2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Totosunu donduyse zottiri bebisss

Bu yüzden büyük konuşmuyorum ne olacağı belli olmaz diyorum

Evet 900tlydi, ben renkten alamadım benim es o konuda takintili
Hadi ya...ben kaçırdığıma uzuldum
Bu yüzden büyük konuşmuyorum ne olacağı belli olmaz diyorum
Aynen öyle....
Kızlar bir anımı anlatayım. İlk bebisimde cok burnumun dikine gittim kimseyi dinlemezdim. Annem dedi ki bak bebek uyumuyo yarım kundak yap kizim rahat uyur...yok dedim yapmam kundaga karşıyım guya...sonra annemde kaldığım gece bir uyandım kac saat uyumuşum nasıl sasirdim meğer annem kundak yapmis...ertesi gün eşime anlattim. Oda dediki yok ya yapmam ben kundak felan dedi....gece uyandırdım hadi sıra sende salla diye...Sabah bi uyandım kundak yapmış ikiside uyuya kalmis o yüzden artık büyük konuşmuyorum hic

Normal normal merak etme. En azından hareketsiz değil. Zaten hareketli bebiş benim de bi göbek deliğinde, bi üstte, bi çiş torbamın oralarda değişiyo yani sürekli.

Kizlar kızımdan grip bulaştı ateşimde çıktı...minoset aldım uzanıyorum...acile gitsem hemen korona testi yaparlar ben burnumdan cok huylanan biriyim olamam o testi...zaten agrim felan yok sadece hafif ateş ve halsizlik offff

Aaaay geçmiş olsun canım yaaa
Ama dikkat et yine de, Allah korusun bir anda ilerler falan

Normal normal merak etme. En azından hareketsiz değil. Zaten hareketli bebiş benim de bi göbek deliğinde, bi üstte, bi çiş torbamın oralarda değişiyo yani sürekli.
Benim de oyle ya artik karnimin her yerine degiyor sanirim her bolgede farkli siddetlerde hissediyorum hareketlerini
Cok gecmis olsun canım. Dikkat et kendine

Burnunuzdan huylanıyorsunuz diye covid testi yaptırmayacak mısınız? Şu zamanda çok büyük cesaret sizinkisi, ben bu riski almazdım. Belki covidsiniz, başkalarına da bulaştıracaksınız bu şekilde, ne demek ben burnumdan huylanıyorum?

Ben dışarı çıkmıyorum ki zaten ...izinliyim evdeyim...evet çok mecbur kalmadıkça yaptirmayacagim inşallah kalmam

Merhaba. Riza madazlinin ayrintili ulturason ucretini ogrenebildinizmi acaba.

Bugün düzeldi zaten yine ön tarafa döndü tekmeler arkaya doğru tekme atınca içime içime vuruyo öne doğru atınca daha iyi

Bugün düzeldi zaten yine ön tarafa döndü tekmeler arkaya doğru tekme atınca içime içime vuruyo öne doğru atınca daha iyi
Benimde çok oluyor canım o bende endişeleniyordum ilk başlarda ama ultrasonda son iki kontrolde hep totişini dönmüş buluyoruz hanımefendiyi,ondan oluyormuş

Canım nane limon yap iyi gelecektir gecmis olsun

Kizlar oğlumda Kraft park yatak kullandım 3yasina kadar tabi doğduğu sene odasını yapmıştım, sonra Montessori yatak yaptirdik oğlum kendi de seçimini hevesini söyledi yatağını öyle yaptırdık kızımda da şimdi park yatakla devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…