- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.601
Ebat kac cm ki küçük görünüyor...sallaniyor mu....Eger 6.8 aya kadar kullanacaksam pahalı benceBen chicco next to me aldım. Arkadaşım tavsiye etmişti.
Bende öyle düşünüyordum ama ahşaba cok vuruyor bebekler diyorlar kararsız kaldimAhşap anne yanı beşik aldım Heyner marka, büyüyünce montessori oda yapacağım şimdi oda yapmıyoruz
Anne yani oluyor mu kraftBen Kraft’ın park yatağını aldım. Şu anda bebeğe oda yapmayacağız, odamızda kalacak. Bir de çok geziniyoruz, yazlığa vs gidince yanımızda götürürüz diye düşündük. Alt kısmına malzemelerini de depoladık, dağınıklığı da topladı şimdilik. Bence çok kullanışlı.
Ebatı küçük mu birde sallaniyor mu acabaBiz chicco next 2 me anne yanı beşik aldık. Yarın da odası için büyüyen beşikli bir bebek oda takımı bakacağız. Gündüz uykusunda odasında uyutmayı düşünüyorum
Bende bundan dusundum ilk...sallaniyor mu bu modeller...Tek sıkıntım ahsapya vurur mu bitaraflariniEki Görüntüle 2900800
Biz büyüyen beşik alacağız ilerde çalışma masası ve daha büyük bir yatağa dönüşüyor.çekmeceleri de aynı şekilde kullanılıyor.görümcemin bebesi 6 7 yaşına kadar kullanmış.marka takıntımız olmadığından buradaki mağazanın birinden alacağız anneannemiz sağolsun
Korumaları ona göre yeterli olursa hiçbir sıkıntı olmaz benceEbat kac cm ki küçük görünüyor...sallaniyor mu....Eger 6.8 aya kadar kullanacaksam pahalı bence
Bende öyle düşünüyordum ama ahşaba cok vuruyor bebekler diyorlar kararsız kaldim
Anne yani oluyor mu kraft
Ebatı küçük mu birde sallaniyor mu acaba
Bende bundan dusundum ilk...sallaniyor mu bu modeller...Tek sıkıntım ahsapya vurur mu bitaraflarini
Bebek ne kadar süreye kadar yatabiliyormus? Yaza büyüyecekler o zamana kadarda pandemiden dolayı yasaklar yine olursa sanki biraz gereksiz kalır gibiKızlar, çanta olarak şu ürünü kullanan var mı aranızda? Biz biraz fazla geziyoruz. Pratik geldi.Eki Görüntüle 2900882
70 cm, 1,5 yaşa kadar kullanılır demiş satıcı.Bebek ne kadar süreye kadar yatabiliyormus? Yaza büyüyecekler o zamana kadarda pandemiden dolayı yasaklar yine olursa sanki biraz gereksiz kalır gibi
7 aylık kız bebeklerin boyu; alt sınır; 61 cm, ortalama boy 67 cm. üst sını 73 cm'dir.70 cm, 1,5 yaşa kadar kullanılır demiş satıcı.
Chicconun sallananı var evet. Bizimki sallanmıyor amaEbat kac cm ki küçük görünüyor...sallaniyor mu....Eger 6.8 aya kadar kullanacaksam pahalı bence
Bende öyle düşünüyordum ama ahşaba cok vuruyor bebekler diyorlar kararsız kaldim
Anne yani oluyor mu kraft
Ebatı küçük mu birde sallaniyor mu acaba
Bende bundan dusundum ilk...sallaniyor mu bu modeller...Tek sıkıntım ahsapya vurur mu bitaraflarini
O zaman çok işimize yaramayacak gibi7 aylık kız bebeklerin boyu; alt sınır; 61 cm, ortalama boy 67 cm. üst sını 73 cm'dir.
Hangi ayda kac cm olur coktan unutmusum googleden buldum bunuerkek bebek 1-2 cm daha uzun olut
Ben varımmm kilo da almadım çok dikkat de ederim ama çıktı maalesef diyetle gidiyoruz sorun yok şimdilik sizin de mi yüksekMerhabaa kızlar şeker yüklemesinde şekeri yüksek çıkan varmı
İstediğin kadar gez bunu nereye açmayı düşünüyorsun açacağın yerde önemli bi cafeye bi restorana gitsen nereye açcan deniz kenarına nereye açabilcen ser havluyu puseti arabasını geç bilmem gereksiz ağırlık gibiKızlar, çanta olarak şu ürünü kullanan var mı aranızda? Biz biraz fazla geziyoruz. Pratik geldi.Eki Görüntüle 2900882
Belki magazada falan denk gelir bakarsınO zaman çok işimize yaramayacak gibi
İstediğin kadar gez bunu nereye açmayı düşünüyorsun açacağın yerde önemli bi cafeye bi restorana gitsen nereye açcan deniz kenarına nereye açabilcen ser havluyu puseti arabasını geç bilmem gereksiz ağırlık gibi
Belki magazada falan denk gelir bakarsınya şöyle dönemde dogum yapmak gercekten zor yarın nasıl olacak bilemiyoruz büyük ihtimal yine evlere gireriz sanırım
Görevin cok zor canım Allah yardımcın olsun. Kacıncı haftaya kadar devam edeceksin?]
Doğru diyorsun aslında
Bana da öyle geliyor. Kasım ayında yine zirve yapacak gibi. Filyasyona gidiyorum. Her hafta vakalar artıyor.
Ağustos sonuna kadar devam edeceğim. Sonra bitiyor. Haftada bir ya da iki kez oluyor. Teşekkür ederim canımGörevin cok zor canım Allah yardımcın olsun. Kacıncı haftaya kadar devam edeceksin?
Bir kac kez daha gideceksin iyi bari canımAğustos sonuna kadar devam edeceğim. Sonra bitiyor. Haftada bir ya da iki kez oluyor. Teşekkür ederim canım
Iyi günlerde kullanın inşallahChicconun sallananı var evet. Bizimki sallanmıyor amaValla ben temiz bir ikinci el aldım. Her şeyi söküp yıkadım. Sıfırdan farksız oldu
Al benden de o kadar...bende merakla beklemekteyim. Hamileleri zorunlu tutmaları cok sacma....zaten gebe olmasam olurdum eşim olduKızlar ya dün aksam haberleri izleyim dedim iyice sinirim bozuldu. Kızım 5 yasında ana sınıfına göndersem mi kararsızdım zaten kapanır mı kapanmaz mı diyeBirde saglık bakanı demez mi veliler ya aşı olacak yada her hafta test yaptırıp getirrcek diye eşim 2 doz oldu o yeterli olur mu? Ben hamileyken yada en azından seneye yaza kadar aşı olmak istemiyorum. Her hafta gidip test yaptırmakta ayrı sacmalık sureklı hastaneye gitmek atese atlamak gibi şu dönemde bebekle bu testlerinde ücretli olacagını söyledi bir adam. Yani mecburiyet gelmeden mecbur bırakılıyor sizce bu kesinleşir mi? Yada sadece eşim yeterli olur mu
Aşı oldun mu ne düşünüyorsun bu konu hakkındaAğustos sonuna kadar devam edeceğim. Sonra bitiyor. Haftada bir ya da iki kez oluyor. Teşekkür ederim canım
Arkadaşlar geçmişi kimse okumuyor galiba. Yatak olayını ne yaptınız neler aldınız ben hala beşiği karar veremeyenlerdenim
ebatı 50 cm galiba bunun. Cok kucuk ama canım sonra değiştirmek zorunda kalirsin
Bunu alıcaz biz de baştan belirledik zaten kullanışlı geldi bana
Bazalı yatağımıza monte edileceği için sallanma özelliği yok sanırım bizimkinin ama eğimli hale getirilebiliyor reflü için. Ebatını tam bilemiyorum açmadık henüzEbatı küçük mu birde sallaniyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?