- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.981
Günaydın arkadaşlar bana dr bişey demedi ama bende aşağıda hissediyorum annem göbeğin aşağıda sanki dio neyse bidaki kontrolde dr göbeğim aşağıda olduğunu söylüyolar bide aşağıda pıt pıt hareket var çocuk yan pozisyonda olduğunu düşünüyorum yan yatınca alt göbeğim yanları üst göbeğim yanları geriliyo çünkü hareket ediyo 2gündür sağ tarafıma yatamıyorum ağrı oluyo ne hikmetseGunaydin kizlar birsey sormak istyrm 26 haftalik olucm 1gune benm bebegm bastan beri bas asagi pozisyonda bu bir erken dogum belirtisimi dr brsey demedi yani hersey nrml gorunuyo dun cok asagida oynadi gecen gunler yukarida hissediyodum acaba donuyomu napiyo korktum
Gunaydin kizlar birsey sormak istyrm 26 haftalik olucm 1gune benm bebegm bastan beri bas asagi pozisyonda bu bir erken dogum belirtisimi dr brsey demedi yani hersey nrml gorunuyo dun cok asagida oynadi gecen gunler yukarida hissediyodum acaba donuyomu napiyo korktum
Çok çok geçmiş olsun sizin nasıl başladı acaba 3 gündür boğazım dolu hafif öksürüyorum şüphelendim birazHerkese teşekkürler kızlar çok daha iyiyim bugun. Tek sıkıntı eve hapsolmak kötü....birde kızımın okulundan aradılar 6sinda okula göndermeyin bir hafta daha gelmesin dediler ona üzüldüm....cunku cok hevesli okulun acilmasina
Ki zim ateslendi arkasindan ben.hafif oksurugum oldu grip sandim AMA ko ku alamadigimi farkedince sok oldum teste gittim hic beklemiyordum iyiydim cunku. Ko ku olayi olmasa teste gitmezdim o dereceÇok çok geçmiş olsun sizin nasıl başladı acaba 3 gündür boğazım dolu hafif öksürüyorum şüphelendim biraz
Ben de acıbadem fulyaya gidiyorum memnunum çok.Atakent Acibadem
Alınan şeyleri yazayımKızlar alışverişler ne alemde
Neler alıyorsunuz miniklere
Benim de sırtım kopacak gibi ağrıyor. Fibromiyoloji icin beslenmeye dikkat etmek gerekiyor özellikle gluten ve süt ürünleri daha kotu yapıyorArkadaslar aranizda fibromiyiloji olan var mi bu zamana kadar iyi gelmistim ama 2 gündür bel ozellikle kalca ağrısından yürüyemiyorum sanki kırılmış gibi agriyor hamilelikten ilac tedavisi olamıyorum neler yapmaliyim yasayan varsa aranizda yazabilir mi
Maşallah canm benim aklıma gelen başka bişey yokAlınan şeyleri yazayım
10lu hastane çıkışı
5 li isimli takım hediye geldi
5li takım hediye yolda
4 yün yelek hediye örüldü yanlarında 4 patik
2 ince yelek 2 patik hazır alındı
8 ağız mendili
Lohusa takımı 4 pijama takımı
2 müslin 1 penye battaniye 1 kalın battaniye
5 uzun kollu zıbın 1 kısa kollu 1 kolsuz zıbın
4 pijama altı 2si patiksiz biraz büyük 1 aylıkken falan giyer
3 takım alt üst hediye geldi ama 1 2 aylıkken falan olur
5 çorap 2 biberon 1 biberon temizleme fırçası 2 emzik
sırt bakım çantası nevresim
Küvet kova tas
Mama önlüğü şimdi ne alaka bilmem aldık
Eksikler : birkaç alt üst takım,birkaç tulum,emzik kutusu,tırnak makası,file,pişik kremi,bez,göğüs ucu kremi,deterjan,battaniye,banyo havlusu bebe yağı, şampuanı,depend,beşik aklıma gelenler bunlar :) var mı daha eklenecek?
SS aldım bakım eksiklerime diyeAlınan şeyleri yazayım
10lu hastane çıkışı
5 li isimli takım hediye geldi
5li takım hediye yolda
4 yün yelek hediye örüldü yanlarında 4 patik
2 ince yelek 2 patik hazır alındı
8 ağız mendili
Lohusa takımı 4 pijama takımı
2 müslin 1 penye battaniye 1 kalın battaniye
5 uzun kollu zıbın 1 kısa kollu 1 kolsuz zıbın
4 pijama altı 2si patiksiz biraz büyük 1 aylıkken falan giyer
3 takım alt üst hediye geldi ama 1 2 aylıkken falan olur
5 çorap 2 biberon 1 biberon temizleme fırçası 2 emzik
sırt bakım çantası nevresim
Küvet kova tas
Mama önlüğü şimdi ne alaka bilmem aldık
Eksikler : birkaç alt üst takım,birkaç tulum,emzik kutusu,tırnak makası,file,pişik kremi,bez,göğüs ucu kremi,deterjan,battaniye,banyo havlusu bebe yağı, şampuanı,depend,beşik aklıma gelenler bunlar :) var mı daha eklenecek?
Allah korusun canım geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah çabuk geçerKi zim ateslendi arkasindan ben.hafif oksurugum oldu grip sandim AMA ko ku alamadigimi farkedince sok oldum teste gittim hic beklemiyordum iyiydim cunku. Ko ku olayi olmasa teste gitmezdim o derece
Devlet hastanesinde oldum geç çıktı 8 saat sonra. Malesef pozitifim kızlar...ilaç vermediler...iyiydim aslında ama bütün gece baş ve boyun agrisindan uyuyamadım bu saat oldu hala uyanığım. Gerçi bende zaten boyun duzlesmesi var ağrıyor arada coronayla ilgisi yok sanıyorum...
Ama şu var izolasyon da olmasam acile gider iğne yaptırırdım hiç geçmedi başımın ağrısı
Kızlar göğüs pompasını hangi marka önerirsiniz ,kullanıp memnun olanlar
Kızlar alışverişler ne alemde
Neler alıyorsunuz miniklere
Biz bugun bebek arabasi baktik
Mamas&Papas airo modelini cok beğendik. Ama biraz tuzlu bakalim hediye almak istiyoruz diyen birinden belki rica edeceğiz
28. hafta kontrolüne gittiğimde doktorum bebeği bu hafta başaşağı görebiliriz, ama bu önümüzdeki haftalarda değişebilir demişti. Gerçekten de başaşağı pozisyonda çıktı, normal doğuma şimdilik uygun görünüyor dedi. Yani erken doğum belirtisi değil, içiniz rahat olsun.Gunaydin kizlar birsey sormak istyrm 26 haftalik olucm 1gune benm bebegm bastan beri bas asagi pozisyonda bu bir erken dogum belirtisimi dr brsey demedi yani hersey nrml gorunuyo dun cok asagida oynadi gecen gunler yukarida hissediyodum acaba donuyomu napiyo korktum
Ben de Atakent Acıbadem’e gidiyorum. Doktorunuz Mesut Bey mi?Atakent Acibadem
Canım şimdiden niye üzülüyorsun ki belki hiç yarada olmayacak acımayacaktaYa kızlar şimdi ilk gün çocuğu emziriyoz ya çok acıyomuş acımaması için önceden bu aylarda kullancamız bişey var mı acıdan veremicem diye üzülüyorum napcaz
Lansinoh krem almistim hiçbir işe yaramamisti bu sefer gumus kapak duydum onu alacağım araştırıyorum baya iyi geliyomusYa kızlar şimdi ilk gün çocuğu emziriyoz ya çok acıyomuş acımaması için önceden bu aylarda kullancamız bişey var mı acıdan veremicem diye üzülüyorum napcaz
Sagol cnmAllah korusun canım geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah çabuk geçer
Sagol cnmAaah canım, çok geçmiş olsunkolay atlatırsın umarım..
Ameda Lactaline öneririm aşıırııı aşııırııı. Çok memnundum ben, ilk oğlumdan kalma var, gerektiğinde yine onu kullanacağım.
Eki Görüntüle 2904851
Hiiiiç bir şeeey almadım daha
Aaaay benim de gözüm Mamas Papas Ocarro ‘da ama aşırı pahalılaştı o da ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?