- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.701
Umarım, hepimiz güzel haberlerle gelelimBir ay sonra çağırdı tekrar doktor. Normalde 28'den sonra iki haftada bir diye biliyordum ben ama gerek gormedi demek ki
Siz de güzel haberler alın insallahsaglikla buyusunler saglikla gelsinler
İnşallah görürsün kontrolde canım değişik birşey kızıma benzetti herkes ama ben benzetemedim bide resmen ben erkeğim diyor burun şekli yüz hatları babası aynı
Günaydın kızlar
Bebeğin hangi bölgesi olduğunu karnınızda anlayabiliyor musunuz?mesela göbek deliği etrafında böyle bazen yumruk kadar bi şişlik oluyor sırtı mı kafası mı anlayamıyorum ben. Bazen de bir tarafı öyle gerdiriyor ki canımı baya acıtıyor, ağrıyor
Kontrolden çıktım 1 kilo 280 gr olmus 28+5 görünüyor su anyine yüzünü sakladi gostermedi ama olsun sağlıklı olduğunu biliyoruz ya yetiyor
Kızlar ben philps avent biberon aldım 260 ml natural pp hepsiburadadan 104 liraya sizde bakın isterseniz ilk alışverişe indirimide var. Pişik kremide aldım (trendyoldan aldım onu) sudocream 40 liraya 125 gr. Pişik kremi olarak mor renkli desitin'i de öneririm ikiside çok iyi.
Bence desandalet giyiyorum ama sanırım aşırı terlemeden az da olsa devam ediyor. hayatımda yaşamadığım kadar isilik yaşadım terden yaz hamileliği zormuş gerçektenvücut şişiyor ödem yapıyor ne kadar olmasa da, gerildiği içinde dediğiniz gibi kuruluktan olabilir. ama devam ederse kontrol ettirmekte fayda var
Ben anlayamıyorum sadece büyük olan yerlerini daha çok sağ tarafımda hissediyorum ama neresi bilmiyorum, sürekli sağ tarafımı gerdirip acıtıyor bazen şimdi çıkıp yürüyecek diyorumGünaydın kızlar
Bebeğin hangi bölgesi olduğunu karnınızda anlayabiliyor musunuz?mesela göbek deliği etrafında böyle bazen yumruk kadar bi şişlik oluyor sırtı mı kafası mı anlayamıyorum ben. Bazen de bir tarafı öyle gerdiriyor ki canımı baya acıtıyor, ağrıyor
maşallah ona kocaman olmuş, benim daha çok var çatlayacağım artıkKontrolden çıktım 1 kilo 280 gr olmus 28+5 görünüyor su anyine yüzünü sakladi gostermedi ama olsun sağlıklı olduğunu biliyoruz ya yetiyor
iki kremde de zararlı katkı maddeleri var, petrol türevi ve likit parafin gibiKızlar ben philps avent biberon aldım 260 ml natural pp hepsiburadadan 104 liraya sizde bakın isterseniz ilk alışverişe indirimide var. Pişik kremide aldım (trendyoldan aldım onu) sudocream 40 liraya 125 gr. Pişik kremi olarak mor renkli desitin'i de öneririm ikiside çok iyi.
Enucuz bebek. Com var cnm onu takip ediyorum henüz almadım ama fiyatlar ve geri dönüşler cok iyiKızlar instada indirim paylaşan sayfalardan takip ettikleriniz varmı artık başlıcam alışverişe yavaş yavaş
Daha iki ay var göğüsler buyur büyük aldın değil miKızlar pentide de 3 al 2 öde var,emzirme sütyeni aldım bugün çok hoşuma gitti eve gelip deneyince keşke biraz daha alsaydım dedim
Biberon niye aldınız her ihtimale karşı sütüm az olur diyemi....İnş gerek kalmaz ama kalirsada gayet yeterli biberon cnmEki Görüntüle 2902159 Kızlar acemiliğimden soruyorum .Bu biberon ilk etapta yeterli mi tek başına yorumları çok güzel hava kaçmıyormuş filan .Fikirlerinizi bekliyorum
Biberon almadım canım ama ihtiyaç olursa diye alayım bi tane küçük dedim.Emzirme sütyeni yazmışım yanlışlıkla emzirme atleti aldım ,büyük aldım evetEnucuz bebek. Com var cnm onu takip ediyorum henüz almadım ama fiyatlar ve geri dönüşler cok iyi
Daha iki ay var göğüsler buyur büyük aldın değil mi
Biberon niye aldınız her ihtimale karşı sütüm az olur diyemi....İnş gerek kalmaz ama kalirsada gayet yeterli biberon cnm
Hiç biberon almasanda olur. İnşallah çok güzel emer biberona ihtiyac duymazsınEki Görüntüle 2902159 Kızlar acemiliğimden soruyorum .Bu biberon ilk etapta yeterli mi tek başına yorumları çok güzel hava kaçmıyormuş filan .Fikirlerinizi bekliyorum
Kızlar pentide de 3 al 2 öde var,emzirme sütyeni aldım bugün çok hoşuma gitti eve gelip deneyince keşke biraz daha alsaydım dedim
Linki var midir acaba ya da fotoğrafı
Atletin içinde kalıp var mı, göğüs ucu çok belli oluyor mu? Tek model var sanırım, siyah ve beyaz olan daha ucuz, diğerleri daha pahalı niye öyle anlamadımBiberon almadım canım ama ihtiyaç olursa diye alayım bi tane küçük dedim.Emzirme sütyeni yazmışım yanlışlıkla emzirme atleti aldım ,büyük aldım evet
Şuan için benim ucunu belli etmedi canım zaten çokta yok ucu.Ama sonra ne olur bilemiyorumAtletin içinde kalıp var mı, göğüs ucu çok belli oluyor mu? Tek model var sanırım, siyah ve beyaz olan daha ucuz, diğerleri daha pahalı niye öyle anlamadım
Baya incelemiştim kızım da aslında ama bakayim hemen teşekkür ederimBen anlayamıyorum sadece büyük olan yerlerini daha çok sağ tarafımda hissediyorum ama neresi bilmiyorum, sürekli sağ tarafımı gerdirip acıtıyor bazen şimdi çıkıp yürüyecek diyorumplasenta ne tarafta biliyor musun? Eğer öndeyse fazla görüntü olmazmış dışardan
maşallah ona kocaman olmuş, benim daha çok var çatlayacağım artık
iki kremde de zararlı katkı maddeleri var, petrol türevi ve likit parafin gibibir bakın bence
Evet canım çok güzel kızımda bunu kullandım anne göğsüne ucu yakın diye bebek memeyi de bırakmıyor. Ama büyüdukce 150 ml falan içince bunun boyutu küçük kaldı o yüzden şimdi 260 ml olanı aldım. Bide cam tavsiye etmem sağlıklı ama çok zor oluyor bebek içinEki Görüntüle 2902159 Kızlar acemiliğimden soruyorum .Bu biberon ilk etapta yeterli mi tek başına yorumları çok güzel hava kaçmıyormuş filan .Fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 2902159 Kızlar acemiliğimden soruyorum .Bu biberon ilk etapta yeterli mi tek başına yorumları çok güzel hava kaçmıyormuş filan .Fikirlerinizi bekliyorum
Evet gördüm 4 lü setler filan var onların biribirinden farkı neMamaya gerek kalırsa (ki inşallah kalmaz) ilk etap için yeterli. Zaten suda içmeyecekleri içinAma ben set almıştım ilk oğlumda, yine set alırım diye düşünüyorum.
Ya o gerdirmeler benim canımı çok yakıyor nedenseBen anlayamıyorum sadece büyük olan yerlerini daha çok sağ tarafımda hissediyorum ama neresi bilmiyorum, sürekli sağ tarafımı gerdirip acıtıyor bazen şimdi çıkıp yürüyecek diyorumplasenta ne tarafta biliyor musun? Eğer öndeyse fazla görüntü olmazmış dışardan
maşallah ona kocaman olmuş, benim daha çok var çatlayacağım artık
iki kremde de zararlı katkı maddeleri var, petrol türevi ve likit parafin gibibir bakın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?