- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #16.101
Yeni doğan aparatlılar var bi araştır ergonomik doğumdan itibaren kullanıyosun benimkiler pek sevmediler ilk bebe de heves edip almıştım. Sıkıldılar durmadılar bebek arabası daha çok kullandm bide şu pusetliler çok kullanışsız bence ilk alıp pişman oldum şu hafif olanlar yok mu katlanıyorlar tek parça vs el ayak gibi vallaBende ortalama öyle bir okul buldum kaydını yaptırdımsen hıc kanguru kullandın mı? Bir tane kesin alıcam ama ne kadarlıkken kullanabılırım yenı dogunca dıyorlar ama kalca cıkıklıgı vs korkutuyor
Polis eşim doğu görevimizdi 6.sene olacak seneye yaz bitiyor hamdolsunAyy asansör olayi cok zormus canim ya sizin görev neydi bizde seneye tayinciyiz insAllah bende atama bekliyorim bakalim
Kanguru 3 ay sonra kullanılmaya başlatılıyor hatta bence 5 ayı beklemeli
Hadi hayırlısı ins. Benim kızım ilk hafta okula gidemeyecek uzuluyorum onun için. Karantinamiz bitmiş olsada okul göndermeyin bir hafta dedi
Bende öyleyim merak etme bu hafta baslicaktum karantinaya girdim
Niye seker yüklemesi yaptirmiyorsunuz ki....Bir şişe gazoz içtiğinizi düşünün o kadar...biraz daha şekeri fazla okadar
Hala duruyorsa belki bu sever. Bende onlardan istiyorum ama markayı bilmiyorumYeni doğan aparatlılar var bi araştır ergonomik doğumdan itibaren kullanıyosun benimkiler pek sevmediler ilk bebe de heves edip almıştım. Sıkıldılar durmadılar bebek arabası daha çok kullandm bide şu pusetliler çok kullanışsız bence ilk alıp pişman oldum şu hafif olanlar yok mu katlanıyorlar tek parça vs el ayak gibi valla
Yaptıramayacağım demedim şeker testini evde yapan var mı o nasıl oluyor merak ettim.dediğim gibi daha önceki gebeliğimde açlık ve tokluk şekerine doktorum bakmıştı. O zaman da ben birşey dememiştim yüklemeyle alakalı kendisi öyle istemişti. Bu sefer yükleme dediği için bunu sorduğumda o zaman evde şeker ölçümü yaparsın dedi o nasıl oluyor onu merak ettim. Doktorumla konuştuktan sonra evde veya orda şeker yüklemesi hangisiyse artık birlikte karar veririz.Şeker yüklemesinin size ya da bebeğe zararı yok,tatlı yediğinizde aldığınız şeker kadar şeker almış oluyorsunuz.Doktor öneriyorsa tabi ki yaptırın tam tersi yaptırmazsanız ve sizde şeker varsa sonucu çok kötü olabilir
Bu benim 3. Gebeliğim ilkinde yükleme yapılmıştı ikincide sadece açlık tokluğa bakıldı şimdi de öyle yapılır diye düşünmüştüm ama yükleme deyince şaşırdım aslında açlık tokluk şekerine bakılsın istiyordum sadece. Evde kendisi ölçen varsa diye merak ettim. Ama ben her ihtimale karşı sabah aç karnına gider doktorumla karar verdikten sonra ona göre yaptırırım. Bu arada yüklemeye de aç gidiliyordu değilmi?Normalde gazozu hiç sevmem ama bugün markette görüp canım istedi bi tane içtim inanın tadı aynı şeker yüklemesinde içtiğim içecekle aynıydı.Fazla şekerli bişey değil Yani o yüklemede verilen şeker .Asıl şeker olup bunu bilmezseniz daha kötü Allah korusun.Hepimizin yavrusunu korusun Allahım
Az öncede arkadaşları alıntıladım ama buraya da yazayım dediğim gibi bir öncekinde yine aynı doktor açlık ve tokluk istemişti yükleme istememişti bu sefer yükleme deyince ondan sordum doktoruma. Ama istemezsen evde kendin ölçersin dedi demek ki yapılan birşey. Bende burda yapan arkadaşlar var mı onu merak ettimKanguru 3 ay sonra kullanılmaya başlatılıyor hatta bence 5 ayı beklemeli
Hadi hayırlısı ins. Benim kızım ilk hafta okula gidemeyecek uzuluyorum onun için. Karantinamiz bitmiş olsada okul göndermeyin bir hafta dedi
Bende öyleyim merak etme bu hafta baslicaktum karantinaya girdim
Niye seker yüklemesi yaptirmiyorsunuz ki....Bir şişe gazoz içtiğinizi düşünün o kadar...biraz daha şekeri fazla okadar
Evet aç gidiliyorBu benim 3. Gebeliğim ilkinde yükleme yapılmıştı ikincide sadece açlık tokluğa bakıldı şimdi de öyle yapılır diye düşünmüştüm ama yükleme deyince şaşırdım aslında açlık tokluk şekerine bakılsın istiyordum sadece. Evde kendisi ölçen varsa diye merak ettim. Ama ben her ihtimale karşı sabah aç karnına gider doktorumla karar verdikten sonra ona göre yaptırırım. Bu arada yüklemeye de aç gidiliyordu değilmi?
Ben yükleme yaptıracaktım açlık kanı verdim bayılacak şekilde oldum içeceği içemedim sıkı Bi kahvaltı yaptım evde tokluk şekerini ölçtüm ilk gebeliğim şükür sıkıntı çıkmadı evinde şeker aleti var genelde ölçmeye çalışıyorum sabah kalktığımda açlık ve kahvaltıdan 1 saat sonra tokluk o şekilde yaniAz öncede arkadaşları alıntıladım ama buraya da yazayım dediğim gibi bir öncekinde yine aynı doktor açlık ve tokluk istemişti yükleme istememişti bu sefer yükleme deyince ondan sordum doktoruma. Ama istemezsen evde kendin ölçersin dedi demek ki yapılan birşey. Bende burda yapan arkadaşlar var mı onu merak ettim
Teşekkür ederim bende doktorumla konuşup öyle karar veririm artıkBen yükleme yaptıracaktım açlık kanı verdim bayılacak şekilde oldum içeceği içemedim sıkı Bi kahvaltı yaptım evde tokluk şekerini ölçtüm ilk gebeliğim şükür sıkıntı çıkmadı evinde şeker aleti var genelde ölçmeye çalışıyorum sabah kalktığımda açlık ve kahvaltıdan 1 saat sonra tokluk o şekilde yani
Diyabet hastaları evde ac tok parmaktan kanla ölçüyor ya ondan bahsetmıstır canım. Buyuk ıhtımal alet sende yoktur annende vs varmı? Yoksa saglık ocagına bir sor bizim saglık ocagında var benım tok onunla olctuler. Hemde ac tok kana bakıldı. İlk kızımda da doktorum senın gıbı seker yuklemesı yaptırmadan önce ac tok bakalım demişti dişük cıktıgı için gerek görmedi. Şimdi henuz doktoruma gıtmedım ama ac tok baktırdım şekerim daha da düşük çıktı. Şeker yüklemesi yaptırmasınında pek anlamı kalmıyor sanıyorum bu durumdaYaptıramayacağım demedim şeker testini evde yapan var mı o nasıl oluyor merak ettim.dediğim gibi daha önceki gebeliğimde açlık ve tokluk şekerine doktorum bakmıştı. O zaman da ben birşey dememiştim yüklemeyle alakalı kendisi öyle istemişti. Bu sefer yükleme dediği için bunu sorduğumda o zaman evde şeker ölçümü yaparsın dedi o nasıl oluyor onu merak ettim. Doktorumla konuştuktan sonra evde veya orda şeker yüklemesi hangisiyse artık birlikte karar veririz.
Nüfus müdürlüğünde çocuğun ve anne veya babanın adresini istediğiniz okulun adresine düşen yakininizin yanına aldirip verebilirsiniz istesiginiz okula (nüfusta tanıdığınız varsa bi danışın )Diger okula gittim gitmez olaydımana sınıfını gectımde ilkokulda burası cıkıyor bize. Seneyi düşünür oldum şimdiden Sese00 sen ögretmensin dimi canım. E devlette cıkan mahalledeki okulu zaten istemıyordum şimdi gittim gördüm şok oldum resmen 90 larda bile okullar daha iyiydi 1.sınıfa kayıtta neresı cıkarsa oraya vermek zorundasın dediler cidden yok mu bunun baska bir yolu. Koleje veremem şimdiden seneye napıcam stresi oldum evden memnunum ama tasınmaktan baska care olmaz mı
Teşekkür ederim cevabın için evet ölçüm aleti bende yok bakalım artık sanırım yükleme yaptırırımDiyabet hastaları evde ac tok parmaktan kanla ölçüyor ya ondan bahsetmıstır canım. Buyuk ıhtımal alet sende yoktur annende vs varmı? Yoksa saglık ocagına bir sor bizim saglık ocagında var benım tok onunla olctuler. Hemde ac tok kana bakıldı. İlk kızımda da doktorum senın gıbı seker yuklemesı yaptırmadan önce ac tok bakalım demişti dişük cıktıgı için gerek görmedi. Şimdi henuz doktoruma gıtmedım ama ac tok baktırdım şekerim daha da düşük çıktı. Şeker yüklemesi yaptırmasınında pek anlamı kalmıyor sanıyorum bu durumda
İnşallah uyan birini bulabilirizNüfus müdürlüğünde çocuğun ve anne veya babanın adresini istediğiniz okulun adresine düşen yakininizin yanına aldirip verebilirsiniz istesiginiz okula (nüfusta tanıdığınız varsa bi danışın )
Bende yaptırmadım, evde kendim yaptım. Sabah tok karna ölçüyosun yemek yiyip bir saat sonra ölçüyorsun gün içinde sürekli aç ve yemek yedıkten bir saat sonra ölçüyorsun. Benimkiler normal çıktı yüklemeye gerek yok dedi doktorum :)Yaptıramayacağım demedim şeker testini evde yapan var mı o nasıl oluyor merak ettim.dediğim gibi daha önceki gebeliğimde açlık ve tokluk şekerine doktorum bakmıştı. O zaman da ben birşey dememiştim yüklemeyle alakalı kendisi öyle istemişti. Bu sefer yükleme dediği için bunu sorduğumda o zaman evde şeker ölçümü yaparsın dedi o nasıl oluyor onu merak ettim. Doktorumla konuştuktan sonra evde veya orda şeker yüklemesi hangisiyse artık birlikte karar veririz.
Apartmanın girişine bi yere zincirli kilit alıp arabayı zincirleyemezmisin indiri çıkar yapmazsın? Ben en son öyle yapıcamOlsun canım zaten ilk 1 hafta çok dersle gecmezde. Saglıgı yerinde olsun yeterkiergonemik olanlardan düşünüyorum içine aparatla dogumdan itibaren kullanılır dıyorlar ama bilmiyorum. 5 ayda bekleyemem nasıl götürücem ki Allah yardımcım olsun inşallah
Hala duruyorsa belki bu sever. Bende onlardan istiyorum ama markayı bilmiyorumbebek arabamız var fakat gunde ıkı kez indirmem lazım. Sol bilegimi iyice sakatlarım sana öyle yaparsam ve birde yokustan korkuyorum ben cıkarken bir derece ama inerken düşünemiyorum eski tip portbebe var kızımdan kalma. O kullanıslı olur mu sence uf onlada karsıdan karsıya gecerken kızımın elini nasıl tutucam. Rabbim kolaylastırsın inşallah
Bizim apartmandakiler biraz takıntılı yüzde yüz sorun cıkarırlarApartmanın girişine bi yere zincirli kilit alıp arabayı zincirleyemezmisin indiri çıkar yapmazsın? Ben en son öyle yapıcam
Ben daha yaltırmadım eylülün ilk haftası gitcem kontrole 1hafta şekerimi ölçtüm ona bakarak yapcak sanırımZaman bana geçmiyor hiiiiiç yaaa
Gelsin artık kasım…
Daha yeni bu h.sonu şeker yüklemem olacak, çoğunuz geçtiniz o aşamayı
Sana cevabım cok gec oldu ama kac gundur kosturmaktanKızlar hastane çantası ve çekmeceler için düzenleyici aldınız mı? Öneriniz var mı?
Aynen öyle canım gercekten. Şimdi kayıt işlemi oldu ablamıza yeni kıyafetler almalıyız. Eksik listesini ögretmen carsamba gunu verecekmıs onlar olacak derken minnak için alısverıs eylül ortasına kalacak belkideHerkeste okul telaşı valla benimde öyle biri ortaokullu diğeri ilkokullu oldu insan yetişebilşrmiyşm diyip diyip canım sıkılıyor umarım kolay geçer ana olmak zorgeçen okul gereçlerini aldık en azından zamanında alalım dedik inanın bebeği düşünme fırsatım olmuyor alınacak çok şeyler var iki ayda sıkıştıracam Artık bir kaç zıbın tulum çorap aldım beşik içi aldım malum iki oğlandan sonra kız olunca pembe pembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?