- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.306
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.681
Evet öyle yaptım canım çok şükür iyi geldi geçti.Canım nane limon yap iyi gelecektir gecmis olsun
Maşallah maşallah abi olmuşDün kasılmalarımdan dolayı korkup doktora gitmiştim nstye de girdim. Cok şükür sancı yok. Kum döküyormuşum ağrılar böbrek kaynaklı. Ayrica ilk defa yuzunu gorduk oglumun 1386 gram 39 cm olmus
Dün kasılmalarımdan dolayı korkup doktora gitmiştim nstye de girdim. Cok şükür sancı yok. Kum döküyormuşum ağrılar böbrek kaynaklı. Ayrica ilk defa yuzunu gorduk oglumun 1386 gram 39 cm olmus
İnşallah görürsün kontrolde canım değişik birşey kızıma benzetti herkes ama ben benzetemedim bide resmen ben erkeğim diyor burun şekli yüz hatları babası aynıOooo ilk nst sanırım grupta
Ayrıca ne güzel göstermiş kendini.. darısı başıma, yüzünü görmek adına
Günaydın canım, hadi bakalımGünaydın kizlar
Bugün benim de kontrolüm var, çok heyecanlıyıminşallah yüzünü gösterir gecen sefer hep eliyle kapatmıştı utangac cocuk
sandalet giyiyorum ama sanırım aşırı terlemeden az da olsa devam ediyor. hayatımda yaşamadığım kadar isilik yaşadım terden yaz hamileliği zormuş gerçektenSorduğunuz iyi olmuş geçmiş olsun inşallah sandalet giyince geçer. Benim kollar bacaklardada var ama kuruluktan sanırım bebek yağı sürünce geçiyor karaciğerden olacağını hiç düşünmemiştim
Ben hiç anlamıyorum vallaGünaydın kızlar
Bebeğin hangi bölgesi olduğunu karnınızda anlayabiliyor musunuz?mesela göbek deliği etrafında böyle bazen yumruk kadar bi şişlik oluyor sırtı mı kafası mı anlayamıyorum ben. Bazen de bir tarafı öyle gerdiriyor ki canımı baya acıtıyor, ağrıyor
Ben yan yattığım zamanlarda ,onun yan olduğunu hissediyorum karnımı enine enine gerdiriyorGünaydın kızlar
Bebeğin hangi bölgesi olduğunu karnınızda anlayabiliyor musunuz?mesela göbek deliği etrafında böyle bazen yumruk kadar bi şişlik oluyor sırtı mı kafası mı anlayamıyorum ben. Bazen de bir tarafı öyle gerdiriyor ki canımı baya acıtıyor, ağrıyor
Benim dün böyle bi yer baya sipsivri oldu anneme de gösterdim ellettim hatta dirseği galiba bu dedi öyle yorumladıkBen yan yattığım zamanlarda ,onun yan olduğunu hissediyorum karnımı enine enine gerdiriyorSanki ayaklarıyla ittiriyor gibi Ama elini kolunu seçmek için biraz daha erken sanki
Ya maşallah onaBenim dün böyle bi yer baya sipsivri oldu anneme de gösterdim ellettim hatta dirseği galiba bu dedi öyle yorumladık
Ne zaman görcez ya ayağını filan dayadığında görülüyormuş ya, hevesleniyorum buna
Bilgilendirme için teşekkürler canım. Ben biberon almıştım ama diğerlerine bakarım. Bir de senin nicki ne zaman görsem acıkıyorumKızlar ben philps avent biberon aldım 260 ml natural pp hepsiburadadan 104 liraya sizde bakın isterseniz ilk alışverişe indirimide var. Pişik kremide aldım (trendyoldan aldım onu) sudocream 40 liraya 125 gr. Pişik kremi olarak mor renkli desitin'i de öneririm ikiside çok iyi.
Selam canım nasılsın?Selam kızlar
Kontrolden çıktım 1 kilo 280 gr olmus 28+5 görünüyor su anyine yüzünü sakladi gostermedi ama olsun sağlıklı olduğunu biliyoruz ya yetiyor
Bir ay sonra çağırdı tekrar doktor. Normalde 28'den sonra iki haftada bir diye biliyordum ben ama gerek gormedi demek kiKilosu gayet güzelOlsun, sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil. Bizim de cuma randevumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?