- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.661
Teşekkür ederim cevabın için öyleyse endişe edecek durum yokBende de oluyor zaman zaman. İçerideki pozisyonlarına göre değişiyor muhtemelen ☺
Totosunu donduyse zottiri bebisssKızlar ben normalde hiç endişelenmedim bugüne kadar ama ilk gebelik olduğu için tecrübesizim şuana kadar bebeğin hareketleri dışarıya doğru tekme atıyodu veya hareket edince karnıma bakınca baya belli oluyodu baktığımda ama 2 gündür dışarı doğru değil içeriye arkama doğru vuruyo sanki bu normal mi acaba özellıkle de bakıyorum hareket edince veya tekme atınca ama karnımda hareket olmuyo arkama doğru hissediyorum sadece
Bu yüzden büyük konuşmuyorum ne olacağı belli olmaz diyorumMonte olanlarda sallaniyor genelde. Salamanca taraftari olmasanda goreceksinki sallayacaksin cnm:) Neyi buyuk konustuysam onu yu tt üm ilk bebisimde
Anne yanini ilk sezeryanimdan sonra ongun dogrulamadigim ic in istiyorum Ben. Cok zordu benim ic in
Park yatak de gil mi....evet baktim bende benzerini yoykoyu alacagim yorumlar cok oldugu icin
Hadi ya...ben kaçırdığıma uzuldumEvet 900tlydi, ben renkten alamadım benim es o konuda takintili
Aynen öyle....Bu yüzden büyük konuşmuyorum ne olacağı belli olmaz diyorum
Kızlar ben normalde hiç endişelenmedim bugüne kadar ama ilk gebelik olduğu için tecrübesizim şuana kadar bebeğin hareketleri dışarıya doğru tekme atıyodu veya hareket edince karnıma bakınca baya belli oluyodu baktığımda ama 2 gündür dışarı doğru değil içeriye arkama doğru vuruyo sanki bu normal mi acaba özellıkle de bakıyorum hareket edince veya tekme atınca ama karnımda hareket olmuyo arkama doğru hissediyorum sadece
Kizlar kızımdan grip bulaştı ateşimde çıktı...minoset aldım uzanıyorum...acile gitsem hemen korona testi yaparlar ben burnumdan cok huylanan biriyim olamam o testi...zaten agrim felan yok sadece hafif ateş ve halsizlik offff
Insallah toparlarım cnm.birsey kullanamamak da cok kotuAaaay geçmiş olsun canım yaaa
Ama dikkat et yine de, Allah korusun bir anda ilerler falan
Benim de oyle ya artik karnimin her yerine degiyor sanirim her bolgede farkli siddetlerde hissediyorum hareketleriniNormal normal merak etme. En azından hareketsiz değil. Zaten hareketli bebişbenim de bi göbek deliğinde, bi üstte, bi çiş torbamın oralarda değişiyo yani sürekli.
Cok gecmis olsun canım. Dikkat et kendineKizlar kızımdan grip bulaştı ateşimde çıktı...minoset aldım uzanıyorum...acile gitsem hemen korona testi yaparlar ben burnumdan cok huylanan biriyim olamam o testi...zaten agrim felan yok sadece hafif ateş ve halsizlik offff
Burnunuzdan huylanıyorsunuz diye covid testi yaptırmayacak mısınız? Şu zamanda çok büyük cesaret sizinkisi, ben bu riski almazdım. Belki covidsiniz, başkalarına da bulaştıracaksınız bu şekilde, ne demek ben burnumdan huylanıyorum?Kizlar kızımdan grip bulaştı ateşimde çıktı...minoset aldım uzanıyorum...acile gitsem hemen korona testi yaparlar ben burnumdan cok huylanan biriyim olamam o testi...zaten agrim felan yok sadece hafif ateş ve halsizlik offff
Ben dışarı çıkmıyorum ki zaten ...izinliyim evdeyim...evet çok mecbur kalmadıkça yaptirmayacagim inşallah kalmamBurnunuzdan huylanıyorsunuz diye covid testi yaptırmayacak mısınız? Şu zamanda çok büyük cesaret sizinkisi, ben bu riski almazdım. Belki covidsiniz, başkalarına da bulaştıracaksınız bu şekilde, ne demek ben burnumdan huylanıyorum?
Merhaba. Riza madazlinin ayrintili ulturason ucretini ogrenebildinizmi acaba.Ya bi yanlışlık oldu herhalde hiç bu fiyat yoksa bu danışmadaki kızın hatası bence yaa. Burada sitede de araştırdım prof dr rıza madazlı gideceğim doktor, geçen sene 800 demişler 3 bin küsür bi senede artamaz sanırım. Tekrar bi teyit edeceğim yarın
Karnın sertleşiyor ve kasığına beline ağrı yapıyor.Canım kasılma dediğin tam olarak nasıl bişey?
Bugün düzeldi zaten yine ön tarafa döndü tekmelerNormal normal merak etme. En azından hareketsiz değil. Zaten hareketli bebişbenim de bi göbek deliğinde, bi üstte, bi çiş torbamın oralarda değişiyo yani sürekli.
Oyy maşallahDün kasılmalarımdan dolayı korkup doktora gitmiştim nstye de girdim. Cok şükür sancı yok. Kum döküyormuşum ağrılar böbrek kaynaklı. Ayrica ilk defa yuzunu gorduk oglumun 1386 gram 39 cm olmus
Benimde çok oluyor canım o bende endişeleniyordum ilk başlarda ama ultrasonda son iki kontrolde hep totişini dönmüş buluyoruz hanımefendiyi,ondan oluyormuşBugün düzeldi zaten yine ön tarafa döndü tekmelerarkaya doğru tekme atınca içime içime vuruyo öne doğru atınca daha iyi
Canım nane limon yap iyi gelecektir gecmis olsunKızlar sanırım midemi üşüttüm havalar bi sıcak bi soğuk nasıl giyeneceğimi şaşırdım ,sonuç sabahtan beri ne yesem çıkarıyorumDoğru düzgün bişeyde yiyemiyorum,kusarken bebeğime bişey olur mu diye ağlıyorum Annelik ne başkaymış aklım hep onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?