- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.481
Keşke bime gelen kovadan alsaydınız kullanışlı bir şeye benziyor.filenin inceliği falan aklıma gelmemişti alırken bende dikkat edeyim o zaman.Onuda alırsınız yailk kızımda ıncelerden almıstım orta halliydi memnun degılım dıyemem ama sonradan kopmustu takma yeri. Bu sefer boncuklu aldım içi inşallah tek yıkarken daha kolay olacak gıbı duruyor bizim küvet duruyordu buyuk kızımın yıllardır havuzu o kova alıcam bi.
Evet aynen öyle olduismi begensem ya anlamını dogru kaynaktan bulamıyorum yada ıyıce arastırınca farklı bir anlamı cıkıyo. Anlamı guzel olsa ismi begenmıyorum. Ben begenıyorum eşim düşünmeden direk hayır cok kötü diyo Dün gece son konusmamızda Ceren e dogru gittik yine 3 ümüzün istedigi ortak isim bakmıcam ya tekrar anlam falan
Yok ya genelde hürriyet milliyet onların paylasımı cıkıyor ilk cıkanlardaKeşke bime gelen kovadan alsaydınız kullanışlı bir şeye benziyor.filenin inceliği falan aklıma gelmemişti alırken bende dikkat edeyim o zaman.
anlamı ilk çıkan sitede neyse odur bence.başka başka bakmayın boşver.Ceren çok güzel eşim beğense koyardım benHayırlısı olsun
Biz tetanoz ikinci dozu dün olduk.kendi hemşiremiz yoktu başka biri vurdu kolunu aç demesiyle saplaması bir oldu ilk kez böyle aşı vurulduğunu gördüm yaktı kavurdu.şimdi hafif şişlik biraz ağrı var ama ilki kadar değil
Amin inşallah severlerYok ya genelde hürriyet milliyet onların paylasımı cıkıyor ilk cıkanlardadöndük dolastık isim konusunda başa geldik yine Amin canım hepimiz için saglıkla dogsunlar buyusunler isimlerinidr hep sevsinler inşallah
Artık alırım bir kova bimdeki katlanandı dimibak resım eklıyım bunu aldık. Kullanıınca daha ıyı anlasılır tabı ama tek basıma daha rahat yıkarım bununla ablasıda var hoş oda su koyar alıştırma yaptık pazar gunu minik abla cok heycanlı
Eki Görüntüle 2899922
Bence de hemşire önemli düşük yaptığımda hemşire arayıp bize söylemen gerekiyordu biliyorsun dimi diye slkça konuşunca değiştirdim iyiki değiştirmişim şimdiki hemşiremiz ilgili sağolsun.sizde uzak olsun boşverin bebek arabası olunca ya da altınızda arabanız varsa rahatça gidersinizKötü olmus ya o kadını unutma bebegın ıcınde aynı kişi denk gelirse yaptırmazsın uf bende hemşireyi seviyorum diye saglık ocagını degiştirmiyorum ama bize çok uzak kalıyor aslında daha yakınımda var bir saglık ocagı ama hemsırede önemli
File degil yatak mübarekAmin inşallah severlerevet katlanındı.Güzelmiş fileniz rahat bir şeye benziyor güle güle kullanın
Ay nasıl sacmalıkBence de hemşire önemli düşük yaptığımda hemşire arayıp bize söylemen gerekiyordu biliyorsun dimi diye slkça konuşunca değiştirdim iyiki değiştirmişim şimdiki hemşiremiz ilgili sağolsun.sizde uzak olsun boşverin bebek arabası olunca ya da altınızda arabanız varsa rahatça gidersiniz
Hadi ya oyle cok zor gercekten... Yalnız başına cocuk bakmak hiç kolay degil, sana bolca kolayliklar diliyorum canım dilerim su gibi akar gider tum zorluklarinHakkını yemiyim öyle kendi halinde zararıda yok faydasıdaya masallah canım ne güzel ama düşünceli
Ben kendimi hem annesi hem kayınvalidesi ölmüş gibi hissediyorumo kadar yanlız eski zaman kadınlarından tek farkım tarlaya gitmiyorum neyseki
Amin canımHadi ya oyle cok zor gercekten... Yalnız başına cocuk bakmak hiç kolay degil, sana bolca kolayliklar diliyorum canım dilerim su gibi akar gider tum zorluklarin
Ana kucağı niyetinede kullanılır maşallahYok ya genelde hürriyet milliyet onların paylasımı cıkıyor ilk cıkanlardadöndük dolastık isim konusunda başa geldik yine Amin canım hepimiz için saglıkla dogsunlar buyusunler isimlerinidr hep sevsinler inşallah
Artık alırım bir kova bimdeki katlanandı dimibak resım eklıyım bunu aldık. Kullanıınca daha ıyı anlasılır tabı ama tek basıma daha rahat yıkarım bununla ablasıda var hoş oda su koyar alıştırma yaptık pazar gunu minik abla cok heycanlı
Eki Görüntüle 2899922
İçindekiler sadece boncuk gibi birşey canım içinde su tutmaz yani. İnce olanlarda bebek sarkıyordu kopacak mı korkusu vardı sonunda kopmustu zaten ama yıne uzun süre kullanmıstım. Böyle tam guvenemıyordum ustune koydugumda. Bunda da tamamen üstünde bırakmam tabı ama daha rahat olurum diye düşünüyorum. Yastıgı gereksız gelmişti onu kullanmam diyordum ama acıp bakınca kızımın oyuncak bebegı ile deneme yaptıkAna kucağı niyetinede kullanılır maşallahsu nasıl incek alt tabana file gibi değil ama
Öyle dengesizler var maalesefAy nasıl sacmalıkinsanın üzüntüsü kendine yetiyor birde onu arayıp hesap vericem iyi yaptırmıssın degiştirmekle cidden ya yok degiştirmeyım ben
Çok güzelmiş güle güle yıka bebişiniYok ya genelde hürriyet milliyet onların paylasımı cıkıyor ilk cıkanlardadöndük dolastık isim konusunda başa geldik yine Amin canım hepimiz için saglıkla dogsunlar buyusunler isimlerinidr hep sevsinler inşallah
Eki Görüntüle 2899922
Amin canımÖyle dengesizler var maalesefİnşallah şimdi sağlıcakla zamanında kucağımıza almak nasip olur
Amin canım sagolÇok güzelmiş güle güle yıka bebişini
Bunlar standart boyda mı oluyorBaşka marka küvete de olur mu
nasıl memnunmuydunuz ben emrah beyan su hastanesıne gıdıyordum ...çok şikayetlerimi takmadıkları için 5 aylık bebeğimden oldum ...şimdi tekrar gebelık dusunuyorum hakan sabırlıyı araştırdım . iyi yorumlar var ama çok hastane değiştirmiş emin olamadım. bılgı verebılırmısınız rica etsemEvet medicanaya geçti .
Mukaboyu ben de çok istedim başta ama çok kısa kullanırsınız onu. Sırt ayarı yok, sabit ya. İlerleyen aylarda hafif oturur pozisyonda oturmak istiyormuş anakucağında çünkü. Mukabo daha çok yenidoğandan 3. 4. aya kadar kullanılır diye vazgeçtim.Benim çevremde otomatik sallananları önermedi. En çok yorumlanan ve beğenilen sanırım Babyjörn ama bence fiyatı biraz pahalı otomatik olsa o para verilebilir belki ama bilmioyrum gerçekten o fiyata değecek mi. Ben mukabo ana kucağı aldım bakalım çok severse hep durursa üzerinde o zaman babyjörn alabilirim :)
Bence de şart valla, diğer arkadaşa yazdığım mesajda da ben de aynını dedim.Sizin bahsettiğinize örnek hangi markada var acaba hiç bilgim yok bu konuda,paylaşırmısınız burada ilk oğlum kolikti hep salladım sakinleşsin diye ama alıştı 2,5 yaşında zor bıraktırdım..
Bu oğluşuda alıştırmak istemiyorum ama ana kucağıda şart bana göre
Ben de suan 7bucuktayim, aynen o aralikta kapariz bence de9 kilo almışım bunun 500 gramı kıyafet desek 8buçuk kilo normal herhalde12 yada 15 kilo ile kapatacağız gibi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?