- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 48
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.721
Kızımda sebamed kullandım çok hassas cildi olmasına rağmen hiç sorun yaşamadım sanırım bu kez de sebamed kullanıcamKızlar siz bebek bakım ürünü olarak hangi markanın setini aldınız ben çok kararsız kaldım mustela baktım ama bilemedim
Ben mustelanin şampuan ve pişik kremini aldım setin içinde bebek yağı filan var onerilmedigi için set şeklinde almadimKızlar siz bebek bakım ürünü olarak hangi markanın setini aldınız ben çok kararsız kaldım mustela baktım ama bilemedim
Ben mustelanin şampuan ve pişik kremini aldım setin içinde bebek yağı filan var onerilmedigi için set şeklinde almadim
Gözenekleri tıkadığı söyleniyor. Ben yine de set aldım mustela belli bir süre sonra masajı yağla yaparım diye düşünüyorumBebek yağı neden önerilmiyor ki?
Bilgi için çok teşekkür ederimGözenekleri tıkadığı söyleniyor. Ben yine de set aldım mustela belli bir süre sonra masajı yağla yaparım diye düşünüyorum
Ben daha evvel bübchen kullanmıştım gayet memnundum mustelamı alsam diye düşündüm bu sefer ama bübcheni daha evvel deneyimlediğim için sanırım bu bebeğimde de onu alacağım nasipseKızlar siz bebek bakım ürünü olarak hangi markanın setini aldınız ben çok kararsız kaldım mustela baktım ama bilemedim
kızımda mustela kullanmıştım herşeyiyle krem şampuan yağ aklına ne gelirse şuan çok pahalı. O yüzden şampuan sebamed, vücut kremi için bioderma atoderm aldımKızlar siz bebek bakım ürünü olarak hangi markanın setini aldınız ben çok kararsız kaldım mustela baktım ama bilemedim
Ben ben bir an önce doğsun istiyorum herşey zorlaşmaya başladı nefes almak yürümek arabadan inmek eğilip bişi almak çok zor oldu. Kasılmalar artık çok normal yavaş yavaş vücudu hazırlayacak doğuma yeterki düzenli gelen şiddeti artan bir kasılma olmasınMerhabalar bir an önce hayırlısı ile kurtulsam diyen kimler varbir kaç gündür o kadar sıcak ki feleğim şaştı kaldı resmen bitiriyor beni klimayı açıp yatıyorum iş güç bitince psikolojik olarak çöküyorum yürüyüş falan yapamıyorum içimi açamıyorum herkes tatile gitti neyse bu kasılmalar demek ki herkeste varmış geçen gece bir yere toplandı dağ gibi oldu bir türlü düzeltemedim yürüyüş yaptım masaj yaptım sağ sol yok 2 saatten fazla sürdü ki sancıdan duramadım öyle böyle oturduğum yerde uyumuşum şükür şimdi iyiz çoğu gitti azı kaldı ama bende bittim resmen
Canım ben bugün 28+6'yız ve benimde kasılmam çoktu nst'ye girdim sancı çıkmadı idrar tahlili verdim kum döküyormuşum. Doktorumda yorgunluk, stres etkiler kasılmaları arttırır dedi. Kendinimizi çok yormamalıyız bol hareket değiştirip bol su içmemiz lazım.Arkadaşlar merhaba bizde 28+1 olduk bugün ama benim yaklaşık 15 haftadan beri ara ara kasılmalar oluyor karnımda bazen o kadar geriliyor ki karnım aşırı sertleşiyor ve nefesim kesiliyor geçen hafta dr kontrolünde sordum düzenli ve günde 15 den fazla olursa erken doğum riski olabilir nstye bağlayalım ona göre dedi.Benim düzenli değil bazen çok sık aralıklarla oluyor bazen 1 saat olmuyor gibi.. hareketlerinde bir sıkıntı yok gayet net hissediyorum ama kasılmalar çok yoruyor beni ve çok kafaya takmaya başladım böyle durumlar yaşayan var mı ne yapıyım bilemedim doğrusu
Yeterli bende bundan alıcamEki Görüntüle 2902159 Kızlar acemiliğimden soruyorum .Bu biberon ilk etapta yeterli mi tek başına yorumları çok güzel hava kaçmıyormuş filan .Fikirlerinizi bekliyorum
Lcw ninkileri kullanmistim oğluma hep guzeldi canimTecrübeli annelerimiz, bebeklerinize hangi uyku tulumlarını kullandınız?
Benimdr cok fazla canim bebek pozisyonun dan dedi doktor ayaklari aşağıdaymış popo ve ayaklarla baski yapiyor daha döner dediArkadaşlar merhaba bizde 28+1 olduk bugün ama benim yaklaşık 15 haftadan beri ara ara kasılmalar oluyor karnımda bazen o kadar geriliyor ki karnım aşırı sertleşiyor ve nefesim kesiliyor geçen hafta dr kontrolünde sordum düzenli ve günde 15 den fazla olursa erken doğum riski olabilir nstye bağlayalım ona göre dedi.Benim düzenli değil bazen çok sık aralıklarla oluyor bazen 1 saat olmuyor gibi.. hareketlerinde bir sıkıntı yok gayet net hissediyorum ama kasılmalar çok yoruyor beni ve çok kafaya takmaya başladım böyle durumlar yaşayan var mı ne yapıyım bilemedim doğrusu
benim de 2 hafta önde çıkmıştı usg de normal dedi doktorum benden de şeker yüklemesi istemedi açlık şekerim normaldi ama bazen toklukta yüksek olabiliyor o yüzden 3 gün evde şeker ölçümü yapmamı istedi 3 gün ölçtüm şükür ki onda da normal değerlerde çıktıArkadaşlar dün kontrol vardi 25+ 2 iken 27+2 falan cıktı gelişim önde ama sorun yok dedi insAllah .Şeker yüklemesi özellikle önermedi aclik şekerine bakalim dedi ben de yaptiralim diye ısrar etmedim sizde durumlar neler
lcw dan aldım çok da memnundum. E bebektede var kaç tog olduğu yazıyor ona göre giydiriyorsun ben içine zıbın giydiriyordum üstüne uyku tulumu ve üstüne hiç birşey örtmüyorduk battaniye falan. Yanlış hatırlamıyorsam 2.0 tog olmalıTecrübeli annelerimiz, bebeklerinize hangi uyku tulumlarını kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?