- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.021
Acıbadem atakentte muayene ücreti ne kadar canımBen de guveniorum kuzum doktoruma.Acibademe gidiorum pırıl piril on yıldız bı hastane.Ama ben aşırı pinpirikli biriyim
Aynı bizimki de öyleBu kez bizimki de kapattı ya , koca burunlu demiştim ya suratına kolunu koymuş göstermedi uyudu küsmüş gibi
Bende ilçe emrindeyim zaten canm okula görevlendirme yapmazlar ama bakalım ne dicekler .İdari izinler kalkmadıysa sıkıntı olmaz heraldeDevam ediyor canım. Ben İl Milli Eğitime görevlendirme istedim. Orada önceden de görev yapmıştım. Şube müdürüm sağ olsun gel idare ederiz seni dedi. Uzaktan çalışıyorum. Evrak geliyor MEBBİS üzerinden uzaktan onun işlemini yapıyorum. Bir aksilik olmazsa 37. haftaya kadar bu şekilde devam edeceğim
İdari izin kalkmadıysa niye okula devam ediyorsun anlamadım senin durumuBenim idari izinde 1 buçuk hafta gibi bi sürem olduğum için devam ederim diye düşündüm. İlk hafta seminer daha risksiz, sonra 37 ye kadar derslere de devam diyordum ama sınıflar seyreltilmiş olmayacak diye korkuyorum şuan , inşallah sorun yaşamadan atlatırız bu süreci
Yok canım, 1 temmuz genelgesi ile 24 hafta olayı devam ediyor.Bende ilçe emrindeyim zaten canm okula görevlendirme yapmazlar ama bakalım ne dicekler .İdari izinler kalkmadıysa sıkıntı olmaz heralde
Ben Acıbadem sigortaliyim kuzum.Bi kaç ay önce sigortasız 850 tl idi.Acıbadem atakentte muayene ücreti ne kadar canım
İdari izin kalkmadı bildiğim . Ben bu hafta 30. Haftama giriyorum .O yüzden bir buçuk hafta için ayrıl başla yapmak istemedim. 32 den sonra 37 ye kadar çalışıp sonrasına aktarabilirsem diye heveslenmiştim.O zaman ilk dönemi raporsuz kapatıyorum sanırım çünkü. 2. dönem de rapor hakkımdan biraz kullanıp en az bir ay daha beraber kalırım bebişle . Şimdilik planım böyle ama bakalım uygulayabilcek miyimİdari izin kalkmadıysa niye okula devam ediyorsun anlamadım senin durumu
Teşekkür ederim canım benimde doktorum oraya gelmiş mega medipoldeydi o yüzden sordum ama baya pahalıymış yaBen Acıbadem sigortaliyim kuzum.Bi kaç ay önce sigortasız 850 tl idi.
Anladım canım inşallah planladığın gibi olur ,teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinİdari izin kalkmadı bildiğim . Ben bu hafta 30. Haftama giriyorum .O yüzden bir buçuk hafta için ayrıl başla yapmak istemedim. 32 den sonra 37 ye kadar çalışıp sonrasına aktarabilirsem diye heveslenmiştim.O zaman ilk dönemi raporsuz kapatıyorum sanırım çünkü. 2. dönem de rapor hakkımdan biraz kullanıp en az bir ay daha beraber kalırım bebişle . Şimdilik planım böyle ama bakalım uygulayabilcek miyim
Onu hic duymadimBen tahin sevmem eşimde nadiren yiyo onun yüzeye çıkan yağıda iyi diye okudum sürsem mi ki yavaştan
Son ay baslayacagim cnmGümüş kapağı 2ay önce mi kullanılıyo
ALLAH yardımcın olsun çok zor. Bizim dedemiz var yardımcı o alıyor oglen arasında o gidiyor sagolsun. Senin durumuna gelince gerçekten zor bebekle ilk birkaç ay imkansiz....Sabah babası götüremez miSibelim84 okul yazınca bir danısayım dedim hem sana hem diger kızlara mınıkler dogunca okula getiirp götürme işini nasıl yapacaksın? Kızım ekimde tam 5 oluyor. Uzakta bir anaokulu var fakat servis şart ve ben servise guvenemıyorum o yuzden ondan vazgecıyorum. Ikı okul var devlet. Biri 15-20 dk yürürüm cocuklarla biri 8-10 dk anca sürer sanırım tabi onu cok begenmıyorum ama ana sınıfı diyorum bu zamana kadar tek engel kafamda pandemiydi. Bu yuzden ana sınıfına göndermekten vazgecıyordum. Ama saglık bakanı gecen aksam velilere test yapıcaz falan derken baktım kızım com istekli. Ama şimdide annem ile eşim nasıl yapacaksın 10 gunluk bebekle nasıl getirip götüreceksin diyorlar. Kardeşi oluyor diye gondermemezlık yapmak istemıyorum. Bebege biri baksın diyececegım biri yok. Super anne olarak herseyı tek basıma yaoacagım. Hayır okul kayıt alırmı almaz mı onuda bilmiyorum şuan kendimi çaresiz hissediyorum resmen lütfen ögretmen olan arkadaslarım gorduklerı tecrubeleri, birden fazla cocugu olan arkadaslarım sizlerde tecrubelerınızı paylasırmısınız
Hiç stres yapma şimdiden bence, benim ilk çocukta aşırı zorlanacağım bir durum olmadı mesela, tabiki hassasiyet oluyor ama bana lansinoh krem çok iyi gelmişti her emzirmeden sonra sürüyordum neredeyse ve çok iyi nemlendiriyordu tekrar aldım inş yine işe yarar
Brandbaby siyah olanını alıcam ben canm çanta olarak belki daha güzelini bulurum diye beklemedeyim henüz amaKızlar hastane çantası ve çekmeceler için düzenleyici aldınız mı? Öneriniz var mı?
O ter boşlaması bendede olmuştu ama gözüm filan kararmamıştı..Benimkinin tadı güzeldi bide soğuk almış eşim gazoz gibi içtim vallaGünaydın sabah 75 gram yükleme yaptılar ama 15 dakka sonra ölüyprum sandım soğuk soğuk terler boşaldı elim ayağım buz kesti gözüm karardıböyle olanınız var mı diğer oğlumda böyle olmamıştım niye böyle oldum geberdim resmen zaten içemedim öksürük boğdu ne iğrenç bişey di
Brandbaby siyah olanını alıcam ben canm çanta olarak belki daha güzelini bulurum diye beklemedeyim henüz amaOrgaizer olarakta bunları
Test sonucun nasıl çıktı burda şurup şişelerinde doktor kendi açtı bardağa koydu sanki baklava şerbetinin koyusu portakallı ama öyle böyle tatlıydıO ter boşlaması bendede olmuştu ama gözüm filan kararmamıştı..Benimkinin tadı güzeldi bide soğuk almış eşim gazoz gibi içtim valla
O daha uzak olana gittim ve yer kalmamıs. Ayrıca ilkokulada istemedıgıme gondermek zorundaymısım şaka gibiSon ay baslayacagim cnm
ALLAH yardımcın olsun çok zor. Bizim dedemiz var yardımcı o alıyor oglen arasında o gidiyor sagolsun. Senin durumuna gelince gerçekten zor bebekle ilk birkaç ay imkansiz....Sabah babası götüremez mi
Çok şükür iyi çıktı canım sıkıntı yoktu , burda eczaneden aldık biz bildiğin kola kabı gibiydiTest sonucun nasıl çıktı burda şurup şişelerinde doktor kendi açtı bardağa koydu sanki baklava şerbetinin koyusu portakallı ama öyle böyle tatlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?