2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar hastane çantası ve çekmeceler için düzenleyici aldınız mı? Öneriniz var mı?
Haatane çantası için henüz almadım ama çekmeceler için ikincisini, başucu için birincisini aldım canım

Eklentiler

• Screenshot_20210823_223500.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20210823_223437.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 34
Adres değişimi yapabilirsin ama tanıdık biri olmalı ki adresi onların üzerine gösterebilmelisin

Güzel haberlerine maşallah..
Ciciler için de hayırlı olsun..

Kendimi gördüm bende 5-3 yaşlarnda iki çocuğu verdim anaokuluna servisi yokmuş eşim sabahları bırakcak akşamları napcaz muallak bende gurbetteyim üstelik erzurumda kar kış kıyamet
Siz de birde 2 taneymis Allah kolaylik versinaramizdaki fark buz sicak yerdeyiz ama kışın aoguk oluyor tabide kar pek yok antepteyiz

Igneyi oldunuz mu peki birde öncesinde test yapildi mi negarif mi diye

Canım eşinin ya da senin iş adresine yakın bir okula da verebilirsin.

Herkeste okul telaşı valla benimde öyle biri ortaokullu diğeri ilkokullu oldu insan yetişebilşrmiyşm diyip diyip canım sıkılıyor umarım kolay geçer ana olmak zor geçen okul gereçlerini aldık en azından zamanında alalım dedik inanın bebeği düşünme fırsatım olmuyor alınacak çok şeyler var iki ayda sıkıştıracam Artık bir kaç zıbın tulum çorap aldım beşik içi aldım malum iki oğlandan sonra kız olunca pembe pembe

Günaydın canım

O zaman en temizi adres değişikliği. Nüfustan adres değişikliği yaptıktan sonra bir iki gün içinde e okul sistemine yansır. Bilginiz olsun
Cok sagol canım ana sınıfı için bugun bir okula daha gidicem ama seneye 1.sınıf için bunu yapmamız lazım inşallah adrese uugun birini bulabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…