2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşım bana bişi bırakmıyo sağolsun bunları almış daha getirmedi sele yapcakmış ben çok beğendim sırt çantası harika gözüküyor papatya sevdiğimden almış kıyamam
Bu arkadaştan bir adet bende alabilir miyim şaka bir yana ince biriymiş hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah
bende pütürlük yok ama kaşınıyor arada sanırım damarlar genişliyor çok ayakta kalmaktan ya da ayakkabı içinde durmaktan diye düşünüyorum. Pütürlük varsa isilik olmuşsundur

Amin herkesin başına versin böyle bi arkadaş

Kızlar anne bebek bakım çantası alıp memnun kalan var mı aranızda
Ben Okiedog Sumo modelini aldım. Hem omuz askısı var, hem de gizli bölmeden sapları çıkıp sırt çantası da oluyor, çok kullanışlı bir çanta. İndirimde yakalarsanız tavsiye ederim.
Biberon için termos kılıfı da var içinde.

Eklentiler

• DFA56DBD-F6A3-4680-8EAC-BD7431FC1D5F.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar geçmişi kimse okumuyor galiba. Yatak olayını ne yaptınız neler aldınız ben hala beşiği karar veremeyenlerdenim
Ben Kraft’ın park yatağını aldım. Şu anda bebeğe oda yapmayacağız, odamızda kalacak. Bir de çok geziniyoruz, yazlığa vs gidince yanımızda götürürüz diye düşündük. Alt kısmına malzemelerini de depoladık, dağınıklığı da topladı şimdilik. Bence çok kullanışlı.

Biz chicco next 2 me anne yanı beşik aldık. Yarın da odası için büyüyen beşikli bir bebek oda takımı bakacağız. Gündüz uykusunda odasında uyutmayı düşünüyorum

Biz büyüyen beşik alacağız ilerde çalışma masası ve daha büyük bir yatağa dönüşüyor.çekmeceleri de aynı şekilde kullanılıyor.görümcemin bebesi 6 7 yaşına kadar kullanmış.marka takıntımız olmadığından buradaki mağazanın birinden alacağız anneannemiz sağolsun

Teşekkür ederim canım inceleyeceğim biberon için ısı yalıtımlı olması önemli bence

bende pütürlük yok ama kaşınıyor arada sanırım damarlar genişliyor çok ayakta kalmaktan ya da ayakkabı içinde durmaktan diye düşünüyorum. Pütürlük varsa isilik olmuşsundur
pütürlük şöyle var kaşıyıp yara olur ya nokta nokta kızarık o tarz oldu sanırım sürekli kapalı ayakkabıda terlediğim için.
doktorla görüştüm şimdi. kollar bacak el ve ayakta kaşıntı varsa karaciğerden test isterim ama sadece ayakta kaşıntı varsa muhtemelen sıcaktan mantar tarzı olmuştur devam ederse cildiyeye danışırız dedi. sandalet tarzı giymeye çalış dedi.

Kızlar, çanta olarak şu ürünü kullanan var mı aranızda? Biz biraz fazla geziyoruz. Pratik geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…