2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim olmadı canım. Ya da daha önce oluyordu ancak dün kendi telefonumdan babama aldığım üyelik ile alışveriş yapmayı denedim. İndirim yapmadı. Sonra kardeşimin telinden yapınca oldu.

Aynen öyle kan ilacı acaip iştah açtı bende de herşeyi yiyesim geliyo yaa tok olsam bile

Bende hasta olucam sanırım üzerimde kirginlik var. Bide daha hiç demir ilacı içmedim demirim de düşük doktora sormayı unuttum artık 2.5 hafta sonraki kontrolde sorarım
O kdr bekleme alıp icmeye basla bana kalirsa, çokluğunun bir zararı yok ama azligi sıkıntı. Gerekirse hastaneyi arayip doktoruna baglanip sor. Ben 1 kullaniyorum, kan degerim 1-2 deger dusuk diye 2ye cikardilar, 2nin bir zarari olmaz aksine yararı olur dedi hatta.

Kizlar ben 24 haftalik hamileyim gebeligim8n en basindan beri cok uzun telefon konusmalari yaptim yani gunluk iki saat bazen 3 bunun benim beynime zarari olacagini dusundum karnima uzak diyordum sonra netten bi bakayim dedim cok kotu seyler yaziyo ben cok korkuyorum bebegime zarar verdim diye hic iyi degilim kac gundur surekli netten bakip duruyorum daha alisveris yapmadim ona bile bakamiyorum dusunmekten doktorum niye uyarmadi diye ona kiziyorum bu konuyla ilgili sizi doktorunuz uyardimi

Elinde tutmakla kulagına koymanın arasında bir fark varmı bilmiyorum ama hepımızın elinde telefonlar.

Benim olmadı canım. Ya da daha önce oluyordu ancak dün kendi telefonumdan babama aldığım üyelik ile alışveriş yapmayı denedim. İndirim yapmadı. Sonra kardeşimin telinden yapınca oldu.
Bir forum sitesinden baktım dün kampanya bitmiş diyorlar Ay tenli anne cok iyi yapmıssın ya olmadı diyen cok var diye riske atmamıstım ben. Kampanyayı bayadır yapıyorlar doguma yıne olursa annemlerin telefondan alırım diye düşündüm ama şimdi bir denesem mi dedim

Bende hasta olucam sanırım üzerimde kirginlik var. Bide daha hiç demir ilacı içmedim demirim de düşük doktora sormayı unuttum artık 2.5 hafta sonraki kontrolde sorarım
Neden demir kullanmadiniz cok önemli...benim az düşük dye günde ikiye çıkardı doktorum hapi
Aynen bende günde iki iciyorum bu kutuyu sonra tekrar 1 e donecegim
Ona bakarsan çağrı merkezi calisanlarinin hiç hamile kalmamasi lazım cnm...boş yere kuruntu etme....

Beni cevrem de mahvetti gorumcem onlar cep telefonuyla konusmuyor ama dedi ay korku senaryolari yazdilar bi kizim olacak cok mutluydum sayelerinde sevinemedim bile.

Hic iyi olmadigin psikoloji hali, telefonun verdiği zarardan daha zararli emin ol biraz rahat olmalisin

Hic iyi olmadigin psikoloji hali, telefonun verdiği zarardan daha zararli emin ol biraz rahat olmalisin
Evet cok sitres ettim kendimi doktoruma kizdim neden bana telefondan uzak dur demedi diye hatta mesaj attim bana telefonun zarar verdigiyle ilgili bi bilgim yok nerden okudun yazdi cevremdekiler de beni cok korkuttu

aaa tamam sorayım hemen doktoruma

24. haftaya kadar bulantıları tetiklemesin hemoglobinin iyi dedi en sonki kontrolde de ben sormayı unuttum. Telefonla sorucam artık

Evet cok sitres ettim kendimi doktoruma kizdim neden bana telefondan uzak dur demedi diye hatta mesaj attim bana telefonun zarar verdigiyle ilgili bi bilgim yok nerden okudun yazdi cevremdekiler de beni cok korkuttu
Daha neler yahu bununla ilgili olumsuz sonucu olduguna dair bilimsel bir çalışma yok, ancak telefon sinyallerinin zarari ile ilgili az cok bilginiz vardir zaten. Doktor hangi birini söylesin siz dogru bir tepki vermemissiniz. Gunluk hayat uzerinde zarar verebilecek birsuru durum var, herbirini doktor soyleyemez, biraz mantik yuruterek biraz da akisina birakarak dunyaya getirecegiz çocuklarimizi, aksi takdirde hayat gecmez bu evhamla.
aaa tamam sorayım hemen doktoruma
Bebek bir sekilde kendini korur, sendeki demiri ceker ama sen halsiz bitkin olursun, iyi olur sorman

Konusma sirasinda elektromanyetik durum artiyormus bende diyorum o zaman doktorlarimiz sakin konusma yaomayin diye uyarmazmiydi
Dogrudur o zaman ben dısarıda degılsem telefonla konusurken hoparlöre alıyorum sende öyle yap istersrn yada kulaklık ama doktorlar bilsede ugrasmaz sanmıyorum yada bana denk gelen doktorlar öyle

Dogrudur o zaman ben dısarıda degılsem telefonla konusurken hoparlöre alıyorum sende öyle yap istersrn yada kulaklık ama doktorlar bilsede ugrasmaz sanmıyorum yada bana denk gelen doktorlar öyle
Keske oyle yapsaydim iste bilmiyordum kulagimdan bebege nasil gelecekki diye dusunup rahat rahat takildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…