2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum buraya, aklıma geldi biraz okudum özlemişim

eee naptınız beşik bebek arabası işlerinii??
biz beşiği halletik ama bebek arabası konusunda aşırı kararsısız sizlere de danışmak istedimm

Bende vericem canım hala geçerli evet ama bizim branş okulda eksik müdürün insiyatifinde degerlendirilecegi söylendi dilekçe ve gebelik haftasını bildiren belge bıraktım bakalım ücretli bulunursa gitmiycem
Canım ben gittim mem e bugün anlattım durumu dilekçe verdim görevlendirilmek istemiyorum idari izindeyim diye tamam dediler.Sıkıntı çıkmadı çok şükür 32 de de analık iznini kullanırsın belgeni bize getirip dediler

Biz arabayı prego escalede aldık araştırmalarıma göre rahat ederim diye düşündüm ama sizde bakın bir isterseniz

Biz bundan aldık geçtiğimiz pazar. Beşiği arkadaşımızdan alacağız anne yanı ahşap beşik. Ama şunları da öneriyorlar.

Biraz kafa karıştırıcı ilk gebelik ve ilk bebek neye ihtiyacı olabilir insan bilemiyor o yüzden kullanışlı bir şey seçmek kolay olmuyor

Zaman bana geçmiyor hiiiiiç yaaa
Gelsin artık kasım…
Daha yeni bu h.sonu şeker yüklemem olacak, çoğunuz geçtiniz o aşamayı

Cokda bebek arabasini düşünmeyin. Benim kız sadece 1 sene kullandı bir daha binmedi cok pahalı birseye gerek yok
Ben daha beşik bile almadım hatta kıyafet bile

Bende bebek alışverişini artık bitirdim çok şükür … hem bebek odası yaptım hem yanıma bir beşik aldım.. kızımda da oda yapmıştım eşyaları falan daha düzenli ve tertipli oluyor.. bebek arabamızı da aldık halımıza perdemize kadar çok şükür halloldu dün de tüm eşyalarını ebebekten aldım. İsimli hastane çıkışı nı yaptırmıştım zaten isimli kapı süsü ve yastıkta tamam birtek hepsinin yıkanıp ütülenmesi kaldı birde hastane çantamız rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin

Masallah ya güle güle kullandın minik ben aşırı geri kaldım

Masallah maşallah benimde abisinden esyalari var çoğu şeyi almayacagim uyanlari tabi kiz olunca hepsi olmuyor kiyafetleri var birde diktiklerim var onlari tamamlamaya calisacagim

Cokda bebek arabasini düşünmeyin. Benim kız sadece 1 sene kullandı bir daha binmedi cok pahalı birseye gerek yok
Ben daha beşik bile almadım hatta kıyafet bile

Ben de daha hiç bir şey almadım ama oğlumda bebek arabasını dibine kadar kullandık biz. Kendi de çok severdi, ben de seviyorum bebek arabasıyla gezmeyi. Uyuduğunda dışarda kolaylıkta oluyor hem.

Aaah canım aminnn amin inşallah
Senin artık geriye bir tek beklemek kalmış

Merhaba arkadaşlar sıkı takipçiyim aslında ama hiç yazmıyordum. Sizlere bir şey danışmak istiyorum çoğunuz şeker testini yaptırdınız. Benim daha önceki hamileliğimde doktorum açlık ve tokluk şekerine bakmıştı yükleme yapılmamıştı. Yine aynı doktora gidiyorum başından beri fakat hastane değiştirdi. Bu kontrolümde şekere bakılcağını söylediği için dün randevu alırken muayeneden önce erken gelip tahilil versem olurmu diye sorduğumda olur dedi ve istediği testleri söyledi. Direkt şeker yüklemesi yapılacakmış ben de daha önce öyle yapmamıştık yine aynı şekilde açlık tokluk baksak olur mu dedim. Olur ama evde kendin bakıcaksın geldiğinde nasıl olacağını anlatırım dedi kontrolüm perşembe günü. Kafam çok karıştı evde yapan oldu mu olduysa nasıl yapılıyor anlamadım. Yoksa direkt şeker yüklemesi mi yapsam ama o konuda da doktorlar ikiye bölünmüş durumda kafam çok karıştı açıkçası

Şeker yüklemesinin size ya da bebeğe zararı yok,tatlı yediğinizde aldığınız şeker kadar şeker almış oluyorsunuz.Doktor öneriyorsa tabi ki yaptırın tam tersi yaptırmazsanız ve sizde şeker varsa sonucu çok kötü olabilir

Kanguru 3 ay sonra kullanılmaya başlatılıyor hatta bence 5 ayı beklemeli
Hadi hayırlısı ins. Benim kızım ilk hafta okula gidemeyecek uzuluyorum onun için. Karantinamiz bitmiş olsada okul göndermeyin bir hafta dedi
Masallah ya güle güle kullandın minik ben aşırı geri kaldım
Bende öyleyim merak etme bu hafta baslicaktum karantinaya girdim
Niye seker yüklemesi yaptirmiyorsunuz ki....Bir şişe gazoz içtiğinizi düşünün o kadar...biraz daha şekeri fazla okadar

Normalde gazozu hiç sevmem ama bugün markette görüp canım istedi bi tane içtim inanın tadı aynı şeker yüklemesinde içtiğim içecekle aynıydı.Fazla şekerli bişey değil Yani o yüklemede verilen şeker .Asıl şeker olup bunu bilmezseniz daha kötü Allah korusun.Hepimizin yavrusunu korusun Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…