- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 48
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.641
Bende böle şeyler olmuo.Ya da oluo da hissedemio muyum?Merak ettim şimdi ben de.Zaten sürekli kendimi dinliorum.Oram mi ağrıdı,buram mi agridi diye.Max 20 günde bir kontroldeyim yine huzursuzum yine huzursuzum.Neden boleyim ben yaBenimde göbek deliği etrafında toplanma oluyor her zaman değil ama olduğu zaman kasıklarda bası hissediyorum elimle ovalaştırarak yer değiştirilmesini sağlıyorum yada hemen sağ yada sol yanınıza yatın
Gerçekten benimde öyle nette yaziyo 18saat uyurlar diye ama benimki o kadar uyanık kaliyo bence sürekli hareketli ya gözümü tekmeyle açıp tekmeyle kapatıyorum. Anlamadım ben bu isiBenim çocuk doğru düzgün uyumuyo gibi hep harekette çok hareket etsinde istemiyorum kordonu dolatcak gibi korkutuyo çok sert olmaya başladı inşallah kötü bişi yapmaz içerde
Olmak zorunda degil zaten, olabilir deniyor, yani olmayadabilir demekBende böle şeyler olmuo.Ya da oluo da hissedemio muyum?Merak ettim şimdi ben de.Zaten sürekli kendimi dinliorum.Oram mi ağrıdı,buram mi agridi diye.Max 20 günde bir kontroldeyim yine huzursuzum yine huzursuzum.Neden boleyim ben ya
Bazalı yatağımıza monte edileceği için sallanma özelliği yok sanırım bizimkinin ama eğimli hale getirilebiliyor reflü için. Ebatını tam bilemiyorum açmadık henüzSorduğunuz iyi olmuş geçmiş olsun inşallah sandalet giyince geçer. Benim kollar bacaklardada var ama kuruluktan sanırım bebek yağı sürünce geçiyor karaciğerden olacağını hiç düşünmemiştim
Monte olanlarda sallaniyor genelde. Salamanca taraftari olmasanda goreceksinki sallayacaksin cnm:) Neyi buyuk konustuysam onu yu tt üm ilk bebisimdesallanıyor gerçi ben pek sallama taraftarı değilim ama ne olacağını kestiremiyorum hafif hafif sallarım belkiVurmaması için uyku seti alacağız şunun gibi
Anne yanini ilk sezeryanimdan sonra ongun dogrulamadigim ic in istiyorum Ben. Cok zordu benim ic inHayır olmuyor. Ama ben anne yanını çok da şart bulmuyorum, zaten bebek ayaklanmaya başlayınca kullanılmıyor. Birkaç ay için de o özelliği aramadım açıkçası.
Park yatak de gil mi....evet baktim bende benzerini yoykoyu alacagim yorumlar cok oldugu icinBen almistim, hem link hem de yorum paylaşmıştım, baktin mi ona?
İlk hamilelik ya çok değişik bişey ya kafa solda galiba pinpon topu gibi soldan sağa bazen titreşim oluyo bazen hareket etmiyo noldu diyip bakıyom göbek deliğim çıktığı için inip kalkıyo yani hep bi hareket var çıkınca uyutmucak galiba zor günler bekliyo gibiGerçekten benimde öyle nette yaziyo 18saat uyurlar diye ama benimki o kadar uyanık kaliyo bence sürekli hareketli ya gözümü tekmeyle açıp tekmeyle kapatıyorum. Anlamadım ben bu isi
Evet elele anne yani park yatak. Ikisi de cok iyi kalite ve kullanislik acisindan, ikisi de stokta yoktu simdi girmiş artikMonte olanlarda sallaniyor genelde. Salamanca taraftari olmasanda goreceksinki sallayacaksin cnm:) Neyi buyuk konustuysam onu yu tt üm ilk bebisimde
Anne yanini ilk sezeryanimdan sonra ongun dogrulamadigim ic in istiyorum Ben. Cok zordu benim ic in
Park yatak de gil mi....evet baktim bende benzerini yoykoyu alacagim yorumlar cok oldugu icin
Kızlar sanırım midemi üşüttüm havalar bi sıcak bi soğuk nasıl giyeneceğimi şaşırdım ,sonuç sabahtan beri ne yesem çıkarıyorumDoğru düzgün bişeyde yiyemiyorum,kusarken bebeğime bişey olur mu diye ağlıyorum Annelik ne başkaymış aklım hep onda
Evet yoykonun 500 tl birden artmış ne güzel indirime girmişti kacirdimEvet elele anne yani park yatak. Ikisi de cok iyi kalite ve kullanislik acisindan, ikisi de stokta yoktu simdi girmiş artik
Sadece bordosu o fiyattaydi, digerleri stokta yoktu maalesefEvet yoykonun 500 tl birden artmış ne güzel indirime girmişti kacirdim
Saol canım .Malataydayım normalde yanıyoruz ama şu bir haftadır şimşek gök gürültüsü yağmur bitmedi .Geçmiş olsun
Nasıl soğuk ama yaaa? Hangi ildesin sen? Bize de yollasana serin hava
Rengi farketmezdi ya güzel indirim vardı çünkü ama kaçırdım. Simdi lacivert alacağımSadece bordosu o fiyattaydi, digerleri stokta yoktu maalesef
İç ebatina bak küçük gorunuyor cunkuBunlarda çok portatif geldi iyimidir ki her odaya kalcağın yere götür 2 3 yaş diyo ama
Bahçelievler deki hangisi acaba hangi hastanedeBir tane doktorum var suan gşdemıyorum bahcelievlerde özel yeri var ama cok ıyı bir doktor. Şimdi gittigimde kucukkoyde uygunsa bunlar yazayım
Hastane degil özel muayene anlasmalı oldugu hastane var dogum için ama o hastaneyi unuttumBahçelievler deki hangisi acaba hangi hastanede
Evet 900tlydi, ben renkten alamadım benim es o konuda takintiliRengi farketmezdi ya güzel indirim vardı çünkü ama kaçırdım. Simdi lacivert alacağım
İç ebatina bak küçük gorunuyor cunku
Bende de oluyor zaman zaman. İçerideki pozisyonlarına göre değişiyor muhtemelen ☺Kızlar ben normalde hiç endişelenmedim bugüne kadar ama ilk gebelik olduğu için tecrübesizim şuana kadar bebeğin hareketleri dışarıya doğru tekme atıyodu veya hareket edince karnıma bakınca baya belli oluyodu baktığımda ama 2 gündür dışarı doğru değil içeriye arkama doğru vuruyo sanki bu normal mi acaba özellıkle de bakıyorum hareket edince veya tekme atınca ama karnımda hareket olmuyo arkama doğru hissediyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?