- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.761
1 veya 2 hafta sürmüştü galiba 1 buçuk ay olmuştur sonradan düzeldiPeki o durgunluk ne kadar sürdü
1 gün hareket etmeyip ertesi gün çok az hareket ettiği oldu sonraki gün düzeldi.pozisyondandır yarına düzelir endişelenmeyinArkadaşlar aranızda 1 yada 2 gün hareketleri hissetmeyen varmı.çok tedirgin oldum.dünden beri hareket yok
Evet gördüm 4 lü setler filan var onların biribirinden farkı ne
Tecrübeli annelerimiz, bebeklerinize hangi uyku tulumlarını kullandınız?
Arkadaşlar aranızda 1 yada 2 gün hareketleri hissetmeyen varmı.çok tedirgin oldum.dünden beri hareket yok
miyorsanizz doktorunuza danışın tekrar magnezyum isteyin benceArkadaşlar merhaba bizde 28+1 olduk bugün ama benim yaklaşık 15 haftadan beri ara ara kasılmalar oluyor karnımda bazen o kadar geriliyor ki karnım aşırı sertleşiyor ve nefesim kesiliyor geçen hafta dr kontrolünde sordum düzenli ve günde 15 den fazla olursa erken doğum riski olabilir nstye bağlayalım ona göre dedi.Benim düzenli değil bazen çok sık aralıklarla oluyor bazen 1 saat olmuyor gibi.. hareketlerinde bir sıkıntı yok gayet net hissediyorum ama kasılmalar çok yoruyor beni ve çok kafaya takmaya başladım böyle durumlar yaşayan var mı ne yapıyım bilemedim doğrusu
geçen hafta kontrolde Dr magnezyum ve kalsiyum verdi kullanıyorum çok bişey farketmedi bugün birde karın ağrısı eklendi hayır olsun inşallah devam ederse tekrar doktora gitmeyi düşünüyorumMagnezyum kullan
miyorsanizz doktorunuza danışın tekrar magnezyum isteyin bence
Kızımda baya araştırıp almıştım herşeyi. Birde kızım alerjik bir bebekti o yüzden nerde doğal şey var araştırıp bulmuştumSenin önerilerinin çoğu önceden araştırıp kaydettiğim şeyler canım,sıkı takipçin olacağım bilesin
hemen bende takibe alayım mühendisinoğluna bakıyorum hep amaCevaplar için teşekkür ediyorum
Ben de İnstagramda biyokimyageranneyi takip ediyorum onu daha güvenilir buldum mühendisinoğluna göre, daha ince eliyor. Deterjan markalarına da oradan aşinayım aslında, sadece kullanıcı memnuniyeti açısından sormuştum
hiç bilmiyorum. Ben lansinoh krem ve gümüş kapak kullanmıştım silverette markası. Şimdi çok fazla marka çıktı daha uyguna ve onlarda işe yarıyormuşKızlar, şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Diğer oğluma bişeyler alacağım zaman mühendisinoğluna bakıyordum. Ama şimdi önerdiği çoğu ürünle reklam yaptığı için takipten çıktım. Yani şuan instadad kategorisindeCevaplar için teşekkür ediyorum
Ben de İnstagramda biyokimyageranneyi takip ediyorum onu daha güvenilir buldum mühendisinoğluna göre, daha ince eliyor. Deterjan markalarına da oradan aşinayım aslında, sadece kullanıcı memnuniyeti açısından sormuştum
İlk oğlumda çook çektiğim için iyi gelen tek şeyin doğru emzirme olduğunu söyleyeyim. Gerisi çok önemli olmuyor. Emzirmeyi öğrendiğiniz zaman yaralarınız geçiyor. Birde nemli kalmaması, hergün göğüslerinizin ucunun 2 saat tamamen açık kalması iyileştiriyor. Şuanlık gerekli bir ürün değil. Eğeeki çok zorlanırsanız öyle alırsınızKızlar, şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende öyle iki gündür çok az hissediyorum ama kizimdada böyleydi hatta sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını duyayım diye...Arkadaşlar aranızda 1 yada 2 gün hareketleri hissetmeyen varmı.çok tedirgin oldum.dünden beri hareket yok
Ben gumus kapak alacağım cok methini duydum.ilkinde cok çektim ins şimdi çekmemKızlar, şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim canım. Bakacağım.Lcw ninkileri kullanmistim oğluma hep guzeldi canim
Bir LCW önerisi daha gelmiş. Bakmak farz oldu :) Teşekkkürler canım.lcw dan aldım çok da memnundum. E bebektede var kaç tog olduğu yazıyor ona göre giydiriyorsun ben içine zıbın giydiriyordum üstüne uyku tulumu ve üstüne hiç birşey örtmüyorduk battaniye falan. Yanlış hatırlamıyorsam 2.0 tog olmalı
Bizim alt kat boş gibi. Ne kadar yaksak da çok etkili olmuyorHiç kullanmadım şimdi gene kullanmayı dusunmuyorum. Evim termalli belki sobalı olsaydı düşünürdüm. Sanki cocuklari sıkıyor gbi geliyor bana
Ben alacağım sanırım canım, önerin için teşekkür ederim.Hiç kullanmadım. Gerek ve ihtiyaç duymadım
Bende öyle iki gündür çok az hissediyorum ama kizimdada böyleydi hatta sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını duyayım diye...
Ben gumus kapak alacağım cok methini duydum.ilkinde cok çektim ins şimdi çekmem
Birde kizlar masallah hepiniz ilk gebeligim gibisiniz. Yok organik şampuan yok organik deterjan.....simdi hiç kasmiyorum roxy sabun ve dalın şampuan yeter. Pişik kremi olarak da çoğu markayı kullandım kizima sudokrem iyi gelmişti ondan devam edeceğim...bezide kizimda prima kullanmıştım ama çok ucmus fiyatları...molfix dusunuyirum
Canım annem ilk kızıma almıştı uyku tulumu ama giydiremedim. Cünkü kızım memeciydiÇok teşekkür ederim canım. Bakacağım.
Bir LCW önerisi daha gelmiş. Bakmak farz oldu :) Teşekkkürler canım.
Bizim alt kat boş gibi. Ne kadar yaksak da çok etkili olmuyor
Ben alacağım sanırım canım, önerin için teşekkür ederim.
Ben hepsi burada indirimden uyguna aldım gümüş kapağı canım bi bak oraya ilk alışverişe indirim varBende öyle iki gündür çok az hissediyorum ama kizimdada böyleydi hatta sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını duyayım diye...
Ben gumus kapak alacağım cok methini duydum.ilkinde cok çektim ins şimdi çekmem
Birde kizlar masallah hepiniz ilk gebeligim gibisiniz. Yok organik şampuan yok organik deterjan.....simdi hiç kasmiyorum roxy sabun ve dalın şampuan yeter. Pişik kremi olarak da çoğu markayı kullandım kizima sudokrem iyi gelmişti ondan devam edeceğim...bezide kizimda prima kullanmıştım ama çok ucmus fiyatları...molfix dusunuyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?