- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.781
Bende bugün toparlandim ateş kalmadı sadece halsizlik..cok geçmiş olsunKızlar kac gündür çok hastayız ailece. Kesin korona olduk demiştim evelsi gece bogaz agrısından 1 dk bile uyuyamadım birde kızımın ateşidün sabah 6 da eşimi teste gönderdim ilk o hasta oldu hemen ardından biz. Çok şükür sonuc negatif cıktı. Eşim iyleşti, kızım orta ben hala hastayım ama dune göre daha iyi. Zaten koronadan korkuyorumdum şimdi daha cok korkuyorum sogun algınlıgında bunları yasadıysam koronayı düşünmek istemiyorum inşallah hiç yakalanmadan biter gider şu virüs..
Zaten sürekli sürmek doğru değil bencede...Bu arada çok teşekkür ederim. Gerçekten sararmış lekeleri var ama birsey sorcam renklilerdede kullanabiliyor muyuzHametan mıydı o kremde cok iyi canım. Ben ilk zmaanlar sudokrem ve bepantol kullanıyordum sürekli bir arkadasım bosuna sürüyorsun yazık cocuga eger pisik olursa o zaman sürersin demişti sagolsun. O dedikten sonra sadece kızarıklık gorursem hametanı sürüyordum sonraki güne eser yok bende üzülerek primadan vazgeciyorum roxy sabun iyiydi hostu arada hacı şakirde kullanıyordum amaa 1yasında falandı sıvı detarjana gecmıstım ve bu neymıs ya demıstım şimdi direk sıvı alıcam. Buyuk kızımdan kalanlarda sararma vs oldugu için sabun tozuda gidermez zaten. Sende öncekinden kalanları kullanacaksan aklında olsun ebebekte camasır suyu tozu varmıs herkes övmüş yılların lekesını falan cıkarıyormus bi denicem bakalım. Bir gece önceden suya basıp sonra normal detarjanla yıkıyormussun şampuanda da katılıyorum kızımda da unı baby kopuk sampuan ardından normal sampuanına gecmıstık 5 yıldır aynı kullanıyoruz. Yine önce köpük sampuan alıcam eger sorun olmazsa inşallah devam
Bakayim cnm teşekkürlerBen hepsi burada indirimden uyguna aldım gümüş kapağı canım bi bak oraya ilk alışverişe indirim var
Sagol canım sizede gecmıs olsun inşallah uzun süre bulmasın bizi hastalıkBende bugün toparlandim ateş kalmadı sadece halsizlik..cok geçmiş olsun
Zaten sürekli sürmek doğru değil bencede...Bu arada çok teşekkür ederim. Gerçekten sararmış lekeleri var ama birsey sorcam renklilerdede kullanabiliyor muyuz
Bakayim cnm teşekkürler
Ins ise yarar cok teşekkürler cnmSagol canım sizede gecmıs olsun inşallah uzun süre bulmasın bizi hastalık
Yorumlarda kullandıklarını yazmıslar butün camasırlarda. Kendi bebeklıklerınden kalan kıyafetlerın bile lekesinin cıktıgını yazan var. Umudum yüksek ama bakalım
Giydirmek nasip olsun inşallahSelam kizlar,
Alisverisi eylule birakacaktim ama indirimleri gorunce kacirmayayim dedim.
Bebeğe
3 tane hastane çıkışı (biri 10'lu ikisi 5'li)
Emzik
Biberon
Mustela'nin hosgeldin bebek serisi (şampuan,losyon,yağ ve pişik önleyici krem)
Katalanabilir küvet takimi
İki nevresim
Bebek bakım çantası
Sling
Uyku arkadaşı
Sıvı deterjan
Manikür seti
Kendime
1 gecelik
1 pijama
Süt pompası
Gumus kapak
Meme ucu kremi
Aldım büyük eşyalar kaldı bir tek anne yanı bir arkadasimizdan gelecek, bir bebek arabası (travel sistem düşünüyorum maclaren atom olabilir), ana kucağı, 2/3 müslin ve bebek telsizi bir de küvet için file alacağım ilk etapta bunlar acil gibi geldi acil olmayıp sırf şımarıklıktan aldıklarım da var tabi uyku arkadaşı mesela
Evet amin insallahGiydirmek nasip olsun inşallah
cok gecmıs olsun bızde kızımla aynıyız kızımda basladı oksuruk ates bende de bgaz agrısı oksuruk ugun gıttım bende antıbıyotk verdı boğaz enf salgını varmıs hem kızın dr hemde kbb dedı bugun . antıbıyotk gebeler kullanabılır sakıncası olmayan dedıler ama ınsanın ıcı rahat etmıo .sızede verdıler mı antıbıyotık ne kullanıosunuzKızlar kac gündür çok hastayız ailece. Kesin korona olduk demiştim evelsi gece bogaz agrısından 1 dk bile uyuyamadım birde kızımın ateşidün sabah 6 da eşimi teste gönderdim ilk o hasta oldu hemen ardından biz. Çok şükür sonuc negatif cıktı. Eşim iyleşti, kızım orta ben hala hastayım ama dune göre daha iyi. Zaten koronadan korkuyorumdum şimdi daha cok korkuyorum sogun algınlıgında bunları yasadıysam koronayı düşünmek istemiyorum inşallah hiç yakalanmadan biter gider şu virüs..
Cok gecmıs olsun. Demek ki bizimde salgındancok gecmıs olsun bızde kızımla aynıyız kızımda basladı oksuruk ates bende de bgaz agrısı oksuruk ugun gıttım bende antıbıyotk verdı boğaz enf salgını varmıs hem kızın dr hemde kbb dedı bugun . antıbıyotk gebeler kullanabılır sakıncası olmayan dedıler ama ınsanın ıcı rahat etmıo .sızede verdıler mı antıbıyotık ne kullanıosunuz
ALLAH sağlıkla kullanmayı nasip etsin insallah. Uyku arkadaşı aldım derken????Selam kizlar,
Alisverisi eylule birakacaktim ama indirimleri gorunce kacirmayayim dedim.
Bebeğe
3 tane hastane çıkışı (biri 10'lu ikisi 5'li)
Emzik
Biberon
Mustela'nin hosgeldin bebek serisi (şampuan,losyon,yağ ve pişik önleyici krem)
Katalanabilir küvet takimi
İki nevresim
Bebek bakım çantası
Sling
Uyku arkadaşı
Sıvı deterjan
Manikür seti
Kendime
1 gecelik
1 pijama
Süt pompası
Gumus kapak
Meme ucu kremi
Aldım büyük eşyalar kaldı bir tek anne yanı bir arkadasimizdan gelecek, bir bebek arabası (travel sistem düşünüyorum maclaren atom olabilir), ana kucağı, 2/3 müslin ve bebek telsizi bir de küvet için file alacağım ilk etapta bunlar acil gibi geldi acil olmayıp sırf şımarıklıktan aldıklarım da var tabi uyku arkadaşı mesela
Ben gitmedim cnm iki gün ateşledi afedersin azda aşağıdan gidiyordumcok gecmıs olsun bızde kızımla aynıyız kızımda basladı oksuruk ates bende de bgaz agrısı oksuruk ugun gıttım bende antıbıyotk verdı boğaz enf salgını varmıs hem kızın dr hemde kbb dedı bugun . antıbıyotk gebeler kullanabılır sakıncası olmayan dedıler ama ınsanın ıcı rahat etmıo .sızede verdıler mı antıbıyotık ne kullanıosunuz
Valla ne yalan söyleyim ben de öyle düşünüyorumDiğer oğluma bişeyler alacağım zaman mühendisinoğluna bakıyordum. Ama şimdi önerdiği çoğu ürünle reklam yaptığı için takipten çıktım. Yani şuan instadad kategorisinde
ALLAH sağlıkla kullanmayı nasip etsin insallah. Uyku arkadaşı aldım derken????
Ooo baya erken almissin. E kizima hamileyken babası oyuncak besikle bebek almistiTeşekkür ederim,amin
Bu yumusak pelus oyuncaklar oluyor ya onlardan aldim ilk zamanlar da yaninda hicbir sey olmasın diyorlar, ilk zamanlar kullanmam ama sonrasında beraber uyuyacagi bir eşlikçisi olsun istedim
Canım ayrıntılı ayrıntılı yazmışsın. Çok sağ ol. Az önce sipariş verdim. Uyku gurusu diye geçiyor ve dört yaşa kadar kullanılıyor. Bakalım. Denedikten sonra yorumlarımı yazacağımCanım annem ilk kızıma almıştı uyku tulumu ama giydiremedim. Cünkü kızım memeciydisaatlerce emip öyle uyuyordu ve onu gıydırdıgım zaman emdıgı ıcın aşırı aşırı terliyordu. Uyuyuncada giydirrmezdım uykusu o kadarr cok hafifti ki aslında önce bir duruma bak öyle al istersen he ama giydirebilseydim aşırı rahatlık olurdu üstünü actı mı ustune cekdımı sürekli bakma derdi olmazdı
Baya uzun süre giyiliyormusCanım ayrıntılı ayrıntılı yazmışsın. Çok sağ ol. Az önce sipariş verdim. Uyku gurusu diye geçiyor ve dört yaşa kadar kullanılıyor. Bakalım. Denedikten sonra yorumlarımı yazacağım
İnşallah canım çok teşekkür ederim tekrarBaya uzun süre giyiliyormusinsallah bol bol giyer o zaman
Çok geçmiş olsun ben de bayramdan 1 hafta sonra ağır bi boğaz burun enfeksiyonu geçirdim salgın herakde çevremde de olanlar vardı onlardan mi bulaştı bilmem kovid olduğundan ben de korkuyordum ama ilaç içmeden 3 veya 4 defa parol yiyerek bitki çayları ile atlattım çok şükür... artık kovidse de geçti gitti bilmiyorumKızlar kac gündür çok hastayız ailece. Kesin korona olduk demiştim evelsi gece bogaz agrısından 1 dk bile uyuyamadım birde kızımın ateşidün sabah 6 da eşimi teste gönderdim ilk o hasta oldu hemen ardından biz. Çok şükür sonuc negatif cıktı. Eşim iyleşti, kızım orta ben hala hastayım ama dune göre daha iyi. Zaten koronadan korkuyorumdum şimdi daha cok korkuyorum sogun algınlıgında bunları yasadıysam koronayı düşünmek istemiyorum inşallah hiç yakalanmadan biter gider şu virüs..
Valla cnm gumuslerin zaten iyileştirici özelliği olduğu için ise yarıyormuş...Bu ne ise yarayacak ki...sadece orayı kurur tutar.ama dedigindede haklısın fiyatlara baktim 130 dan 400e değişiyor gumus kapaklar...400 olan gumustur belki hakiki...ama oda çok pahalı geldi bana...kremler bende ise yaramadi ilk gebeligimdeŞu ürünü sormamın nedeni, lansinoh kremine ve gümüş kapaklarına alternatif aramamdır. Sonuçta krem koyun yününün yağından yapılıyormuş, silmezsem içim rahat olmaz, silsem bölge tahriş olur. Gümüş kapaklar da ağır metal içeriyormus, %100 gümüş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?