- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.041
Evet pahalı ama gerçekten çok kullanışlı airo modeli dun satın aldıkAaaay benim de gözüm Mamas Papas Ocarro ‘da ama aşırı pahalılaştı o da ya
Canım aşı vurunmus muydun nefes darlığın filan oldu muHerkese teşekkürler kızlar çok daha iyiyim bugun. Tek sıkıntı eve hapsolmak kötü....birde kızımın okulundan aradılar 6sinda okula göndermeyin bir hafta daha gelmesin dediler ona üzüldüm....cunku cok hevesli okulun acilmasina
Bende vericem canım hala geçerli evet ama bizim branş okulda eksik müdürün insiyatifinde degerlendirilecegi söylendi dilekçe ve gebelik haftasını bildiren belge bıraktım bakalım ücretli bulunursa gitmiycemKızlar yarın milli eğitime gidip hamile durum raporunu vericem ,24.haftadan sonra hamilelerin idari izinli olması hala geçerli dimi ,sizler ne yaptınız seminerlere gidecek misiniz
Cok zor durum ama bencede gitmesi lazım artık.. ana sınıfına benzemez evde yapılanlar...İnş bi çare bulursun cnmO daha uzak olana gittim ve yer kalmamıs. Ayrıca ilkokulada istemedıgıme gondermek zorundaymısım şaka gibiŞimdi digerine ne yapsam bilmiyorum bu sene degılde seneye o okul almayacagına uzuldum. Yok malesef mesela bu okul oldaydı 8.30 girişmiş. Eşim en gec 7 de otobuse bınıyor kendim goturmekten baska 2.bir şansım yok ben lisede cocuk gelısımı okudum elımden geldıgınce etkinlik vs yapıyoruz zaten ama yınede anasınıfı daha farklı olur tabi. He bu pandemide kasımda ne yaparlar orasıda bilinmez belkide yine gidemeyecekler
5 yıldır kendım doktora bile gidecek olsam böylee çaresiz kalıyorum. Sinirim bozuldu ya kendime üzüldümsonra ama babaannesi ama dedesiyiz olur
Vurulmadim cnm cok sukur temiz atlatiyorum birseyim yok hafif öksürük dsindaCanım aşı vurunmus muydun nefes darlığın filan oldu mu
Anladım canım inşallah bulunur sende evde güvende kalırsınBende vericem canım hala geçerli evet ama bizim branş okulda eksik müdürün insiyatifinde degerlendirilecegi söylendi dilekçe ve gebelik haftasını bildiren belge bıraktım bakalım ücretli bulunursa gitmiycem
Diger okula gittim gitmez olaydımCok zor durum ama bencede gitmesi lazım artık.. ana sınıfına benzemez evde yapılanlar...İnş bi çare bulursun cnm
Vurulmadim cnm cok sukur temiz atlatiyorum birseyim yok hafif öksürük dsinda
Evet daha öncede konuşmuştuk grupta kimse sevmemiş benim dışımdaBende hiç bir işe yaramayan bir krem, tam bi hayal kırıklığı oldu benim için. Doğumdan önce bile başlamıştım üstelik
Çok sağol canım amin inşallahSağlıkla gelsin sağlıkla kullansın hepsini inş
Lohusa takımları nereden aldın cnm bende 1 tane beyaz almak istiyorum
Canım net bi bilgim yok onun hakkında yanlış bilgilendirmek istemem seni ama mesela bizim bi öğretmen arkadaş oğlunu evine yakın olan okula vermeyip köy okuluna getiriyor kendi çalıştığı okula ve 1. Sınıf bu bahsettiğim çocukta .Sen bi araştır benceDiger okula gittim gitmez olaydımana sınıfını gectımde ilkokulda burası cıkıyor bize. Seneyi düşünür oldum şimdiden Sese00 sen ögretmensin dimi canım. E devlette cıkan mahalledeki okulu zaten istemıyordum şimdi gittim gördüm şok oldum resmen 90 larda bile okullar daha iyiydi 1.sınıfa kayıtta neresı cıkarsa oraya vermek zorundasın dediler cidden yok mu bunun baska bir yolu. Koleje veremem şimdiden seneye napıcam stresi oldum evden memnunum ama tasınmaktan baska care olmaz mı
Anne yada babanın iş yerine yakın okulda oluyormus sanırımCanım net bi bilgim yok onun hakkında yanlış bilgilendirmek istemem seni ama mesela bizim bi öğretmen arkadaş oğlunu evine yakın olan okula vermeyip köy okuluna getiriyor kendi çalıştığı okula ve 1. Sınıf bu bahsettiğim çocukta .Sen bi araştır bence
Güzelmiş bende bakayım bunlaraBrandbaby siyah olanını alıcam ben canm çanta olarak belki daha güzelini bulurum diye beklemedeyim henüz amaOrgaizer olarakta bunları
Benimde gözüm kararmıştı temiz çıktı şükür senin de öyle çıkar inşallahTest sonucun nasıl çıktı burda şurup şişelerinde doktor kendi açtı bardağa koydu sanki baklava şerbetinin koyusu portakallı ama öyle böyle tatlıydı
bizim bir tanıdık adresi değişmiş gibi göstermişti akrabasının evine ikemetgahını aldırdı o sayede istediği okula verdi.kaydını yaptırdıktan sonra tekrar aynı evine ikametgahını aldıDiger okula gittim gitmez olaydımana sınıfını gectımde ilkokulda burası cıkıyor bize. Seneyi düşünür oldum şimdiden Sese00 sen ögretmensin dimi canım. E devlette cıkan mahalledeki okulu zaten istemıyordum şimdi gittim gördüm şok oldum resmen 90 larda bile okullar daha iyiydi 1.sınıfa kayıtta neresı cıkarsa oraya vermek zorundasın dediler cidden yok mu bunun baska bir yolu. Koleje veremem şimdiden seneye napıcam stresi oldum evden memnunum ama tasınmaktan baska care olmaz mı
İnşallah oraya uyan birini buluruzGüzelmiş bende bakayım bunlara
Benimde gözüm kararmıştı temiz çıktı şükür senin de öyle çıkar inşallah
bizim bir tanıdık adresi değişmiş gibi göstermişti akrabasının evine ikemetgahını aldırdı o sayede istediği okula verdi.kaydını yaptırdıktan sonra tekrar aynı evine ikametgahını aldı
Evet pahalı ama gerçekten çok kullanışlı airo modeli dun satın aldıkilk gittiğimizde bir dusunelim diye çıktık araştırdık biraz babasının da cok hoşuna gitti o da cok beğenince alalım dedik. 22 kiloya kadar kullanılabiliyormuş ben en cok uzun sureli kullanabilelim diye istedim. Bir de biz seyahat etmeyi cok seviyoruz bu kabin boy oldugu için kabine cok uygun baktigimizda en cok küçülen model de oydu. Bir de piyasadaki diğer kabin boy arabalara göre tekerlekleri daha büyüktü. Kriterlerimiz bunlardı ana kucağı ile beraber set olarak aldık. Artık son ufak tefek şeyler kaldı ve beni bir heyecan bastı.
Şimdi bir de taşınma işimiz çıktı. Evimizi değiştirmeye karar verdik. Umarim guzel bir ev bulabilirsek annemlere daha yakın olmak istiyoruz. O da heyecan yaratmaya basladi bakalim
Evet daha öncede konuşmuştuk grupta kimse sevmemiş benim dışımda
Valla canim benim oğlan 1 e başlayacak mecbur göndereceğim yani eşimde öğretmen saatleri cakismazsa o götürür ya da alir ama hem götürme hem alma kesin denk gelmez okulda 6 7 dk mesafede servise değmez biraz zorlanacaz ama ben cikacagim mecbur bebekle gurbette olduğumuz için kismemizde yok burda annem belki lohusalik döneminde yanimda olur o ara bile yardim etse yeter herhaldeSibelim84 okul yazınca bir danısayım dedim hem sana hem diger kızlara mınıkler dogunca okula getiirp götürme işini nasıl yapacaksın? Kızım ekimde tam 5 oluyor. Uzakta bir anaokulu var fakat servis şart ve ben servise guvenemıyorum o yuzden ondan vazgecıyorum. Ikı okul var devlet. Biri 15-20 dk yürürüm cocuklarla biri 8-10 dk anca sürer sanırım tabi onu cok begenmıyorum ama ana sınıfı diyorum bu zamana kadar tek engel kafamda pandemiydi. Bu yuzden ana sınıfına göndermekten vazgecıyordum. Ama saglık bakanı gecen aksam velilere test yapıcaz falan derken baktım kızım com istekli. Ama şimdide annem ile eşim nasıl yapacaksın 10 gunluk bebekle nasıl getirip götüreceksin diyorlar. Kardeşi oluyor diye gondermemezlık yapmak istemıyorum. Bebege biri baksın diyececegım biri yok. Super anne olarak herseyı tek basıma yaoacagım. Hayır okul kayıt alırmı almaz mı onuda bilmiyorum şuan kendimi çaresiz hissediyorum resmen lütfen ögretmen olan arkadaslarım gorduklerı tecrubeleri, birden fazla cocugu olan arkadaslarım sizlerde tecrubelerınızı paylasırmısınız
Ana sınıfına gitti mi gecen sene? Allah yardımcımız olsun canım. Servise bir guvenebilsemValla canim benim oğlan 1 e başlayacak mecbur göndereceğim yani eşimde öğretmen saatleri cakismazsa o götürür ya da alir ama hem götürme hem alma kesin denk gelmez okulda 6 7 dk mesafede servise değmez biraz zorlanacaz ama ben cikacagim mecbur bebekle gurbette olduğumuz için kismemizde yok burda annem belki lohusalik döneminde yanimda olur o ara bile yardim etse yeter herhalde
Amin canım inşallahGüzelmiş bende bakayım bunlara
Benimde gözüm kararmıştı temiz çıktı şükür senin de öyle çıkar inşallah
bizim bir tanıdık adresi değişmiş gibi göstermişti akrabasının evine ikemetgahını aldırdı o sayede istediği okula verdi.kaydını yaptırdıktan sonra tekrar aynı evine ikametgahını aldı
Kendimi gördümValla canim benim oğlan 1 e başlayacak mecbur göndereceğim yani eşimde öğretmen saatleri cakismazsa o götürür ya da alir ama hem götürme hem alma kesin denk gelmez okulda 6 7 dk mesafede servise değmez biraz zorlanacaz ama ben cikacagim mecbur bebekle gurbette olduğumuz için kismemizde yok burda annem belki lohusalik döneminde yanimda olur o ara bile yardim etse yeter herhalde
Bırakmayı kurtarmıssın en azındanKendimi gördümbende 5-3 yaşlarnda iki çocuğu verdim anaokuluna servisi yokmuş eşim sabahları bırakcak akşamları napcaz muallak bende gurbetteyim üstelik erzurumda kar kış kıyamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?