2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Cevaplar için teşekkür ediyorum
Ben de İnstagramda biyokimyageranneyi takip ediyorum onu daha güvenilir buldum mühendisinoğluna göre, daha ince eliyor. Deterjan markalarına da oradan aşinayım aslında, sadece kullanıcı memnuniyeti açısından sormuştum

Evet gördüm 4 lü setler filan var onların biribirinden farkı ne

suluğu, emziği, boy boy (ağız kısmı akışkanlık açısından) oluyor. Tabi hiç gerekmeyedebilir ama gerekirse set almak daha mantıklı oluyor. Yoksa hepsini ayrı ayrı alıyorsun.

Tecrübeli annelerimiz, bebeklerinize hangi uyku tulumlarını kullandınız?

Hiç kullanmadım. Gerek ve ihtiyaç duymadım

Arkadaşlar aranızda 1 yada 2 gün hareketleri hissetmeyen varmı.çok tedirgin oldum.dünden beri hareket yok

+1 ben az evvel daha konuşuyorduk eşimle. Ki eşim normalde endişelenmez, ilk kez o da uzun süre elini koydu salladı seslendi vs. çıt yok, 2 gündür ben de pek hissetmiyorum yine. Hemen tedirginlik baş gösterdi

Magnezyum kullan
miyorsanizz doktorunuza danışın tekrar magnezyum isteyin bence

hemen bende takibe alayım mühendisinoğluna bakıyorum hep ama

Diğer oğluma bişeyler alacağım zaman mühendisinoğluna bakıyordum. Ama şimdi önerdiği çoğu ürünle reklam yaptığı için takipten çıktım. Yani şuan instadad kategorisinde

Kızlar, şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlk oğlumda çook çektiğim için iyi gelen tek şeyin doğru emzirme olduğunu söyleyeyim. Gerisi çok önemli olmuyor. Emzirmeyi öğrendiğiniz zaman yaralarınız geçiyor. Birde nemli kalmaması, hergün göğüslerinizin ucunun 2 saat tamamen açık kalması iyileştiriyor. Şuanlık gerekli bir ürün değil. Eğeeki çok zorlanırsanız öyle alırsınız

Arkadaşlar aranızda 1 yada 2 gün hareketleri hissetmeyen varmı.çok tedirgin oldum.dünden beri hareket yok
Bende öyle iki gündür çok az hissediyorum ama kizimdada böyleydi hatta sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını duyayım diye...
Kızlar, şu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben gumus kapak alacağım cok methini duydum.ilkinde cok çektim ins şimdi çekmem

Birde kizlar masallah hepiniz ilk gebeligim gibisiniz. Yok organik şampuan yok organik deterjan.....simdi hiç kasmiyorum roxy sabun ve dalın şampuan yeter. Pişik kremi olarak da çoğu markayı kullandım kizima sudokrem iyi gelmişti ondan devam edeceğim...bezide kizimda prima kullanmıştım ama çok ucmus fiyatları...molfix dusunuyirum

Kızlar kac gündür çok hastayız ailece. Kesin korona olduk demiştim evelsi gece bogaz agrısından 1 dk bile uyuyamadım birde kızımın ateşi dün sabah 6 da eşimi teste gönderdim ilk o hasta oldu hemen ardından biz. Çok şükür sonuc negatif cıktı. Eşim iyleşti, kızım orta ben hala hastayım ama dune göre daha iyi. Zaten koronadan korkuyorumdum şimdi daha cok korkuyorum sogun algınlıgında bunları yasadıysam koronayı düşünmek istemiyorum inşallah hiç yakalanmadan biter gider şu virüs..

Lcw ninkileri kullanmistim oğluma hep guzeldi canim
Çok teşekkür ederim canım. Bakacağım.
Bir LCW önerisi daha gelmiş. Bakmak farz oldu :) Teşekkkürler canım.
Hiç kullanmadım şimdi gene kullanmayı dusunmuyorum. Evim termalli belki sobalı olsaydı düşünürdüm. Sanki cocuklari sıkıyor gbi geliyor bana
Bizim alt kat boş gibi. Ne kadar yaksak da çok etkili olmuyor
Hiç kullanmadım. Gerek ve ihtiyaç duymadım
Ben alacağım sanırım canım, önerin için teşekkür ederim.

Hametan mıydı o kremde cok iyi canım. Ben ilk zmaanlar sudokrem ve bepantol kullanıyordum sürekli bir arkadasım bosuna sürüyorsun yazık cocuga eger pisik olursa o zaman sürersin demişti sagolsun. O dedikten sonra sadece kızarıklık gorursem hametanı sürüyordum sonraki güne eser yok bende üzülerek primadan vazgeciyorum roxy sabun iyiydi hostu arada hacı şakirde kullanıyordum amaa 1yasında falandı sıvı detarjana gecmıstım ve bu neymıs ya demıstım şimdi direk sıvı alıcam. Buyuk kızımdan kalanlarda sararma vs oldugu için sabun tozuda gidermez zaten. Sende öncekinden kalanları kullanacaksan aklında olsun ebebekte camasır suyu tozu varmıs herkes övmüş yılların lekesını falan cıkarıyormus bi denicem bakalım. Bir gece önceden suya basıp sonra normal detarjanla yıkıyormussun şampuanda da katılıyorum kızımda da unı baby kopuk sampuan ardından normal sampuanına gecmıstık 5 yıldır aynı kullanıyoruz. Yine önce köpük sampuan alıcam eger sorun olmazsa inşallah devam

Canım annem ilk kızıma almıştı uyku tulumu ama giydiremedim. Cünkü kızım memeciydi saatlerce emip öyle uyuyordu ve onu gıydırdıgım zaman emdıgı ıcın aşırı aşırı terliyordu. Uyuyuncada giydirrmezdım uykusu o kadarr cok hafifti ki aslında önce bir duruma bak öyle al istersen he ama giydirebilseydim aşırı rahatlık olurdu üstünü actı mı ustune cekdımı sürekli bakma derdi olmazdı

Kızlar dogrulugu hakkında hiç bir deneyimim yok. Gecen instagramda bir kadın cocugu hıc hareket etmıyor dıye uzuldugunu yazmış. Biride karanlık ortamda karnına fener tut kıpırdar demiş kadın denemiş ve gunlerdır hareket etmeyen bebek kıpırdamıs

Ben hepsi burada indirimden uyguna aldım gümüş kapağı canım bi bak oraya ilk alışverişe indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…