- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.541
Cook tesekkur ediyorumEvet. Bende bugun sonuc almaya gıdecegım
Doktorun sonuclari onaylamasi gerekiyor e-nabiz a dusmesi için diye biliyorum eger telefon ile ulasabiliyorsaniz arayip sonuclari sorabilirsin o zaman doktor labarotuvardan ceker sonuçlari e-nabiz a oyle yansir ya da gidip almak gerekir maalesef keske otomatik dusseGünaydın kızlar.Dun sabah 9 da sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim.E nabizda bakiorum hala çıkmamış.Ne zaman çıkar acaba bilgili arkadaşlar vardır aramızda.Ben ilk defa sağlık ocağına gittim pek bilgim yok da.
Canım bir sağlık ocağını ara istersen. Duruma göre gidersin olmadı.Yok kuzum bana hicbisi vermediler.Napcam ben şimdi.Gidip elden alabilir miyim?
Biz düşünüyoruz canım, nereden alacaksınız?Doguma hazirlik egitimi alacak olan var mi bizim bugün ilk dersimiz var cok heyecanliyim
Öyle gerçekten canım.Komsu düşüncesizse pek gecmıyor yabizim komsuların gürültüsü gecer dıye bekledık 7 yılı gectı bitmedi şarkı söylemıyorlar sadece o eksik
Benim cok yakin arkadasim Doula onunla yapacagiz dersleri doğumumda da yanimda olacak o acidan sansliyim onunla basliyoruz
Kızlar korona aşısı olanlara sorum var. Hangisini oldunuz ? Tetanoz aşısıyla kaç hafta olmalı aralarında ? Ve 1. Doz çok etkilemiyor diyorlar 1. Ya da 2. Dozlar çok yan etki yaptı mı sizlerde
TeşekkürlerAy ne şanslısınız, ne güzel
Ben oldum canım. Ahter hoca Biontech önerdiği için onu tercih ettim. Tetanoz ile arasında 15 gün olsun demişti ama ben daha çok bekledim. Biontechlerin her ikisi de sadece kol ağrısı yaptı bende.
Canım şöyle ki ben bir doz tetanoz oldum. Çünkü hamile kalmadan önce de tetanoz olmuştum. Bu nedenle süreyi biraz uzun tuttuk. 9 Haziran'da Biontech birinci dozu, 2 temmuzda ise Tetanozu oldum. Ama dediğim gibi bu benim tercihimdi. Sağlık ocağındaki çalışanlar da bu kadar beklemene gerek yoktu filan dedi. Bebek hareketlerinde bir değişiklik olmadı çok şükürTeşekkürlerİnşallah bizde de yan etki olmaz . Bebek hareketleri de değişmedi değil mi? Ertesi güne randevu mu alsam dedim hala tedirginim çok Bana tetanozdan sonra çok da beklemeye gerek yok 2 hafta bekle yine dedi ama sen bir ay filan mı bekledin ? 2 hafta doluyor benim bugün tetanoz 2. Doz sonrası .
Sag ol canim, inşallahHadi hayırlı olsunuzun süre kullanırsınız o zaman
Anladım canım teşekkürlerCanım şöyle ki ben bir doz tetanoz oldum. Çünkü hamile kalmadan önce de tetanoz olmuştum. Bu nedenle süreyi biraz uzun tuttuk. 9 Haziran'da Biontech birinci dozu, 2 temmuzda ise Tetanozu oldum. Ama dediğim gibi bu benim tercihimdi. Sağlık ocağındaki çalışanlar da bu kadar beklemene gerek yoktu filan dedi. Bebek hareketlerinde bir değişiklik olmadı çok şükür
Aaa öyle mi? Çok sevindim. Ahter hoca sevmiyordu cihazıAnladım canım teşekkürlerBen de en azından hafta sonu ya da pazartesiye bırakayım bari .2.bıontec Dozu da 3 hafta sonrasına veriyorlar sanırım doktor uzattı mı onun arasını , gerçi her türlü okula yetişmez ama olsun. Bu arada yeni ultrason gelmişti en son gittiğimde . 3 boyutlu gördük çok güzeldi
Ya biz de öyle görünce bir şok olduk , yeni geldi cihazlarımız dedi . Baya yüzü herşeyi belirgin ,detaylıda görmüştüm en son. Şimdi daha netAaa öyle mi? Çok sevindim. Ahter hoca sevmiyordu cihazıBiz de bu hafta mı gitsek haftaya mı karar veremedik Heyecan yaptım bak şimdi gideriz galiba bu hafta
Bizimkinin de detaylıda burnu büyük göründü. Ama ultrasonda bebeklerin burnu büyük çıkarmışYa biz de öyle görünce bir şok olduk , yeni geldi cihazlarımız dedi . Baya yüzü herşeyi belirgin ,detaylıda görmüştüm en son. Şimdi daha netKoca burunlu mu olacak ne desem de hergün görme isteği doğuyor
Geçmiş olsun ilaç vermiştir düzelir kısa sürede pekmez de tüketKızlar şimdi geldim sağlık ocağından.Sonuclar e nabiza dusmuomus çıktı olarak aldım.Doktora gösterdim.Asiri kansızlık var doğuma kadar toplamamiz lazım bunu dedi ilaç yazdı.Bu bütün gün uyumalarim,halsizliklerim kansızlık yanmış.Baska bişi çıkmadı.
Kızlar şimdi geldim sağlık ocağından.Sonuclar e nabiza dusmuomus çıktı olarak aldım.Doktora gösterdim.Asiri kansızlık var doğuma kadar toplamamiz lazım bunu dedi ilaç yazdı.Bu bütün gün uyumalarim,halsizliklerim kansızlık yanmış.Baska bişi çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?