2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende ilçe emrindeyim zaten canm okula görevlendirme yapmazlar ama bakalım ne dicekler .İdari izinler kalkmadıysa sıkıntı olmaz heralde

İdari izin kalkmadıysa niye okula devam ediyorsun anlamadım senin durumu

İdari izin kalkmadıysa niye okula devam ediyorsun anlamadım senin durumu
İdari izin kalkmadı bildiğim . Ben bu hafta 30. Haftama giriyorum .O yüzden bir buçuk hafta için ayrıl başla yapmak istemedim. 32 den sonra 37 ye kadar çalışıp sonrasına aktarabilirsem diye heveslenmiştim.O zaman ilk dönemi raporsuz kapatıyorum sanırım çünkü. 2. dönem de rapor hakkımdan biraz kullanıp en az bir ay daha beraber kalırım bebişle . Şimdilik planım böyle ama bakalım uygulayabilcek miyim

Anladım canım inşallah planladığın gibi olur ,teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Gümüş kapağı 2ay önce mi kullanılıyo
Son ay baslayacagim cnm
ALLAH yardımcın olsun çok zor. Bizim dedemiz var yardımcı o alıyor oglen arasında o gidiyor sagolsun. Senin durumuna gelince gerçekten zor bebekle ilk birkaç ay imkansiz....Sabah babası götüremez mi

Bende hiç bir işe yaramayan bir krem, tam bi hayal kırıklığı oldu benim için. Doğumdan önce bile başlamıştım üstelik

Günaydın sabah 75 gram yükleme yaptılar ama 15 dakka sonra ölüyprum sandım soğuk soğuk terler boşaldı elim ayağım buz kesti gözüm karardı böyle olanınız var mı diğer oğlumda böyle olmamıştım niye böyle oldum geberdim resmen zaten içemedim öksürük boğdu ne iğrenç bişey di

Kızlar hastane çantası ve çekmeceler için düzenleyici aldınız mı? Öneriniz var mı?
Brandbaby siyah olanını alıcam ben canm çanta olarak belki daha güzelini bulurum diye beklemedeyim henüz ama Orgaizer olarakta bunları

Eklentiler

• F8E7FD0F-1969-4456-A971-17EA94F2AAD8.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 71D72924-CCC8-49E8-8115-48FEF9EBD298.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 43
O ter boşlaması bendede olmuştu ama gözüm filan kararmamıştı..Benimkinin tadı güzeldi bide soğuk almış eşim gazoz gibi içtim valla

O ter boşlaması bendede olmuştu ama gözüm filan kararmamıştı..Benimkinin tadı güzeldi bide soğuk almış eşim gazoz gibi içtim valla
Test sonucun nasıl çıktı burda şurup şişelerinde doktor kendi açtı bardağa koydu sanki baklava şerbetinin koyusu portakallı ama öyle böyle tatlıydı

O daha uzak olana gittim ve yer kalmamıs. Ayrıca ilkokulada istemedıgıme gondermek zorundaymısım şaka gibi Şimdi digerine ne yapsam bilmiyorum bu sene degılde seneye o okul almayacagına uzuldum. Yok malesef mesela bu okul oldaydı 8.30 girişmiş. Eşim en gec 7 de otobuse bınıyor kendim goturmekten baska 2.bir şansım yok ben lisede cocuk gelısımı okudum elımden geldıgınce etkinlik vs yapıyoruz zaten ama yınede anasınıfı daha farklı olur tabi. He bu pandemide kasımda ne yaparlar orasıda bilinmez belkide yine gidemeyecekler
5 yıldır kendım doktora bile gidecek olsam böylee çaresiz kalıyorum. Sinirim bozuldu ya kendime üzüldüm sonra ama babaannesi ama dedesiyiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…