- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.001
Mustafa beyBen de Atakent Acıbadem’e gidiyorum. Doktorunuz Mesut Bey mi?
İyi yapmışsınSS aldım bakım eksiklerime diyemaşallah herşeyi tamamlamışsin canım
acı olcak sanki sadece uç kısmı acıyo şimdiden ne bileyim acı yaşayanlarda var amaCanım şimdiden niye üzülüyorsun ki belki hiç yarada olmayacak acımayacaktailk emzırırkende neden acısın ki yani benım ilk öyle bır durum olmadı bilemiyorum sonradan yara olabiliyor ki benım yarayı yapan hastanenın süt sagma makinesiydi belkide sagmasam öyle olmayacaktı mesela dogum ile ilgili korkacagın son şey emzirmek olsun bence
Gümüş kapağı 2ay önce mi kullanılıyoLansinoh krem almistim hiçbir işe yaramamisti bu sefer gumus kapak duydum onu alacağım araştırıyorum baya iyi geliyomus
Psikolojik olaraktır yaacı olcak sanki sadece uç kısmı acıyo şimdiden ne bileyim acı yaşayanlarda var ama
Sizde de mi var? Yürüyemiyorum yatamıyorum fena birşey bu Allah yardımcınız olsun doğuma kadarBenim de sırtım kopacak gibi ağrıyor. Fibromiyoloji icin beslenmeye dikkat etmek gerekiyor özellikle gluten ve süt ürünleri daha kotu yapıyor
Ayva cekirdegi jeli cok faydalı olmuştu banaYa kızlar şimdi ilk gün çocuğu emziriyoz ya çok acıyomuş acımaması için önceden bu aylarda kullancamız bişey var mı acıdan veremicem diye üzülüyorum napcaz
acı olcak sanki sadece uç kısmı acıyo şimdiden ne bileyim acı yaşayanlarda var ama
Sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın hepsini inşAlınan şeyleri yazayım
10lu hastane çıkışı
5 li isimli takım hediye geldi
5li takım hediye yolda
4 yün yelek hediye örüldü yanlarında 4 patik
2 ince yelek 2 patik hazır alındı
8 ağız mendili
Lohusa takımı 4 pijama takımı
2 müslin 1 penye battaniye 1 kalın battaniye
5 uzun kollu zıbın 1 kısa kollu 1 kolsuz zıbın
4 pijama altı 2si patiksiz biraz büyük 1 aylıkken falan giyer
3 takım alt üst hediye geldi ama 1 2 aylıkken falan olur
5 çorap 2 biberon 1 biberon temizleme fırçası 2 emzik
sırt bakım çantası nevresim
Küvet kova tas
Mama önlüğü şimdi ne alaka bilmem aldık
Eksikler : birkaç alt üst takım,birkaç tulum,emzik kutusu,tırnak makası,file,pişik kremi,bez,göğüs ucu kremi,deterjan,battaniye,banyo havlusu bebe yağı, şampuanı,depend,beşik aklıma gelenler bunlar :) var mı daha eklenecek?
Hiç stres yapma şimdiden bence, benim ilk çocukta aşırı zorlanacağım bir durum olmadı mesela, tabiki hassasiyet oluyor ama bana lansinoh krem çok iyi gelmişti her emzirmeden sonra sürüyordum neredeyse ve çok iyi nemlendiriyordu tekrar aldım inş yine işe yararYa kızlar şimdi ilk gün çocuğu emziriyoz ya çok acıyomuş acımaması için önceden bu aylarda kullancamız bişey var mı acıdan veremicem diye üzülüyorum napcaz
İnşallah ya acısız sancısız atlatalım zaten korkuyorumPsikolojik olaraktır yadogru şekilde emzirmeye bak internetten yara olacaksa bile en az şekilde olur hic olmazsa. Kaldı ki belki cidden hic olmayacak
Doğum korkum çok aşırı zatensezeryandan çok emzirememe acı olmasından korkuyorum.. doğuma dair en feci korkulu rüyam benim de
Ben tahin sevmem eşimde nadiren yiyo onun yüzeye çıkan yağıda iyi diye okudum sürsem mi ki yavaştanAyva cekirdegi jeli cok faydalı olmuştu bana
Aynı haftadayiz. 20 Eylül e kadar okula gitmeyecegim.Kızlar yarın milli eğitime gidip hamile durum raporunu vericem ,24.haftadan sonra hamilelerin idari izinli olması hala geçerli dimi ,sizler ne yaptınız seminerlere gidecek misiniz
Devam ediyor canım. Ben İl Milli Eğitime görevlendirme istedim. Orada önceden de görev yapmıştım. Şube müdürüm sağ olsun gel idare ederiz seni dedi. Uzaktan çalışıyorum. Evrak geliyor MEBBİS üzerinden uzaktan onun işlemini yapıyorum. Bir aksilik olmazsa 37. haftaya kadar bu şekilde devam edeceğimKızlar yarın milli eğitime gidip hamile durum raporunu vericem ,24.haftadan sonra hamilelerin idari izinli olması hala geçerli dimi ,sizler ne yaptınız seminerlere gidecek misiniz
Benim idari izinde 1 buçuk hafta gibi bi sürem olduğum için devam ederim diye düşündüm. İlk hafta seminer daha risksiz, sonra 37 ye kadar derslere de devam diyordum ama sınıflar seyreltilmiş olmayacak diye korkuyorum şuan , inşallah sorun yaşamadan atlatırız bu süreciKızlar yarın milli eğitime gidip hamile durum raporunu vericem ,24.haftadan sonra hamilelerin idari izinli olması hala geçerli dimi ,sizler ne yaptınız seminerlere gidecek misiniz
Senin çok güzel olmuş, sevindim senin adınaDevam ediyor canım. Ben İl Milli Eğitime görevlendirme istedim. Orada önceden de görev yapmıştım. Şube müdürüm sağ olsun gel idare ederiz seni dedi. Uzaktan çalışıyorum. Evrak geliyor MEBBİS üzerinden uzaktan onun işlemini yapıyorum. Bir aksilik olmazsa 37. haftaya kadar bu şekilde devam edeceğim
Çok sağ ol canım.Senin çok güzel olmuş, sevindim senin adına
Bu kez bizimki de kapattı ya , koca burunlu demiştim ya suratına kolunu koymuş göstermedi uyudu küsmüş gibiÇok sağ ol canım.Darısı sizlere olsun. Bu arada ultrasonda bizim minik elleri ile yüzünü kapatmıştı. Göremedik. Bu hafta tekrar gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?