- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.881
Çok geçmiş olsun. Umarım negatif çıkarArkadaşlar iki gündür griptim biliyorsunuz. Bugun iyiydim baya sadece oksurugum var. Biraz önce kolonyanin kokmadigini farkettim. Sonra telaşla dolaba gittim peynir süt ne bulduysam kokladım cildircam hicbirsey kokmuyorsabah test vermem cokda korkuyom o testten.
Korona geçiren Arkadaşlar tedavi süreci nasıl oldu
ben olmadım,olmagıda dusunmuyorum,asırı alerjık bırıyım -benden olan benden beter olur-dusuncesıyle bebeyın nasıl tepkı vereceyını bılm edıyımden yaptırmadımGünaydın kızlar.Tetanoz aşısı olmayan var mı aramızda?Ben olmadım.Olmak da istemiorum.27.haftamdayim doktorum korkma ol dio.Yurtdisindaydim orda olucaktim aslında ama oradaki prosedurde gebelere böyle bı asi yokmuş olamadım dolayısıyla.Buraya gelince de kafam karıştı.
Çok geçmiş olsun , umarım negatiftir ya da basit şekilde atlatacağınız şekilde geçerArkadaşlar iki gündür griptim biliyorsunuz. Bugun iyiydim baya sadece oksurugum var. Biraz önce kolonyanin kokmadigini farkettim. Sonra telaşla dolaba gittim peynir süt ne bulduysam kokladım cildircam hicbirsey kokmuyorsabah test vermem cokda korkuyom o testten.
Şifa olsun bebişe de sana daDün korka korka korona aşımı oldum inşallah süreç iyi geçer
Tat aliyorum ama koku sıfır....hani burnum tıkalı olsa az koku alsam anlayacağım hiç almiyorum. Oglen teste gidecegimBence sen dogumdan sonra hemen kendiliginden verirsin kilolarınormalde kilo almaya cok yatkın olmayanlar hızla zayıflıyorlar ama yinr cok degılsın ben seni gectim gelsin diyetler
İnşallah negatif cıkar ama kokuyu kaybettım dıyorsun.. Varsada zor gunleri atlatmıssındır inşallah. Benimde bugun öksürük basladı bende eşime acaba testi yanlıs yapmıs olabilirler mi diyorum. Devlet hastanesi hergun kac test yapıyolardır ama neden sonradan öksürükte cıktı diyorum. İnşallah sadece burnun tıkalıdır ondan koku alamamıssındır. Yerken içerken tat alıyırmusun?
Hickiriyor normaldirGunaydin kizlar.kusura bakmayin bâya oldu takip edemedim isten gucden.nasil gidiyor?birsey beni rahatsiz etti,aranizda boyle olan var mi?yaklasik 1 ay oluyor fark edeli,onleri takmadim ama simdi endiselendim.bebek sanki titriyor gibi oluyor icimde.sara hastalari titriyorya,oyle.aranizda bu durumu yasayan var mi?normal mi?yoksa cocukda sıkınti oldugunun belirtisimi?napmam lazim?yardimci olur iseniz sevinirim
Asi yaptirmadim doğumdan sonra inşallah....Çok çok geçmiş olsun, aşı yaptırmışmıydınız? Bol bol ılık su içtiğini yazmıştı bir arkadaş.
Ben de bugün rüyamda fena halde grip olduğumu gördümHayırlara gelsin…
İnşallah dokununca hafif bi ağrı var ama bakam ağrı olurmu bilmem ağrıyla atlatalım yeter kiminde ateş ishal halsizlik fln oluyomuş inş yaşamayız hepimiz güzel atlatalım şu süreciŞifa olsun bebişe de sana daBen de pazartesi yaptırdım , hafif kol ağrısı oldu, iki gün sonra da doktora göründüm bebiş için iyiydi 2. Doz da kolay geçer umarım
Ben ce kullanışsız tatlım bebek o yanlardan düşebilirBeşik hoş büyük duruyo ama sallanmıyo galiba alınabilir mi
Grubumuzun en süslü annesiBeşik hoş büyük duruyo ama sallanmıyo galiba alınabilir mi
Aynen ya biraz şıkırtılı güzel gösterişli olsun ama kullanışlıda olsun istiyomGrubumuzun en süslü annesi
Pek degil hiç kullanışlı gözükmüyor. Zevk meselesi tabi ama hediye gelse bunu mu almıslar diye üzülürdümama burası ayrı tabi biri begenmez biri cok begenır her üründe böyle ama bu sanki sünnet yatagı gibi belkide alanda o amacla aldı. kmnsd haklı yanları bildigin boş cam falan var biz göremiyoruz desek o ayrı tehlike
Geçmiş olsun canım tez vakitte kavuşmak dileğiyleBen ben bir an önce doğsun istiyorum herşey zorlaşmaya başladı nefes almak yürümek arabadan inmek eğilip bişi almak çok zor oldu. Kasılmalar artık çok normal yavaş yavaş vücudu hazırlayacak doğuma yeterki düzenli gelen şiddeti artan bir kasılma olmasın
bende cok kustum 5 ay KAN ILACI Moltofer TABLET AL ben cok denedım bu seker gıbı emılıyor hıc korkma dırek bununla baslaDoktorum kan sonuçlarıma göre sadece imom ve kan ilacı verdi.Kan ilacına korkumdan baslayamadim.Kusarim diye ödüm kopuoçok çektim kusmaktan.Resmen kabusum oldu.Ben de çok sık tuvalete gidiorum.Uyku isteğim gün içinde çok oluo.Gece sabaha kadar dön dur modundayim.Zayif biriydim,hala zayıfım ama meme boyutum vücuduma göre çok büyük.6 sene önce silikon yaptırmıştım ve baya büyük olmasını istemiştim.İstemez olsaydım nerden bilebilirdim böyle surunecegimi.Nefes almak işkenceye döndü,ağrılar beni çok zorluo.Artik Kasım gelsin ve doğum olsun.Gercekten çok bitik durumdayım.Hala yemek de yiyemiorum.Meyve,bazen de sebzeyle geçio süreç.
Boş olan yanlarAynen ya biraz şıkırtılı güzel gösterişli olsun ama kullanışlıda olsun istiyomDoğru diyonuz baş ve ayak ucu baya boş gibi
Ben de grip olmuştum 2 hafta önce 3 gün koku tat gitmişti sonra geldi test te yaptırmadım burnum tıkalıydı tıkalı olunca çok acıyo 2 kez yaptırdım daha önceki şüphelerimde negatif çıkmıştılar o yüzden bu sefer hiç gitmedim hastaneye çabuk ta atlattım zaten öksürük te balgam vardır ondandır bendeki öyleydi umarım negatif çıkar test sonucunArkadaşlar iki gündür griptim biliyorsunuz. Bugun iyiydim baya sadece oksurugum var. Biraz önce kolonyanin kokmadigini farkettim. Sonra telaşla dolaba gittim peynir süt ne bulduysam kokladım cildircam hicbirsey kokmuyorsabah test vermem cokda korkuyom o testten.
Ben yayıntıyı eşya fazlalığını sevmiyorum montesoriye geçene kadar katlanan beşikte çok güzel heryere gezdircem bişide istiyom ne zor şeymiş zaten kış uzun sürüyor nisan mayıs hava serin bi yere gidilmez belki yasak olur sallanan bişi olsa daha iyi sonra satarım letgoda tutmam 2.ye Allah kerimBoş olan yanlarbir kerelik gösterişi bosver 2.plana at kullanısa bak rahat olsun kullanıslı olsun sepet beşikler mesela gösterişli ama hem cok yer kaplıyor hemde 2.cocuguda düşünürsen saklaması sıkıntı diye biliyorum. Ama yok buna kullanayım digerine saklamam diyorsan ona bak. Bende senin tam tersinim hersey olabildigine sade olsun istiyorum Bakınca böyle gözüm yorulmayacak Kızıma bir tane dümdüz buyuk beyaz beşik almıstım birde yanıma uygun fiyatlı diye kucuk kırmızı bir sürü kumaslı bir beşik. O kırmızı beşik gözümü yoruyordu ama inşallah birşey olmamıstır kendısıne tekrar temızleyıp kullanıcam inşallah kırmızı falan napalım
Koku gitmişse zaten korona ama belli bi süre sonra negatife dönüyor o süreyi bilmiyorum bnm 2 ay gelmedi koku çok zordu sonra kötü koku kaldı yeni yeni düzeliyorum daha çoğu kokular kendi kokusu değil bendeBen de grip olmuştum 2 hafta önce 3 gün koku tat gitmişti sonra geldi test te yaptırmadım burnum tıkalıydı tıkalı olunca çok acıyo 2 kez yaptırdım daha önceki şüphelerimde negatif çıkmıştılar o yüzden bu sefer hiç gitmedim hastaneye çabuk ta atlattım zaten öksürük te balgam vardır ondandır bendeki öyleydi umarım negatif çıkar test sonucun
Amin hastalık çok zor kimseye vermesin hafif atlatsın yakalanan herkes inşallahKoku gitmişse zaten korona ama belli bi süre sonra negatife dönüyor o süreyi bilmiyorum bnm 2 ay gelmedi koku çok zordu sonra kötü koku kaldı yeni yeni düzeliyorum daha çoğu kokular kendi kokusu değil bendeAllah kurtarsın herkesi anlamadan atlattım ama koku durumu psikoloji imi yıprattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?