2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Keşke bime gelen kovadan alsaydınız kullanışlı bir şeye benziyor.filenin inceliği falan aklıma gelmemişti alırken bende dikkat edeyim o zaman.
anlamı ilk çıkan sitede neyse odur bence.başka başka bakmayın boşver.Ceren çok güzel eşim beğense koyardım ben Hayırlısı olsun

Biz tetanoz ikinci dozu dün olduk.kendi hemşiremiz yoktu başka biri vurdu kolunu aç demesiyle saplaması bir oldu ilk kez böyle aşı vurulduğunu gördüm yaktı kavurdu.şimdi hafif şişlik biraz ağrı var ama ilki kadar değil

Yok ya genelde hürriyet milliyet onların paylasımı cıkıyor ilk cıkanlarda döndük dolastık isim konusunda başa geldik yine Amin canım hepimiz için saglıkla dogsunlar buyusunler isimlerinidr hep sevsinler inşallah
Artık alırım bir kova bimdeki katlanandı dimi bak resım eklıyım bunu aldık. Kullanıınca daha ıyı anlasılır tabı ama tek basıma daha rahat yıkarım bununla ablasıda var hoş oda su koyar alıştırma yaptık pazar gunu minik abla cok heycanlı

Kötü olmus ya o kadını unutma bebegın ıcınde aynı kişi denk gelirse yaptırmazsın uf bende hemşireyi seviyorum diye saglık ocagını degiştirmiyorum ama bize çok uzak kalıyor aslında daha yakınımda var bir saglık ocagı ama hemsırede önemli

Amin inşallah severler evet katlanındı.Güzelmiş fileniz rahat bir şeye benziyor güle güle kullanın

Bence de hemşire önemli düşük yaptığımda hemşire arayıp bize söylemen gerekiyordu biliyorsun dimi diye slkça konuşunca değiştirdim iyiki değiştirmişim şimdiki hemşiremiz ilgili sağolsun.sizde uzak olsun boşverin bebek arabası olunca ya da altınızda arabanız varsa rahatça gidersiniz

Ay nasıl sacmalık insanın üzüntüsü kendine yetiyor birde onu arayıp hesap vericem iyi yaptırmıssın degiştirmekle cidden ya yok degiştirmeyım ben

Hadi ya oyle cok zor gercekten... Yalnız başına cocuk bakmak hiç kolay degil, sana bolca kolayliklar diliyorum canım dilerim su gibi akar gider tum zorluklarin

Ana kucağı niyetinede kullanılır maşallah su nasıl incek alt tabana file gibi değil ama

Ana kucağı niyetinede kullanılır maşallah su nasıl incek alt tabana file gibi değil ama
İçindekiler sadece boncuk gibi birşey canım içinde su tutmaz yani. İnce olanlarda bebek sarkıyordu kopacak mı korkusu vardı sonunda kopmustu zaten ama yıne uzun süre kullanmıstım. Böyle tam guvenemıyordum ustune koydugumda. Bunda da tamamen üstünde bırakmam tabı ama daha rahat olurum diye düşünüyorum. Yastıgı gereksız gelmişti onu kullanmam diyordum ama acıp bakınca kızımın oyuncak bebegı ile deneme yaptık cok hosuma gıtti bebegı yıkarken sol elimle gogsunde kavrayıp kaldırıyordum normalde yastık olunca başı havada kalıyor başka markalarada baktım bu markanın yorumları guzeldı bakalım deneyimleyince inşallah bende memnun kalırım ilk bir kac banyosu hariç kalanını kendim yıkamak istiyorum
Hiç file kullanmayıp içine eski usul kıyafet koyanda var ama özellikle kız bebek için tavsiye edilmiyor

Çok güzelmiş güle güle yıka bebişini
Bunlar standart boyda mı oluyor Başka marka küvete de olur mu

Evet medicanaya geçti .
nasıl memnunmuydunuz ben emrah beyan su hastanesıne gıdıyordum ...çok şikayetlerimi takmadıkları için 5 aylık bebeğimden oldum ...şimdi tekrar gebelık dusunuyorum hakan sabırlıyı araştırdım . iyi yorumlar var ama çok hastane değiştirmiş emin olamadım. bılgı verebılırmısınız rica etsem

Mukaboyu ben de çok istedim başta ama çok kısa kullanırsınız onu. Sırt ayarı yok, sabit ya. İlerleyen aylarda hafif oturur pozisyonda oturmak istiyormuş anakucağında çünkü. Mukabo daha çok yenidoğandan 3. 4. aya kadar kullanılır diye vazgeçtim.
Babybjörn ü ben de sevdim ama yani evet o nasıl fiyat... İkinci elleri bile pahalı ki zaten anakucağı kullandıkça çok yıpranan birşey. İkinci el ancak az kullanıldıysa mantıklı.
En iyisi sabahtan mağazaya gidip görüp almak.
Anakucağı hiç lazım olmadı diyenler oluyor nasıl lazım olmuyor ben de onu anlamadım. Hiç mi bi şöyle güvenli bir şekilde ona koyup bi soluk almak istemez insan. Yere oyun mayına koyan varmış ama o başka bu başka. Yemek yapıyor olsan elin kirli olsa bişey olsa anakucağı kemerli kilitli bana daha güvenli geliyor. Zaten kısa aralıklarla koyuyorsun saatlerce dursun diye değil

Bence de şart valla, diğer arkadaşa yazdığım mesajda da ben de aynını dedim.
Yan yan otomatik sallayanlarda aklımda kalanlar şunlar: Grago Move With Me, Nuna, Huggy nest, Joie bin bir modeli. Daha vardı ama aklımda değil şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…