- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.621
NapıcazIyi günlerde kullanın inşallah
Al benden de o kadar...bende merakla beklemekteyim. Hamileleri zorunlu tutmaları cok sacma....zaten gebe olmasam olurdum eşim oldu
Sorduğunuz iyi olmuş geçmiş olsun inşallah sandalet giyince geçer. Benim kollar bacaklardada var ama kuruluktan sanırım bebek yağı sürünce geçiyor karaciğerden olacağını hiç düşünmemiştimpütürlük şöyle var kaşıyıp yara olur ya nokta nokta kızarık o tarz oldu sanırım sürekli kapalı ayakkabıda terlediğim için.
doktorla görüştüm şimdi. kollar bacak el ve ayakta kaşıntı varsa karaciğerden test isterim ama sadece ayakta kaşıntı varsa muhtemelen sıcaktan mantar tarzı olmuştur devam ederse cildiyeye danışırız dedi. sandalet tarzı giymeye çalış dedi.
sallanıyor gerçi ben pek sallama taraftarı değilim ama ne olacağını kestiremiyorum hafif hafif sallarım belkiEbat kac cm ki küçük görünüyor...sallaniyor mu....Eger 6.8 aya kadar kullanacaksam pahalı bence
Bende öyle düşünüyordum ama ahşaba cok vuruyor bebekler diyorlar kararsız kaldim
Anne yani oluyor mu kraft
Ebatı küçük mu birde sallaniyor mu acaba
Bende bundan dusundum ilk...sallaniyor mu bu modeller...Tek sıkıntım ahsapya vurur mu bitaraflarini
Aynı modelin uzamayanından aldık waikikiden 75tlye.içi geniş bölmesi çok.bence bebek arabası taşımayanlar için yatak olması güzel.biz her yere arabayla gideriz sanırım gerek duymadıkKızlar, çanta olarak şu ürünü kullanan var mı aranızda? Biz biraz fazla geziyoruz. Pratik geldi.Eki Görüntüle 2900882
75 cm canımİç
ebatı 50 cm galiba bunun. Cok kucuk ama canım sonra değiştirmek zorunda kalirsin
İç ebatı önemli
Kızlar sanırım yoyko park yatak anne yani olanlardan alacağım.herkese teşekkürler
Hayır olmuyor. Ama ben anne yanını çok da şart bulmuyorum, zaten bebek ayaklanmaya başlayınca kullanılmıyor. Birkaç ay için de o özelliği aramadım açıkçası.Anne yani oluyor mu kraft
Teşekkür ederim canım ben de sırt çantası olarak düşünüyorum gayet güzel görünüyor biberon için termal bölümü yok sanırım
Arkadaşım bana bişi bırakmıyo sağolsun bunları almış daha getirmedi sele yapcakmış ben çok beğendim sırt çantası harika gözüküyor papatya sevdiğimden almış kıyamam
Ben almistim, hem link hem de yorum paylaşmıştım, baktin mi ona?Arkadaşlar geçmişi kimse okumuyor galiba. Yatak olayını ne yaptınız neler aldınız ben hala beşiği karar veremeyenlerdenim
Bu haftalarda duzensiz olduğu takdirde normal olduğunu, ozellikler bu haftalarda boyle kasilmalarin baslayabildigini soylemisti Kağan Kocatepe videosunda.Arkadaşlar Merhaba 27 haftalik gebeyim dünden beri karnıma ağrılar giriyor ara ara.
Kasılmalar oluyor randevum pazartesi günü. Bu durumu yaşayan anne adayları bilgi verirseniz sevinirim
Öncelikle şunu belirtmek isterim sağlık personeli değilim. Müdür yardımcısıyım. Kişilerin karantina kurakkarına uyup uymadıklarını denetliyoruz. Ancak gittiğim ve konuştuğum kişilerden ağır geçirenlerin büyük bir kısmı aşı olmayan kişiler. Bu benim gözlemim tabii ki.Aşı oldun mu ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Oraya da bakarım bi. Çok teşekkür ederimAynı modelin uzamayanından aldık waikikiden 75tlye.içi geniş bölmesi çok.bence bebek arabası taşımayanlar için yatak olması güzel.biz her yere arabayla gideriz sanırım gerek duymadık
Yan etkisi yaşadın mı kiminşn sadece kol ağrısından başka bişey yaşamıyo etrafımda herkes oldu bişi yaşamadı ama ateş ishal olanda var bunlardanda korkuyomÖncelikle şunu belirtmek isterim sağlık personeli değilim. Müdür yardımcısıyım. Kişilerin karantina kurakkarına uyup uymadıklarını denetliyoruz. Ancak gittiğim ve konuştuğum kişilerden ağır geçirenlerin büyük bir kısmı aşı olmayan kişiler. Bu benim gözlemim tabii ki.
Ben aşı oldum evet. Biontech oldum. Haziran ve temmuz ayında iki doz da tamamlandı
Durduk yere mi ben yataktan kalkınca oluyo oda arada ki yavaş kalkıyom sözde sol kasığa bıçak saplıyo sankiArkadaşlar Merhaba 27 haftalik gebeyim dünden beri karnıma ağrılar giriyor ara ara.
Kasılmalar oluyor randevum pazartesi günü. Bu durumu yaşayan anne adayları bilgi verirseniz sevinirim
Benim sadece kol ağrısı oldu. Bunun dışında herhangi bir semptom yaşamadım canım. Kardeşimin çok az ateşi çıktı bir gün sürdü mesela. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.Yan etkisi yaşadın mı kiminşn sadece kol ağrısından başka bişey yaşamıyo etrafımda herkes oldu bişi yaşamadı ama ateş ishal olanda var bunlardanda korkuyom
Canım kasılma dediğin tam olarak nasıl bişey?Arkadaşlar merhaba. Kasılma yasayan var mı benim 18. Haftadan itibaren oluyor magnezyum kullanıyorum biraz iyi gelmişti. Şimdi tekrar arttı gün içinde 5 kere oluyordur ve canımı yakmaya başladı artık
Bende tam bunu soracaktım ,sertleşme mi oluyorCanım kasılma dediğin tam olarak nasıl bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?