2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Valla aynı bensin ruh eşim therealsinner yatakta koca göbeğimle dönüyom dönüşlerimde sık sık kordonu dolatcam gibi geliyo çabuk sıkılıp tekrar dönüyom hiç bişi yapasım yok dün balkon camlarını sildim yoruldum bugün bardaklarımı klorakladım duruladım tezgahta serili rafta plastik kokuyo gibi makineden bile kokulu çıkıyo bida bardakları atmıcam elde yıkıcam bi gitmedi şu koku hassasiyeti kusma bnmde bitti gibi bakam bayadır yok sağlıklı beslensem şuan 5 kilo alırdım 10 kilo aldım

Canım heves etmişsin almışsın artık ama hem yenidogan hemde kış bebegi oldugundan pek mantıklı degil. İlk kızımıda ekim sonu dogurdum. Öyle bunları giydireyim elbise giydireyim falan pek mantıklı degil giydirir fotograf cekersin en fazla. Mesela bir tanesini 1.ayında bir tanesini 2.ayında giydirir cekersin hatıra olur onun dısında yazık zaten kucucuk bebek süse püse bile ihtiyacı yok onların rahat olsunlar bahara, yaza süsler annesi onu

Sen son zamanlarda aldın o zaman ilk aylar almıyordun dimi hatta vermişmiydin

Bende dolgun göğüs çok severim erkek gibi vücut olunca tabi silikon düşünemem korkarım emzirebilcen mi ki öyle şimdi çok ideal boyutta ne çok büyük ne minik herkes kilo almamışın diyo tartı 60 gösteriyo göt göbek fırladı yüzüm niye kilo almıyo ki

Sen son zamanlarda aldın o zaman ilk aylar almıyordun dimi hatta vermişmiydin
İlk 50den başladım ama dr 1ay sonra başladım 52 ile kayıttayım 54 oldum kusmaktan 50 düştüm sonra hergün kussamda yemeye başladım kilo almayA başladım yine son 2aydır hızlı gidiyom dikkat edemiyom kendim düzgün uğraşmak istemediğimden yemekler makarna bulgur aparTif hazır yicekler sağda solda güzel yemekleri görmemişler gibi yedim sonra göbeğimi sığdıramıyom hiç biyere rahatsızlık veriyo napim dayanamıyom tokluk hissimi kaybettim

Arkadaşlar iki gündür griptim biliyorsunuz. Bugun iyiydim baya sadece oksurugum var. Biraz önce kolonyanin kokmadigini farkettim. Sonra telaşla dolaba gittim peynir süt ne bulduysam kokladım cildircam hicbirsey kokmuyor sabah test vermem cokda korkuyom o testten.
Korona geçiren Arkadaşlar tedavi süreci nasıl oldu

simdi bilgisayar telefon kadar zararli degilmis bende o sekilde ne zarari olacak kulagimdan bebegi nasil bulsun gibi dusunuyordum sonra oyle olmadigini okudum ve ilk 3 ay telefondan uzak dur diyen doktorlar oldugunu yazdilar nese Rabbime emanet insallah bisey olmaz bundan sonra daha cok dikkat ederim

Bence sen dogumdan sonra hemen kendiliginden verirsin kiloları normalde kilo almaya cok yatkın olmayanlar hızla zayıflıyorlar ama yinr cok degılsın ben seni gectim gelsin diyetler

İnşallah negatif cıkar ama kokuyu kaybettım dıyorsun.. Varsada zor gunleri atlatmıssındır inşallah. Benimde bugun öksürük basladı bende eşime acaba testi yanlıs yapmıs olabilirler mi diyorum. Devlet hastanesi hergun kac test yapıyolardır ama neden sonradan öksürükte cıktı diyorum. İnşallah sadece burnun tıkalıdır ondan koku alamamıssındır. Yerken içerken tat alıyırmusun?

Heppppiciiğiniiii sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Hiç hissetmesem doktora gidecem ama günde birkaç defa çok hafif hissediyorum.niye böyle oldu anlamadım.hareketlerin hem şiddeti azaldı hemde sayısı.inşallah normaldir

Aaay resmen son 3 günümü anlatmışsın

Ooooy inşallah negatif çıkar

Bişey olmaz canım aynen bundan sonra kulaklık kullanirsin dikkat edersin ister istemez hayatımızın parçası oldu bu telefonlar valla...

Gunaydin kizlar.kusura bakmayin bâya oldu takip edemedim isten gucden.nasil gidiyor?birsey beni rahatsiz etti,aranizda boyle olan var mi?yaklasik 1 ay oluyor fark edeli,onleri takmadim ama simdi endiselendim.bebek sanki titriyor gibi oluyor icimde.sara hastalari titriyorya,oyle.aranizda bu durumu yasayan var mi?normal mi?yoksa cocukda sıkınti oldugunun belirtisimi?napmam lazim?yardimci olur iseniz sevinirim

Selam bazen bana da öyle oluyor sanki nöbet geçiriyor gibi, normaldir herhalde diye düşünüyorum sormadim da doktora

Günaydın canım.Bana da arada oluo o titremeler

Günaydın kızlar.Tetanoz aşısı olmayan var mı aramızda?Ben olmadım.Olmak da istemiorum.27.haftamdayim doktorum korkma ol dio.Yurtdisindaydim orda olucaktim aslında ama oradaki prosedurde gebelere böyle bı asi yokmuş olamadım dolayısıyla.Buraya gelince de kafam karıştı.

Çok çok geçmiş olsun, aşı yaptırmışmıydınız? Bol bol ılık su içtiğini yazmıştı bir arkadaş.
Ben de bugün rüyamda fena halde grip olduğumu gördüm Hayırlara gelsin…

Ben iki dozu da yaptırdım. Yapılması gereken önemli bir aşı tetanoz aşısı, bence tekrar düşünün. İlk doz biraz ağrılı olabiliyor, ben 4 gün boyunca kolumu kullanamadım. İkinci dozda hiçbir şekilde ağrım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…