2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben aralik annelerini okuyordum ben bunu yazdiktan sonra evet benim doktorum uyardi diyenler oldu tabiki hersey de degil ama bu telefon konusunda ilk 3 ay en azindab biraz uzak dur diyebilirdi elektirik cihazlari icinde en zararli olan telefonmus cunku kulaga dayandigi icin ben ne saniyordum bebege gelmez nasilsa diye dusunuyordum cevabiniz icin tesekkur ederim biraz kaygi bozuklugu olan biriyim cevremde de herkes cok korkuttu beni o yuzden bu hale geldim

Bu kanitlanmis bsy değil, bilimsel bir sonuc olmadığı icin de doktor ancak kendi oznel görüşü ile soyler ya da soylemez. Soylememesi onu suclu yapmaz çünkü bu kanıtlanmış bir durum değil. Sadece bilinen ve soylenegelen bir sey. Telefon, televizyon, bilgisayar radyasyon yayar ve radyasyon insan sağlığına zararlıdir. Cok maruz kalmamak gerekir. İnsana zarar veren durum bebeğe de zarar verir. Kola zararlıdır çok seker barindirir. Cips zararlıdır katkı maddesi coktur. Vs.. bunların hepsini tek tek saymak soylemek mumkun degil. Çok karakteristiktir çünkü. Sadece konusurken degil, telefon durdugu ortamda da radyasyon yayar, bilginiz olsun.

Kızlar 27 haftaligim ve aşırı aşırı zorlaniorumsabaha kadar dönmekten uyuyamıyorum,nefes almakta çok fazla güçlük çekiyorum,bel ve sırt agrilarim o kadar çok ki oturunca ya da yatınca zor kalkıyorum.Hic kilo almadım sadece göbeğim var ona rağmen bu durumdayim.Cok çabuk yoruluyorumkaburgamda da darbe gibi bı ağrı var.Benim gibi zorlananlar var mı aramızdailk 5 ay açlıktan,kusmaktan,kilo vermekten perisandim şimdi de ağrılardan,hareket kabiliyetimin azalmasından perişanım.

Kansızlık var mıydı en son ne zaman bakıldı? Kansızlık da böyle yapar şimdiden çok zorlanıyorum ben de halsizliğim fazla,yemek yiyemiyorum nefes darlığı oluyor,biraz kansızlığım vardı ilaç kullanıyorum

Ya sanırım vücut tipinle alakalı normalde de kilo almayan bir yapın var sanıyorum. Kilo almadın ve göbegin vücuduna agır geliyor bir kac kilo alsan belki biraz rahatlarsın tabi onuda tüm vücuttan alman lazım ki agırlıgı kaldırsın vücudun Evlibayann gibi bir fizik canlandı gözümde zayıf be sadece karın şişmiş. He tabi normalde balık etliysen yukarıdaki varsayımlarımda gecersiz diyeceksin ki siz çom mu rahatsınız hayır şuan zaten hastayım onun dısında sırtım belim cok agrıyor. Sıcaklarında etkisiyle gece rahat bir uyku uyuyamıyorum. Yorulmak derken 2 iş yapsam nefes nefese kalıyorum ama sen yapmazsan kim yapacak diyip devam Allah hepımızin yardımcısı olsun. İnşallah ben bu saatten sonra kilo almam sende tam tersi alırsın,

Magnezyum kullanıyor musunuz...krampları ağrılara iyi gelir...benim tek sıkıntım cok tuvalete gitmem ve uyku istegim...çabuk yoruluyor olmak normal 7.aydayiz artık ama genede demiriniz ne durumda

Benimde kimse yok yanımda ama yinede ben o kadar konusamıyorum ya büyük ihtimal cocuktan sonra sende vakit bulamazsın ama
su saatten sonra asla konusmuyorum zaten sinirlerim alt ust oldu bir haftadir Bi tane oglum var 4 yasinda yine de vakit buluyordum nese iyi dusunecem sonucta rontgene girenlr bile oluyo veya sigara icenlerin cocuklari bile saglikli olabiliyo henuz kanitlanmamis bi durummus

Iyonize olmayan radyasyon yayiyormus yani dna yi parcalayacak gucu yok telefondan aldigin radyasyonu gunesten 3 dakikada alabilirmisiz dediginiz gibi kanitlanmis bise yok ama beni oyle bi duruma getirdiler ki sinirlerim cok bozuldu ve keske uyarsaydi dedim.

Magnezyum kullanıyor musunuz...krampları ağrılara iyi gelir...benim tek sıkıntım cok tuvalete gitmem ve uyku istegim...çabuk yoruluyor olmak normal 7.aydayiz artık ama genede demiriniz ne durumda
Doktorum kan sonuçlarıma göre sadece imom ve kan ilacı verdi.Kan ilacına korkumdan baslayamadim.Kusarim diye ödüm kopuoçok çektim kusmaktan.Resmen kabusum oldu.Ben de çok sık tuvalete gidiorum.Uyku isteğim gün içinde çok oluo.Gece sabaha kadar dön dur modundayim.Zayif biriydim,hala zayıfım ama meme boyutum vücuduma göre çok büyük.6 sene önce silikon yaptırmıştım ve baya büyük olmasını istemiştim.İstemez olsaydım nerden bilebilirdim böyle surunecegimi.Nefes almak işkenceye döndü,ağrılar beni çok zorluo.Artik Kasım gelsin ve doğum olsun.Gercekten çok bitik durumdayım.Hala yemek de yiyemiorum.Meyve,bazen de sebzeyle geçio süreç.

Ben ilk cocuk sandım vakit var diye

Öyle olabilir mi acaba kuzum?Evet hala zayıfım ve sadece bir göbek var normalde de kilo almayan biriydim,kilom hep 50 lerdeydi.Dengemi sağlamakta zorlaniorum,vücudumda sanki bi ton yük var ve ben onu taşımaya calisiorum.Cok zorlaniorum Allah hepimizin yardımcısı olsunsağlıkla,zamanında doğsun.Kasim ayı su gibi hızlıca gelsin.

Amin canım saglıkla kavusalım inşallah yukarıda okudum birde silikon var onunda agırlıgı var demişsin agır geliyor demek. Dogum sonrasını düşün inşallah göbeginde kalmaz kilonda fit bir anne Korkutmak olacak ama bundan sonrası daha zorlasacak tabi hepimiz için böyle ne yapalım anne olmak kolay degil Ama sonucu çok çok güzel

Aaa çok üzüldüm. Geçen günlerde baktığımda duruyordu

Tecrübeli kız anneleri size bişey sormak istiyorum.Dizalti çoraplar var.Yas aralığı yenidoğan-2 olarak geçiyor.Sizce bunları yenidoğana giydirebilir miyim?Ne size dan ne de kullanımından emin olamadigim için sizlerden fikir rica ediyorum.Bi iki tane sipariş verdim.Gelince bendeki görselleri atarım size.Simdi direk sitedeki görseli atıyorum.Yardimlarinizi rica ederim

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-19-20-21-02-857_com.android.chrome.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 48
Evet cok sitres ettim kendimi doktoruma kizdim neden bana telefondan uzak dur demedi diye hatta mesaj attim bana telefonun zarar verdigiyle ilgili bi bilgim yok nerden okudun yazdi cevremdekiler de beni cok korkuttu
Şahsi fikrimi yazacağım doktorun niye böyle bir uyarıda bulunsun ki yada hangi birini dusunup uyarsin bilgisayar telefon tablet bunlar artik hep elimizde olan seyler,teknoloji çağındayiz telefonu kulağına tutup kullanmak veya kulaklık ile görüşme yapmak yada hiç yapmamak kişinin kendine kalmış bişey.

Ya
Çok tatlis ama yenidoganin bacak boyu bu kadardır zaten

Siz baskalarina bakmayin ve lütfen olumlu dusunerek psikolojinizi iyi tutun ki çocuğunuz bu durumdan daha kotu etkilenir. Her seyi kafamiza takarsak yedik ayvayi, zararsiz bsy yok resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…