- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.921
Merhaba benimki yan duruyo heralde doktor döndü veya dönmedi diye birşey söylemedi ama sağ tarafimdan kafasına bakıyodu sol tarafimdan da ayaklarına ama başı bir tık daha aşağıda heralde ayaklarından çünkü yukarıda hissetmiyorumMerhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba
Peki yaptırnayınca noluyo o şekerli su dengeliyomu nasıl bişey ki bu çıkınca mecbur yaptırırım vardır bi bildikleriBende de aynı risk vardı. Bebek iriydi doktor şeker olabilir deyince şeker yüklemesi yaptırdım ve şekerim çıkmayınca içim rahatladı. Şeker yüklemesinden sonra bende baygınlık geçirdim ama bebeğin şağlığı için herşeye değer. Yükleme yaptırmazsanız şekeriniz varmış gibi bir diyet uygulamanız ve beslenmeniz lazım ki bu bayaa zor oluyor. Burada şekeri çıkan bir sürü anne yazıyor. Ben olsam bebeğimin sağlığını riske atmaz testi taptırırdım ki yaptırdım zaten
Sallanmayan alma gerekiyor çünkü...birde çok kullanissiz gercektenBeşik hoş büyük duruyo ama sallanmıyo galiba alınabilir mi
Benim burnum tıkalı değil ama sifir koku olunca mecbur test yaptırdım sonuç bekliyorumBen de grip olmuştum 2 hafta önce 3 gün koku tat gitmişti sonra geldi test te yaptırmadım burnum tıkalıydı tıkalı olunca çok acıyo 2 kez yaptırdım daha önceki şüphelerimde negatif çıkmıştılar o yüzden bu sefer hiç gitmedim hastaneye çabuk ta atlattım zaten öksürük te balgam vardır ondandır bendeki öyleydi umarım negatif çıkar test sonucun
Peki ilac veriyorlar mı korona geçiren hamilelere...nasıl ilerledi surecinizKoku gitmişse zaten korona ama belli bi süre sonra negatife dönüyor o süreyi bilmiyorum bnm 2 ay gelmedi koku çok zordu sonra kötü koku kaldı yeni yeni düzeliyorum daha çoğu kokular kendi kokusu değil bendeAllah kurtarsın herkesi anlamadan atlattım ama koku durumu psikoloji imi yıprattı
Hicbirsey olmaz merak etmeyinHanımlar size birsey danışmak istiyorum öncelikle ilk gebeliği ve tedavi ile klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yani erken yada geç döllenme gibi durumum yoktu zaten herşey belli bebeğimde sürekli haftasıyla günüyle uyumlu çıkardı bu zamana kadar hep böyle oldu ama dün kontrolüm vardı bir hafta önde olduğunu 26 haftalık olması gerekirken 27+1 dedi biraz iri bebek olabilir kilosu 1 olmuş dedi şeker yüklemesi testi yapalım sonucu iyiyse sorun olmaz diye topladı geri lafını ama ben şeker yüklemesi yaptıramadım aç karnına kan verince baygınlık gibi birsey geçiriyorum çok zorlanıyorum şekerli suyu içip 1 saat sonra bidaha 1 saat sonra kan vermek tekrar beni mahfeder. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben bu testi vermedim bebeğimde ilk defa önde çıktı iri falan kafamı karıştırdı doktor böyle birsey yaşayanınız oldu mu yada ne yapmam lazım
Teşekkür ederim gerçekten kolaymış test. Sonuç bekliyorum dua edin kizlarTest o kadar kolay ki hiç korkmayın saniyelik bisi kaç defa verdim farklı hastaneler de burnunuz gıdıklanıyor gibi oluyor sadece. Çok geçmiş olsun hamileyken hasta olmak çok zor
Kızıma hamileliğimde midemden şikayetim olmamıştı ama bu bebekte akşama doğru yanıyor resmen mideme alev atmışlar gibi boğazıma kadar oluyor bide
Devlette mi yaptırdın özelde mi ne zaman cıkar dedilerSallanmayan alma gerekiyor çünkü...birde çok kullanissiz gercekten
Benim burnum tıkalı değil ama sifir koku olunca mecbur test yaptırdım sonuç bekliyorum
Peki ilac veriyorlar mı korona geçiren hamilelere...nasıl ilerledi sureciniz
Hicbirsey olmaz merak etmeyin
Teşekkür ederim gerçekten kolaymış test. Sonuç bekliyorum dua edin kizlar
İrkilme olarak biliyorum ben bebeğin anne karnında edindiği reflekslerden biri tamamen normalGunaydin kizlar.kusura bakmayin bâya oldu takip edemedim isten gucden.nasil gidiyor?birsey beni rahatsiz etti,aranizda boyle olan var mi?yaklasik 1 ay oluyor fark edeli,onleri takmadim ama simdi endiselendim.bebek sanki titriyor gibi oluyor icimde.sara hastalari titriyorya,oyle.aranizda bu durumu yasayan var mi?normal mi?yoksa cocukda sıkınti oldugunun belirtisimi?napmam lazim?yardimci olur iseniz sevinirim
3.bebeğim 2.5-3 hafta ilerideydi iri bebek doğdu şekerim de yoktu genetik dedi dr ana iri baba iriHanımlar size birsey danışmak istiyorum öncelikle ilk gebeliği ve tedavi ile klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yani erken yada geç döllenme gibi durumum yoktu zaten herşey belli bebeğimde sürekli haftasıyla günüyle uyumlu çıkardı bu zamana kadar hep böyle oldu ama dün kontrolüm vardı bir hafta önde olduğunu 26 haftalık olması gerekirken 27+1 dedi biraz iri bebek olabilir kilosu 1 olmuş dedi şeker yüklemesi testi yapalım sonucu iyiyse sorun olmaz diye topladı geri lafını ama ben şeker yüklemesi yaptıramadım aç karnına kan verince baygınlık gibi birsey geçiriyorum çok zorlanıyorum şekerli suyu içip 1 saat sonra bidaha 1 saat sonra kan vermek tekrar beni mahfeder. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben bu testi vermedim bebeğimde ilk defa önde çıktı iri falan kafamı karıştırdı doktor böyle birsey yaşayanınız oldu mu yada ne yapmam lazım
Ben 4-5gun önce kontrole gittiğimde dönmüştü zaten döndüğünü de hissetmiştim tekmelerdenMerhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba
Selam kızlar, kontrolden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. 39 cm boyumuz, kilomuz da 1280 grammış
Tetanozu genelde doğumda önlem amacıyla yapıyorlarmış. Hastanenin steril ortamında bir şey olmaz sanmam. Doktoruma da güveniyorum açıkçası. Ama sen bi sor doktoruna istersen yine de canım.Tek doz koruma saglamiomus kuzum.En az ikinci doz sartmis korumanın başlaması için.Ben de olmadım ama korkuyorum olsam mi yoksa diye.
Ben de guveniorum kuzum doktoruma.Acibademe gidiorum pırıl piril on yıldız bı hastane.Ama ben aşırı pinpirikli biriyimTetanozu genelde doğumda önlem amacıyla yapıyorlarmış. Hastanenin steril ortamında bir şey olmaz sanmam. Doktoruma da güveniyorum açıkçası. Ama sen bi sor doktoruna istersen yine de canım.
Maşallah maşallahSelam kızlar, kontrolden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. 39 cm boyumuz, kilomuz da 1280 grammış
Ben de guveniorum kuzum doktoruma.Acibademe gidiorum pırıl piril on yıldız bı hastane.Ama ben aşırı pinpirikli biriyim
Atakent AcibademHangi Acıbadem’e gidiyorsun?
Ben aralık ayında oldum hamile değildim ama kullanma sakın o ilaçları çok ağır keşke içmeseydim intihar gibi 8 8 onları içince halsizlik yaptıSallanmayan alma gerekiyor çünkü...birde çok kullanissiz gercekten
Benim burnum tıkalı değil ama sifir koku olunca mecbur test yaptırdım sonuç bekliyorum
Peki ilac veriyorlar mı korona geçiren hamilelere...nasıl ilerledi sureciniz
Hicbirsey olmaz merak etmeyin
Teşekkür ederim gerçekten kolaymış test. Sonuç bekliyorum dua edin kizlar
Atakent Acibadem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?