- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.521
İste sacmalik, bi de hem oyun mati hem anakucagi olyor diye satip, oyun mati yok ama ya demek ne sacma yani, alttaki zemin de ince cocugun omurgasi kalmaz hahdhs. Bi de isterseniz oyle kullanin ya da iade edin dediler, tobeeeMadem üretilmiyorsa belirtinde insanlar almasın dimi ama yok belki öylede kabul ederler dıyorlarbende internetten birşey alınca paketi korkarak acıyorum saglam cıkınca bir rahatlama
Tamam canım teşekkur ederim zaten hissediyorum ama işte her dk her an beklıuorum galiba kendimi çok yoruyorum farkındayım saol canımCanim sen çok evhamli bir yapiya sahipsin dimi pek sık acamiyorum forumu, acinca mutlaka bir konuda tedirginligin oluyor istisnasiz dogduktan sonra nasil farklı ozelliklere sahip bebeler oluyorlarsa, anne karninda da ayni, her bebek farkli yogunlukta hareket eder. Hic takilma, ferah dusun. Hissetmek istediğin zamanlarda uzanip saga sola dönüp bekle bir sure, karnini oksa vs. O zaman daha cok hissettirir, gun icinde hareket halindeysen daha az hissettirir.
Rica ederim. Biraz daha sakin, biraz daha rahat olmalısınTamam canım teşekkur ederim zaten hissediyorum ama işte her dk her an beklıuorum galiba kendimi çok yoruyorum farkındayım saol canım
Sanki bedava veriyorlarİste sacmalik, bi de hem oyun mati hem anakucagi olyor diye satip, oyun mati yok ama ya demek ne sacma yani, alttaki zemin de ince cocugun omurgasi kalmaz hahdhs. Bi de isterseniz oyle kullanin ya da iade edin dediler, tobeee
Ayyyy aynısı işte iğneyi vurduğu an yaktı bütün kol ve boyun gitti ama şükür daha iyi şuan, yüksek ihtimal benimde 1 haftada anca geçecek zaten 3. gündü bugünİlk aşım iğneyi vururken dahi başladı acısı kısmi felç gibiydim çok kötü 1haftaya yakın sürdü uyutmadı boynum ağrıdı 2.hiç acımadı ağrı olmadı şaştım
Hep kaçtım bu iğneden şimdi mecburen oldukAyyyy aynısı işte iğneyi vurduğu an yaktı bütün kol ve boyun gitti ama şükür daha iyi şuan, yüksek ihtimal benimde 1 haftada anca geçecek zaten 3. gündü bugün
Daha yeni verdik siparis canim, esim bakmis çok ayrinti da goremedim ama sonradan çocuk sandalyesine dönüşüyor sallanan sandalye. Fisher price bu sefer. Gelince onu da yorumlarımSanki bedava veriyorlaryok ne yazık ki böyle cok sorun oluyor sonra yok yere ugras bızım kargolarda yakın degil. Sonradan baska aldın mı
Hadi hayırlı olsunDaha yeni verdik siparis canim, esim bakmis çok ayrinti da goremedim ama sonradan çocuk sandalyesine dönüşüyor sallanan sandalye. Fisher price bu sefer. Gelince onu da yorumlarım
İnsanlar ne kadar düşüncesizGünaydın kızlar
Bugün çok çok uykum var. Gece yandaki komşu üçe kadar parti yaptı. Balkonda filan şarkı söylediler. Artık dayanamadım çıktım uyardım.
Daha sessiz oldular evet. Resmen mini bir hepsi grubu konseri verdilerİnsanlar ne kadar düşüncesizsustular mı bari inşallah birde üste cıkmamıslardır
He kendi aralarında takılıyorlardı yaniDaha sessiz oldular evet. Resmen mini bir hepsi grubu konseri verdilerSonra uyardım ben de.
Haftasonu olsa belki bir şey demezdim ama işe gidiyoruz neticede. Ruh gibiyim şu an
Merhaba . Sanırım sağlık ocağı tahlilleri e nabıza yansımıyor. Netten bakmak istersen diye hep ayrı kağıt veriyorlardı bana .Günaydın kızlar.Dun sabah 9 da sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim.E nabizda bakiorum hala çıkmamış.Ne zaman çıkar acaba bilgili arkadaşlar vardır aramızda.Ben ilk defa sağlık ocağına gittim pek bilgim yok da.
Yani çok kalabalıklardı, bir doğum günü kutladılar sonra balkonda şarkılar türkülerHe kendi aralarında takılıyorlardı yaniseslerının cok cıktıgını farketmedıler belkide benimde sen diyince gozumun onune baya parti geldi
E nabız değil de ayrı bir yerden bakılıyordu. Labim olması lazım. Size bir şifre vermiş olmaları gerekGünaydın kızlar.Dun sabah 9 da sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim.E nabizda bakiorum hala çıkmamış.Ne zaman çıkar acaba bilgili arkadaşlar vardır aramızda.Ben ilk defa sağlık ocağına gittim pek bilgim yok da.
Yok kuzum bana hicbisi vermediler.Napcam ben şimdi.Gidip elden alabilir miyim?E nabız değil de ayrı bir yerden bakılıyordu. Labim olması lazım. Size bir şifre vermiş olmaları gerek
Komsu düşüncesizse pek gecmıyor yaYani çok kalabalıklardı, bir doğum günü kutladılar sonra balkonda şarkılar türkülerNeyse geçti gitti artık.
Evet. Bende bugun sonuc almaya gıdecegımYok kuzum bana hicbisi vermediler.Napcam ben şimdi.Gidip elden alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?