2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Açlık tokluk bakacak iseniz aç gidin fakat bizim şeker yüklemesinde 50 mg o şekerli sudan içiliyor ve aç tok fark etmiyor. 100 lük yapılacaksa geceden aç istiyorlar

Merhaba canım benim doktorum da açlık tokluk baktı sonra evde takip et dedi. Eğer kilolu değilsen veya hamilelikte çok kilo almadıysan açlık tokluk da normalse şeker yükleme gereksiz gibi geliyor bana. Şeker ölçüm cihazı aldım accu check performans diye onu kullanıyorum. Bazen açken bakıyorum sabah, bazen de yemekten 1 saat ve 2 saat sonra dk tutup. 120 yi geçmedi tokluk, açlık da 80-82 civarı. Dr um iyi dedi böyle devam ediyorum haftada 1 falan ölçerek

Açlık tokluk bakacak iseniz aç gidin fakat bizim şeker yüklemesinde 50 mg o şekerli sudan içiliyor ve aç tok fark etmiyor. 100 lük yapılacaksa geceden aç istiyorlar
50 mg dedi doktorum farketmiyorsa tok giderim o zaman gerçi aç veya tok bana farketmez ama çok su içen biriyim susuzluğa dayanamam :)

Teşekkür ederim tam da aradığım cevap buydu :) eczaneden mi aldınız ölçüm cihazını acaba. Kilolu hamile kalmadım ama 27 haftada 6 kilo aldım az değil ama çok fazla da sayılmaz sanırım :) daha önceki gebeliklerimde şeker çıkmadı inşallah bunda da çıkmaz. Bu gebeliğimde diğerlerinde yaşamadığım ne varsa yaşadım ondan korkuyorum biraz

Kızlar bende 75 gram şeker yüklemesi yaptım açlık 76. 60 dakika 132 120. Dakika 142 çıkmış çok canım sıkıldı o gün bayağı kötü olmuştum değerlim çok mu yüksel

Kızlar bende 75 gram şeker yüklemesi yaptım açlık 76. 60 dakika 132 120. Dakika 142 çıkmış çok canım sıkıldı o gün bayağı kötü olmuştum değerlim çok mu yüksel
Aclik 70/110 arasi
60 dakika 180 altı
120 dakika 153 altı olması gerekiyor diye biliyorum buna gore normal degerleriniz gibi ama her yerin referans değeri farkli doktorunuza danisin, ya da sonuc kagidinda referans degerleri yazar bir kontrol edin derim

Ben yurtdışındayım 30’zında gidecem doktora burda referans olarak açlık 95 den küçük, 60 dakika 180 den küçük 120 dakika da 153 den küçük olması gerekmiş 1 aydır hep kötü yazılar okudum kendimde iyi değildim acaba bişey mi var diyordum çok saol canım

Sonuclar yine normal o zaman gözün aydın diyeyim kotu yazilardan ve negatif deneyimlerden uzak duruyorum ben modumu cok etkiliyor hatta bana negatif deneyimlerini inatla anlatanlardan uzak duruyorum mümkün olduğunca

Çok teşekkür ederim canım

Ya kızlar şimdi ilk gün çocuğu emziriyoz ya çok acıyomuş acımaması için önceden bu aylarda kullancamız bişey var mı acıdan veremicem diye üzülüyorum napcaz
Herkeste aynı olmuyor. Ayrıca acısa bile emzirmeyi öğrendiğinde geçiyor
Benimki tamamen imkansız sanırım iki küçük çocuk birde bebekle büyük oğlumu okula götürmeyi planlıyorum
Oğlum çok hevesliydi o yüzden yazdırdım bende. Birde 3.5 yaşında kardeşi var şimdi bebekte olacak. Ben bebeği kanguruya koyup, kötü havalarda minibüsle gitmeyi düşünüyorum. Çünkü bırakacağım hiçbir yer yok. Hep 1. Sınıfa gitseydi mecbur götürmek zorunda olduğumu düşünüp götürücem İnşaAllah.

Sonuclar yine normal o zaman gözün aydın diyeyim kotu yazilardan ve negatif deneyimlerden uzak duruyorum ben modumu cok etkiliyor hatta bana negatif deneyimlerini inatla anlatanlardan uzak duruyorum mümkün olduğunca
Ben uzak kalsam da çevremde bir arkadaşta çıktı onun ki epey yüksek ki insülin yapıyor rabbim şifa versin hepsine umarım atlatırız yakında

Evet covid 2 sinovac olmuştum ama bilmiyorum hafif mi 6 gün oldu bugün baş ağrısı boğaz yanması falan var ateşim yok hafif öksürüyorum inşallah kötüleşmez

Nasl olmuş kızlar elcağızımla yaptım kasnak bekliyorum kapı süsü de yapıcam inşallah iplerimi aldım

Eklentiler

• IMG_20210825_174459.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 58
Merhabalar galen hastanesi için dogum ücreti bilginiz var mi?

Evet covid 2 sinovac olmuştum ama bilmiyorum hafif mi 6 gün oldu bugün baş ağrısı boğaz yanması falan var ateşim yok hafif öksürüyorum inşallah kötüleşmez
Ben asi olmamıştım. Bol vitaminli seyler ye portakal mandalin vs....6 gün olmuş zaten ....daha iyiye gidersin artık insallah

Ne sonucu covid mi....durumun nasıl ben cok sukur cok hafif anlatıyorum ins sende öyle olursun

Ben asi olmamıştım. Bol vitaminli seyler ye portakal mandalin vs....6 gün olmuş zaten ....daha iyiye gidersin artık insallah
İnşallah senin var mı belirtin ben çok korktum kan sulandırıcı verdi 14 gün bi de karantina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…