2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar lcw den hastane cıkısı alan var mı? 3 parcalı bir takım alayım dedim genelde lcw kalıpları buyuk oluyor ama 0-1 ayı nasıldır?

Kızlar instada indirim paylaşan sayfalardan takip ettikleriniz varmı artık başlıcam alışverişe yavaş yavaş

Dün kasılmalarımdan dolayı korkup doktora gitmiştim nstye de girdim. Cok şükür sancı yok. Kum döküyormuşum ağrılar böbrek kaynaklı. Ayrica ilk defa yuzunu gorduk oglumun 1386 gram 39 cm olmus

Oooo ilk nst sanırım grupta
Ayrıca ne güzel göstermiş kendini.. darısı başıma, yüzünü görmek adına

sandalet giyiyorum ama sanırım aşırı terlemeden az da olsa devam ediyor. hayatımda yaşamadığım kadar isilik yaşadım terden yaz hamileliği zormuş gerçekten vücut şişiyor ödem yapıyor ne kadar olmasa da, gerildiği içinde dediğiniz gibi kuruluktan olabilir. ama devam ederse kontrol ettirmekte fayda var

Günaydın kızlar
Bebeğin hangi bölgesi olduğunu karnınızda anlayabiliyor musunuz? mesela göbek deliği etrafında böyle bazen yumruk kadar bi şişlik oluyor sırtı mı kafası mı anlayamıyorum ben. Bazen de bir tarafı öyle gerdiriyor ki canımı baya acıtıyor, ağrıyor

Ben hiç anlamıyorum valla

Ben yan yattığım zamanlarda ,onun yan olduğunu hissediyorum karnımı enine enine gerdiriyor Sanki ayaklarıyla ittiriyor gibi Ama elini kolunu seçmek için biraz daha erken sanki

Ben yan yattığım zamanlarda ,onun yan olduğunu hissediyorum karnımı enine enine gerdiriyor Sanki ayaklarıyla ittiriyor gibi Ama elini kolunu seçmek için biraz daha erken sanki
Benim dün böyle bi yer baya sipsivri oldu anneme de gösterdim ellettim hatta dirseği galiba bu dedi öyle yorumladık
Ne zaman görcez ya ayağını filan dayadığında görülüyormuş ya, hevesleniyorum buna

Bilgilendirme için teşekkürler canım. Ben biberon almıştım ama diğerlerine bakarım. Bir de senin nicki ne zaman görsem acıkıyorum Bir de makarnalıköfteli bir arkadaş vardı. İki kez köfte yaptım o nedenle

Selam canım nasılsın?

Kilosu gayet güzel Olsun, sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil. Bizim de cuma randevumuz
Bir ay sonra çağırdı tekrar doktor. Normalde 28'den sonra iki haftada bir diye biliyordum ben ama gerek gormedi demek ki

Siz de güzel haberler alın insallah saglikla buyusunler saglikla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…