- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.581
Güle güle kullanın canımEvet düşünceli çok sağolsun
Bu arkadaştan bir adet bende alabilir miyimArkadaşım bana bişi bırakmıyo sağolsun bunları almış daha getirmedi sele yapcakmış ben çok beğendim sırt çantası harika gözüküyor papatya sevdiğimden almış kıyamam
bende pütürlük yok ama kaşınıyor arada sanırım damarlar genişliyor çok ayakta kalmaktan ya da ayakkabı içinde durmaktan diye düşünüyorum. Pütürlük varsa isilik olmuşsundurgünaydın kızlar.
ya benim ayaklarda acayip bi kaşıntı var. böle isilik olmuş gibi pütür pütür. bileklere kadar kaşınıyor.
sürekli gün içerisinde ayakkabıda sıcaklardan kaynaklı mı ki terden olmuş olabilir mi.
sizlerde de yaşayan var mı acaaba ?
Hepbirlikte canımGüle güle kullanın canım
Amin herkesin başına versin böyle bi arkadaşBu arkadaştan bir adet bende alabilir miyimşaka bir yana ince biriymiş hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah
bende pütürlük yok ama kaşınıyor arada sanırım damarlar genişliyor çok ayakta kalmaktan ya da ayakkabı içinde durmaktan diye düşünüyorum. Pütürlük varsa isilik olmuşsundur
Ben chicco next to me aldım. Arkadaşım tavsiye etmişti.Arkadaşlar geçmişi kimse okumuyor galiba. Yatak olayını ne yaptınız neler aldınız ben hala beşiği karar veremeyenlerdenim
Ahşap anne yanı beşik aldım Heyner marka, büyüyünce montessori oda yapacağım şimdi oda yapmıyoruzArkadaşlar geçmişi kimse okumuyor galiba. Yatak olayını ne yaptınız neler aldınız ben hala beşiği karar veremeyenlerdenim
Ben Okiedog Sumo modelini aldım. Hem omuz askısı var, hem de gizli bölmeden sapları çıkıp sırt çantası da oluyor, çok kullanışlı bir çanta. İndirimde yakalarsanız tavsiye ederim.Kızlar anne bebek bakım çantası alıp memnun kalan var mı aranızda
Ben Kraft’ın park yatağını aldım. Şu anda bebeğe oda yapmayacağız, odamızda kalacak. Bir de çok geziniyoruz, yazlığa vs gidince yanımızda götürürüz diye düşündük. Alt kısmına malzemelerini de depoladık, dağınıklığı da topladı şimdilik. Bence çok kullanışlı.Arkadaşlar geçmişi kimse okumuyor galiba. Yatak olayını ne yaptınız neler aldınız ben hala beşiği karar veremeyenlerdenim
Biz chicco next 2 me anne yanı beşik aldık. Yarın da odası için büyüyen beşikli bir bebek oda takımı bakacağız. Gündüz uykusunda odasında uyutmayı düşünüyorumKızlar geçmişi okuyamadım. .bebislerin yataklarini alanlar nasıl yatak aldınız...Anne yani istiyorum ama tahtası park yatakmi olsun karar veremiyorum. Yoyko iyi sanıyorum ama onunda kullandıkça sallarken ses çıkarıyormus aparatları...ben kizimdada park yatak alıp aynı sorunu yaşamıştım o yüzden çok kararsizim
çanta çok güzel nerden aldı acabaArkadaşım bana bişi bırakmıyo sağolsun bunları almış daha getirmedi sele yapcakmış ben çok beğendim sırt çantası harika gözüküyor papatya sevdiğimden almış kıyamam
Bu sayfaydı canımçanta çok güzel nerden aldı acaba
Evet öyle olduğu söyleniyor.Bu chicco NeXT to me 6 aylığa kadar mı
Teşekkür ederim canım inceleyeceğim biberon için ısı yalıtımlı olması önemli benceBen Okiedog Sumo modelini aldım. Hem omuz askısı var, hem de gizli bölmeden sapları çıkıp sırt çantası da oluyor, çok kullanışlı bir çanta. İndirimde yakalarsanız tavsiye ederim.
Biberon için termos kılıfı da var içinde.
pütürlük şöyle var kaşıyıp yara olur ya nokta nokta kızarık o tarz oldu sanırım sürekli kapalı ayakkabıda terlediğim için.bende pütürlük yok ama kaşınıyor arada sanırım damarlar genişliyor çok ayakta kalmaktan ya da ayakkabı içinde durmaktan diye düşünüyorum. Pütürlük varsa isilik olmuşsundur
teşekkür ederimBu sayfaydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?