- 13 Haziran 2011
- 12.773
- 7.959
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.941
Devlette mi yaptırdın özelde mi ne zaman cıkar dediler
Sibelim84 canım ben filyasyondan biliyorum. Konuştuğum bir hasta hamileydi, ilaç verilmedi dedi.
Devlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...Ben aralık ayında oldum hamile değildim ama kullanma sakın o ilaçları çok ağır keşke içmeseydim intihar gibi 8 8 onları içince halsizlik yaptı
Ya çok geçmiş olsun canım.Devlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Ama şu var izolasyon da olmasam acile gider iğne yaptırırdım hiç geçmedi başımın ağrısı
Canım gecmıs olsun ama zor gunlerı atlattın bilmeden öyle düşünDevlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Ama şu var izolasyon da olmasam acile gider iğne yaptırırdım hiç geçmedi başımın ağrısı
Geçmiş olsun canım,zoru geçirdin zaten bol bol dinlen vitamin alDevlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Devlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Merhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba
Ayyy gözün aydinSelam kızlar, kontrolden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. 39 cm boyumuz, kilomuz da 1280 grammış
Biz karar verdik Kuzey koyacağızMerhabalar hanımlar, umarım herkes iyidir. 28+4 de 1. doz biontech aşı oldum 2 gün kolum ağrıdı geçti. Çok şükür herşey yolunda. Bu arada isimlere karar verildimi ben çok kararsızımm
Canım cok gecmis olsun, acil şifalar umarim hafifce atlatirsinDevlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Çok teşekkür ederim canımAyyy gözün aydinhaftasiyla uyumlu minik
Biz karar verdik Kuzey koyacağız
Canım cok gecmis olsun, acil şifalar umarim hafifce atlatirsinbol bol dinlenmeye çalış
En son şeker yüklemesine 25.haftada gittim baş aşağı demişti doktor ama gece büyük hareketler yapıyor sürekli dönebilir artıkMerhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba
Ben dün gittim canım, dönmüş dedi doktorumuz. Kağan Kocatepe videosunda der ki son ana kadar dönebilir. Endişe etmeMerhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba
Benimki de bas aşağı dönmüş ama doktor tekrar yukarı dönebilir bu haftalarda belli olmaz dedi 28+1'di gittiğimizde. Her an dönebilir seninki de endise etme donmese bile bebegi dondurmek için yapabilecegin cesitli yoga pozlari var onlari yapabilirsin 36. haftadan itibarenMerhaba canlar,benim bebeğim de hala dönmedi,kafası yukarıda duruyor. Çok zorlanıyorum. Sizinkiler döndü mü acaba
Ya çok geçmiş olsun canım.Bol bol c vitamini alarak vücut direncini yüksek tutmaya çalış lütfen. Umarım hemen atlatırsın. Çocuklar da var senin biliyorum ama dinlenmeye de çalış.
Canım gecmıs olsun ama zor gunlerı atlattın bilmeden öyle düşün
Geçmiş olsun canım,zoru geçirdin zaten bol bol dinlen vitamin al
Çok geçmiş olsunhamilelere zorda kalmadıkça ilaç vermiyorlar. Bende 16. Haftada covid oldum fakat soğuk algınlığı gibi başladığı için benim covis olduğum geç ortaya çıktı ve o dönemde nefes alma zorluğu yaşamaya başlamıştım bol vitamin almaya çalışın ve yemekleri zorlada olsa mutlaka yiyin. İnşallah daha fazla etki göstermeden geçer
Ayyy gözün aydinhaftasiyla uyumlu minik
Biz karar verdik Kuzey koyacağız
Canım cok gecmis olsun, acil şifalar umarim hafifce atlatirsinbol bol dinlenmeye çalış
Hepinize teşekkürler kızlar...yemekle sorunum yok hiç olmadı kievde kizim var ona sarilamamak cok kotu zaten...İlk o ateslenmisti ondan bana geçmişti şimdi sukur iyi...Rabbım evlatlarımızı korusun bizler hallederiz inşallah
Ben bir gün geceden meyve yemiştim ondan mıdır nedir açlık 99 çıkmıştı sonra evde ölçümler yaptım 86-87 aralığı çıkmıştı ama aklıma tokluk yapmak gelmediŞekerinde yuksekse iyi olur tabi @Ay tenli anne nin evde ölcumleri yuksek cıkıyormus sanırım. Senin nasıl? Şekeri cok cıkanlara diyet dısında bir uygulama oluyor mu? Yaptırmakta cok zorlanıyorsa diyetıne dıkkat etse yeterlimi acaba
Yaaa çok tatlı amaaaa.Kizlar ben de bişi sorcam.Sag tarafımda kaburgalarima,yanlara ağrı desem ağrı değil,uyuşma desem o da değil farklı bı his gelio sık sık.Sanki biri elini kolunu içerden dayiyo gibi.Bu bebek mi onu mu hissediorum acabaSabahtan beri inanın ölüyorum yer değiştiriyor herhalde arkasını döndü bıçakla kesiyorlar kasıklarımı masaj yapıyorum sallıyorum karnımı bir türlü değişmiyor hareketleri hissediyorum ama içe doğru
Çok etkilemez herhalde ama bilmiyorumdaBen bir gün geceden meyve yemiştim ondan mıdır nedir açlık 99 çıkmıştı sonra evde ölçümler yaptım 86-87 aralığı çıkmıştı ama aklıma tokluk yapmak gelmedi
Çok geçmiş olsun inşallah hemen biter gider hafif şekildeDevlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Çoook geçmiş olsun zor öksürük varsa petmez tereyağı içince geçiyormuş c vitamini sarımsaklı yoğurt ye bol bol sıvı tüket iyi bak kendine ilaçları içme zatrnDevlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Beni boğazı corona bile kesemediYemek yemede sıkıntı yoksa 1-0 önde başladınız demektirbana tüm yemekler tuzlu geliyordu hepsi midemi bulandırıyordu. Sonucuda kötü bitti fakat neyseki şuan geçti hepsi. Biraz ayrılık zor olacak kızınız ile ama sağlık yerinde olsun güzel günler hep bizim
Çok geçmiş olsun inşallah hemen biter gider hafif şekilde
Teşekkürler arkadaşlar. 14 gün nasıl geçecek evde bilmiyorum...kaldı 13 gunÇoook geçmiş olsun zor öksürük varsa petmez tereyağı içince geçiyormuş c vitamini sarımsaklı yoğurt ye bol bol sıvı tüket iyi bak kendine ilaçları içme zatrn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?