2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba
Merhaba benimki yan duruyo heralde doktor döndü veya dönmedi diye birşey söylemedi ama sağ tarafimdan kafasına bakıyodu sol tarafimdan da ayaklarına ama başı bir tık daha aşağıda heralde ayaklarından çünkü yukarıda hissetmiyorum

Peki yaptırnayınca noluyo o şekerli su dengeliyomu nasıl bişey ki bu çıkınca mecbur yaptırırım vardır bi bildikleri

Beşik hoş büyük duruyo ama sallanmıyo galiba alınabilir mi
Sallanmayan alma gerekiyor çünkü...birde çok kullanissiz gercekten
Benim burnum tıkalı değil ama sifir koku olunca mecbur test yaptırdım sonuç bekliyorum
Peki ilac veriyorlar mı korona geçiren hamilelere...nasıl ilerledi sureciniz
Hicbirsey olmaz merak etmeyin
Teşekkür ederim gerçekten kolaymış test. Sonuç bekliyorum dua edin kizlar

Devlette mi yaptırdın özelde mi ne zaman cıkar dediler

İrkilme olarak biliyorum ben bebeğin anne karnında edindiği reflekslerden biri tamamen normal

3.bebeğim 2.5-3 hafta ilerideydi iri bebek doğdu şekerim de yoktu genetik dedi dr ana iri baba iri korkma suyun fazla deilse şeker yoktur. 4130gr doğurdum

Tek doz koruma saglamiomus kuzum.En az ikinci doz sartmis korumanın başlaması için.Ben de olmadım ama korkuyorum olsam mi yoksa diye.
Tetanozu genelde doğumda önlem amacıyla yapıyorlarmış. Hastanenin steril ortamında bir şey olmaz sanmam. Doktoruma da güveniyorum açıkçası. Ama sen bi sor doktoruna istersen yine de canım.

Tetanozu genelde doğumda önlem amacıyla yapıyorlarmış. Hastanenin steril ortamında bir şey olmaz sanmam. Doktoruma da güveniyorum açıkçası. Ama sen bi sor doktoruna istersen yine de canım.
Ben de guveniorum kuzum doktoruma.Acibademe gidiorum pırıl piril on yıldız bı hastane.Ama ben aşırı pinpirikli biriyim

Merhabalar hanımlar, umarım herkes iyidir. 28+4 de 1. doz biontech aşı oldum 2 gün kolum ağrıdı geçti. Çok şükür herşey yolunda. Bu arada isimlere karar verildimi ben çok kararsızımm

Kızlar bu mustela şampuan kokusu ne böyle çok kötü burnumuz hep alışmış dalin in miss kokusuna tuhaf geldi bu bana
Bu arada bende isim karar veremedim henüz

Ben aralık ayında oldum hamile değildim ama kullanma sakın o ilaçları çok ağır keşke içmeseydim intihar gibi 8 8 onları içince halsizlik yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…