yemiyordum sağlıksız yiyordum hep bu sefer gece geç saatlerde bişeyler yine yiyordum. Ama doktor gec meyvede yeme dedi zararlıymış.ama şimdi mecburen uymalıyım. Çorba bende dikkat etmiyordum kabızlık bu zamanlar başlayabilir dediTamam canım cok sagoltekrat bir bakıcam listeye vermeyı bırak almasam ıyı gercı tatlı /dondurma kacamagı ve peynıri fazla tuketmem dısında eksıgım bile var oglen hıc yemıyorum mesela kızım gec kalktıgı için kahvaltıyı gec yapıyorum ana ogun 2 tane oluyor toplamda araların saati olmuyor oda bir hatam olabilir. Saatli yemeye calısıcam peyniride azaltıcam çok seviyorum en son ne zmaan corba yaptım ben sıcak zaten diye hic yapmıyorum yapayım
Bende dikkat edeyımBende düzenli yemiyordum sağlıksız yiyordum hep bu sefer gece geç saatlerde bişeyler yine yiyordum. Ama doktor gec meyvede yeme dedi zararlıymış.ama şimdi mecburen uymalıyım. Çorba bende dikkat etmiyordum kabızlık bu zamanlar başlayabilir dedi
Ben de açlık şekerine baktırdım pazartesi kontrol e gidicem kahvaltıyı tıka basa ye gel dedi doktor tokluk şekerime bakacak şeker yükleme yerineGünaydın şeker yüklemesi yaptırmasak nolur çok korkuyorum zaten kusuyoz hepten pertim çıkcak bide çok sıcak havalar
Ikiz olunca normaldir erken bailaöası kasılmaların doktorla görüş erken doğum ikiz gebeliklerde olabiliyo zaten senin de erken başlamıştır kasılmalar ama düzensiz oluyosa korkmayın diyorlar tabi yine doktor kontrolü iyidirKızlar ben ikizlere hamileyim. 2 gündür karnimda sertlesmeler oluyor. Sizlerde var mi? Erken doğum olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?