2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Maşallah :) ben de açlık tokluk şekerine baktırdım zaten gerek kalmıyo yüksek çıkmayınca şeker yüklemesine bizimki de öyle her kontrolde poz vermiyo ya sırtını dönüyo ya da net görünmüyo

Bende şeker olabilir diye düşünüyorum açlık eskiden 85 çıkmıştı sizin kaç çıkıyo açken eğer çalışıyorsam yoğun gözüm kararıyo tansiyonum düşüyo gibi elim ayağım titriyo etrafımda şeker hastası var dayı hala fln iğne vuruluyolar bide bizlerde çocuk iri oluyo yükleme yaptırınca noluyo acaba bide 2 ayda 5kg almışın dedi

Allah tekrar yasatmasın hamilelikte daha zor. Biz kimseyle gorusmuyoruz dısarıda da maske anlamadım nasıl bulastı

Canım çok geçmiş olsun, şimdi gördüm.

Kızlar bu arada hepsiburadada yeni üyelik (yeni telefon ve yeni cihaz kullanarak mobil uygulamadan yapılan alışverişler için) için 50TL tanımlıyor hesaba. Ben mustela seti öyle aldım. Çantalı olan set 260 küsüre denk geldi.

Açlık 73 çıkıyo bende o da hamileyken hamilelikten önce 80 90 arası çıkardı bu arada bizim ailede şeker hastası yok ama ben de çoook uzun süre aç kalırsam bende de oluyo titreme halsizlik ama sende normaldir çalışıyosun ben ayakta duramam zaten..
Kio konusunda da ilk başlarda ben de hızlı kilo alıyordum araya ramazan girince oruç tuttum o ay kilo almadım ama sonrasında hızlandı yine kilo almam ben de kendimi frenledim ekmeği kıstım akşam geç saatte yemedim su içtim veya çok acıktıysam 1 elma yedim öyle toparladım ama yine de fazla geliyo bana şuan toplam 11 kilo aldım
Önemli olan sağlıklı olmak kimisinin bünyesi kaldırmaz hemen hastalık olur ama kimine de bişey yapmıyo fazla kilo almak o yüzden doktor sorun yok diyosa takma fazla kafaya az bileydik dikkat etsen yeter

Hiç hissetmesem doktora gidecem ama günde birkaç defa çok hafif hissediyorum.niye böyle oldu anlamadım.hareketlerin hem şiddeti azaldı hemde sayısı.inşallah normaldir

Hiç hissetmesem doktora gidecem ama günde birkaç defa çok hafif hissediyorum.niye böyle oldu anlamadım.hareketlerin hem şiddeti azaldı hemde sayısı.inşallah normaldir
Valla benimde şuan plasenta sanırım ön duvarda hareketlerini akşam üzerinden beri içerde dipte hissediyorum dönüp duruyorlar ve sanırım yer değişiminden kaynaklı şuan mesela karnımdan görünmüyor hareketler bende beklemedeyim

3 4 gün önce aynısı bana oldu 2 gün sürdü arkaya doğru dönünce öyle oluyomuş içeriye doğru hareketlerini hissediyodum karnımdan görünmüyodu sonra düzeldi gayet kıpır kıpır bişey olmaz

Aç karnına demir kan ilacım var aç kalmadığım için içmek pek nasip olmuyo düzenli ilaç içemiyorum hele kaynanamda 10 öğün yiyolar resmen orda kalınca 2 gün patlıcak gibi oluyom onu ye bunu ye canım çekmio diom olsun tat çocun ağzı açık kalırmış saçma salak şeyler delirtcek beni

Bizde de diyolar ama ben istersem yerim istemezsrm yemem bazen de yiyesim olmuyo o yemekten diyorum anlayışlı olmaları lazım çok yemek sağlıklı olsaydı boşa konuşmazdı doktorlar ben de sinir oluyorum öyle insanlara işte

2 ayda 5 kilo fazla değil ki...ben onu tek ayda alirim
Benimde öyle ama korkacak birsey yoktur azda olsa hissediyoruz sukur

Canım çok geçmiş olsun, şimdi gördüm.
Sagol canım

Amin gerçekten zor bir yerden geliyo işte olacağı varsa oluyo ne kadar dikkat etsen o kadar çok geliyo başa
Böyle düşününcede salmak lazım oda olmaz

Ya yeni cihaz işi bozuyor. Eşimde de bende de yuklu baska cihazda yok haliyle cihaz olmasa annemın babamın numaradan alırdımda

Yemekte çok yiyorum tutamaz oldum kendimi kendi evimde o kadar çeşit yemek yapamıyom görmemişler gibi yer oldum aparatif şeyleri getirdiler mi pek yemiyom yok çocuğun canı çeker bilmem ne çekerse çeker yokluğu bilsin şimdiden

Sagol canım

Böyle düşününcede salmak lazım oda olmaz

Ya yeni cihaz işi bozuyor. Eşimde de bende de yuklu baska cihazda yok haliyle cihaz olmasa annemın babamın numaradan alırdımda
Canım yeni cihaza gerek yok bende senin o düşündüğün gibi alışveriş yaptım kendimde yüklü kendi tel numaram ile aldım annemin e posta ile üyğ oldum tekrar onun tel numarası ile tekrar aldım eşim öyle baya Bi parça paröa oldu ama indirimden dibine kadar yararlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…