- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.861
Valla aynı bensin ruh eşimYa sanırım vücut tipinle alakalınormalde de kilo almayan bir yapın var sanıyorum. Kilo almadın ve göbegin vücuduna agır geliyor bir kac kilo alsan belki biraz rahatlarsın tabi onuda tüm vücuttan alman lazım ki agırlıgı kaldırsın vücudun Evlibayann gibi bir fizik canlandı gözümde zayıf be sadece karın şişmiş. He tabi normalde balık etliysen yukarıdaki varsayımlarımda gecersiz diyeceksin ki siz çom mu rahatsınız hayır şuan zaten hastayım onun dısında sırtım belim cok agrıyor. Sıcaklarında etkisiyle gece rahat bir uyku uyuyamıyorum. Yorulmak derken 2 iş yapsam nefes nefese kalıyorum ama sen yapmazsan kim yapacak diyip devam Allah hepımızin yardımcısı olsun. İnşallah ben bu saatten sonra kilo almam sende tam tersi alırsın,
Canım heves etmişsin almışsın artık ama hem yenidogan hemde kış bebegi oldugundan pek mantıklı degil. İlk kızımıda ekim sonu dogurdum. Öyle bunları giydireyim elbise giydireyim falan pek mantıklı degilTecrübeli kız anneleri size bişey sormak istiyorum.Dizalti çoraplar var.Yas aralığı yenidoğan-2 olarak geçiyor.Sizce bunları yenidoğana giydirebilir miyim?Ne size dan ne de kullanımından emin olamadigim için psizlerden fikir rica ediyorum.Bi iki tane sipariş verdim.Gelince bendeki görselleri atarım size.Simdi direk sitedeki görseli atıyorum.Yardimlarinizi rica ederim
Sen son zamanlarda aldın o zamanValla aynı bensin ruh eşimtherealsinner yatakta koca göbeğimle dönüyom dönüşlerimde sık sık kordonu dolatcam gibi geliyo çabuk sıkılıp tekrar dönüyom hiç bişi yapasım yok dün balkon camlarını sildim yoruldum bugün bardaklarımı klorakladım duruladım tezgahta serili rafta plastik kokuyo gibi makineden bile kokulu çıkıyo bida bardakları atmıcam elde a vyıkıcam bi gitmedi şu koku hassasiyeti kusma bnmde bitti gibi bakam bayadır yok sağlıklı beslensem şuan 5 kilo alırdım 10 kilo aldım
Bende dolgun göğüs çok severim erkek gibi vücut oluncaDoktorum kan sonuçlarıma göre sadece imom ve kan ilacı verdi.Kan ilacına korkumdan baslayamadim.Kusarim diye ödüm kopuoçok çektim kusmaktan.Resmen kabusum oldu.Ben de çok sık tuvalete gidiorum.Uyku isteğim gün içinde çok oluo.Gece sabaha kadar dön dur modundayim.Zayif biriydim,hala zayıfım ama meme boyutum vücuduma göre çok büyük.6 sene önce silikon yaptırmıştım ve baya büyük olmasını istemiştim.İstemez olsaydım nerden bilebilirdim böyle surunecegimi.Nefes almak işkenceye döndü,ağrılar beni çok zorluo.Artik Kasım gelsin ve doğum olsun.Gercekten çok bitik durumdayım.Hala yemek de yiyemiorum.Meyve,bazen de sebzeyle geçio süreç.
İlk 50den başladım ama dr 1ay sonra başladım 52 ile kayıttayım 54 oldum kusmaktan 50 düştüm sonra hergün kussamda yemeye başladım kilo almayA başladım yine son 2aydır hızlı gidiyom dikkat edemiyom kendim düzgün uğraşmak istemediğimden yemekler makarna bulgur aparTif hazır yicekler sağda solda güzel yemekleri görmemişler gibi yedim sonra göbeğimi sığdıramıyom hiç biyere rahatsızlık veriyo napim dayanamıyom tokluk hissimi kaybettimSen son zamanlarda aldın o zamanilk aylar almıyordun dimi hatta vermişmiydin
Tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizSiz baskalarina bakmayin ve lütfen olumlu dusunerek psikolojinizi iyi tutun ki çocuğunuz bu durumdan daha kotu etkilenir. Her seyi kafamiza takarsak yedik ayvayi, zararsiz bsy yok resmen
simdi bilgisayar telefon kadar zararli degilmis bende o sekilde ne zarari olacak kulagimdan bebegi nasil bulsun gibi dusunuyordum sonra oyle olmadigini okudum ve ilk 3 ay telefondan uzak dur diyen doktorlar oldugunu yazdilar nese Rabbime emanet insallah bisey olmaz bundan sonra daha cok dikkat ederimŞahsi fikrimi yazacağım doktorun niye böyle bir uyarıda bulunsun ki yada hangi birini dusunup uyarsin bilgisayar telefon tablet bunlar artik hep elimizde olan seyler,teknoloji çağındayiz telefonu kulağına tutup kullanmak veya kulaklık ile görüşme yapmak yada hiç yapmamak kişinin kendine kalmış bişey.
Bence sen dogumdan sonra hemen kendiliginden verirsin kilolarıİlk 50den başladım ama dr 1ay sonra başladım 52 ile kayıttayım 54 oldum kusmaktan 50 düştüm sonra hergün kussamda yemeye başladım kilo almayA başladım yine son 2aydır hızlı gidiyom dikkat edemiyom kendim düzgün uğraşmak istemediğimden yemekler makarna bulgur aparTif hazır yicekler sağda solda güzel yemekleri görmemişler gibi yedim sonra göbeğimi sığdıramıyom hiç biyere rahatsızlık veriyo napim dayanamıyom tokluk hissimi kaybettim
İnşallah negatif cıkar ama kokuyu kaybettım dıyorsun.. Varsada zor gunleri atlatmıssındır inşallah. Benimde bugun öksürük basladı bende eşime acaba testi yanlıs yapmıs olabilirler mi diyorum. Devlet hastanesi hergun kac test yapıyolardır ama neden sonradan öksürükte cıktı diyorum. İnşallah sadece burnun tıkalıdır ondan koku alamamıssındır. Yerken içerken tat alıyırmusun?Arkadaşlar iki gündür griptim biliyorsunuz. Bugun iyiydim baya sadece oksurugum var. Biraz önce kolonyanin kokmadigini farkettim. Sonra telaşla dolaba gittim peynir süt ne bulduysam kokladım cildircam hicbirsey kokmuyorsabah test vermem cokda korkuyom o testten.
Korona geçiren Arkadaşlar tedavi süreci nasıl oldu
Selam kizlar,
Alisverisi eylule birakacaktim ama indirimleri gorunce kacirmayayim dedim.
Bebeğe
3 tane hastane çıkışı (biri 10'lu ikisi 5'li)
Emzik
Biberon
Mustela'nin hosgeldin bebek serisi (şampuan,losyon,yağ ve pişik önleyici krem)
Katalanabilir küvet takimi
İki nevresim
Bebek bakım çantası
Sling
Uyku arkadaşı
Sıvı deterjan
Manikür seti
Kendime
1 gecelik
1 pijama
Süt pompası
Gumus kapak
Meme ucu kremi
Aldım büyük eşyalar kaldı bir tek anne yanı bir arkadasimizdan gelecek, bir bebek arabası (travel sistem düşünüyorum maclaren atom olabilir), ana kucağı, 2/3 müslin ve bebek telsizi bir de küvet için file alacağım ilk etapta bunlar acil gibi geldi acil olmayıp sırf şımarıklıktan aldıklarım da var tabi uyku arkadaşı mesela
Hiç hissetmesem doktora gidecem ama günde birkaç defa çok hafif hissediyorum.niye böyle oldu anlamadım.hareketlerin hem şiddeti azaldı hemde sayısı.inşallah normaldir
Arkadaşlar iki gündür griptim biliyorsunuz. Bugun iyiydim baya sadece oksurugum var. Biraz önce kolonyanin kokmadigini farkettim. Sonra telaşla dolaba gittim peynir süt ne bulduysam kokladım cildircam hicbirsey kokmuyorsabah test vermem cokda korkuyom o testten.
Olsun canım güle güle giysin azicik büyüyünce giyerWala aynısını dusundum ben deama dayanamadım aldım
Bişey olmaz canım aynen bundan sonra kulaklık kullanirsin dikkat edersin ister istemez hayatımızın parçası oldu bu telefonlar valla...simdi bilgisayar telefon kadar zararli degilmis bende o sekilde ne zarari olacak kulagimdan bebegi nasil bulsun gibi dusunuyordum sonra oyle olmadigini okudum ve ilk 3 ay telefondan uzak dur diyen doktorlar oldugunu yazdilar nese Rabbime emanet insallah bisey olmaz bundan sonra daha cok dikkat ederim
Selam bazen bana da öyle oluyor sanki nöbet geçiriyor gibi, normaldir herhalde diye düşünüyorum sormadim da doktoraGunaydin kizlar.kusura bakmayin bâya oldu takip edemedim isten gucden.nasil gidiyor?birsey beni rahatsiz etti,aranizda boyle olan var mi?yaklasik 1 ay oluyor fark edeli,onleri takmadim ama simdi endiselendim.bebek sanki titriyor gibi oluyor icimde.sara hastalari titriyorya,oyle.aranizda bu durumu yasayan var mi?normal mi?yoksa cocukda sıkınti oldugunun belirtisimi?napmam lazim?yardimci olur iseniz sevinirim
Günaydın canım.Bana da arada oluo o titremelerGunaydin kizlar.kusura bakmayin bâya oldu takip edemedim isten gucden.nasil gidiyor?birsey beni rahatsiz etti,aranizda boyle olan var mi?yaklasik 1 ay oluyor fark edeli,onleri takmadim ama simdi endiselendim.bebek sanki titriyor gibi oluyor icimde.sara hastalari titriyorya,oyle.aranizda bu durumu yasayan var mi?normal mi?yoksa cocukda sıkınti oldugunun belirtisimi?napmam lazim?yardimci olur iseniz sevinirim
Şifa olsun canım, insallah sorunsuz gecerDün korka korka korona aşımı oldum inşallah süreç iyi geçer
Çok çok geçmiş olsun, aşı yaptırmışmıydınız? Bol bol ılık su içtiğini yazmıştı bir arkadaş.Arkadaşlar iki gündür griptim biliyorsunuz. Bugun iyiydim baya sadece oksurugum var. Biraz önce kolonyanin kokmadigini farkettim. Sonra telaşla dolaba gittim peynir süt ne bulduysam kokladım cildircam hicbirsey kokmuyorsabah test vermem cokda korkuyom o testten.
Ben iki dozu da yaptırdım. Yapılması gereken önemli bir aşı tetanoz aşısı, bence tekrar düşünün. İlk doz biraz ağrılı olabiliyor, ben 4 gün boyunca kolumu kullanamadım. İkinci dozda hiçbir şekilde ağrım olmadı.Günaydın kızlar.Tetanoz aşısı olmayan var mı aramızda?Ben olmadım.Olmak da istemiorum.27.haftamdayim doktorum korkma ol dio.Yurtdisindaydim orda olucaktim aslında ama oradaki prosedurde gebelere böyle bı asi yokmuş olamadım dolayısıyla.Buraya gelince de kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?