2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benimde 90a az kaldi emzirirken ilk aylar kilo verilmez zaten bence çok zor. Bebise süt olsun diye habire yiyoruz ve acikiyoruz. Ben cok cahildim ya sagolsun kayinpederim ben seviyorum diye süt olsun diye bisküvi getirirdi ben yerdim...tabi kilolar öylece kaldı hatta arttı...bisküvi süt yapar mı cahillik iste

Bende annem sagolsun sürekli sütlac ya ama millet deli gibi veriyo bir kac aya incecik kalıyo bizim bünye nerdee

Kızlar arada giriorum topicigimize umarım herkes sağlıklıdır,mutludur25.haftamdayim benim gibi olanlar var mı diye bakmaya geldim.Kizlar hiç kilo almadım ama sanarsiniz onlarca kilo aldım o kadar ki zorlanio vücudum.Oturamiorum,kalkamiorum,heryanim ağrılar içinde iştahım hala yok,yesem de bisiler ağzımın tadı yokanlicaginiz bu hamilelik benim performansımı yerlebir etti.O kadar zorlaniorum ki anlatamam size.Bel,sırt,kasık ağrılarımi saymıyorum bile.Bunun 30 lu haftaları var daha.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim gibi olanlar var mı kızlar merak ettim.

Bende kilo alamadım ve oturup kalkmakta zorlanıyorum ilk basta 78 dim şimdi 75 76 gibiyim.pek iştahım yok az bisey yiyince de şiş hissediyorum.yatakta sağa sola dönmekte zor oluyor.insallah daha da zorlanmadan sağlıkla bu süreci atlatırız

Amin kuzum amin

Ben çok şükür iyiym ya sadece çok oturunca bel ağrısı yapiyor bide uyurken sürekli sağa sola yatmaktan kalçalarım acıyo uykumda. Onun dışında bı problemim yok. İştahının olmaması kötü mü iyi mi bilemedim ama ben hiç doymuyorum

Bel ve sırt ağrılarınız için doktora danışın bence. Benim de baya ağrım vardı. Magnezyum eksikliğindenmiş. Şimdi takviye alıyorum

Bel ve sırt ağrılarınız için doktora danışın bence. Benim de baya ağrım vardı. Magnezyum eksikliğindenmiş. Şimdi takviye alıyorum
Yurtdışındaydim bu sabah döndüm İstanbul'a.Yarin kendi doktoruma gorunucem.Bana da magnezyum eksikliği olabilir gibi geldi.Sizin agrilariniza iyi geldi mi magnezyum?

iyi akşamlar hanımlar bende en baştan bu yana toplam 6 kilo aldım son kontrolde bebişe 570 gram dedi sağlık olsun da kilo verilir diye düşünüyorum

yavaş yavaş alışverişe başladım marketlere gelen müslin örtülerden ağız mendillerinden aldım, attığım linkte indirimde olan hastane çıkışını aldım çok kaliteli geldi tavsiye ederim 10 parça 69 liraya https://www.babymall.com.tr/bebetto-bebetto-hastane-cikisi-10lu-interlok-flying-wings-pembe-p-24050

bir de bu site çok uygun 0-14 Yaş Çocuk Giyim - Hesaplı Fiyatlarla Sağlıklı Kıyafetler| Breeze arkadaş tavsiye etti küçük parçaları da buradan aldım

Doktora bir hafta sonra tekrar gideceğim için o kadar detaylı konuşmadık ama 1 kilo falan verebilirsin dedi ödem gider dedi. Akşam yemeği de seçeneklerden birini seçiyoruz. Ama mutlaka çorba olsun dedi kabızlığa karşı. Semizotu magnezyum açısında tüketmeye çalış dedi. 1 dilim ekmek yersen 1 meyve yeme hakkın oluyor

Hamilelikten midir nedir gece yatınca karnım da davul sesleri gelirdi iki hamilelikte de hiç yemekle alakam olmadı şükür hepsi gayet iyiydi bunda onlara rağmen çenem durmuyor hele ikincide ne kadar az yiyorsam ayıptır söylemesi doktor kızdı kasıklarım çok ağrıyordu kabızlıktan bunun için ilaç kullandım. Sağlık olsunlar verilir verilir başka dertle imtihan olmayalım

Ama maşallah 30’lara az kalmış elbet biraz zorluk olcak yatakta bende dinlene dinlene yapıyorum yaş 33 oldu ondan mıdır nedir yaşlandım herhalde

Tamam canım cok sagol tekrat bir bakıcam listeye vermeyı bırak almasam ıyı gercı tatlı /dondurma kacamagı ve peynıri fazla tuketmem dısında eksıgım bile var oglen hıc yemıyorum mesela kızım gec kalktıgı için kahvaltıyı gec yapıyorum ana ogun 2 tane oluyor toplamda araların saati olmuyor oda bir hatam olabilir. Saatli yemeye calısıcam peyniride azaltıcam çok seviyorum en son ne zmaan corba yaptım ben sıcak zaten diye hic yapmıyorum yapayım

Bende düzenli yemiyordum sağlıksız yiyordum hep bu sefer gece geç saatlerde bişeyler yine yiyordum. Ama doktor gec meyvede yeme dedi zararlıymış.ama şimdi mecburen uymalıyım. Çorba bende dikkat etmiyordum kabızlık bu zamanlar başlayabilir dedi

Bende dikkat edeyım inşallah sekerın duzene girer bunlara uyunca

Günaydın şeker yüklemesi yaptırmasak nolur çok korkuyorum zaten kusuyoz hepten pertim çıkcak bide çok sıcak havalar
Ben de açlık şekerine baktırdım pazartesi kontrol e gidicem kahvaltıyı tıka basa ye gel dedi doktor tokluk şekerime bakacak şeker yükleme yerine

Kızlar ben ikizlere hamileyim. 2 gündür karnimda sertlesmeler oluyor. Sizlerde var mi? Erken doğum olacak diye korkuyorum
Ikiz olunca normaldir erken bailaöası kasılmaların doktorla görüş erken doğum ikiz gebeliklerde olabiliyo zaten senin de erken başlamıştır kasılmalar ama düzensiz oluyosa korkmayın diyorlar tabi yine doktor kontrolü iyidir
Ben tek gebelik ama hiç sertleşme hissetmiyorum bikaç kişi yazmıştı arada oluuo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…