2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aaaay benim de gözüm Mamas Papas Ocarro ‘da ama aşırı pahalılaştı o da ya
Evet pahalı ama gerçekten çok kullanışlı airo modeli dun satın aldık ilk gittiğimizde bir dusunelim diye çıktık araştırdık biraz babasının da cok hoşuna gitti o da cok beğenince alalım dedik. 22 kiloya kadar kullanılabiliyormuş ben en cok uzun sureli kullanabilelim diye istedim. Bir de biz seyahat etmeyi cok seviyoruz bu kabin boy oldugu için kabine cok uygun baktigimizda en cok küçülen model de oydu. Bir de piyasadaki diğer kabin boy arabalara göre tekerlekleri daha büyüktü. Kriterlerimiz bunlardı ana kucağı ile beraber set olarak aldık. Artık son ufak tefek şeyler kaldı ve beni bir heyecan bastı.

Şimdi bir de taşınma işimiz çıktı. Evimizi değiştirmeye karar verdik. Umarim guzel bir ev bulabilirsek annemlere daha yakın olmak istiyoruz. O da heyecan yaratmaya basladi bakalim

Son düzenleme:
Kızlar yarın milli eğitime gidip hamile durum raporunu vericem ,24.haftadan sonra hamilelerin idari izinli olması hala geçerli dimi ,sizler ne yaptınız seminerlere gidecek misiniz
Bende vericem canım hala geçerli evet ama bizim branş okulda eksik müdürün insiyatifinde degerlendirilecegi söylendi dilekçe ve gebelik haftasını bildiren belge bıraktım bakalım ücretli bulunursa gitmiycem

Cok zor durum ama bencede gitmesi lazım artık.. ana sınıfına benzemez evde yapılanlar...İnş bi çare bulursun cnm
Canım aşı vurunmus muydun nefes darlığın filan oldu mu
Vurulmadim cnm cok sukur temiz atlatiyorum birseyim yok hafif öksürük dsinda

Cok zor durum ama bencede gitmesi lazım artık.. ana sınıfına benzemez evde yapılanlar...İnş bi çare bulursun cnm

Vurulmadim cnm cok sukur temiz atlatiyorum birseyim yok hafif öksürük dsinda
Diger okula gittim gitmez olaydım ana sınıfını gectımde ilkokulda burası cıkıyor bize. Seneyi düşünür oldum şimdiden Sese00 sen ögretmensin dimi canım. E devlette cıkan mahalledeki okulu zaten istemıyordum şimdi gittim gördüm şok oldum resmen 90 larda bile okullar daha iyiydi 1.sınıfa kayıtta neresı cıkarsa oraya vermek zorundasın dediler cidden yok mu bunun baska bir yolu. Koleje veremem şimdiden seneye napıcam stresi oldum evden memnunum ama tasınmaktan baska care olmaz mı

Canım net bi bilgim yok onun hakkında yanlış bilgilendirmek istemem seni ama mesela bizim bi öğretmen arkadaş oğlunu evine yakın olan okula vermeyip köy okuluna getiriyor kendi çalıştığı okula ve 1. Sınıf bu bahsettiğim çocukta .Sen bi araştır bence

Anne yada babanın iş yerine yakın okulda oluyormus sanırım ay cok sinir bozucu ya keşke okul okuldur diyebilsem. Zaten istemiyordum okulu görünce iyice şok oldum salmıslar gıtmısler sanki.

Brandbaby siyah olanını alıcam ben canm çanta olarak belki daha güzelini bulurum diye beklemedeyim henüz ama Orgaizer olarakta bunları
Güzelmiş bende bakayım bunlara
Test sonucun nasıl çıktı burda şurup şişelerinde doktor kendi açtı bardağa koydu sanki baklava şerbetinin koyusu portakallı ama öyle böyle tatlıydı
Benimde gözüm kararmıştı temiz çıktı şükür senin de öyle çıkar inşallah
bizim bir tanıdık adresi değişmiş gibi göstermişti akrabasının evine ikemetgahını aldırdı o sayede istediği okula verdi.kaydını yaptırdıktan sonra tekrar aynı evine ikametgahını aldı

İnşallah oraya uyan birini buluruz hayır cidden sacmalık. Madem öyle her okul denetlensin sanki 20-30 yıl önce yapılmısta sonra varlıgı unutulmus gıbı okulun

Aaay saydıklarının hepsi çok tatlı heyecanlar, tatlı telaşlar

Evet daha öncede konuşmuştuk grupta kimse sevmemiş benim dışımda

İşte belli olmuyor. Denemek lazım hepsini. Ben de bu sefer şu gümüş kapaktan ümitliyim, aldım bakalım. Görcez.

Valla canim benim oğlan 1 e başlayacak mecbur göndereceğim yani eşimde öğretmen saatleri cakismazsa o götürür ya da alir ama hem götürme hem alma kesin denk gelmez okulda 6 7 dk mesafede servise değmez biraz zorlanacaz ama ben cikacagim mecbur bebekle gurbette olduğumuz için kismemizde yok burda annem belki lohusalik döneminde yanimda olur o ara bile yardim etse yeter herhalde

Ana sınıfına gitti mi gecen sene? Allah yardımcımız olsun canım. Servise bir guvenebilsem hiç tanımadıgım insanlara kapıdan teslim edicem artık kızım gelene kadar yüregım agzımda olur 8-9 yaslarında olsa böyle dusunmezdım ama. Sabahcımı oldu oglencımı yada ılk okulda hep mı oglencıydı artık

Amin canım inşallah

Ay bende bu gün uyuşmazlk iğnesinin vakti geldi diye kontrole gittim 39cm 1420 gr olmuş yavru ordan kendimi e bebeğe attım güzel indirimler vardı çok tatlı patikli altlar ve uzun kollu zıbınlar aldım 28+1 im 29+1 görünüyor dedi. Pozisyon sormadım zaten sezeryan

Son düzenleme:
Kendimi gördüm bende 5-3 yaşlarnda iki çocuğu verdim anaokuluna servisi yokmuş eşim sabahları bırakcak akşamları napcaz muallak bende gurbetteyim üstelik erzurumda kar kış kıyamet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…