2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok geçmiş olsun. Umarım negatif çıkar

ben olmadım,olmagıda dusunmuyorum,asırı alerjık bırıyım -benden olan benden beter olur-dusuncesıyle bebeyın nasıl tepkı vereceyını bılm edıyımden yaptırmadım

Çok geçmiş olsun , umarım negatiftir ya da basit şekilde atlatacağınız şekilde geçer

Tat aliyorum ama koku sıfır....hani burnum tıkalı olsa az koku alsam anlayacağım hiç almiyorum. Oglen teste gidecegim
Hickiriyor normaldir
Çok çok geçmiş olsun, aşı yaptırmışmıydınız? Bol bol ılık su içtiğini yazmıştı bir arkadaş.
Ben de bugün rüyamda fena halde grip olduğumu gördüm Hayırlara gelsin…
Asi yaptirmadim doğumdan sonra inşallah....
Umarım bebegim sağlıklıdır tedirgin oldum cok. Oglen test verecegim

Başka
Şifa olsun bebişe de sana daBen de pazartesi yaptırdım , hafif kol ağrısı oldu, iki gün sonra da doktora göründüm bebiş için iyiydi 2. Doz da kolay geçer umarım
İnşallah dokununca hafif bi ağrı var ama bakam ağrı olurmu bilmem ağrıyla atlatalım yeter kiminde ateş ishal halsizlik fln oluyomuş inş yaşamayız hepimiz güzel atlatalım şu süreci

Beşik hoş büyük duruyo ama sallanmıyo galiba alınabilir mi

Eklentiler

• images.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 79
Beşik hoş büyük duruyo ama sallanmıyo galiba alınabilir mi
Grubumuzun en süslü annesi
Pek degil hiç kullanışlı gözükmüyor. Zevk meselesi tabi ama hediye gelse bunu mu almıslar diye üzülürdüm ama burası ayrı tabi biri begenmez biri cok begenır her üründe böyle ama bu sanki sünnet yatagı gibi belkide alanda o amacla aldı. kmnsd haklı yanları bildigin boş cam falan var biz göremiyoruz desek o ayrı tehlike

Aynen ya biraz şıkırtılı güzel gösterişli olsun ama kullanışlıda olsun istiyom Doğru diyonuz baş ve ayak ucu baya boş gibi

Geçmiş olsun canım tez vakitte kavuşmak dileğiyle hele iki haftadır su da içsem boğazımda duruyor o derece kötü midem ve boğazım

bende cok kustum 5 ay KAN ILACI Moltofer TABLET AL ben cok denedım bu seker gıbı emılıyor hıc korkma dırek bununla basla

Aynen ya biraz şıkırtılı güzel gösterişli olsun ama kullanışlıda olsun istiyom Doğru diyonuz baş ve ayak ucu baya boş gibi
Boş olan yanlar bir kerelik gösterişi bosver 2.plana at kullanısa bak rahat olsun kullanıslı olsun sepet beşikler mesela gösterişli ama hem cok yer kaplıyor hemde 2.cocuguda düşünürsen saklaması sıkıntı diye biliyorum. Ama yok buna kullanayım digerine saklamam diyorsan ona bak. Bende senin tam tersinim hersey olabildigine sade olsun istiyorum Bakınca böyle gözüm yorulmayacak Kızıma bir tane dümdüz buyuk beyaz beşik almıstım birde yanıma uygun fiyatlı diye kucuk kırmızı bir sürü kumaslı bir beşik. O kırmızı beşik gözümü yoruyordu ama inşallah birşey olmamıstır kendısıne tekrar temızleyıp kullanıcam inşallah kırmızı falan napalım

Ben de grip olmuştum 2 hafta önce 3 gün koku tat gitmişti sonra geldi test te yaptırmadım burnum tıkalıydı tıkalı olunca çok acıyo 2 kez yaptırdım daha önceki şüphelerimde negatif çıkmıştılar o yüzden bu sefer hiç gitmedim hastaneye çabuk ta atlattım zaten öksürük te balgam vardır ondandır bendeki öyleydi umarım negatif çıkar test sonucun

Ben yayıntıyı eşya fazlalığını sevmiyorum montesoriye geçene kadar katlanan beşikte çok güzel heryere gezdircem bişide istiyom ne zor şeymiş zaten kış uzun sürüyor nisan mayıs hava serin bi yere gidilmez belki yasak olur sallanan bişi olsa daha iyi sonra satarım letgoda tutmam 2.ye Allah kerim

Koku gitmişse zaten korona ama belli bi süre sonra negatife dönüyor o süreyi bilmiyorum bnm 2 ay gelmedi koku çok zordu sonra kötü koku kaldı yeni yeni düzeliyorum daha çoğu kokular kendi kokusu değil bende Allah kurtarsın herkesi anlamadan atlattım ama koku durumu psikoloji imi yıprattı

Hanımlar size birsey danışmak istiyorum öncelikle ilk gebeliği ve tedavi ile klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yani erken yada geç döllenme gibi durumum yoktu zaten herşey belli bebeğimde sürekli haftasıyla günüyle uyumlu çıkardı bu zamana kadar hep böyle oldu ama dün kontrolüm vardı bir hafta önde olduğunu 26 haftalık olması gerekirken 27+1 dedi biraz iri bebek olabilir kilosu 1 olmuş dedi şeker yüklemesi testi yapalım sonucu iyiyse sorun olmaz diye topladı geri lafını ama ben şeker yüklemesi yaptıramadım aç karnına kan verince baygınlık gibi birsey geçiriyorum çok zorlanıyorum şekerli suyu içip 1 saat sonra bidaha 1 saat sonra kan vermek tekrar beni mahfeder. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben bu testi vermedim bebeğimde ilk defa önde çıktı iri falan kafamı karıştırdı doktor böyle birsey yaşayanınız oldu mu yada ne yapmam lazım

Amin hastalık çok zor kimseye vermesin hafif atlatsın yakalanan herkes inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…