- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.821
Benim olmadı canım. Ya da daha önce oluyordu ancak dün kendi telefonumdan babama aldığım üyelik ile alışveriş yapmayı denedim. İndirim yapmadı. Sonra kardeşimin telinden yapınca oldu.Canım yeni cihaza gerek yok bende senin o düşündüğün gibi alışveriş yaptım kendimde yüklü kendi tel numaram ile aldım annemin e posta ile üyğ oldum tekrar onun tel numarası ile tekrar aldım eşim öyle baya Bi parça paröa oldu ama indirimden dibine kadar yararlandım
Aynen öyleYemekte çok yiyorum tutamaz oldum kendimi kendi evimde o kadar çeşit yemek yapamıyom görmemişler gibi yer oldumaparatif şeyleri getirdiler mi pek yemiyom yok çocuğun canı çeker bilmem ne çekerse çeker yokluğu bilsin şimdiden
O kdr bekleme alıp icmeye basla bana kalirsa, çokluğunun bir zararı yok ama azligi sıkıntı. Gerekirse hastaneyi arayip doktoruna baglanip sor. Ben 1 kullaniyorum, kan degerim 1-2 deger dusuk diye 2ye cikardilar, 2nin bir zarari olmaz aksine yararı olur dedi hatta.Bende hasta olucam sanırım üzerimde kirginlik var. Bide daha hiç demir ilacı içmedim demirim de düşük doktora sormayı unuttum artık 2.5 hafta sonraki kontrolde sorarım
Elinde tutmakla kulagına koymanın arasında bir fark varmı bilmiyorum ama hepımızın elinde telefonlar.Kizlar ben 24 haftalik hamileyim gebeligim8n en basindan beri cok uzun telefon konusmalari yaptim yani gunluk iki saat bazen 3 bunun benim beynime zarari olacagini dusundum karnima uzak diyordum sonra netten bi bakayim dedim cok kotu seyler yaziyo ben cok korkuyorum bebegime zarar verdim diye hic iyi degilim kac gundur surekli netten bakip duruyorum daha alisveris yapmadim ona bile bakamiyorum dusunmekten doktorum niye uyarmadi diye ona kiziyorum bu konuyla ilgili sizi doktorunuz uyardimi
Canım yeni cihaza gerek yok bende senin o düşündüğün gibi alışveriş yaptım kendimde yüklü kendi tel numaram ile aldım annemin e posta ile üyğ oldum tekrar onun tel numarası ile tekrar aldım eşim öyle baya Bi parça paröa oldu ama indirimden dibine kadar yararlandım
Bir forum sitesinden baktım dün kampanya bitmiş diyorlarBenim olmadı canım. Ya da daha önce oluyordu ancak dün kendi telefonumdan babama aldığım üyelik ile alışveriş yapmayı denedim. İndirim yapmadı. Sonra kardeşimin telinden yapınca oldu.
Konusma sirasinda elektromanyetik durum artiyormus bende diyorum o zaman doktorlarimiz sakin konusma yaomayin diye uyarmazmiydiElinde tutmakla kulagına koymanın arasında bir fark varmı bilmiyorum ama hepımızın elinde telefonlar.
Neden demir kullanmadiniz cok önemli...benim az düşük dye günde ikiye çıkardı doktorum hapiBende hasta olucam sanırım üzerimde kirginlik var. Bide daha hiç demir ilacı içmedim demirim de düşük doktora sormayı unuttum artık 2.5 hafta sonraki kontrolde sorarım
Aynen bende günde iki iciyorum bu kutuyu sonra tekrar 1 e donecegimO kdr bekleme alıp icmeye basla bana kalirsa, çokluğunun bir zararı yok ama azligi sıkıntı. Gerekirse hastaneyi arayip doktoruna baglanip sor. Ben 1 kullaniyorum, kan degerim 1-2 deger dusuk diye 2ye cikardilar, 2nin bir zarari olmaz aksine yararı olur dedi hatta.
Ona bakarsan çağrı merkezi calisanlarinin hiç hamile kalmamasi lazım cnm...boş yere kuruntu etme....Kizlar ben 24 haftalik hamileyim gebeligim8n en basindan beri cok uzun telefon konusmalari yaptim yani gunluk iki saat bazen 3 bunun benim beynime zarari olacagini dusundum karnima uzak diyordum sonra netten bi bakayim dedim cok kotu seyler yaziyo ben cok korkuyorum bebegime zarar verdim diye hic iyi degilim kac gundur surekli netten bakip duruyorum daha alisveris yapmadim ona bile bakamiyorum dusunmekten doktorum niye uyarmadi diye ona kiziyorum bu konuyla ilgili sizi doktorunuz uyardimi
Silver pearl marka canmHangi markaydı acaba
günaydın herkese
Ben de indirimden aldim, xl boy, silver ped, 999ayar, suan 189, ben de 184e almıştım, normalde daha yuksekHangi markaydı acaba
günaydın herkese
Beni cevrem de mahvetti gorumcem onlar cep telefonuyla konusmuyor ama dedi ay korku senaryolari yazdilar bi kizim olacak cok mutluydum sayelerinde sevinemedim bile.Neden demir kullanmadiniz cok önemli...benim az düşük dye günde ikiye çıkardı doktorum hapi
Aynen bende günde iki iciyorum bu kutuyu sonra tekrar 1 e donecegim
Ona bakarsan çağrı merkezi calisanlarinin hiç hamile kalmamasi lazım cnm...boş yere kuruntu etme....
Hic iyi olmadigin psikoloji hali, telefonun verdiği zarardan daha zararli emin olKizlar ben 24 haftalik hamileyim gebeligim8n en basindan beri cok uzun telefon konusmalari yaptim yani gunluk iki saat bazen 3 bunun benim beynime zarari olacagini dusundum karnima uzak diyordum sonra netten bi bakayim dedim cok kotu seyler yaziyo ben cok korkuyorum bebegime zarar verdim diye hic iyi degilim kac gundur surekli netten bakip duruyorum daha alisveris yapmadim ona bile bakamiyorum dusunmekten doktorum niye uyarmadi diye ona kiziyorum bu konuyla ilgili sizi doktorunuz uyardimi
Evet cok sitres ettim kendimi doktoruma kizdim neden bana telefondan uzak dur demedi diye hatta mesaj attim bana telefonun zarar verdigiyle ilgili bi bilgim yok nerden okudun yazdi cevremdekiler de beni cok korkuttuHic iyi olmadigin psikoloji hali, telefonun verdiği zarardan daha zararli emin olbiraz rahat olmalisin
aaa tamam sorayım hemen doktorumaO kdr bekleme alıp icmeye basla bana kalirsa, çokluğunun bir zararı yok ama azligi sıkıntı. Gerekirse hastaneyi arayip doktoruna baglanip sor. Ben 1 kullaniyorum, kan degerim 1-2 deger dusuk diye 2ye cikardilar, 2nin bir zarari olmaz aksine yararı olur dedi hatta.
24. haftaya kadar bulantıları tetiklemesin hemoglobinin iyi dedi en sonki kontrolde de ben sormayı unuttum. Telefonla sorucam artıkNeden demir kullanmadiniz cok önemli...benim az düşük dye günde ikiye çıkardı doktorum hapi
Aynen bende günde iki iciyorum bu kutuyu sonra tekrar 1 e donecegim
Ona bakarsan çağrı merkezi calisanlarinin hiç hamile kalmamasi lazım cnm...boş yere kuruntu etme....
Daha neler yahuEvet cok sitres ettim kendimi doktoruma kizdim neden bana telefondan uzak dur demedi diye hatta mesaj attim bana telefonun zarar verdigiyle ilgili bi bilgim yok nerden okudun yazdi cevremdekiler de beni cok korkuttu
Bebek bir sekilde kendini korur, sendeki demiri ceker ama sen halsiz bitkin olursun, iyi olur sormanaaa tamam sorayım hemen doktoruma
Dogrudur o zaman ben dısarıda degılsem telefonla konusurken hoparlöre alıyorum sende öyle yap istersrn yada kulaklıkKonusma sirasinda elektromanyetik durum artiyormus bende diyorum o zaman doktorlarimiz sakin konusma yaomayin diye uyarmazmiydi
Keske oyle yapsaydim iste bilmiyordum kulagimdan bebege nasil gelecekki diye dusunup rahat rahat takildimDogrudur o zaman ben dısarıda degılsem telefonla konusurken hoparlöre alıyorum sende öyle yap istersrn yada kulaklıkama doktorlar bilsede ugrasmaz sanmıyorum yada bana denk gelen doktorlar öyle
Bişey olmaz içini ferah tut inşallah. Ama neden bu kadar cok konusuyorsun telefondaKeske oyle yapsaydim iste bilmiyordum kulagimdan bebege nasil gelecekki diye dusunup rahat rahat takildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?