2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sorduğunuz iyi olmuş geçmiş olsun inşallah sandalet giyince geçer. Benim kollar bacaklardada var ama kuruluktan sanırım bebek yağı sürünce geçiyor karaciğerden olacağını hiç düşünmemiştim
sallanıyor gerçi ben pek sallama taraftarı değilim ama ne olacağını kestiremiyorum hafif hafif sallarım belki Vurmaması için uyku seti alacağız şunun gibi

Eklentiler

• 75C7EF67-D5AB-4B0C-80B7-499D2F051242.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar, çanta olarak şu ürünü kullanan var mı aranızda? Biz biraz fazla geziyoruz. Pratik geldi.Eki Görüntüle 2900882
Aynı modelin uzamayanından aldık waikikiden 75tlye.içi geniş bölmesi çok.bence bebek arabası taşımayanlar için yatak olması güzel.biz her yere arabayla gideriz sanırım gerek duymadık

Kızlar sanırım midemi üşüttüm havalar bi sıcak bi soğuk nasıl giyeneceğimi şaşırdım ,sonuç sabahtan beri ne yesem çıkarıyorum Doğru düzgün bişeyde yiyemiyorum,kusarken bebeğime bişey olur mu diye ağlıyorum Annelik ne başkaymış aklım hep onda

Teşekkür ederim canım ben de sırt çantası olarak düşünüyorum gayet güzel görünüyor biberon için termal bölümü yok sanırım

Evet termalli bölümü yok sırt çantasının. Çünkü o instagramda çanta yapan bir sayfa

Arkadaşım bana bişi bırakmıyo sağolsun bunları almış daha getirmedi sele yapcakmış ben çok beğendim sırt çantası harika gözüküyor papatya sevdiğimden almış kıyamam

Oooo süper. Tebrikler arkadaşına. Güle güle kullanın.

Arkadaşlar Merhaba 27 haftalik gebeyim dünden beri karnıma ağrılar giriyor ara ara.
Kasılmalar oluyor randevum pazartesi günü. Bu durumu yaşayan anne adayları bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar Merhaba 27 haftalik gebeyim dünden beri karnıma ağrılar giriyor ara ara.
Kasılmalar oluyor randevum pazartesi günü. Bu durumu yaşayan anne adayları bilgi verirseniz sevinirim
Bu haftalarda duzensiz olduğu takdirde normal olduğunu, ozellikler bu haftalarda boyle kasilmalarin baslayabildigini soylemisti Kağan Kocatepe videosunda.

Aşı oldun mu ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Öncelikle şunu belirtmek isterim sağlık personeli değilim. Müdür yardımcısıyım. Kişilerin karantina kurakkarına uyup uymadıklarını denetliyoruz. Ancak gittiğim ve konuştuğum kişilerden ağır geçirenlerin büyük bir kısmı aşı olmayan kişiler. Bu benim gözlemim tabii ki.
Ben aşı oldum evet. Biontech oldum. Haziran ve temmuz ayında iki doz da tamamlandı

Yan etkisi yaşadın mı kiminşn sadece kol ağrısından başka bişey yaşamıyo etrafımda herkes oldu bişi yaşamadı ama ateş ishal olanda var bunlardanda korkuyom

Durduk yere mi ben yataktan kalkınca oluyo oda arada ki yavaş kalkıyom sözde sol kasığa bıçak saplıyo sanki

Yan etkisi yaşadın mı kiminşn sadece kol ağrısından başka bişey yaşamıyo etrafımda herkes oldu bişi yaşamadı ama ateş ishal olanda var bunlardanda korkuyom
Benim sadece kol ağrısı oldu. Bunun dışında herhangi bir semptom yaşamadım canım. Kardeşimin çok az ateşi çıktı bir gün sürdü mesela. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Arkadaşlar merhaba. Kasılma yasayan var mı benim 18. Haftadan itibaren oluyor magnezyum kullanıyorum biraz iyi gelmişti. Şimdi tekrar arttı gün içinde 5 kere oluyordur ve canımı yakmaya başladı artık
Canım kasılma dediğin tam olarak nasıl bişey?

Günaydın kasılma sık olmasa da biz de yaşıyoruz sertleşme oluyor çok yorulunca oluyor.o yüzden bol bol dinleniyorum.ani hareketlerde hapşurmalarda bıçak saplanması gibi oluyor tıpkı gebeliğin başındaki gibi.o da rahmin büyümesindenmiş bebişler büyüyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…