2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende bugün toparlandim ateş kalmadı sadece halsizlik..cok geçmiş olsun
Zaten sürekli sürmek doğru değil bencede...Bu arada çok teşekkür ederim. Gerçekten sararmış lekeleri var ama birsey sorcam renklilerdede kullanabiliyor muyuz
Ben hepsi burada indirimden uyguna aldım gümüş kapağı canım bi bak oraya ilk alışverişe indirim var
Bakayim cnm teşekkürler

Sagol canım sizede gecmıs olsun inşallah uzun süre bulmasın bizi hastalık
Yorumlarda kullandıklarını yazmıslar butün camasırlarda. Kendi bebeklıklerınden kalan kıyafetlerın bile lekesinin cıktıgını yazan var. Umudum yüksek ama bakalım

Selam kizlar,

Alisverisi eylule birakacaktim ama indirimleri gorunce kacirmayayim dedim.

Bebeğe
3 tane hastane çıkışı (biri 10'lu ikisi 5'li)
Emzik
Biberon
Mustela'nin hosgeldin bebek serisi (şampuan,losyon,yağ ve pişik önleyici krem)
Katalanabilir küvet takimi
İki nevresim
Bebek bakım çantası
Sling
Uyku arkadaşı
Sıvı deterjan
Manikür seti

Kendime
1 gecelik
1 pijama
Süt pompası
Gumus kapak
Meme ucu kremi

Aldım büyük eşyalar kaldı bir tek anne yanı bir arkadasimizdan gelecek, bir bebek arabası (travel sistem düşünüyorum maclaren atom olabilir), ana kucağı, 2/3 müslin ve bebek telsizi bir de küvet için file alacağım ilk etapta bunlar acil gibi geldi acil olmayıp sırf şımarıklıktan aldıklarım da var tabi uyku arkadaşı mesela

Giydirmek nasip olsun inşallah

Selam kızlar bazı arkadaşlar hareket sebebiyle panik olmuşlar işte benimde geçen haftalar böyle idi içimden arka tarafa aşşağıda vuruyor gibi idi ama 4 gündür karnımda hissediyor ve görüyorum bilginiz olsun pozisyon ile alakalı sanırım Rabbim evlatlarımızı korusun

cok gecmıs olsun bızde kızımla aynıyız kızımda basladı oksuruk ates bende de bgaz agrısı oksuruk ugun gıttım bende antıbıyotk verdı boğaz enf salgını varmıs hem kızın dr hemde kbb dedı bugun . antıbıyotk gebeler kullanabılır sakıncası olmayan dedıler ama ınsanın ıcı rahat etmıo .sızede verdıler mı antıbıyotık ne kullanıosunuz

Cok gecmıs olsun. Demek ki bizimde salgından biz doktora gitmedik. Acıkcası şu durumda benımde kullanmak içime sinmez

ALLAH sağlıkla kullanmayı nasip etsin insallah. Uyku arkadaşı aldım derken????
Ben gitmedim cnm iki gün ateşledi afedersin azda aşağıdan gidiyordum kızdan bulaştı. Sadece ıhlamur bal limon yaptım artık iyiyim şükür...boğazda enfeksiyon varsa o zaman antibiyotik şart olabilir

Diğer oğluma bişeyler alacağım zaman mühendisinoğluna bakıyordum. Ama şimdi önerdiği çoğu ürünle reklam yaptığı için takipten çıktım. Yani şuan instadad kategorisinde
Valla ne yalan söyleyim ben de öyle düşünüyorum biyokimyager anneyi tesadüfen bulmuştum, mühendisinoğlundan önce keşfettim,ancak size tavsiye ettikten sonra insta sayfasına bi tekrar bakayım dedim nedense tüm gönderilerini silmiş çok üzüldüm
kendine ait websitesi de var ancak. İsterseniz ordan yazılarını okuyabilirsiniz.

ALLAH sağlıkla kullanmayı nasip etsin insallah. Uyku arkadaşı aldım derken????

Teşekkür ederim,amin

Bu yumusak pelus oyuncaklar oluyor ya onlardan aldim ilk zamanlar da yaninda hicbir sey olmasın diyorlar, ilk zamanlar kullanmam ama sonrasında beraber uyuyacagi bir eşlikçisi olsun istedim

Teşekkür ederim,amin

Bu yumusak pelus oyuncaklar oluyor ya onlardan aldim ilk zamanlar da yaninda hicbir sey olmasın diyorlar, ilk zamanlar kullanmam ama sonrasında beraber uyuyacagi bir eşlikçisi olsun istedim
Ooo baya erken almissin. E kizima hamileyken babası oyuncak besikle bebek almisti 8 yaşında hala oynuyor

Canım ayrıntılı ayrıntılı yazmışsın. Çok sağ ol. Az önce sipariş verdim. Uyku gurusu diye geçiyor ve dört yaşa kadar kullanılıyor. Bakalım. Denedikten sonra yorumlarımı yazacağım

Şu ürünü sormamın nedeni, lansinoh kremine ve gümüş kapaklarına alternatif aramamdır. Sonuçta krem koyun yününün yağından yapılıyormuş, silmezsem içim rahat olmaz, silsem bölge tahriş olur. Gümüş kapaklar da ağır metal içeriyormus, %100 gümüş değil.

Çok geçmiş olsun ben de bayramdan 1 hafta sonra ağır bi boğaz burun enfeksiyonu geçirdim salgın herakde çevremde de olanlar vardı onlardan mi bulaştı bilmem kovid olduğundan ben de korkuyordum ama ilaç içmeden 3 veya 4 defa parol yiyerek bitki çayları ile atlattım çok şükür... artık kovidse de geçti gitti bilmiyorum

Hasta olan arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun bugün kontrole gittim kilomuz 1 hafta öndeydi 1085 35cm çıktı şeker yüklemesi için 1 hafta aç tok şekerini öğrenmemi istedi ona göre yükleme yapcak galiba yüzünü plesenta kapatıyo çok net çıkmadı ama bana benzettim

Valla cnm gumuslerin zaten iyileştirici özelliği olduğu için ise yarıyormuş...Bu ne ise yarayacak ki...sadece orayı kurur tutar.ama dedigindede haklısın fiyatlara baktim 130 dan 400e değişiyor gumus kapaklar...400 olan gumustur belki hakiki...ama oda çok pahalı geldi bana...kremler bende ise yaramadi ilk gebeligimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…