- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.801
Maşallah :) ben de açlık tokluk şekerine baktırdım zaten gerek kalmıyo yüksek çıkmayınca şeker yüklemesine bizimki de öyle her kontrolde poz vermiyo ya sırtını dönüyo ya da net görünmüyoHasta olan arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun bugün kontrole gittim kilomuz 1 hafta öndeydi 1085 35cm çıktı şeker yüklemesi için 1 hafta aç tok şekerini öğrenmemi istedi ona göre yükleme yapcak galiba yüzünü plesenta kapatıyo çok net çıkmadı ama bana benzettim
Bende şeker olabilir diye düşünüyorum açlık eskiden 85 çıkmıştı sizin kaç çıkıyo açken eğer çalışıyorsam yoğun gözüm kararıyo tansiyonum düşüyo gibi elim ayağım titriyo etrafımda şeker hastası var dayı hala fln iğne vuruluyolar bide bizlerde çocuk iri oluyo yükleme yaptırınca noluyo acaba bide 2 ayda 5kg almışın dediMaşallah :) ben de açlık tokluk şekerine baktırdım zaten gerek kalmıyo yüksek çıkmayınca şeker yüklemesine bizimki de öyle her kontrolde poz vermiyo ya sırtını dönüyo ya da net görünmüyo
Allah tekrar yasatmasın hamilelikte daha zor. Biz kimseyle gorusmuyoruz dısarıda da maske anlamadım nasıl bulastıÇok geçmiş olsun ben de bayramdan 1 hafta sonra ağır bi boğaz burun enfeksiyonu geçirdim salgın herakde de olanlar vardı onlardan mi ibulaştı bilmem kovid olduğundan ben de korkuyordum ama ilaç içmeden 3 veya 4 defa parol yiyerek bitki çayları ile atlattım çok şükür... artık kovidse de geçti gitti bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun, şimdi gördüm.Kızlar kac gündür çok hastayız ailece. Kesin korona olduk demiştim evelsi gece bogaz agrısından 1 dk bile uyuyamadım birde kızımın ateşidün sabah 6 da eşimi teste gönderdim ilk o hasta oldu hemen ardından biz. Çok şükür sonuc negatif cıktı. Eşim iyleşti, kızım orta ben hala hastayım ama dune göre daha iyi. Zaten koronadan korkuyorumdum şimdi daha cok korkuyorum sogun algınlıgında bunları yasadıysam koronayı düşünmek istemiyorum inşallah hiç yakalanmadan biter gider şu virüs..
Açlık 73 çıkıyo bende o da hamileyken hamilelikten önce 80 90 arası çıkardı bu arada bizim ailede şeker hastası yok ama ben de çoook uzun süre aç kalırsam bende de oluyo titreme halsizlik ama sende normaldir çalışıyosun ben ayakta duramam zaten..Bende şeker olabilir diye düşünüyorum açlık eskiden 85 çıkmıştı sizin kaç çıkıyo açken eğer çalışıyorsam yoğun gözüm kararıyo tansiyonum düşüyo gibi elim ayağım titriyo etrafımda şeker hastası var dayı hala fln iğne vuruluyolar bide bizlerde çocuk iri oluyo yükleme yaptırınca noluyo acaba bide 2 ayda 5kg almışın dedi
Amin gerçekten zor bir yerden geliyo işte olacağı varsa oluyo ne kadar dikkat etsen o kadar çok geliyo başaAllah tekrar yasatmasın hamilelikte daha zor. Biz kimseyle gorusmuyoruz dısarıda da maske anlamadım nasıl bulastı
Hiç hissetmesem doktora gidecem ama günde birkaç defa çok hafif hissediyorum.niye böyle oldu anlamadım.hareketlerin hem şiddeti azaldı hemde sayısı.inşallah normaldirsuluğu, emziği, boy boy (ağız kısmı akışkanlık açısından) oluyor. Tabi hiç gerekmeyedebilir ama gerekirse set almak daha mantıklı oluyor. Yoksa hepsini ayrı ayrı alıyorsun.
Hiç kullanmadım. Gerek ve ihtiyaç duymadım
+1 benaz evvel daha konuşuyorduk eşimle. Ki eşim normalde endişelenmez, ilk kez o da uzun süre elini koydu salladı seslendi vs. çıt yok, 2 gündür ben de pek hissetmiyorum yine. Hemen tedirginlik baş gösterdi
Valla benimde şuan plasenta sanırım ön duvarda hareketlerini akşam üzerinden beri içerde dipte hissediyorum dönüp duruyorlar ve sanırım yer değişiminden kaynaklı şuan mesela karnımdan görünmüyor hareketler bende beklemedeyimHiç hissetmesem doktora gidecem ama günde birkaç defa çok hafif hissediyorum.niye böyle oldu anlamadım.hareketlerin hem şiddeti azaldı hemde sayısı.inşallah normaldir
3 4 gün önce aynısı bana oldu 2 gün sürdü arkaya doğru dönünce öyle oluyomuş içeriye doğru hareketlerini hissediyodum karnımdan görünmüyodu sonra düzeldi gayet kıpır kıpır bişey olmazValla benimde şuan plasenta sanırım ön duvarda hareketlerini akşam üzerinden beri içerde dipte hissediyorum dönüp duruyorlar ve sanırım yer değişiminden kaynaklı şuan mesela karnımdan görünmüyor hareketler bende beklemedeyim
Aç karnına demir kan ilacım var aç kalmadığım için içmek pek nasip olmuyo düzenli ilaç içemiyorumAçlık 73 çıkıyo bende o da hamileyken hamilelikten önce 80 90 arası çıkardı bu arada bizim ailede şeker hastası yok ama ben de çoook uzun süre aç kalırsam bende de oluyo titreme halsizlik ama sende normaldir çalışıyosun ben ayakta duramam zaten..
Kio konusunda da ilk başlarda ben de hızlı kilo alıyordum araya ramazan girince oruç tuttum o ay kilo almadım ama sonrasında hızlandı yine kilo almam ben de kendimi frenledim ekmeği kıstım akşam geç saatte yemedim su içtim veya çok acıktıysam 1 elma yedim öyle toparladım ama yine de fazla geliyo bana şuan toplam 11 kilo aldım
Önemli olan sağlıklı olmak kimisinin bünyesi kaldırmaz hemen hastalık olur ama kimine de bişey yapmıyo fazla kilo almak o yüzden doktor sorun yok diyosa takma fazla kafaya az bileydik dikkat etsen yeter
Tamam canım teşekkürler değişkenlik gösteriyor herhal de3 4 gün önce aynısı bana oldu 2 gün sürdü arkaya doğru dönünce öyle oluyomuş içeriye doğru hareketlerini hissediyodum karnımdan görünmüyodu sonra düzeldi gayet kıpır kıpır bişey olmaz
Bizde de diyolar ama ben istersem yerim istemezsrm yemem bazen de yiyesim olmuyo o yemekten diyorum anlayışlı olmaları lazım çok yemek sağlıklı olsaydı boşa konuşmazdı doktorlar ben de sinir oluyorum öyle insanlara işteAç karnına demir kan ilacım var aç kalmadığım için içmek pek nasip olmuyo düzenli ilaç içemiyorumhele kaynanamda 10 öğün yiyolar resmen orda kalınca 2 gün patlıcak gibi oluyom onu ye bunu ye canım çekmio diom olsun tat çocun ağzı açık kalırmış saçma salak şeyler delirtcek beni
2 ayda 5 kilo fazla değil ki...ben onu tek ayda alirimBende şeker olabilir diye düşünüyorum açlık eskiden 85 çıkmıştı sizin kaç çıkıyo açken eğer çalışıyorsam yoğun gözüm kararıyo tansiyonum düşüyo gibi elim ayağım titriyo etrafımda şeker hastası var dayı hala fln iğne vuruluyolar bide bizlerde çocuk iri oluyo yükleme yaptırınca noluyo acaba bide 2 ayda 5kg almışın dedi
Benimde öyle ama korkacak birsey yoktur azda olsa hissediyoruz sukurHiç hissetmesem doktora gidecem ama günde birkaç defa çok hafif hissediyorum.niye böyle oldu anlamadım.hareketlerin hem şiddeti azaldı hemde sayısı.inşallah normaldir
Sagol canımCanım çok geçmiş olsun, şimdi gördüm.
Böyle düşününcede salmak lazımAmin gerçekten zor bir yerden geliyo işte olacağı varsa oluyo ne kadar dikkat etsen o kadar çok geliyo başa
Ya yeni cihaz işi bozuyor. Eşimde de bende de yukluKızlar bu arada hepsiburadada yeni üyelik (yeni telefon ve yeni cihaz kullanarak mobil uygulamadan yapılan alışverişler için) için 50TL tanımlıyor hesaba. Ben mustela seti öyle aldım. Çantalı olan set 260 küsüre denk geldi.
Yemekte çok yiyorum tutamaz oldum kendimi kendi evimde o kadar çeşit yemek yapamıyom görmemişler gibi yer oldumBizde de diyolar ama ben istersem yerim istemezsrm yemem bazen de yiyesim olmuyo o yemekten diyorum anlayışlı olmaları lazım çok yemek sağlıklı olsaydı boşa konuşmazdı doktorlar ben de sinir oluyorum öyle insanlara işte
Canım yeni cihaza gerek yok bende senin o düşündüğün gibi alışveriş yaptım kendimde yüklü kendi tel numaram ile aldım annemin e posta ile üyğ oldum tekrar onun tel numarası ile tekrar aldım eşim öyle baya Bi parça paröa oldu ama indirimden dibine kadar yararlandımSagol canım
Böyle düşününcede salmak lazımoda olmaz
Ya yeni cihaz işi bozuyor. Eşimde de bende de yuklubaska cihazda yok haliyle cihaz olmasa annemın babamın numaradan alırdımda
Hangi markaydı acabaBen hepsi burada indirimden uyguna aldım gümüş kapağı canım bi bak oraya ilk alışverişe indirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?