- 2 Kasım 2016
- 5.685
- 7.692
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.961
Geçmiş olsunBeni boğazı corona bile kesemedi
Teşekkürler arkadaşlar. 14 gün nasıl geçecek evde bilmiyorum...kaldı 13 gun
Geçmiş olsunBence de sıkıntılı kısmını zaten bilmeden atlattın kan sulandırıcı verdiler mi,o önemli galiba gebelerde
6 parça kıyafet bı muslin dışında bişey almadım dahaKızlar alışverişler ne alemde
Neler alıyorsunuz miniklere
Biz bugun bebek arabasi baktikKızlar alışverişler ne alemde
Cok Geçmiş olsun, artmadan hafifce gecsin inşallahDevlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Ama şu var izolasyon da olmasam acile gider iğne yaptırırdım hiç geçmedi başımın ağrısı
Epey tamamlandi sanki, kiyafeti bezi biberonu derken, odasıni hallederiz yakinda, 31. Haftadan itibaren de hastane cantasini hazirlamayi düşünüyorum yavastan.Kızlar alışverişler ne alemde
Kızlar alışverişler ne alemde
Kıyafeti tek sefer halledersin bak kaba eşyaları varmış ne guzelBen cok geride kaldımtamam ablasından kalma cogu şeyi ama kıyafet ihtiyacımız cok bir an önce baslamam lazım bez, alt degıstırme örtüsü, pamuk mendil, kulak cubugu, sabun, agız mendili, banyo filesi bunlar var ama bak
Bende öyle düşünüyorum 32 den sonra inşallahEpey tamamlandi sanki, kiyafeti bezi biberonu derken, odasıni hallederiz yakinda, 31. Haftadan itibaren de hastane cantasini hazirlamayi düşünüyorum yavastan.
Ya bende bi 3 ay almışım bi 6 ay almışım en çok 9 aya kadar aldım.Ama neyden ne kadar var neye ihtiyacı var hep çorba oldu.Bi düzenlemem gerek ki neye ihtiyacı olduğu çıksın ortayaBen cok geride kaldımtamam ablasından kalma cogu şeyi ama kıyafet ihtiyacımız cok bir an önce baslamam lazım bez, alt degıstırme örtüsü, pamuk mendil, kulak cubugu, sabun, agız mendili, banyo filesi bunlar var ama bak
Evet cidden, nasil ya o kadar yaklasti mi ki diye kendi kendime soyleyip inanamiyorumBende öyle düşünüyorum 32 den sonra inşallahAma içimi nasıl bi heyecan kaplıyor böyle söyleyince anlatamam
Güzel şeyler olsun inşallahEvet cidden, nasil ya o kadar yaklasti mi ki diye kendi kendime soyleyip inanamiyorumbakalim neler yasayacagiz gorecegiz
Evet ya onları önce tamamlayalım bakalımKıyafeti tek sefer halledersin bak kaba eşyaları varmış ne guzel
Daha buyuk ayları alma şimdilikYa bende bi 3 ay almışım bi 6 ay almışım en çok 9 aya kadar aldım.Ama neyden ne kadar var neye ihtiyacı var hep çorba oldu.Bi düzenlemem gerek ki neye ihtiyacı olduğu çıksın ortaya
Buram buram tecrübe kokuyor yazdıkların canım haklısın gerçektenEvet ya onları önce tamamlayalım bakalımalırım elbet
Daha buyuk ayları alma şimdilikevet insanın bi kafası karısıyor. Bebekten bebegede degısıyor sayı cok kusan bebekse cok ihtiyac oluyor aldıklarının hakkını veriyorsun kusmazsa bir kac parca yeter. Artık yetmezse dogunca cogaltırız inşallah ama evet bir düzenle belkide hiç almadıgın parcalar vardır
AminnnnnGüzel şeyler olsun inşallah
Canım umarım kolay atlatırsın bol bol su iç meyve ye çok geçmiş olsunDevlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Ama şu var izolasyon da olmasam acile gider iğne yaptırırdım hiç geçmedi başımın ağrısı
Bana da birşey demedi, bu haftalarda daha oynayabilir aşağı yukarı, özellikle ayakta kalırsam ya da yorulursam aşağıya geçiyor canımı baya acıtıyor benimGunaydin kizlar birsey sormak istyrm 26 haftalik olucm 1gune benm bebegm bastan beri bas asagi pozisyonda bu bir erken dogum belirtisimi dr brsey demedi yani hersey nrml gorunuyo dun cok asagida oynadi gecen gunler yukarida hissediyodum acaba donuyomu napiyo korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?