2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar size bişey sorucam.Nette ne okusam bende cikicakmis ya da varmış gibi oluyorum.Doktora da soruorum hiçbiri cikmio.Simdi de ya enfeksiyon varsa bende diye ona taktim.Saglik ocağında yapılan kan testimde enfeksiyon olsa anlaşılır miydi?Sağlık ocağı doktoru tahlilleri baktı sadece kansızlık var dedi.Ah kızlar Kasım gelse hayırlısıyla vaktinde doğsa da gözümün önünde olsa.

Ben iki doz biontec oldum ikisinde dé hiç yan etki yaşamadım aşı olduktan17 gün sonra tetanoz oldum doktorum 15 gün ara ver demişti onda da yan etki yaşamadım
Kızlar korona aşısı olanlara sorum var. Hangisini oldunuz ? Tetanoz aşısıyla kaç hafta olmalı aralarında ? Ve 1. Doz çok etkilemiyor diyorlar 1. Ya da 2. Dozlar çok yan etki yaptı mı sizlerde

Ben iki doz biontec oldum ikisinde dé hiç yan etki yaşamadım aşı olduktan17 gün sonra tetanoz oldum doktorum 15 gün ara ver demişti onda da yan etki yaşamadım
Çok teşekkürler cevap için Benim biraz alerjik bir bünyem var o yüzden merak ediyorum yan etkiyi . Bebişlere de geniş ölçekte umarım zararsız olur, antikorlu doğarlar

Tokluk şekerim aclıktan daha düşük cıktı anlamadım biraz önce parmgımdanda baktı hemsıre parmagımda biraz daha fazla cıktı. Baya kansızlıgımda varmıs acıkcası ilacı cok boslamıstım bır kac haftadır

Ben sağlık ocağında idrar testi yaptırmıştım. Oradan hiçbir şey söylemediler bende sonuçları alıp kendi doktoruma götürdüm. Enfeksiyon varmış ama önemli olan üreme olmamasiymis yani tekrardan idrar tahlili verdim sıkıntı yok dedi

Cook tesekkur ederim canım

Benim de en düşük şekerim ikinci saat ama açlık da düşüktü zaten, öbürü daha da düşük geldi.Normal dediler düşüklük için birşey demediler.Bazen aşırı sinirli oluyorum ben ya sanırım şekerim düşüyor o zamanSık sık az yemek lazım

Yaa ilginc ama dimi tokken 3-5 de olsa artar demiştim daha önce artıyordu evet evet etkiis var vücudun kendinde olmuyor resmen gözün birşey görmüyor

Kızlar geçmişi okuyamadım. .bebislerin yataklarini alanlar nasıl yatak aldınız...Anne yani istiyorum ama tahtası park yatakmi olsun karar veremiyorum. Yoyko iyi sanıyorum ama onunda kullandıkça sallarken ses çıkarıyormus aparatları...ben kizimdada park yatak alıp aynı sorunu yaşamıştım o yüzden çok kararsizim

Günaydın bnm kanım iyi normalde ilaçları düzgün içmiyorum bende hamilelikte yüksekte olsa ilaç içmek gerekiyormuş kan ilacını aç karnına gece iç bulantı yapmasın dedi hiç aç kalamıyom ki gündüz içeyim diyom aklımdan çıkıyo bu ilaç içme alışkanlığım bi düzelmedi

Arkadaşım bana bişi bırakmıyo sağolsun bunları almış daha getirmedi sele yapcakmış ben çok beğendim sırt çantası harika gözüküyor papatya sevdiğimden almış kıyamam

Eklentiler

• received_979154259531055.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 67
  • received_992161461581049.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 65
  • received_357348275963297.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 61
  • received_545817249895558.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 59
  • received_441625836836019.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 67
günaydın kızlar.
ya benim ayaklarda acayip bi kaşıntı var. böle isilik olmuş gibi pütür pütür. bileklere kadar kaşınıyor.
sürekli gün içerisinde ayakkabıda sıcaklardan kaynaklı mı ki terden olmuş olabilir mi.
sizlerde de yaşayan var mı acaaba ?

Degerlerin iyiyse yine iyi bari benım artık unutmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…