- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.306
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.741
ilk hamileliğinden tecrübe ettiğim bebeğe kilo aldıran besinleri yazıyorum canım kaşar peyniri, muz, süt, nesquikli süt, ceviz, yumurta. Kaşar peyniri ve muz inanılmaz aldırıyorMaşallah kızlar ya ne yiyip içiyorsunuzda bu bebişler önden önden gidiyorlar
Ben bir haftadır hiç kahvaltı yapmak istemiyorum iştahım gitti birden o yüzden tedirginim bebiş kilo almazsa diye ,göreceğiz bakalım perşembe günüilk hamileliğinden tecrübe ettiğim bebeğe kilo aldıran besinleri yazıyorum canım kaşar peyniri, muz, süt, nesquikli süt, ceviz, yumurta. Kaşar peyniri ve muz inanılmaz aldırıyor
Hiç kullanmadım şimdi gene kullanmayı dusunmuyorum. Evim termalli belki sobalı olsaydı düşünürdüm. Sanki cocuklari sıkıyor gbi geliyor banaTecrübeli annelerimiz, bebeklerinize hangi uyku tulumlarını kullandınız?
Bizim de ilk çocuk olacak mustela gördüm hep memnun kalanlar olarak o yüzden mustela almayı düşündümKızlar siz bebek bakım ürünü olarak hangi markanın setini aldınız ben çok kararsız kaldım mustela baktım ama bilemedim
Deterjan olarak uni baby yenidoğan almayı düşündüm bilenler kullananlar varsa ben de önerilere açığımBakım ürünü olarak incia aldım ben pişik kremi ve şampuan aldım şimdilik sadece.
Kendim de incianın birkaç ürününü kullanıyorum memnunum ama bebekte denemedim tabi içeriği temiz olduğu için aldım
Ben de deterjan olarak tavsiye istiyorum. Granül sabun olarak değil ama organik sıvı deterjan olarak ne alalım nelerden memnun kaldınız anneler?
Green clean diye not almışım ben onu alacağımBakım ürünü olarak incia aldım ben pişik kremi ve şampuan aldım şimdilik sadece.
Kendim de incianın birkaç ürününü kullanıyorum memnunum ama bebekte denemedim tabi içeriği temiz olduğu için aldım
Ben de deterjan olarak tavsiye istiyorum. Granül sabun olarak değil ama organik sıvı deterjan olarak ne alalım nelerden memnun kaldınız anneler?
Canim ben bol bol ama baya bol meyve yiyorumMaşallah kızlar ya ne yiyip içiyorsunuzda bu bebişler önden önden gidiyorlar
Bende öyleyim canım şeker yüklemesinde şeker çıkmayınca oh be meyve yicem bol bol dedim doktoraCanim ben bol bol ama baya bol meyve yiyorum
Masallah canim aman iyi olsunlar sağlıkla doğsunlarBende öyleyim canım şeker yüklemesinde şeker çıkmayınca oh be meyve yicem bol bol dedim doktoraEn korktuğum meyveyi kısıtlamaktı Perşembeyi iple çekiyorum bakalım ne durumda fındığım
Minoris ve moms green deterjanlarını kullandım organik kokusuz çok memnunum. Moms green yeşil anne sitesinden daha ucuza alabilirsin minorise göre daha uygun ben onu alicamBakım ürünü olarak incia aldım ben pişik kremi ve şampuan aldım şimdilik sadece.
Canım 3. Gebeliğim öyle ayağı falan diyeceğim bişey olmadı. İllaki minnacık bir şişlik oluyor ama ayağı mı eli mi dirseği mi anlayamıyorsunBenim dün böyle bi yer baya sipsivri oldu anneme de gösterdim ellettim hatta dirseği galiba bu dedi öyle yorumladık
Ne zaman görcez ya ayağını filan dayadığında görülüyormuş ya, hevesleniyorum buna
Eğer penye sütyense göğüs pedi kullanılacağı için göğüs ucu hiç belli olmuyor.Atletin içinde kalıp var mı, göğüs ucu çok belli oluyor mu? Tek model var sanırım, siyah ve beyaz olan daha ucuz, diğerleri daha pahalı niye öyle anlamadım
İnstagramda doğal ürün aldığım ve güvendiğim sayfalar var. Pişik kremi ve şampuan yeterli oluyor zaten. Diğer ürünleri hiç kullanmadım. Eğer çok almak istiyorsanız içeriğini iyi araştırın. Biyokimyageranne var instagramda bir göz atın bir sürü bebekle ilgili ürünlerin içeriğini araştırıyor.Kızlar siz bebek bakım ürünü olarak hangi markanın setini aldınız ben çok kararsız kaldım mustela baktım ama bilemedim
28 hafta hala mide bulantısı devam ediyor. Sadece sabah tost iyi geliyor. Ve doktor bebeğin iri dediilk hamileliğinden tecrübe ettiğim bebeğe kilo aldıran besinleri yazıyorum canım kaşar peyniri, muz, süt, nesquikli süt, ceviz, yumurta. Kaşar peyniri ve muz inanılmaz aldırıyor
Senin önerilerinin çoğu önceden araştırıp kaydettiğim şeyler canım,sıkı takipçin olacağım bilesinMinoris ve moms green deterjanlarını kullandım organik kokusuz çok memnunum. Moms green yeşil anne sitesinden daha ucuza alabilirsin minorise göre daha uygun ben onu alicam
Siveno,incia,green clean, moms green-baby’s green bunlara bakabilirsin,ben bütün deterjanlarda ve sıvı sabunda moms greene geçeceğimBakım ürünü olarak incia aldım ben pişik kremi ve şampuan aldım şimdilik sadece.
Belki arkana doğru dönmüştür o zaman daha az belli oluyo hareketleri ama hiç hissetmediysen doktor a gitArkadaşlar aranızda 1 yada 2 gün hareketleri hissetmeyen varmı.çok tedirgin oldum.dünden beri hareket yok
Dün akşamda bugun öğlende çok hafif hissettim.normalde şiddetli olur.hem sayı olarak az hemde hafif yaniBelki arkana doğru dönmüştür o zaman daha az belli oluyo hareketleri ama hiç hissetmediysen doktor a git
Bir ara bende de olmuştu durgunluk zamanları sonradan düzeldi amaDün akşamda bugun öğlende çok hafif hissettim.normalde şiddetli olur.hem sayı olarak az hemde hafif yani
Peki o durgunluk ne kadar sürdüBir ara bende de olmuştu durgunluk zamanları sonradan düzeldi ama
Hiç hareket olmayınca doktor a gitmek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?