2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet evet mukabo kısa vadeli kullanıma daha uygun ben o yüzden letgo dan temiz ikinci el aldım baya uyguna geldi. Kısa vadeli de olsa beni etkilemez diye düşündüm hemde bunu kullandığı sürede bebeği gözlemlemiş olurum en azından ona uygun ana kucağı alırım yada oturma düzeneği vs. diye düşündüm. Sizde ikinci elden bir bakın derim çok temizler oluyor çünkü. Bencede ana kucağı olmadan olmaz yani bebek elbet yerde de olacak ama ana kucağı şart.

İlki cok ağrı yaptı ikincisi hiç yapmadi cok garip...İlk gebeligimdede oyleydi....buz koyun rahatlatıyor

Günaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya

Aaay neresi, ne anlayana kadar zaman geçti baya. Değişik bi testmiş

Aaay töbe töbeee bi an hayal ettim çok komik geldi yaa gözümün önüne

Kızlar ben bugün ilk defa sağlık ocağına gittim.Kan ve idrar tahlili verdim.E nabiza dusucek mi sonuclarim?Yarın alabilirsiniz sonuçları dediler.

Kizlar park yatagi açtık kurduk, malzeme gayet kaliteli duruyor. İcine verilen hediye yatak ince ve cok da harika degil. müzikli Donencesi, sinekligi, organizeri, alt acma malzemesi var. Donencesinde 1 parça eksik cikti onu yazacağım göndermeleri icin, nasil cevap verdiler onu size aktaracağım. Bizim hoşumuza gitti toplamasi kurması cok zor degil. Kapilardan acik haliyle gecmiyor. Biraz toplayınca geciyor. Sallamak isteyenler olursa alta sallama aparati takiliyor. Yataga sabitleyebiliyorsunz. Anne yani oluyor zaten, bizim yatagimizla birebir denk geldi boyu. Baska sorunuz varsa cevaplarım

MutluBulut_ cnm sanki sen merak ediyordn dmi

Canın benım ıkı besık var o yuzden almayacagım ama alacak olsam kesin seninkini alırdım. Kızımın zamanında böyle bir park yatak yoktu yani anne yanı özelligi olan güle güle kullanın tekrar inşallah eksik parcayı gönderirler ugrastırmadan :)

Bende kendimden enfeksiyondan şüpheleniyorum. Ağrı gibi bisi değilse korkma derim sertlik bende sürekli oluyor

Kızlar ben bişi sormak istiyorum benim bebiş 10 gün kadar önde ilerliyor herhangi bir sorun görünmüyor ama böyle çok tekme yumruk falan olmuyor bende normal mi alanı daha var mı 890 gram civarı dedi Dr her gün kendini hissettiriyor şarkı dinletince özellikle ama çok fazla vurmuyor normal mi çok mu uyuyor bilemedim sizlerin nasıl

Ay baska biri sordu sanırım sensin diye kalmis aklimda neyse gorur umarim gonderirler bana kalırsa, hemen dönüş yaptılar gecen sefer. Bakalm yazacagim yarın. Cok sag ol cnm

Canim sen çok evhamli bir yapiya sahipsin dimi pek sık acamiyorum forumu, acinca mutlaka bir konuda tedirginligin oluyor istisnasiz dogduktan sonra nasil farklı ozelliklere sahip bebeler oluyorlarsa, anne karninda da ayni, her bebek farkli yogunlukta hareket eder. Hic takilma, ferah dusun. Hissetmek istediğin zamanlarda uzanip saga sola dönüp bekle bir sure, karnini oksa vs. O zaman daha cok hissettirir, gun icinde hareket halindeysen daha az hissettirir.

Canım bebekten bebege degısıyor. Buyuk kızımda bır iki gün vurmadıgı olurdu ne yapsam hissetmezdım bilmiyorum ilk oldugundan mı doguncada sakin olur dediler masallah yerinde durmaz bir önceki ile bile kıyaslama yani

He tamam o zaman hatlar karismamis cok aynen oyle valla bizde de oyle bi sans vardir, bi anakucagi almıştık farkli bir marka, pedi çıkmadı, uretilmyomus pedi geri gönderdik
Madem üretilmiyorsa belirtinde insanlar almasın dimi ama yok belki öylede kabul ederler dıyorlar bende internetten birşey alınca paketi korkarak acıyorum saglam cıkınca bir rahatlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…