- 1 Nisan 2021
- 50
- 130
- 13
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.501
Evet evet mukabo kısa vadeli kullanıma daha uygun ben o yüzden letgo dan temiz ikinci el aldım baya uyguna geldi. Kısa vadeli de olsa beni etkilemez diye düşündüm hemde bunu kullandığı sürede bebeği gözlemlemiş olurum en azından ona uygun ana kucağı alırım yada oturma düzeneği vs. diye düşündüm. Sizde ikinci elden bir bakın derim çok temizler oluyor çünkü. Bencede ana kucağı olmadan olmaz yani bebek elbet yerde de olacak ama ana kucağı şart.Mukaboyu ben de çok istedim başta ama çok kısa kullanırsınız onu. Sırt ayarı yok, sabit ya. İlerleyen aylarda hafif oturur pozisyonda oturmak istiyormuş anakucağında çünkü. Mukabo daha çok yenidoğandan 3. 4. aya kadar kullanılır diye vazgeçtim.
Babybjörn ü ben de sevdim ama yani evet o nasıl fiyat... İkinci elleri bile pahalı ki zaten anakucağı kullandıkça çok yıpranan birşey. İkinci el ancak az kullanıldıysa mantıklı.
En iyisi sabahtan mağazaya gidip görüp almak.
Anakucağı hiç lazım olmadı diyenler oluyor nasıl lazım olmuyor ben de onu anlamadım. Hiç mi bi şöyle güvenli bir şekilde ona koyup bi soluk almak istemez insan. Yere oyun mayına koyan varmış ama o başka bu başka. Yemek yapıyor olsan elin kirli olsa bişey olsa anakucağı kemerli kilitli bana daha güvenli geliyor. Zaten kısa aralıklarla koyuyorsun saatlerce dursun diye değil
Aşağıda yazıyor uygulama cnmAyyy kızlar nasıl sayiyosunuz safagiii bana da soleyin
Mide şikayetlerim benim de arttı maalesefArada kasıklarıma kısa ağrı giriyor yatakta dönerken eğilirken falan o da normaldir heralde. Çünkü uzun süreli değil. Birde 2 gündür aşırı mide bulantım mide şikayetlerim arttı
İlki cok ağrı yaptı ikincisi hiç yapmadi cok garip...İlk gebeligimdede oyleydi....buz koyun rahatlatıyorKızlarrrr ben dün tetenoz aşımı oldum fakat bugün kolum resmen bitik durumda hem ağrı var hemde zor hareket ettiriyorum normalmi bu kadarı boynuma kadar vuruyor ağrı
İlk çocuktada yaptırdım bu kadar olmamıştı sıkıntı
Günaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Biz tetanoz ikinci dozu dün olduk.kendi hemşiremiz yoktu başka biri vurdu kolunu aç demesiyle saplaması bir oldu ilk kez böyle aşı vurulduğunu gördüm yaktı kavurdu.şimdi hafif şişlik biraz ağrı var ama ilki kadar değil
Komik ama trajikomikAaay neresi, ne anlayana kadar zaman geçti baya. Değişik bi testmiş
Aaay töbe töbeee bi an hayal ettim çok komik geldi yaa gözümün önüne
Bebişler iyi olsundaBen de suan 7bucuktayim, aynen o aralikta kapariz bence de
KesinlikleBebişler iyi olsunda
Canın benım ıkı besık var o yuzden almayacagım ama alacak olsam kesin seninkini alırdım. Kızımın zamanında böyle bir park yatak yoktu yani anne yanı özelligi olanKizlar park yatagi açtık kurduk, malzeme gayet kaliteli duruyor. İcine verilen hediye yatak ince ve cok da harika degil. müzikli Donencesi, sinekligi, organizeri, alt acma malzemesi var. Donencesinde 1 parça eksik cikti onu yazacağım göndermeleri icin, nasil cevap verdiler onu size aktaracağım. Bizim hoşumuza gitti toplamasi kurması cok zor degil. Kapilardan acik haliyle gecmiyor. Biraz toplayınca geciyor. Sallamak isteyenler olursa alta sallama aparati takiliyor. Yataga sabitleyebiliyorsunz. Anne yani oluyor zaten, bizim yatagimizla birebir denk geldi boyu. Baska sorunuz varsa cevaplarım
MutluBulut_ cnm sanki sen merak ediyordn dmi
Çok normal kısa süren ağrılar. Benimde başladı mide problemleriArada kasıklarıma kısa ağrı giriyor yatakta dönerken eğilirken falan o da normaldir heralde. Çünkü uzun süreli değil. Birde 2 gündür aşırı mide bulantım mide şikayetlerim arttı
Bende kendimden enfeksiyondan şüpheleniyorum. Ağrı gibi bisi değilse korkma derim sertlik bende sürekli oluyorBenim de dönmüş müdür acabahareketleri her yerde hissediyorum ama hıçkırık ya da tekmesi kafası gibi şeyleri ayırt edemiyorum,sabahtan beri kasıklarda bir rahatsızlık var, elimi koyunca biraz sert ama neresi anlamıyorum enfeksiyon falan değildir di mi korkuyorum
Ay baska biri sordu sanırım sensin diye kalmis aklimdaCanın benım ıkı besık var o yuzden almayacagım ama alacak olsam kesin seninkini alırdım. Kızımın zamanında böyle bir park yatak yoktu yani anne yanı özelligi olangüle güle kullanın tekrar inşallah eksik parcayı gönderirler ugrastırmadan :)
Bende sormustum kurdun mu diye dünAy baska biri sordu sanırım sensin diye kalmis aklimdaneyse gorur umarim gonderirler bana kalırsa, hemen dönüş yaptılar gecen sefer. Bakalm yazacagim yarın. Cok sag ol cnm
Kızlar ben bişi sormak istiyorum benim bebiş 10 gün kadar önde ilerliyor herhangi bir sorun görünmüyor ama böyle çok tekme yumruk falan olmuyor bende normal mi alanı daha var mı 890 gram civarı dedi Dr her gün kendini hissettiriyor şarkı dinletince özellikle ama çok fazla vurmuyor normal mi çok mu uyuyor bilemedim sizlerin nasıl
He tamam o zaman hatlar karismamis cokBende sormustum kurdun mu diye düninsallah canım tabi keske bastan kontrol edilse
Canım bebekten bebege degısıyor. Buyuk kızımda bır iki gün vurmadıgı olurdu ne yapsam hissetmezdım bilmiyorum ilk oldugundan mıKızlar ben bişi sormak istiyorum benim bebiş 10 gün kadar önde ilerliyor herhangi bir sorun görünmüyor ama böyle çok tekme yumruk falan olmuyor bende normal mi alanı daha var mı 890 gram civarı dedi Dr her gün kendini hissettiriyor şarkı dinletince özellikle ama çok fazla vurmuyor normal mi çok mu uyuyor bilemedim sizlerin nasıl
Madem üretilmiyorsa belirtinde insanlar almasın dimi ama yok belki öylede kabul ederler dıyorlarHe tamam o zaman hatlar karismamis cokaynen oyle valla bizde de oyle bi sans vardir, bi anakucagi almıştık farkli bir marka, pedi çıkmadı, uretilmyomus pedi geri gönderdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?