- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.061
Ülkemizde denetim üst seviyelerde değil maaalesefİnşallah oraya uyan birini buluruzhayır cidden sacmalık. Madem öyle her okul denetlensin sanki 20-30 yıl önce yapılmısta sonra varlıgı unutulmus gıbı okulun
Yok okul tam anlamıyla berbatÜlkemizde denetim üst seviyelerde değil maaalesefİnşallah eğitim iyidir sıkma canını
İnşallah Allah kolaylık versinYok okul tam anlamıyla berbatinşallah hallederiz seneye. Çok zormuş bu işler
Amin canımİnşallah Allah kolaylık versin
Haatane çantası için henüz almadım ama çekmeceler için ikincisini, başucu için birincisini aldım canımKızlar hastane çantası ve çekmeceler için düzenleyici aldınız mı? Öneriniz var mı?
Haatane çantası için henüz almadım ama çekmeceler için ikincisini, başucu için birincisini aldım canım
Adres değişimi yapabilirsin ama tanıdık biri olmalı ki adresi onların üzerine gösterebilmelisinDiger okula gittim gitmez olaydımana sınıfını gectımde ilkokulda burası cıkıyor bize. Seneyi düşünür oldum şimdiden sen ögretmensin dimi canım. E devlette cıkan mahalledeki okulu zaten istemıyordum şimdi gittim gördüm şok oldum resmen 90 larda bile okullar daha iyiydi 1.sınıfa kayıtta neresı cıkarsa oraya vermek zorundasın dediler cidden yok mu bunun baska bir yolu. Koleje veremem şimdiden seneye napıcam stresi oldum evden memnunum ama tasınmaktan baska care olmaz mı
İnşallah yapabiliriz peki bunu yaparken ailece hepımızi almalıyız dimiAdres değişimi yapabilirsin ama tanıdık biri olmalı ki adresi onların üzerine gösterebilmelisin
Ay bende bu gün uyuşmazlk iğnesinin vakti geldi diye kontrole gittim 39cm 1420 gr olmuş yavru ordan kendimi e bebeğe attım güzel indirimler vardı çok tatlı patikli altlar ve uzun kollu zıbınlar aldım28+1 im 29+1 görünüyor dedi. Pozisyon sormadım zaten sezeryan
Siz de birde 2 taneymis Allah kolaylik versinKendimi gördümbende 5-3 yaşlarnda iki çocuğu verdim anaokuluna servisi yokmuş eşim sabahları bırakcak akşamları napcaz muallak bende gurbetteyim üstelik erzurumda kar kış kıyamet
Igneyi oldunuz mu peki birde öncesinde test yapildi mi negarif mi diyeAy bende bu gün uyuşmazlk iğnesinin vakti geldi diye kontrole gittim 39cm 1420 gr olmuş yavru ordan kendimi e bebeğe attım güzel indirimler vardı çok tatlı patikli altlar ve uzun kollu zıbınlar aldım28+1 im 29+1 görünüyor dedi. Pozisyon sormadım zaten sezeryan
Diger okula gittim gitmez olaydımana sınıfını gectımde ilkokulda burası cıkıyor bize. Seneyi düşünür oldum şimdiden @Sese00 sen ögretmensin dimi canım. E devlette cıkan mahalledeki okulu zaten istemıyordum şimdi gittim gördüm şok oldum resmen 90 larda bile okullar daha iyiydi 1.sınıfa kayıtta neresı cıkarsa oraya vermek zorundasın dediler cidden yok mu bunun baska bir yolu. Koleje veremem şimdiden seneye napıcam stresi oldum evden memnunum ama tasınmaktan baska care olmaz mı
Ben calısmıyorum canım eşimde 1,5 - 2 saat yol gidiyo hergün o kadarda dönüşCanım eşinin ya da senin iş adresine yakın bir okula da verebilirsin.
Günaydın Kasım anaları
Ben calısmıyorum canım eşimde 1,5 - 2 saat yol gidiyo hergün o kadarda dönüş
Cok sagol canım ana sınıfı için bugun bir okula daha gidicem ama seneye 1.sınıf için bunu yapmamız lazım inşallah adrese uugun birini bulabilirizGünaydın canım
O zaman en temizi adres değişikliği. Nüfustan adres değişikliği yaptıktan sonra bir iki gün içinde e okul sistemine yansır. Bilginiz olsun
Yani biraz düz yol 7-8 dk biraz yokuş 7-8 Dk falanBırakmayı kurtarmıssın en azındanmesafe ne kadar kac dakıka yürüme?
Ohoooo scak yer olsa 4 çocumla yola düşerim bide apartmanda asansör yok 4.kat Allahm seneye tayinimiz çıksın aminSiz de birde 2 taneymis Allah kolaylik versinaramizdaki fark buz sicak yerdeyiz ama kışın aoguk oluyor tabide kar pek yok antepteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?