2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Devlette mi yaptırdın özelde mi ne zaman cıkar dediler

Sibelim84 canım ben filyasyondan biliyorum. Konuştuğum bir hasta hamileydi, ilaç verilmedi dedi.

Maşallah maşallah

Sibelim84 çıktı mı sonucun canım

Ben aralık ayında oldum hamile değildim ama kullanma sakın o ilaçları çok ağır keşke içmeseydim intihar gibi 8 8 onları içince halsizlik yaptı
Devlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Ama şu var izolasyon da olmasam acile gider iğne yaptırırdım hiç geçmedi başımın ağrısı

Ya çok geçmiş olsun canım. Bol bol c vitamini alarak vücut direncini yüksek tutmaya çalış lütfen. Umarım hemen atlatırsın. Çocuklar da var senin biliyorum ama dinlenmeye de çalış.

Canım gecmıs olsun ama zor gunlerı atlattın bilmeden öyle düşün

Geçmiş olsun canım,zoru geçirdin zaten bol bol dinlen vitamin al

Çok geçmiş olsun hamilelere zorda kalmadıkça ilaç vermiyorlar. Bende 16. Haftada covid oldum fakat soğuk algınlığı gibi başladığı için benim covis olduğum geç ortaya çıktı ve o dönemde nefes alma zorluğu yaşamaya başlamıştım bol vitamin almaya çalışın ve yemekleri zorlada olsa mutlaka yiyin. İnşallah daha fazla etki göstermeden geçer

Merhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba

Selam kızlar, kontrolden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. 39 cm boyumuz, kilomuz da 1280 grammış
Ayyy gözün aydin haftasiyla uyumlu minik
Merhabalar hanımlar, umarım herkes iyidir. 28+4 de 1. doz biontech aşı oldum 2 gün kolum ağrıdı geçti. Çok şükür herşey yolunda. Bu arada isimlere karar verildimi ben çok kararsızımm
Biz karar verdik Kuzey koyacağız
Canım cok gecmis olsun, acil şifalar umarim hafifce atlatirsin bol bol dinlenmeye çalış

Merhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba
Benimki de bas aşağı dönmüş ama doktor tekrar yukarı dönebilir bu haftalarda belli olmaz dedi 28+1'di gittiğimizde. Her an dönebilir seninki de endise etme donmese bile bebegi dondurmek için yapabilecegin cesitli yoga pozlari var onlari yapabilirsin 36. haftadan itibaren

Ya çok geçmiş olsun canım. Bol bol c vitamini alarak vücut direncini yüksek tutmaya çalış lütfen. Umarım hemen atlatırsın. Çocuklar da var senin biliyorum ama dinlenmeye de çalış.

Canım gecmıs olsun ama zor gunlerı atlattın bilmeden öyle düşün

Geçmiş olsun canım,zoru geçirdin zaten bol bol dinlen vitamin al

Ayyy gözün aydin haftasiyla uyumlu minik

Biz karar verdik Kuzey koyacağız

Canım cok gecmis olsun, acil şifalar umarim hafifce atlatirsin bol bol dinlenmeye çalış

Hepinize teşekkürler kızlar...yemekle sorunum yok hiç olmadı ki evde kizim var ona sarilamamak cok kotu zaten...İlk o ateslenmisti ondan bana geçmişti şimdi sukur iyi...Rabbım evlatlarımızı korusun bizler hallederiz inşallah

Yemek yemede sıkıntı yoksa 1-0 önde başladınız demektir bana tüm yemekler tuzlu geliyordu hepsi midemi bulandırıyordu. Sonucuda kötü bitti fakat neyseki şuan geçti hepsi. Biraz ayrılık zor olacak kızınız ile ama sağlık yerinde olsun güzel günler hep bizim

Ben bir gün geceden meyve yemiştim ondan mıdır nedir açlık 99 çıkmıştı sonra evde ölçümler yaptım 86-87 aralığı çıkmıştı ama aklıma tokluk yapmak gelmedi

Yaaa çok tatlı amaaaa.Kizlar ben de bişi sorcam.Sag tarafımda kaburgalarima,yanlara ağrı desem ağrı değil,uyuşma desem o da değil farklı bı his gelio sık sık.Sanki biri elini kolunu içerden dayiyo gibi.Bu bebek mi onu mu hissediorum acaba

Çok geçmiş olsun inşallah hemen biter gider hafif şekilde

Çoook geçmiş olsun zor öksürük varsa petmez tereyağı içince geçiyormuş c vitamini sarımsaklı yoğurt ye bol bol sıvı tüket iyi bak kendine ilaçları içme zatrn

Beni boğazı corona bile kesemedi
Çok geçmiş olsun inşallah hemen biter gider hafif şekilde

Çoook geçmiş olsun zor öksürük varsa petmez tereyağı içince geçiyormuş c vitamini sarımsaklı yoğurt ye bol bol sıvı tüket iyi bak kendine ilaçları içme zatrn
Teşekkürler arkadaşlar. 14 gün nasıl geçecek evde bilmiyorum...kaldı 13 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…