- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.561
Kızlar korona aşısı olanlara sorum var. Hangisini oldunuz ? Tetanoz aşısıyla kaç hafta olmalı aralarında ? Ve 1. Doz çok etkilemiyor diyorlar 1. Ya da 2. Dozlar çok yan etki yaptı mı sizlerde
Çok teşekkürler cevap içinBen iki doz biontec oldum ikisinde dé hiç yan etki yaşamadım aşı olduktan17 gün sonra tetanoz oldum doktorum 15 gün ara ver demişti onda da yan etki yaşamadım
Ben sağlık ocağında idrar testi yaptırmıştım. Oradan hiçbir şey söylemediler bende sonuçları alıp kendi doktoruma götürdüm. Enfeksiyon varmış ama önemli olan üreme olmamasiymis yani tekrardan idrar tahlili verdim sıkıntı yok dediKızlar size bişey sorucam.Nette ne okusam bende cikicakmis ya da varmış gibi oluyorum.Doktora da soruorum hiçbiri cikmio.Simdi de ya enfeksiyon varsa bende diye ona taktim.Saglik ocağında yapılan kan testimde enfeksiyon olsa anlaşılır miydi?Sağlık ocağı doktoru tahlilleri baktı sadece kansızlık var dedi.Ah kızlar Kasım gelse hayırlısıyla vaktinde doğsa da gözümün önünde olsa.
Cook tesekkur ederim canımBen sağlık ocağında idrar testi yaptırmıştım. Oradan hiçbir şey söylemediler bende sonuçları alıp kendi doktoruma götürdüm. Enfeksiyon varmış ama önemli olan üreme olmamasiymis yani tekrardan idrar tahlili verdim sıkıntı yok dedi
Benim de en düşük şekerim ikinci saatTokluk şekerim aclıktan daha düşük cıktı anlamadımbiraz önce parmgımdanda baktı hemsıre parmagımda biraz daha fazla cıktı. Baya kansızlıgımda varmıs acıkcası ilacı cok boslamıstım bır kac haftadır
YaaBenim de en düşük şekerim ikinci saatama açlık da düşüktü zaten, öbürü daha da düşük geldi.Normal dediler düşüklük için birşey demediler.Bazen aşırı sinirli oluyorum ben ya sanırım şekerim düşüyor o zaman Sık sık az yemek lazım
Kızlar anne bebek bakım çantası alıp memnun kalan var mı aranızda
Günaydın bnm kanım iyi normalde ilaçları düzgün içmiyorum bende hamilelikte yüksekte olsa ilaç içmek gerekiyormuş kan ilacını aç karnına gece iç bulantı yapmasın dedi hiç aç kalamıyom kiTokluk şekerim aclıktan daha düşük cıktı anlamadımbiraz önce parmgımdanda baktı hemsıre parmagımda biraz daha fazla cıktı. Baya kansızlıgımda varmıs acıkcası ilacı cok boslamıstım bır kac haftadır
Teşekkür ederim canım ben de sırt çantası olarak düşünüyorum gayet güzel görünüyor biberon için termal bölümü yok sanırımBen 2 tane düşünüyorum..
Biri omuzdan , diğeri de sırt çantası olarak.. Modelleri de göstereyim , fikir olur
Eki Görüntüle 2900568
Eki Görüntüle 2900569
Hepsi birbirinden şirinArkadaşım bana bişi bırakmıyo sağolsun bunları almış daha getirmedi sele yapcakmış ben çok beğendim sırt çantası harika gözüküyor papatya sevdiğimden almış kıyamam
Degerlerin iyiyse yine iyi bariGünaydın bnm kanım iyi normalde ilaçları düzgün içmiyorum bende hamilelikte yüksekte olsa ilaç içmek gerekiyormuş kan ilacını aç karnına gece iç bulantı yapmasın dedi hiç aç kalamıyom kigündüz içeyim diyom aklımdan çıkıyo bu ilaç içme alışkanlığım bi düzelmedi
Helal olsun arkadasınaArkadaşım bana bişi bırakmıyo sağolsun bunları almış daha getirmedi sele yapcakmış ben çok beğendim sırt çantası harika gözüküyor papatya sevdiğimden almış kıyamam
Teşekkür ederim canımHepsi birbirinden şiringüzel günlerde kullan canım
Evet düşünceli çok sağolsunHelal olsun arkadasınaen cokta paptyayı sevıyorsun diye papatyalı alması incelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?